Ana SayfaModaYeni moda Rubberduck giymek

Yeni moda Rubberduck giymek

N2N Tekstil, Hollywood yıldızlarının tercihi Havaianas’tan sonra geçtiğimiz sezon   bir  dünya markasını daha Türk tüketicisiyle buluşturmuş ve büyük yankı uyandırmıştı. 2011 Kış sezonu için soğuk kış günlerinde ne rahatlığından ne de şıklığından vazgeçmeyenler için  yepyeni modelleri ile Rubberduck Mağazalardaki yerini almaya hazırlanıyor.  

Özel korumalı tabanı , el  yapımı süetleri ve  çocuklar için özel tasarlanmış ayakları sıcacık tutan yepyeni modelleri ve renk çeşitliliği  ile bu kış yine herkes Rubberduck`lı adımlar atacak…  

İster jean ile ister elbise ile kombinlenebilen ve son derece trendy bir görünüm sergileyen Rubberduck snowjoggers botlar Paris Hilton,  Lindsay Lohan, Sienna Miller gibi dünyaca ünlü starların  tercihi olarak biliniyor.  

Trendy görünümünün yanısıra rahatlığı ile de dünya starlarının tercihi Rubberduck , özellikle bu sezon için hazırlanan  parlak bronz ve örgü modelleri ile bu kışın modasını ayaklara taşıyacak.  

Kopenhaglı tasarımcı Eik Braun Ottosen`in buluşu olan, yenilikçi çizgisi ve detaylardaki bütünlüğü ile göze çarpan Rubberduck snowjoggerslar  kendini eskinin modernize edilerek yeniye yansıması olarak tanımlıyor. ‘Rahatça kullanabilirim’ hissi yaratan  botların  kalitesi, fonksiyonelliği, yenilikçi tasarımı, konforu ve sağlamlığı en önemli karakteristik özellikleri arasında yer alıyor.   

Sosyal sorumluluk projelerine destek olması ile de adından sıkça sözettiren marka, www.rubberduckbrand.com adresinden satışa sunduğu minik plastik ördeklerin tüm gelirini de  Bangladeşli kadınların yararına bağışlıyor. 

Boyner, Divarese, Neofly, Centro, Nursace, Bambi, Yeşil Kundura ve daha birçok seçkin noktada satışa sunulacak Rubberduck snowjoggerslar, birçok farklı renkteki modelleri ile mağazalarda. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI