Ana SayfaGüzellikYeni Keşif: Nişantaşı Artizan Studio

Yeni Keşif: Nişantaşı Artizan Studio

Nişantaşı’nın arka sokaklarına doğru inerken Topağacı mevkiinde bulabileceğiniz Artizan Studio’yu test ettik ve onayladık!

Makyaj Sanatçısı Tuğcan Sağırlar’ın, profesyonel ve genç ekibiyle kurduğu “Artizan Studio” henüz çok yeni hizmet hayatına başladı.  Biz de Trendus editörleri olarak Artizan Studio’yu ziyarete gittik. Dikkat çeken ve ferah tasarımlı salona girdiğimizde tüm çalışanlar tarafından çok samimi karşılandık. Ekip harika anlayacağınız! Ekibin başındaki Metin Durur uzun yıllardır bu sektörün içinde yer alan bir isim. Ekibiyle birlikte gerçekten harikalar yaratıyorlar. Biz söylemeden saçımızın, nelere ihtiyacı olduğu bir bakış ve dokunuşta anladı.  

Mesela benim bir ay önceki kuaför hikayem çok iyi sonuçlanmamıştı. Saçlarımın kırıklarını aldırmak için gittiğim kuaförde, çok çabuk ikna olup ‘Tamam, değişikliğe açığım ama boyunu kısaltmayın lütfen’ uyarılarıma karşı, hiç beğenmediğim bir kesimle karşı karşıya kaldım. Nasıl kötü bir durum. Nasıllll! Her kadının başına illa ki gelmiştir bir kere, ne demek istediğimiz iyi anlarsınız… Her neyse, Metin bey benim bu konudaki muzdaripliğimi gördü ve saçıma sihirli bir dokunuş yaptı. Önceki kesimimdeki anlamsız katları düzeltti. ‘Asla sevemem ben bu modeli’ dediğim saçı bana sevdirdi. Saçlarımın uç kısımlarını da, güneşten açılmış gibi renklendirdi. Böylece o anlamsız katlar, gözüme daha işe yarar gözükmeye başladı. Melis, Sinem ve Gökçe’ye de şimdinin modası saç boylarınla hiç oynamadan, düz ama hareketli kesim uyguladı. 

Gelelim renklendirme kısmına. Zaten saçınızda renk değişikliği yapmak istiyorsanız, sizin bir şey söylemenize gerek yok. Saç tasarımında, müşterilerinin yaşam tarzına ve yüz hatlarına göre modern ve kullanılabilir saç kesimleri önerileri olduğu gibi, estetik renklendirme için de yönlendiriyorlar. Ayrıca saç sağlığı için çok önemli olan; saç detox ve botox’u ekip tarafından uygulanıyor. Editör arkadaşlarımın ve benim saçlarımıza,  gereken müdahaleyi yapan Artizan Studio’da, profesyonel makyaj da yaptırabiliyorsunuz. Kısacası gidip deneyimlemeniz gereken bir salon.

Artizan Studio Adres: Prof. Dr. Orhan Ersek Sok. No:20 / A Teşvikiye Mah. Topağacı Nişantaşı
Artizan Studio Telefon: 0212 234 89 56
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI