Ana SayfaYazarlarMükemmel kaşlara kavuşmak ister misiniz?

Mükemmel kaşlara kavuşmak ister misiniz?

Kaşlarıyla ilgili sorunu olanlara ya da doğru şekli bir türlü bulamayanlara müjde! Size bütün problemlerinizi çözecek birini söyleyeceğim; Esmeray Yıldırım. Şu anda Bellevue Residences`da bulunan Diba Kuaför`de çalışıyor ve kaşına mükemmel şekli verdirtmek isteyenlerin akınına uğruyor.

Esmeray`ın işi sadece kaş almaktan ibaret değil. Kaşları şekillendirirken aynı zamanda beslemeye de yarayan kendine has bir tekniğe sahip. Kaşların seyrek çıkan veya küsmüş bölümlerini usturalayarak işe başlıyor Esmeray. Ustura diyince hemen korkmayın, inanın kullanacağınız hiçbir serum kaşınızı böyle gürleştiremez. Kaşınızın seyrek çıkan bölümleri bir süreliğine yok edilmiş oluyor o kadar… Sonrasında ise çok daha gür şekilde geri dönüyorlar. Bu ara zamanda isterseniz o boşlukları bir kaş kalemi yardımıyla doldurabilirsiniz tabii. Bunu nasıl yapacağınızı da kaş seansınız sırasında öğreniyorsunuz.

Ayrıca Esmeray kaşlara yüz ve göz şeklinize göre, ölçe biçe bir şekil veriyor ki buna "bakış tasarımı" deniyor. Bu işlemle bakışlarınıızın hiç olmadığı kadar etkileyici hale geldiğini fark ediyorsunuz ve yüz şeklinizle tam olarak bütünleşen bir kaş şekline sahip oluyorsunuz.

Esmeray`a kişisel numarasından ulaşarak randevularınızı alabilirsiniz; 0536 470 84 89. Bence hiç vakit kaybetmeyin!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI