Ana SayfaYazarlaryoğun his alarmı: daughter

yoğun his alarmı: daughter

Dün akşam İKSV Salon’da, 2 saatlik sure aralığında, Londra’nın tüm hava şartlarına maruz kalmamızı sağlayan bir konser vardı: Daughter. 

Hepsi daha 20’lerinde olmasına rağmen hayatın düğmelerini teker teker çözmüş ve iliklememiz için sanki önümüze sermiş gibi bir naiflikteki bu üç insan, tüm sükunetleri ve utangaçlıkları ile, sahnede, içinde bulunduğumuz durumun vehametini kavramamızı sağladı; hepimiz acı çekiyoruz!

Gözlerine kadar uzanan kakülleri ve her şarkıdan sonra kopan alkışla daha çok utanan ve kırılganlaşan Elena Tonra, gitarını çello yayıyla her çalışında lenflerimizin çekilmesine sebep olan Igor Haefeli ve davulun her santimetre karesinden bir kalp atışı kopartan Remi Aguilella, Salon’un yarısından fazlası yabancı dinleyicisini Londra’nın yağmuruna, fırtınasına ve güneşine maruz bıraktı. 

Hala nefes alabilen, hala kanayabilen ve hala sevebilen insanları şanslı sayan bizler, evimizin yolunu bulmak için sarhoş olmayı ve ormanın derinliklerinde kaybolmayı göze alıyoruz. Gençliğimizi yad edip, bir daha asla o günlere dönemeyeceğimizi bildiğimizden mütevellit, Daughter’ın ardında bıraktığı ayak izlerini takip ediyoruz.

Ve, tabii ki, Salon’dan çıktığımızda yağmur yağmaya başlıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI