Ana SayfaYazarlarBurun Estetiği Ameliyatlarındaki Yeni Gelişmeler

Burun Estetiği Ameliyatlarındaki Yeni Gelişmeler

Burun estetiği ameliyatları dünyada olduğu gibi ülkemizde de en sık yapılan operasyonlar sıralamasında başı çekmektedir. Bu operasyon aynı zamanda teknolojik gelişmelerden de en sık nasiplenen operasyonlardandır.

Burun estetiği ameliyatlarında yaşanan en büyük yeniliklerden birisi artık burun estetiği anlayışının değişmesidir. Önceleri daha küçültülmüş burunlar ortaya çıkarken artık küçültme işlemleri eskisi gibi yapılmamakta, burun estetiği ameliyatlarından yüze en uygun ideal ve doğal olan burunlar ortaya çıkarılmak istenmektedir.

Burun estetiği ameliyatlarında oldukça önem arz eden iki kıssas vardır. Bunlar;

Burun estetiği ameliyatları ile beraber hastada nefes alma sorunlarının giderilerek, hastanın yaşamsal faaliyetlerini herşeyden önce tutmak
Estetik açıdan ise yüzün diğer hataları ile burnun uyum içerisinde olmasını sağlamaktır.

Burun ile yüz hatlarındaki uyum sağlanırken yetersiz ve küçük olan burunlarda artık kulak ve kaburga bölgesinden alınan kıkırdaklar eklenmekte ve böylece burun kökü basık olan kişilerde, kemeri azaltarak burnu küçültme işlemi yapılmamaktadır. Bu işlemlerin yapılması ise burnu daha doğal kılmaktadır.

Bir başka yenilik ise kemiklerin ve kıkırdakların burundan uzkalaştırılması yerine dikiş işlemleri ile kıkırdaklara yeni şeklinin verilmesidir.

Kemerli bir burundan, kemerlerin giderilmesi için alınan kıkırdakların nefes alma fonksiyonunu korumak için burnun orta bölümüne eklenmesi

Burun estetiği ameliyatları bu yeni yaklaşımların gelmesi ile çok daha konforlu ameliyatlar konumuna yükseldiği.. Hastaların ise bu operasyonlardan artık çok daha doğal sonuçlarla ayrıldıkları ortadadır. Ameliyat sonrasında nefes alma sorunları bir kaç günde giderilmekte ve hasta ilk bir kaç günden sonra ameliyatın stresini ve zorluklarını atlatmış olmaktadır.

Burun Estetiği Ameliyatlarında Artık Bilgisayar Desteği Var..

Burun estetiği ameliyatlarındaki en büyük gelişmelerden biriside bilgisayar ortamında yapılan burun estetiği tasarımlarıdır. Bu tasarımlar sayesinde hasta burun  ameliyatı sonrasında nasıl bir buruna sahip olacağını bilmekte ve bu duruma müdahale edebilmektedir. Böyle bir teknolojinin varlığı ile hastalar ameliyat sonucu ile karşılaştıklarında artık hayal kırıklıkları yaşamamaktadırlar.

Burun Estetiği Ameliyatları İle Horlama Sorunları

Burun estetiği ameliyatları sonrasında nefes alıp verme sorunlarının düzelmesi ile hastaların gece horlama sorunlarıda düzelmiş olacaktır.

Op. Dr Teoman Doğan
http://www.teomandogan.com.tr
https://www.instagram.com/drteomandogan/

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI