Ana SayfaYazarlarHaftanın Düşündürdükleri...

Haftanın Düşündürdükleri…

SANDIK HALKIN KONUŞTUĞU YERDİR

 

Biz bir türlü millet olmayı başaramayan bir insanlar topluluğuyuz! Konuşmaya bayılıyoruz fakat yürekten desteklemek ne demek haberimiz yok! Kaç arkadaşımı biliyorum tatillerini kesip oy kullanmaya gitmeyen. Sistemden haberiniz mi yok? Sandık, halkın konustuğu yerdir. Sandıktan çıkmayan hiçbir karar uygulanamaz. Ama bunun için sandığa gitmek ve oy kullanmak gerekir. Bu bu kadar basittir. Bu kadar mı kaderinize razı, bu kadar mı umursamazsınız! Yuh!

 

HER ZAMAN YANINDAYIZ, YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ!

 

Ve kaç kişi gördüm basketbol milli takımımız hala sahada mücadele ederken nasılsa yenildik diye salonu terkeden! "Her zaman yanındayız, yalnız bırakmayacağız" ne demek? Daha bu çocuklar çıkıp ikincilik madalyalarını alacaklar. Avuçlarınız patlayana kadar alkışlayacağınıza trafiğe kalmamayı düşünüyorsunuz! Bizden biçbir şey olmaz! Olamaz!

 

İSTANBUL`DA SONBAHAR

 

Sonbaharı özlemişim. Oy vermek icin 1 günlüğüne İstanbul`a gittik ve İstanbul bizi yağmurla karşıladı. Yağmur botları, deri ceketler giyildi.

 

İstanbul`u da özlemeye başlamışım, bu gelişimde anladım. Şehir canlanmaya başlamış. Sergiler, tiyatrolar, aktiviteler başlıyor. Bu kadar uzun süre ayrı kalınca İstanbul`un tadını çıkarma hissi uyandı tekrar. Bu kış yapmak istediğim çok şey var…

 

ALAÇATI`DA SONBAHAR

 

Ama tatilin en güzel ayıdır Eylül. Şehir canlanırken Alaçatı tenhalaşmaya başladı. Sıcaklar da bitti. Güneş sıcacık yapıyor insanin içini, bunlatmadan. Hani tam ifade etmek gerekirse gölgede üşümeden, güneşte terlemeden… Son haftalar buranın tadını çıkarırken İstanbul`u özleyerek geçecek.

 

 

BİR YUH DA SİZE!

 

Yola tüküren insanlara kafayı takmış durumdayım! Şimdi benim Alaçatı`daki evim tam yürüyüş yolunun üzerinde. Köyü gezmek isteyen turislerin yanında, burada yaşayan yerliler de evimin önünden geçiyorlar. Zaten derdim ikinci grupla! Bu, bir güzel boğazını temizleyip yola tükürme kültürü nereden geliyor? Siz evinizde yere tükürüyor musunuz? Hayır benim evimin içine tükürüyorsunuz neredeyse de haberiniz yok!

 

ALAÇATI KURTULDU… MU?

 

15 Eylül Alaçatı`nın kurtuluşuymuş. Ben de yeni öğrendim. Eğlenceler düzenlendi, konserler verildi, şarkılar söylendi ve havai fişek gösterisi yapıldı. Dakikalarca. Kim bilir ne kadar para harcandı. Doğaya verdiği zarar da cabası. Köyün içinde evleri olan dostlarımızın avlusunda yemekteydik o gece. Resmen üzerimize kurum yağdı! Hiçbir eksiğimiz yoktu çünkü! Ha eksik demisken meselaaaa… Ha sahi çöp konusu ne oldu?

 

NOT: Fotoğraf Fun Beach Club`tan (eski Kum Beach). Şimdilerde sezon kalabalığından eser yok. Kalanlar keyfini çıkarıyor 🙂

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI