Ana SayfaYazarlarGelin parfümü hangisi olmalı?

Gelin parfümü hangisi olmalı?

Biliyorsunuz düğünüme çok az zaman kaldı!:) Gelinlik provalarımın sonlarına yaklaştım, organizasyon, dekor işini çok güvenilir ellere teslim ettim, ev yerşleştirme işim de bir iki tık sonra nihayete erecek! Şimdi sıra geldi keyifle, şık ayrıntılar üzerinde düşünmeye. Ne zamandır aklımda olan ancak tam karara vardıramadığım soru üstünde artık doya doya vakit ayırarak düşünebilirim. Gelinliğimi giydiğimde parfümüm ne olacak?:)

Kafamda birkaç seçenek belirledim. Açıkçacı bunların hepsi de şimdiye kadar kullandığım ve alışık olduğum parfümler çünkü ben, benimsemediğim bir parfümü sıktığımda kendini başkasının kıyafetlerinş giymiş gibi hissedenlerdenim. O gün üzerimde böyle bir his olsun istemem tabi!

Belirlediğim parfümlerin hepsi, pudra esintisi taşıyor çünkü emin olduğum bir şey varsa; o da pudra kokusunun tam tamına benim için biçilmiş kaftan olduğudur!

İlk seçeneğim tabi ki Chanel N°5.  Gabrielle "Coco" Chanel`İn 1921 yılında üretilen ilk parfümü Chanel N°5, biliyorsunuz bugün hala en çok tercih edilen parfümlerden ve benim de vazgeçilmezlerimden! Tabi ki son derece kalıcı olduğu için ve büyülü bir kokuya sahip olduğu içişn gelin parfümü olabileceğini düşünüyorum!

İkinci seçeneğim Guerlain L`Instant Magic. Guerlain,  kesinlikle parfümün ustalarından. L`Instant Magic, kadifemsi kokusuyla her kullandığımda beni başka bir dünyaya götüren kokulardan. İsmiyle de, verdiği hisle de gelin parümü olmaya en layık adaylardan biri.

Üçüncüsü Chloé Love. Bu parfüm, daha piyasaya çıktığı gün, adı gibi beni kendine aşık etmişti. Yine pudranın ve çiçek kokularının baskın olduğu bu koku da isminden anlaşılacağı gibi düğün gününe pek bir uygun! Zaten açık söyleyeyim; Chloé ne üretse aşık olmaya hazırım!

Dördüncüsü ise Chanel N°19 Poudré: Piyasaya çıkacağını ilk duyduğum andan, parfümü koklama anıma kadar sabırsızlık içinde beklediğim Chanel N°19 Poudré gerçekten de beklenmeye değer bir parfümmüş! İnsanın üstünde tertemiz ve yumuşacık bir his bırakıyor. Bence 2011`in en iyi kokularından.

Şimdi karar verme zamanı. Gelin parfümüm ne olsun?

Benim listemdeki parfümlere yakın önerileri olan varsa onları da değerlendirmeye hazırım.

Bu kararın zevkini birlikte çıkaralım!:)

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI