Ana SayfaDüğünYeni hayatınızın ilk adımları için Çeşme Radisson Blu

Yeni hayatınızın ilk adımları için Çeşme Radisson Blu

Radisson Blu Resort&Spa Çeşme, Düşlerinizdeki düğünü romantik ortamlarında size sunduğu zengin seçeneklerle gerçekleştirmek üzere gelin ve damat adaylarını bekliyor…

Düğün mekan için seçenekleriniz de var. İster kapalı alanda 400 kişi kapasiteli balo salonu, isterseniz açık alanda 400 kişi kapasiteli muhteşem manzaralı düğün platformu.
Otel içerisinde 3500 m2lik alana yayılan Dulcis Termal SPA & Hamam’da hayatınızın bu en unutulmaz gününe zindelik veren bakımlarla hazırlanıyorsunuz, dilerseniz dostlarınızla otelin keyifli hamamında bayan bayana eğleneceğiniz bir bakım günü düzenleyebiliyorsunuz, ayrıca gelin ve damatlara SPA’dan seçecekleri bir bakım da ücretsiz sunuluyor.
Modern ve panaromik deniz manzaralı Senior Suite Odanızda gül yaprakları ve kutlamaların vazgeçilmezi şampanya ile karşılanıyorsunuz, uyandığınızda kahvaltı servisiniz odanıza getiriliyor, güne huzurlu ve dinamik başlıyorsunuz, Dilerseniz otelden geç bir saatte ayrılabiliyorsunuz, (Akşam 18.00’e kadar), ayrıca çiftlere dünyanın 4 bir yanından seçecekleri Radisson Blu Otellerinden birinde 2 gece ücretsiz konaklama armağan ediliyor.
Çiftler seçeceği organizasyon firmaları ile çalışabiliyor, otel bu konuda sizlere tavsiye verebiliyor ve otelin Chef’i çiftler ile birlikte düğün için özel menüler oluşturuyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI