Ana SayfaYazarlarYağ Enjeksiyonu ile gögüs büyütme

Yağ Enjeksiyonu ile gögüs büyütme

Göğüslerinizi büyütmek istiyorsanız iki seçeneğiniz var. Birincisi silikon meme protezleri, diğeri de yağ enjeksiyonu.

Yağ enjeksiyonu:

Bu seçenek uzun yıllar göz ardı edildi hatta sakıncalı bulundu ama son yıllarda geriye dönük yapılan araştırmalarda sanılanın aksine hiçbir sakıncasının olmadığı görülünce yeniden popülarite kazandı. İşlemin kendisi birçok ameliyata göre çok basit. Karın, bel ya da başka bir yerden (örneğin fazlalığınız var ise basenlerden) yağ alınıyor ve bu yağlar hazırlanarak göğüslere veriliyor. Alma işlemi de verme işlemi de kesiler yapılmadan nerdeyse iğneler ile yapıldığı için ameliyattan sonra ne bir iz görebiliyorsunuz ne de iyileşmenizde ameliyatı andıracak zorluklar oluyor. Ama bu işlemin negatif tarafı tek seferde verilebilecek yağ miktarının sınırlı olması ve işlemin siz “tamam” diyene kadar tekrar edilmesinin gerekmesi. İşlemlerin arasında da en az 3 ay, ideal olarak ta 6 ay olması gerekiyor. Bana sorarsanız bu teknik ciddi br fark isteyenler için pek uygun değil, ama ben çok az bir değişiklik istiyorum, vücuduma yabancı bir madde konulmasını da istemiyorum diyorsanız sizin için çok uygun olabilir.

Bu tekniğin uzun süre yasaklanacak kadar sakıncalı bulunmasının çok basit bir sebebi vardı. Verilen yağların bir kısmının içerisinde “kalsiyum” biriktiği ve bu kalsiyum meme filmlerinde şüpheli olarak algılanarak biopsiler yapılmak zorunda kalındığı gibi bir iddia ortaya atıldı. Hatta bazı hastaların memelerinin bu sebeple ve tamamen gereksiz yere ameliyat edilmiş olabileceği iddia edildi. Daha sonra geriye dönük bu olasılık çok kapsamlı olarak araştırıldı ve bu anlatılanların doğru olmadığı görülünce yağ enjeksiyonu tekrar kabul gören ve güvenli sayılan bir teknik olarak yerini aldı.

İşlem 1-2 saat arasında sürüyor, alınan miktara göre bazen bir korse giymeniz gerekebiliyor. Aslında orta büyüklükte bir liposuction (yağ alma) işlemi ile bir tutabilirsiniz. 4-5 gün sonra büyük oranda normal hayatınıza dönmüş olabiliyorsunuz..

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI