Ana SayfaYazarlarcoo design project: bence olur o iş.

coo design project: bence olur o iş.

Yaşadığımız sonsuz seçenekler ve ihtimaller dünyasında çarpa çarpa, düşe kalka yiyoruz, içiyoruz, dinliyoruz, okuyoruz, Ve giyiyoruz. Sürüden ayrılmak, kendimizi saklamak, kim olduğumuzu göstermek için en yeni ve en farklı olanı arıyoruz. En azından deniyoruz.

En `kendimiz` olanı bulana kadar pasajlar, sokaklar, mağazalar geziyoruz. Alışveriş yapmanın literatüre bir spor dalı olarak girdiği dünyamızda en yeni ve farklı olanı bulmak için başka yerlere bakıyoruz. Ve tesadüflere inanıyoruz.

Instagram`ın Keşfet sekmesinin götürdüğü yerde, sonsuz seçeneklerin sonunda açılan kapıdan girince karşınıza sakalanın içinden gülümseyen çizgi adam çıkıyor. Fotoğraflar tanıdık. Sanki arka bahçenizde çekilmiş gibi. Ama esas mevzu tişörtler. Daha doğrusu tişörtlerin üzerindeki baskılar. Cümleye, "Ben olsam…" diye başlasanız sonunda kendinizi, tam da siz olsanız tasarlayacağınız tişörtü sipariş verirken buluyorsunuz.

Coo Design Project`ten bahsediyorum.

Uzun zamandır arkadaş ve bir süredir komşu olan, birbirinden farklı meslekleri ve meseleleri olan bir ekip. Haftada en az üç akşam bahçede buluşup çay demliyorlar. Coo, bu akşamlardan birinde buldukları sayısız fikirden sadece biri. Aynı zamanda, şu ana kadar akıllarına gelen her şeyi özgürce sergileyebilecekleri bir fikir. Yakından dört, uzaktan en az yirmi kişilik, sürekli büyüyen bir ekip. Kolektif çalışıyorlar; her şeyi birlikte, en baştan öğreniyorlar. Kafalarına göre, içlerine ne sinerse onu yapıyorlar.

Coo Design Project, yaklaşık 5-6 aydır uğraştıkları bir iş. Ama bir gün, 3. gözünün açık olduğuna inandıkları bir arkadaşları, baktığı kahve falında uğraştıkları işin çok iyi yerlere geleceğini söyleyince biraz daha hızlandırıyorlar işleri.

Logodaki adam, Selami. Selver (Yıldırım)`ın tasarımı. Gülmek ona yakışıyor. Fikri gerçekleştirme imkanı sağlayan da o. Herkesi bir araya getirip fikri geliştiren Nihat. Bahçe de, çaydanlık da onun. Kendilerini fark etmelerini sağlayan, plan program yapıp yol çizen isim Armağan. Selver ve Ecem(naz Dalmaz), tarzları itibariyle ekibin yansıtmak istediği enerjiye uyumlu. Onların yanında her seride Coo`nun çizgisine uygun farklı tasarımcılarla çalışıp hem farklı tasarımların sergilendiği alan yaratırken hem de sıkıcılaşmayıp sürekli yenilenen bir marka olmak istiyorlar.

İyi ki o akşam biri, "Abi bence kesin olur bu iş," demiş.

*

İyi ki tesadüfler var.

Ve kahve falları.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI