Ana SayfaAstrolojiYeni başlayanlar için astroloji rehberi

Yeni başlayanlar için astroloji rehberi

İçinde olsanız da olmasanız da astroloji her zaman gündemde.  OnePoll tarafından yürütülen, 18-35 yaşları arasındaki 2000 kadına yapılan ankette  kadınların %75’inin yıldız fallarına inandığı sonucuna varıldı. İnsanların üçte biri geri giden Merkür’de meydana gelen kötü şeyleri suçlarken, neredeyse yarısı astrolojik olaylara dayalı olarak programlarında değişiklik yapacaklarını söyledi . Dahası, %53’ü astrolojinin 2020’den beri hayatlarının daha büyük bir parçası haline geldiğini söyledi.

Mecca Woods , astrolojinin popülerliğine atıfta bulunarak, “Astrolojinin kendi döngüleri vardır” diyor . “İnsanlar çok fazla belirsizlikle uğraşırken […] astroloji gittikleri yerlerden biridir çünkü onlara bağlam verir.”

Siz de astrolojinin ne olduğunu öğrenmek,  doğum haritanızın temellerini bilmek ve daha derine inmenize yardımcı olması için size rehberlik edecek bazı astroloji uygulamalarını keşfetmek istiyorsanız doğru yerdesiniz!

Zaten Astrolojiyi Neden Önemseyeyim ki?
Zodyak ilk olarak MÖ 700 dolaylarında Babilliler tarafından tasarlandı. O zamandan beri, kraliyet ailelerinden ve dünya liderlerinden iş adamlarına kadar herkes yaşamlarında, kariyerlerinde ve ilişkilerinde rehberlik için astrologların içgörülerine güvendi. 12 burcun sembolizmi ve gezegenler arasındaki bağlantılar sayesinde astroloji , kendinizi daha derinden tanımanıza yardımcı oluyor.

Woods, “Her insanın kendi bireysel doğum haritası vardır ve bu haritada ne kadar derine inerseniz, kendiniz hakkında o kadar [daha fazla] bilgi edinirsiniz” diyor. “Geçmişe gidebilir ve aile geçmişinize, dinamiklerinize, hayattaki amacınıza, kişiliğinize ayrıca ilişkilerinize bakabilirsiniz. Astroloji çok ama çok geniş bir alandır ve birinin kendisi hakkında bilgi edinebileceği veya doğum haritasını kullanabileceği çok farklı yollar var.”

Yaptığınız tek şey ara sıra burç okumak veya esrarengiz derecede doğru bir zodyak meme paylaşmak olsa bile, astroloji eğlenceli olduğu için insanları hala büyülüyor . Güneşinizin, ayınızın ve yükselen burçlarınızın (ve ötesinin) niteliklerini anlayarak kendiniz hakkında daha fazlasını keşfedebilir, etrafınızdakilerle bağlantı kurabilir ve genel olarak güneş sistemiyle daha uyumlu hissedebilirsiniz.

Üç Büyük Çöküş
Doğum haritanız, kişiliğinizin çeşitli katmanlarını temsil eden birçok farklı işaretten oluşur. Bilmeniz gereken en önemli üç şey güneş, ay ve yükselen burçlarınızdır . astrolojik “üç büyük”ünüzden herhangi birini biliyorsanız, bu muhtemelen sizin güneş burcunuzdur. Güneş burcunuzun sizi tanımlamadığını düşünüyorsanız ayınızı ve yükseleninizi öğrenmek, duygularınız veya çevrenizdeki dünyayla etkileşimleriniz için daha fazla bağlam sağlayabilir. Doğum tarihinizi, saatinizi ve konumunuzu çevrimiçi bir doğum haritası hesaplayıcısına veya uygulamasına bağlayarak güneşinizi, ayınızı ve doğuşunuzu hesaplayabilirsiniz.

Burç
Güneş burcunuz, varlığınızın özünde kim olduğunuzu, diğer bir deyişle temel kimliğinizi yansıtır. Kişiliğiniz ve kendinizi dünyaya sunma şekliniz üzerinde en büyük etkiye sahiptir. Güneş burcunuz ayrıca kendinizi nasıl yaratıcı bir şekilde ifade ettiğinizi ve size hayatta neyin neşe getirdiğini de açıklar. Güneş burcunuz, doğduğunuz zodyak mevsimine göre belirlenir – yani, örneğin Aslan mevsiminde (23 Temmuz-22 Ağustos) herhangi bir zamanda doğduysanız, bir Aslan güneşisinizdir.

Ay Burcu
Ay burcunuz doğum haritanızdaki en kişisel burçtur: En derindeki duygularınızı, ruh halinizi ve hassasiyetlerinizi temsil eder. Ay burcunuz duygularınızı nasıl ifade ettiğinizi ve sizi neyin rahat ve güvende hissettirdiğini gösterir. Örneğin, Koç burcuna sahipseniz, duygularınızı ifade ederken daha doğrudan ve eleştiriden kendinizi daha hızlı savunursunuz. Ay burcunuz, doğduğunuz sırada ayın geçiş yaptığı burç tarafından belirlenir, yani burcun adını aldığı takımyıldızı ile gökyüzünün aynı bölümündedir.

Yükselen Burcu
Hayatınız bir film olsaydı, yükselen burcunuz büyük ekranda başlık olurdu. Bu, hikayenizin kapsayıcı teması, yaydığınız ilk izlenim ve hayata yaklaşımınızdır. Diyelim ki, coşkulu bir Yay güneşi olsanız bile, karanlık ve gizemli Akrep yükseleniniz, yeni tanıştığınız kişilerin sizin hakkınızda sürekli tahmin yürütmenizi sağlayacak. – yani, maceracı iç çekirdeğinizi tanıyana kadar. Yükseleniniz, doğduğunuz anda gökyüzünün doğu ufkunda yükselen burç tarafından belirlenir. Yükselen burcunuzu hesaplamak için tam doğum saatinizi bilmeniz gerekir, çünkü ufuktaki burç her iki saatte bir değişir.

Astrologlara Göre Yeni Başlayanlar İçin En İyi Astroloji Uygulamaları
Günlük yıldız falınızı ister anlık bildirim formunda isteyin, ister aşık olduğunuz kişiyle uyumluluğunuz konusunda bir fikire ihtiyacınız olsun, yeni başlayanlar için bu astroloji uygulamaları ana ekranınıza kozmik bilgelik getiriyor.

En İyi Günlük Burç Uygulamaları
CHANI
Birthdate Co.’nun danışmanlık astrologu Erin River Sunday , astrolog Chani Nicholas’ın yalnızca iOS için hem ücretsiz hem de ücretli abonelik sürümleri sunan kendi adını taşıyan uygulamasını tavsiye ediyor. “Kişisel geçişlerinizi gerçek zamanlı olarak güncelleme konusunda harika bir iş çıkarıyor ve haftalık Tarot kartını ve ritüel önerileri vurgulayarak diğer ezoterik sanatları bütünleştiriyor” diyor.

Sanctuary
Sanctuary uygulamasının tasarımı büyüleyici ve özellikle astrolojiye yeni başlayanlar için gezinmeyi kolaylaştırıyor. 

GÜNLÜK BURÇ- ASTROLOJİ
Diğer burçlar ile burç uyumluluğunuzu öğrenebilir, burçlar arası aşk uyumuna bakabilir, şans kurabiyeleri kırabilir, çin ve ağaç burçlarına bakabilir ayrıca ay falınızı öğrenebilirsiniz.

Uyumluluk İçin En İyi Astroloji Uygulamaları
The Pattern
The Pattern, uygulama içi arkadaşlarınız, ünlüler veya doğum bilgilerini “Run Bond” özelliğine bağladığınız herkesle uyumluluğunuzu ölçecek ücretsiz bir iOS ve Android uygulamasıdır. Marquardt, “İster bir arkadaşınızla, sevgilinizle, patronunuzla, aile üyenizle veya kelimenin tam anlamıyla herhangi biriyle ilişkinizi anlamaya çalışıyor olun, The Pattern, uyumluluğunuzu çarpıcı sonuçlarla analiz edecektir” diyor

CUSP
Hem iOS hem de Android için kullanılabilen ücretsiz CUSP uygulamasıyla hem burçlar hem de uyumluluk parmaklarınızın ucunda — ancak diğer uygulamaların aksine CUSP size cinsel sinastri hakkında da fikir verir. “Bugün” sekmesi, o günün kozmik enerjisini transitlerle birlikte aldığınız bir sosyal medya beslemesi gibi tasarlanmıştır. Gönderileri beğenebilir, yorum ekleyebilir ve başkalarına gönderebilirsiniz.

Doğum Haritamı Okumam Gerekiyor mu, Yoksa Burcum Kendi Başına  Yeter mi?
Burcunuz , geçiş yapan gezegenlerin bir gün, hafta veya ay boyunca burcunuzu nasıl etkileyebileceğini tahmin eder. Çoğu insan güneş burçlarına baksa da, yükselen burcunuz için yazılmıştır, çünkü örneğin, Ay’ın Yengeç’ten geçişinin neden olduğu sarsıntılara nasıl tepki vereceğinize dair bir genel bakış sunar. Bir burç, örneğin gelecek hafta zam istemek veya ilişkiyi tanımlamak için iyi bir fırsat olup olmadığını bilmek için yararlı bir araçtır.

Bununla birlikte, bir burç, tam bir astrolojik hikayenizi bir doğum haritası okuması gibi sunamaz. Doğum haritası okumaları , doğumdaki yerleşimlerinizi – anlam, doğum anınızdaki gezegenlerin konumları ve dereceleri – ve benzersiz yaşam hikayenizi yaratmak için birbirleriyle nasıl etkileşime girdiklerini değerlendirir. Haritanızdaki her gezegen ve açı, kim olduğunuzun ve hayatınızın farklı alanlarında nasıl davrandığınızın farklı bir boyutunu sembolize eder. İlişki zorluklarıyla nasıl başa çıkacağınız veya bir kariyer değişikliği yapacağınız konusunda kişiselleştirilmiş içgörüler arıyorsanız, bir astrologla birlikte doğum haritanızı okutabilirsiniz.

Burcunuz günlük kararlar vermenize yardımcı oluyorsa, doğum haritanızı okutmak zorunda değilsiniz, ancak bunu yapmak, deneyimlerinizin içsel işleyişini ve kim olduğunuzu daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir.

Bu Bilgilerle Tam Olarak Ne Yapmam Gerekiyor?

Astroloji, geçmişi anlamlandırmaktan olası geleceklere kısa bir bakış atmaya kadar pek çok şey için kullanılabilir. Ama belki de onu kullanmanın en değerli yolu, kendini yansıtma ve kendini gerçekleştirme için bir araç olarak kullanmaktır. İster sevgiliniz ile aranızda bir sinastri (diğer adıyla uyumluluk) çizelgesi hesaplıyor olun, ister sadece ilk kez ay burcunuzu buluyor olun, astroloji hayatınızdaki her şeyi yeni bir ışıkta görmenize yardımcı olabilir. Örneğin, eşinizin rasyonel Başak burcundayken ay burcunuzun hassas Balık olduğunu bilmek, birbirleriyle duygusal olarak ilişki kurmanın neden zor olabileceğine ışık tutabilir. Bu bilgi daha sonra birbirini neyin rahatlattığını ve görülebildiğini öğrenerek çözümler bulmak için bir başlangıç noktası haline gelir.
Astrolojiyi, kozmosun ritimleriyle daha uyumlu hissetmenin bir yolu olarak da kullanabilirsiniz. Örneğin, yeni ve dolunayları takip etmek, tezahür pratiğinizi ay döngüsüyle senkronize etmenize yardımcı olabilir , bu da niyetlerinize ekstra güç verebilir. Daha pratik bir düzeyde, Merkür’ün ne zaman geri harekette olduğunu bilmek , transitin kötü şöhretli tuzaklarına – en şüphecileri bile astro-inancılara dönüştüren klasik iletişim çatışmalarına veya teknoloji sorunlarına – kurban olmaktan kaçınmanıza yardımcı olabilir.
Bir astroloji haritası, türünün tek örneği bir harita gibidir ve içinde, içimizdeki ve dışımızdaki potansiyeli gösteren bir içgörü zenginliği vardır. Ama nihayetinde, astroloji ile ne yapacağınız size kalmış. Ve olasılıklar, yıldızların kendileri kadar sonsuzdur.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI