Ana SayfaYazarlarEvet! Evleniyorum!

Evet! Evleniyorum!

Bloguma bu kadar uzun süre ara vermemin sebebini yazmasam olmaz. Evet; feci ama harika bir hazırlık içindeydim. Evleniyorum!!!!:)

Bu süreç içinde tabi ki en çok vakit alan ve en önemli kısım ev seçimiyle ev eşyalarının seçimiydi. Adı üstünde; "ev"lenmek!

Bu yüzden Erginoğlu&Çalışlar Mimarlık`a zevkime, ruhuma bu kadar hitap edebilen bir proje gerçekleştirdikleri için çok ama çok teşekkür ediyorum!:)

Evi bulduktan sonra en zevkli kısım ise bana kalırsa ev tekstili ürünlerinin seçimi. Bu konuda Vakko Home ve Haremlique kalitenin şıklıkla buluştuğu kusursuz markalar. İşimi o kadar kolaylaştırdılar ki, tabi onlara da çok ama çok teşekkür etmem lazım.

Chakra ise bence nevresimden, havluya, ev aksesuarına "ev rahatlığı"nı en iyi yansıtan markalardan biri. Ürünler her gün kullanılabilecek yapıda . Ayrıca Chakra`lara gidiğinizde siz de fark etmişsinizdir ki bir mağaza ancak bu kadar soft görünebilir. Hem ürün kalitesi hem mağaza düzeni hem de vitrin tasarımlarıyla beni benden alan Chakra`ya da teşekkürü eksik etmemeliyim. Teşekkürler!

Şimdi gelelim asıl meseleye; koşturmacalar tam olarak bitmemiş olsa da şu sıra biraz daha rahat bir döneme girdim va bundan sonra blog yazılarıma kaldığım yerden devam edeceğim.

İşte yeniden burdayım! Memnun olan da olmayan da yazılarımı okuyabilir:)

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI