Ana SayfaYazarlarDolgu Maddeleri ile Gögüs Büyütme

Dolgu Maddeleri ile Gögüs Büyütme

Dolgu Maddeleri ile Göğüs Büyütme:

Meme protezi, yani silikon protez istememekte ısrarlıysanız, ameliyat olmadan ne yapılabilir diyorsanız bu dolgu maddelerine bir göz atın. Üretici firma bu güne kadar yüz bölgesinde kullanılmak üzere meşhur “hyaluranic acid” i üreten firma. Eskiden 1 cc (1 çay kaşığının dörtte biri) içeren enjektörlerde satışa sundukları bu dolgu maddesinin formülünü de değiştirip 50 cc lik, yani elli katı miktarda satışa sundular.

Kullanım alanı öncelikle meme ama bacaklarda, popoda ya da vücudun başka yerlerinde yüksek miktarda kullanabiliyoruz. Dolgu maddesi iğne ile veriliyor, dolayısı ile kesmek dikmek gerekmiyor, daha hızlı yapılıyor, iyileşme de çok daha hızlı. Bunlar pozitif tarafları.

Bir kaç negatif yönünden de bahsedeyim, bir kere verilecek miktar çok az. Elli katı dediğime bakmayın, en küçük protezlerin 180 cc olduğunu düşünürseniz 50 cc gibi iki, üç paket her memeye kullanmak gerekiyor. Bu miktarı arttırmakta genellikle mümkün değil. Yani boyut olarak protezin çok gerisinde kalacağınızı baştan kabul etmelisiniz.

 

    Bu safhayı atlayabildiyseniz ikinci kötü haber, dolgu maddeleri “eriyor”. Her sene %40-50 kayıp. Yani en geç 2 sene sonra tekrar etmek durumundasınız ,yoksa eski halinize döneceksiniz. Buna da razı olduğunuzu varsayalım, son kötü haber de dolgu maddelerinin maalesef son derece pahalı olması. İlk işlem genellikle meme protez ameliyatı fiyatına hatta üzerine mal oluyor, 2 sene sonra buna yakın bir miktar yine ödeyeceksiniz.

Ama bu saydıklarım sizin için sorun değilse, yani küçük bir göğsüm olsun, 2 senede bir yaptırırım, fiyatı da önemli değil diyorsanız işlem olarak söylenecek hiç bir şey yok. 30-40 dakika sürüyor, şimdilik bilinen bir yan etkisi yok, ertesi gün normale yakın hayatınıza dönebilirsiniz. Ciddiye alınacak bir zorluk, ağrı, sızı, iz, dikiş, hastanede yatmak vs… yok. Önerirmisiniz derseniz, doktor gözüyle bence hiç bir sorun yok, öneririm.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI