Ana SayfaYaşamYeni trend: FISH

Yeni trend: FISH

FISH, Türk yemek kültürüne sadık kalarak, geleneksel “Rakı Balık” tarzına modern ve zarif bir bakış açısı getiriyor. Rahat ortamı ile dikkat çeken FISH, balık ve meze çeşitlerinin yanı sıra deniz ürünlerindeki zengin menüsüyle de balık keyfinize lezzet katıyor. Kaliteli hizmet, kaliteli yemek ve iyi fiyat politikasını benimseyen FISH,  balığın lezzetini taze olarak usta ellerden tatmak isteyenler için hizmet veriyor.

İstakozlu Spagetti” veya “Paella” gibi dünya mutfağından lezzetler…

FISH’in ana yemek mönüsünde Türk kültürüne has sunumu ile taze balık çeşitleri yer alıyor. Mönüde ayrıca yer alan Dünya mutfağının deniz ürünlerinden oluşan mevsimlik “FISH Spesiyaliteler” FISH’in farklılığını sergiliyor.

Yaratıcılığı ve lezzetleri ile FISH menüsü 360 Entertainment Group’un ortaklarından ünlü şef Mike Norman imzasını taşıyor. Çeşitli ülkelerin mutfaklarından esinlenerek hazırlanan “FISH Spesiyaliteler” mönüsünde “İstakozlu Spagetti” veya “Paella” gibi dünya mutfağından lezzetler bulunuyor.

FISH, Türk mutfağının vazgeçilmezleri arasında yer alan “Sıcak Lokmayı” bal ve tarçınlı dondurma ile, “Baklavayı” elma ile servis ederek, yepyeni tatlar keşfetmeye davet ediyor. Mutlaka denemeniz gereken, karpuz görüntüsünde “Dondurma Helva Bomba” veya “Krokanlı Çikolata Sufle” ise diğer keyifli tatlı seçenekleri.

FISH’de ister alakart ister 45 TL`ye çok hesaplı fiks mönüsünü siparişi verebilirsiniz. Fiks mönüde başlangıç olarak masanıza sunulan meze tepsisinden istediğiniz kadar meze seçenekleri ardından dört çeşit ara sıcak ve ana yemek olarak mevsimin en taze balık çeşitleri yer alıyor. Bu lezzetlerin ardından sunulan tatlı mönüsü ise bu ziyafete son noktayı koyuyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI