Ana SayfaYaşamYeni Vampirin El kitabı

Yeni Vampirin El kitabı

Vampir edebiyatına meraklı birine, “Bu kitaplar neden ilgini çekiyor?” diye sorduğunuzda, kitapları ve filmleri, bu dünyadan kaçmak için bir araç olarak gördüğünü söyleyecektir. Artık bu dünyanın soğuk gerçekliği, mizah yoksunluğu, tekrarlayan ve çözülmeyen sorunları, insanları başka bir dünyaya kaçmaya itiyor. Giderek daha çok insanın, vampir, kurt adam, alacakaranlık serileri ile ilgilendiği bir gerçek. “Yeni Vampirin El Kitabı”, bu türden hoşlananlara hatta belki de daha önce hiç okumamışlara hitap eden, müthiş bir kitap! Ve merak ediyorsanız söyleyelim, gece karanlığından ödü patlayan biri bile, bu gizemli dünyaya hiç çekinmeden girebilir hatta giderek kendini kaptırabilir.

“Bunu okuduğuna göre sen bir vampirsin” diyen ilk cümleden itibaren, şaşırarak, etkilenerek, merak ederek okunacak bir kitap bu. Vampir saplantısıyla çalkalanan günümüz popüler kültür dünyasında, yanlış bilgiler kol geziyor. Yeni adım attığı sonsuz hayatın getirdiği sorunlara, filmlerde ve romanlarda cevap arayan vampirler, sonunda için için yanan bir toz yığınına dönüşmekten kurtulamıyorlar. Peki, acemi bir ölümsüz olarak, varlığının en kanlı ve güzel safhasıyla ilgili doğru bilgi ve denenmiş teknikleri öğrenme konusunda kime güvenebilirsin? Tabii ki Yeni Vampirin El Kitabı’nın editörü Vampir Miles Proctor’a. 
Yeni vampir olacak için durum böyle. Peki ölümlü kalmaktan memnun biz insanlar kitabı bitirince ne olacak? Ya vampir olmayı seçecek ya da onlara karşı daha korunaklı olacaksın. Belki de tuhaf şekilde empati geliştireceksin. Aslında henüz dişlerini boğazına saplamamış olan bazı tanıdıklarının da anlatılan vampir profiline tıpatıp uyduğunu fark edebilirsin.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI