Ana SayfaSağlıkYeni Başlayanlar İçin Meditasyon

Yeni Başlayanlar İçin Meditasyon

Eğer geçtiğimiz sene bizimle meditasyon hakkında konuşsaydınız, gözlerimizi devirebilirdik. Sessizlikte oturmak pek bize göre değil. Özellikle yoga sınıfında kendimizi pek de rahat hissetmiyorduk; Savasana, bizim için paydos demekti.
Bu düşüncelerimiz bir gün değişti. Deneyimlere daha açık olduğumuz bir günde eğitmenimizden son derece yalın bir öneri aldık; “Güne meditasyon yaparak başlamak, o gün için güzel niyetlerinizi dile getirmekten ibaret.” Ve şöyle devam etti: “Bir fincan çay yapın. Sessizlikte oturun. Derin nefes alın. Yaratmak istediğiniz modu belirleyin. Evrene, yaşamınızla ilgili teşekkürlerinizi iletin. Gününüzü özel kılmak için her şeye sahipsiniz. İlkiyle başlayın; güzel bir gün geçirmek için güzel bir gün, diye geçirin içinizden.”
Zihnimiz sürekli farklı yerlere kaçtığı için, önceleri meditasyonu iç karartıcı bulurduk. Ancak sade ve basit bir pratikle bile gününüzün güzel geçmemesi için hiçbir sebep yok. Bir fincan çay alın, zihninizi boşaltın ve nefeslerinize odaklanın. Sadece 5 dakika.
Güzel günler.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI