Ana SayfaYaşamYeni iPad Air ve iPad Mini Tanıtıldı

Yeni iPad Air ve iPad Mini Tanıtıldı

iPad Air ile, en güçlü teknolojilerimiz çok daha fazla insanın 
hayatına giriyor. Neural Engine’a sahip A12 Bionic çip. True Tone özellikli 10.5 inç Retina ekran. Apple Pencil ve Smart Keyboard desteği. Üstelik yeni iPad Air 456 gram hafifliğinde ve 6,1 mm inceliğinde. 
Tüm bu gücü yanınızda taşımanız işte bu kadar kolay.
 

İhtiyacınız olan her şey sadece 456 gram.

10.5 inç Retina ekranıyla iPad Air, kolay taşınabilirliğinden en ufak bir şey kaybetmedi. Ve işlerinizi istediğiniz yerde mükemmel bir şekilde yapabilmenizi sağlıyor. İnce ve hafif tasarımının yanı sıra gelişmiş kablosuz bağlantı özellikleri içeriyor. Ayrıca 10 saate kadar pil ömrü sayesinde, tek şarj size gün boyu yetiyor.

 

Her yerde, her zaman bağlantıda.

866 Mbps’ye kadar Wi-Fi hızları ve 4G LTE Advanced özellikleriyle iPad Air her an bağlantıda kalmanızı sağlıyor. Hem de kablosuz ve zahmetsiz bir şekilde.
 

Aynı anda her şeyi yapabilme gücü.

Neural Engine’a sahip A12 Bionic çip, yepyeni bir güç ve zeka düzeyi sunuyor. Gerçek zamanlı yapay öğrenme teknolojisinden yararlanarak fotoğraflar, oyunlar, artırılmış gerçeklik uygulamaları ve çok daha fazlasında bambaşka bir deneyim yaşamanızı sağlıyor. Tüm bu güç sayesinde video kurgulayabilir, harika bir sunum hazırlayabilir, 3D model tasarlayabilir veya en sevdiğiniz diziyi izleyebilirsiniz. Hepsini aynı anda yapmak isterseniz, o da kolay.

 

Oyunlar ve uygulamalar için ışık hızında grafikler.

A12 Bionic çipte yer alan 4 çekirdekli grafik motoru; etkileyici artırılmış gerçeklik deneyimleri, 3D oyunlarda fotoğraf gerçekliğinde efektler ve uygulamalarda göz alıcı grafikler için muhteşem bir performans sunuyor.

 

Retina Ekran

Her şeye güzel tarafından bakın.

Geniş renk yelpazesine sahip etkileyici 10.5 inç Retina ekran ile fotoğrafları, videoları ve oyunları canlı ve gerçekçi detaylarla görün. Üstelik iPad Air’i nereye götürürseniz götürün, True Tone teknolojisi, yüksek parlaklık düzeyi ve yansıma önleyici kaplama sayesinde en iyi görüntüleme deneyimi her zaman sizinle.
 

True Tone.
Her ışıkta rahatça görün.

True Tone, beyaz dengesini bulunduğunuz ortamdaki ışığa göre dinamik olarak ayarlıyor. Böylece yatakta kitap okurken veya havuz kenarında internette gezinirken görüntüler doğal görünüyor ve gözünüzü yormuyor.

 

iPad mini

Küçümsenemeyecek güç.

iPad mini, küçük boyuna sığdırdığı büyük marifetleriyle çok sevildi. Ve şimdi onu sevmek için daha da çok sebebiniz var. Neural Engine’a sahip A12 Bionic çip. True Tone özellikli 7.9 inç Retina ekran. Ve ilham geldiğinde harika fikirlerinizin uçup gitmemesi için Apple Pencil. Aslında o bildiğiniz iPad mini. Ama şimdi bildiğinizden çok daha fazlasına sahip.

 

Sadece taşınabilir değil. 
Cepte bile taşınabilir.

İnce, hafif ve taşınabilir tasarımıyla iPad mini, yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz mükemmel partneriniz. 500 gramdan daha hafif ve 6,1 mm inceliğinde. Yani onu tek elinizde rahatça taşıyabilirsiniz. Veya cebinizde. Ya da çantanızda. Kısacası, aklınıza harika bir fikir geldiğinde iPad mini’niz hep orada.

 

Boyunu aşan güç.

Neural Engine’a sahip A12 Bionic çip, olağanüstü bir güç ve zeka düzeyi sunuyor. Tekrar eden kalıpları anlamak, tahminlerde bulunmak ve deneyimleyerek öğrenmek için gerçek zamanlı yapay öğrenme teknolojisini kullanıyor. Tüm bu güç sayesinde iPad mini’nizde Adobe Photoshop CC*gibi uygulamaları çalıştırabilir, artırılmış gerçeklik deneyimleri yaşayabilir veya konsol kalitesinde grafiklere sahip muhteşem oyunlar oynayabilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI