Ana SayfaYazarlarYılın En Güzel Haftası

Yılın En Güzel Haftası

 22 Haziran Haftası Gökyüzü Etkileri

Yılın EN uzun gecesini 21 Haziranda yaşadık ama henüz yaz gelmedi ülkemize. Tam Güneşi gördüm derken akşam serinliği çıktı, ardından yağmur yağdı. En azından İstanbul bu haldeydi. Aslına bakarsanız şikayetçi değilim. Aşırı sıcak bir yaz yaşamak şu anki halimizden daha iyi değil. Belki de ödüllendiriyoruzdur ne dersiniz?

22 Haziran yılın en güzel açısını yaşadığımız özel bir gün. Artık olumlu yorumlar yazabiliyor olmaktan son derece memnun ve mutluyum. Üzerimizde kara bulutların dolaştığını düşündüğümüz, karanlığa sürükleyen gezegen etkilerini atlattık.  Jüpiter-Uranüs arasındaki olumlu açı bütün haftayı etkileyecek. Tabii yine her burcu ayrı bir alanda mutlandıracak. Sürprizler, beklenmedik gelişmeler, beklenen ama bir türlü olmayan her şeyin oluvermesi bu haftanın konusu.

Geleceği sezinlemek isteyenler için super fırsat yine bu hafta. İyimserlik olayları oldurma gücümüze güç katacak. Yani hayatımızı yenileyecek o müthiş devrimi yaratabileceğiz.

Sanatçılar ve sanatla uğraşanlar için iyi haber: yaratıcılık dorukta. Yeni ürünler ortaya çıkarılabilir.

Para-finans dünyası için iyi haber: borsa ve menkul değerler bu hafta yüz güldürecek. Altın hala en iyi yatırım olma özelliğini koruyacak.

Toplumsal alanda iyi haber: özgürlükler, en çok da din ve düşünce özgürlüğü bu hafta huzur alanlarımız. İdealler oluşturma konusunda cesur davranabileceğiz.

Güneş 21 Hazirandan itibaren Yengeç burcuna giriş yaptı. Mars da 24 Haziran da girecek. İkizler burcundaki gezegen geçişlerinin etkisi ile bilmek, öğrenmek, yeni şeyler araştırmak, merak etmek gibi kazanımlar yerini aile ve yuvaya odaklanmak, beslemek, büyütmek, bakımını üstlenmek gibi şefkatli yaklaşımlara bırakacak. Bu dönemim gölge yanı aşırı subjektif davranmak. yani hep anlaşılmayı beklemek, hep ilgi ve şefkat istemek, başkalarının ilgisi olmayınca içten içe kızmak, küsmek.

Mars Yengeç burcundayken aile ve yuva için mücadele dürtüsü öne çıkacak. İlgi duyulan şeylerin üzerine bağımsız ve hırslı bir şekilde gitmek bu dönemin getirisi ancak ruh halinin ve hedeflerin değişken hatta oynak olması da beklenmeli. Özetle motivasyonun kolayca düşeceği ve dış etkenler nedeniyle dikkatin dağılacağı bir evre. Mars 8 Ağustosa kadar Yengeç burcuna konaklayacak.

Şimdiden bu keyifli haftanın tadını çıkartmaya başlamanız dileğimle..

SU KARAKUŞ

Uzman astrolog

www.sukarakus.com

İnstagram: sukarakus

Twitter: sukarakus

 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI