Ana SayfaYazarlarYükselen Trend: Altın Üçgen ( Mutluluk Enerjisi)

Yükselen Trend: Altın Üçgen ( Mutluluk Enerjisi)

 MUTLU HİSTİREN ENERJİ: ALTIN ÜÇGEN( GOLDEN TRIANGLE)

At üzerinde çölde ilerliyor. Sıcak kumların ısısını hissetmiyor gibi. Üzerinde yırtık pırtık bir elbise. James J. Purner’a eşlik ediyor adeta! Ve O’na:

-Artık zamanı geldi! diyor. Şifacılığı geliştirmek için görevlendirildin! İnsanların duygusal, ruhsal ve zihinsel problemleriyle ilgilenmelisin. Ben senin rehberinim ve daima seninle birlikte olacağım. Yardım istediğin anda bana söylemen yeterli.

Yıl 1986..Her gün 4 saat süren derin meditasyonlar yapıyor James Purner. Günün en az 4 saatini huzur içinde geçiriyor. Gördüğü vizyonlar inanılmaz. İşte o vizyonlardan birinde yukarıda anlatılan görüntüler geliyor. Etkileniyor.

6 ay sonra, bir gün yatağında uzanmışken 3. gözünün üstüne yani alnının tam ortasına bir şey gelip yerleşiyor. 2 saat kadar kımıldayamıyor. Hareket edemiyor. Hisleri James J. Purner’a  bunun bir şifa olduğunu, İSİS kaynaklı bir şifa olduğunu bildiriyor. Oysa James o ana kadar İSİS hakkında hiçbir şey bilmiyor. O günden sonra tanışıyorlar. Çünkü James anlıyor ki Altın Üçgen ( Golden Triangle) adı verilen bu mutluluk enerjisine o gün uyumlanıyor.

Ertesi gün dokunarak şifa verebildiğini, birisine baktığında o kişinin rahatladığını fark ediyor. Büyük bir değişim bu. İyilik için kullanılacağını ve her iyilikle çoğalacağını anlıyor. Zaman-mekan enerji için engel değil. Uzağa, yakına, şimdiye, geçmişe, gelece gönderebildiğini, iyileştirebildiğini kısa sürede kavrıyor. İSİS den yardım istediği bir gün enerji akışının arttığını daha yoğun ve saf bir akış olduğunu fark etmesi uzun sürmüyor.

İSİS’den yardım aldığı günden itibaren başkalarını enerjiye uyumlamaya ve yaygınlaşmasını sağlamaya çalışıyor. Evet bugün milyonlarca insanın yararlandığı bir şifa kaynağı ALTIN ÜÇGEN enerjisi.

Yumuşacık bir enerji Altın Üçgen ( Golden Triangle)

Kökleri Mısır Tanrıçası  İSİS’e dayanıyor. Çalışmalarda piramit kullanılması, piramit imajine edilmesi tesadüf değil tabii.

İSİS HAKKINDA KISA BİLGİ: Mısırın en büyük tanrıçasıdır. Sevgisi tüm canlıları kapsayan bir annedir, yararlı bir tanrıçadır. “Vericilik” en büyük özelliğidir. Irmaklara, denizlere, okyanuslara, bütün sulara, rüzgara, yağmurlara hükmeder. Tekamül düzeyi yüksek bazı varlıklar öldükten sonra İSİS in kudretinden yararlanarak ışığa dönüşürler. 

 

ALTIN ÜÇGENLE TANIŞMAK VE İYİLEŞMEK

Yumuşak olduğu kadar da güçlü. Bu nedenle yaşlı, güçlü ve ağır hastalıkları olanlarda sarsmadığı için özellikle tercih ettiğimiz bir şifa sanatı. Tek işlevi hastalıkları iyileştirmek değil. Spritüel yeteneği, öngörüsü, 6.hissi, psişik yetenekleri artsın isteyenlerdenseniz hemen tanışmalısınız.

Bilinçaltı temizliği için birkaç yöntem kullanıyorum. Shamballa, Geçmiş Yaşam Terapisi, Reiki ve tabii Altın Üçgen. Mekanların kötü enerjilerden arınması dolayısıyla bolluk, bereket ve huzurla donatılması içinde Altın Üçgenle temizlemek çok pratik. Bu nedenle diğerlerine tercih ediyorum.

Öfkeli ve depresif kişilerde mutluluğa yatkınlığını arttırdığını gözlemledim. Yüzlerce öğrencim oldu ve mutsuz kişilerin öncelikle tercihi Altın Üçgen oldu. Sakinleştirmekten çok mutlu hissettirmek, neşe vermek gibi etkileri var. Bir nevi “enerjilerin prozac”ı diyorum Altın Üçgen’e.

İlişkilerde de mutluluk hissini artırdığı kesin. Birlikte daha iyi zaman geçirmek, daha uzun saatler bir arada kalmak istemek Altın Üçgen’e birlikte uyumlanan çiftler arasında çok yaygın alınan bir sonuç.

Birini veya bir şeyi korumak Altın Üçgen’le mümkün. (Bunu birde Reiki 1. aşamadaki En sembolünü almış olanlar yapabiliyor. Almamış olanlarsa açığı Altın Üçgenle kapatabiliyor)

Altın Üçgen tek başına birçok alanı iyileştirmekte yeterli; 3. gözü aktive ediyor, duygusal zekayı güçlendiriyor, sezgileri yükseltiyor ve mutlu hissetirirken, ilişkileri de iyileştiriyor. Tek aşamalı bir şifa sanatı olduğu içinde kolay kullanımıyla profesyonel olarak şifa masterı olmak istemeyenlerin yoğun ilgisini çekiyor.

Yanında ekstra olarak 3. göz aktivasyonu, gümüş mor alev enerjisi gibi şeyler almaya hiç gerek yok. Hepsini içeriyor. Başka bir deyişle Altın Üçgenin kendisi Gümüş Mor Alev ve 3.göz aktivasyon enerjisi zaten. İçinde barındırdığı enerjileri ayrıca almanıza gerek yok.

Tek seans uyumlamayı yüz yüze veya uzaktan alabiliyorsunuz. Her ikisinde de sonuç değişmez, enerjiyi hissediyorsunuz. Nadiren hissedemeyenler olsa da başarısız olunduğu anlamına gelmiyor.

Uyumlama sırasında kapalı, tıkalı çakralarınızı açıyorum, sadece çakralara özel bir çalışma yapıyorum. Çakra dengelemesini de mutlaka yapıyorum.

Travmalarınızı kısmen temizliyorum.  Olabildiğince temizliyorum sonrasını siz günlük çalışmalarınızla sürdürüyorsunuz. Malum her şifa sanatı 21 günlük bir adaptasyon ve şarj edilmek ister. Ve bir ömür boyu biriktirdiğiniz acıları, gözyaşlarını, travmaları, üzüntüleri temizlemeye yarım saat yetmez. 21 gün gerekir.

Uyumlama sonrası e-posta ile veya yüz yüze anlatımla, sizler için hazırlanan video ile kullanım hakkında bilgilendiriliyorsunuz. Kullanımı o kadar kolay ve pratik ki kafanızı karıştıracak tek bir şey bile yok.

Uyumlamadan hemen sonra enerjiyi kullanmaya başlıyorsunuz. Uzaktaki birine, gelecekteki bir olaya, ağrıya, ağır hastalıkları olan birine, ilişkinize, para durumunuza aklınıza gelen gelmeyen her türlü soruna hemen şifa gönderebilirsiniz. Veya sadece mutlu hissetmek için kendinizi şifalandırabilirsiniz. Reiki gibi bir şifa sanatını biliyorsanız birlikte de kullanabilirsiniz, tüm enerjilerle uyumlu.

Altın Üçgenle henüz tanışmadıysanız bu günlerde mutlaka tanışın derim. Mutluluğa ne kadar hasret kaldığınızı anlarsınız.

SU KARAKUŞ

HER HAKKI SAKLIDIR. İZİNSİZ KOPYALANAMAZ, BAŞKA YERDE BAŞKA İSİMLE YAYINLANAMAZ, ALINTI YAPILAMAZ. NOTER ONAYLIDIR.

İletişim: astrolojikulubu@gmail.com

WhatsApp Hattı: 0 (505) 010 70 59

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI