Ana SayfaTeknolojiYeni Haber Uygulaması Bundle

Yeni Haber Uygulaması Bundle

Temmuz ayı itibariyle aylık 3 milyon sayfa gösterimini aşan uygulamada Türk kullanıcıları ayda 2 milyona yakın haber okuyor. Uygulamayı geliştiren Dwarf Planet’in kurucu ve CEO’su Ercan Varol, yaptığımız röportajda şunları söyledi:

Bundle`ı deneyimleyen kullanıcılara keyifli bir haber okutma deneyimi yaşatmayı amaçlıyoruz. Şu ana kadar kullanıcılarımızdan beklenenin de ötesinde olumlu geri dönüşler aldık.

%60`ın üzerinde seyreden aylık aktiflik oranları, 10 dakikayı aşan ortalama oturum süreleri, App Store ve Google Play Store`dan alınan feedbacklerin %95`inin son derece olumlu olması bize doğru yolda ilerlediğimizi gösterdi ve geleceğe dönük hedeflerimizde çıtayı yükseltmemizi sağladı. Aynı zamanda yayıncılara sağladığımız mobil trafik rakamlarının hızla artması da bazı yayıncıların bizimle partnerlik çalışmaları başlatmaları için zemin oluşturdu.

Türkiye`de her gün binlerce kaynaktan, toplam 12.000’den fazla içerik ve haber, Bundle uygulaması sayesinde kullanıcılara sunululuyor ve her kullanıcı günde ortalama 15 haber okuyor. 

Türkiye`ye verdikleri önceliğin artarak devam edeceğini söyleyen Ercan Varol, uygulamanın ülkemizde amaçladıkları noktaya gelmesinin hemen ardından özellikle gelişmekte olan pazarlar ve stratejik açıdan önemli bir kaç ülkede hızlı büyümeye odaklanacağını açıkladı. 

Uygulamayı denemek için mutlaka indirin!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI