Ana SayfaGüzellikYeni doğan bebek banyosu

Yeni doğan bebek banyosu

Yeni doğan bebeğinize hangi ürünleri kullanıyorsunuz? Hangi ürünleri kullanmalısınız? Johnson&Johnson yıllara dayanan tecrübesini piyasaya çıkarttığı ürünlerine yansıtıyor. Tıpkı Johnson’s baby top-to- toe de olduğu gibi…

 

Yenidoğan bebek banyosu konusunda, bebek cilt bakımı ürünleri pazarında lider konumda olan Johnson & Johnson firmasının görüşlerini aldık.

Johnson’s baby Ürün Müdürü Deniz Gürler, yaz mevsiminin gelmesi ve havaların ısınmasıyla birlikte annelerin bebeklerine daha sık banyo yaptırdıklarını belirtiyor ve ekliyor: “Banyo yaptırmak bebeklerin sağlıklı gelişimi için önemli olduğu kadar anneyle bebek arasındaki eşsiz bağın kurulması için de oldukça faydalı bir yöntem. Ancak özellikle yenidoğan bebekler söz konusu olduğunda ürün seçimine çok dikkat edilmeli”. Sözlerine yenidoğan bebek cildinin özelliklerini anlatarak devam eden Gürler, “yenidoğan bebeklerin cildi esnek ve yumuşak görünür ama aynı zamanda çok hassastır. Nemi daha hızlı alır ve daha hızlı kaybeder, bu yüzden de kurumaya ve tahriş olmaya daha yatkın olur. Cilt kuruluğu ise dikkat edilmezse alerjiye yol açabilir. Bu nedenle her banyoda yenidoğan cildine uygun ürün kullanılması ve banyo sonrası bebeğin cildinin mutlaka nemlendirilmesi gerekir” diyor.

2009 yılında yaptıkları bir araştırmanın sonuçlarına göre Türkiye’de annelerin %98’inin yenidoğan bebekleri için bebek şampuanı kullandıklarını, ancak saç için geliştirilmiş şampuanların yenidoğan bebek cildi için her zaman uygun olmayabileceğini, bu nedenle de yenidoğanlarda ürün seçiminin çok önemli olduğunu söyleyen Gürler, “bundan hareketle Johnson & Johnson olarak bugüne kadarki en yumuşak şampuanımızı geliştirdik. Johnson’s baby top-to-toe yenidoğanlara özel saç ve vücut şampuanı, yenidoğan bir bebeğin hassas cildine ve saçlarına uygun olması için saf su kadar yumuşak bir formüle sahip olan bizim en yumuşak ürünümüz” diyor. Gürler, Johnson’s baby top-to-toe şampuanın sabun, alkol ve paraben içermediğini ve gerçek göz yakmayan formülü sayesinde yenidoğan bir bebeğin hem hassas cildinde, hem de saçlarında güvenle kullanılabileceğini ifade ediyor.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI