Ana SayfaYazarlarTutulmanın ardından güneşli günlere...

Tutulmanın ardından güneşli günlere…

Üzerimizdeki kara bulutlar dağıldı mı dağıldı! Hatırlamak bile istemeyeceğimiz günler bitti mi bitti!

Bundan sonra her şey güllük gülistanlık mı olacak elbette hayır. Fakat olumlu ve kısmen daha da rahatlayacağımız bir haftaya giriyoruz. Ve bu hafta birkaç güzel haberim var. Güzel olduğu için haber değeri olmayan ama siz okurlar ve benim için değerli olan haberler.

14 Nisan`da Merkür Boğa burcuna geçerek düşünceyi yavaşlatacak ve dünyaya ait hissetmemizi sağlayacak mülkler edinme eğilimi başlatacak. Aile, benimsediğimiz insanlar, mal-mülk ve çalışarak elde edilen gelirler 14 Nisan itibariyle gündemimizde. Kara kışı bitirip silkelenmeli, daha çok çalışmalı, daha çok biriktirmeliyiz. Gözümüz artık moda olanda değil, eldekinin kullanımında, sadeleşmekte ve yaşamı daha konforlu hale getirmekte olmalı. Bunu Boğa burcundaki Merkür sağlayacak. Bize düşen bu tetiklenmeyi değerlendirmek. Boğa, Başak, İkizler, Oğlaklar açısından olumlu bir yerleşim. Akreplerin başkasının kaynaklarıyla ilgilenmeyi bırakıp çalışarak kazandığı parayı kendi konforu için harcamayı düşünmesi zor. Birikime yönelmesi daha da zor ama imkansız değil. Kovaların parayla pulla haşır neşir olmasını beklemiyoruz hele de ucunda bir ideal yoksa! Bu durum bir Aslan’ın işine yarayabilir tabii başkası onun yerine birikim yapıyorsa. Popüler açıdan baktığımızda Aslan, Kova ve Akrep için pek keyifli olmayan ama sonunda ışık olan bu yerleşimi özetini sundum.

17 Nisan`da Plüton, Oğlak burcunda geri gitmeye başlayacak. Geçtiğimiz kara günlerde toplu ölümlere sebep olanlardan biri Plütondu hatırlayanlarınız olacaktır. Bilim adamlarına göre gezegen olmayan, kimi astrologlara göre “ şeytanın arka bahçesi” olarak tanımlanan, istatistiki verilere baktığımızda ölümle ilişkisi kesin olan Plüton gerilediğinde fonksiyonları yavaş fakat daha derinden olacak. Siz buna kısaca “faili meçhul cinayetler artacak” deyin ben buna “toplu ölümler azalacak olanlarında sebebi gizlenecek” diyeyim. Yinede gerileme beni rahatlatıyor. Her ne kadar köklü değişiklik yapamasak da, gerileme Uranüs-Plüton savaşında Plüton’un geri çekilmesi anlamına geliyor. En azından ne içsel ve dışsal savaş halinde olmayacağız.

18 Nisan`da Koç burcunun 28.derecesinde yeniay oluşacak. Tutulmaların yorgunluğunu atmamızı sağlayacak yepyeni bir nefes. Bir bahar başlangıcı, bir uyanış ve Alrisha sabit yıldızınında etkisiyle grupların birleşmesi! Aynı işi yapan, aynı ideali hedef alan insanları birleştirecek ve grup çalışmalarını başlatacak olan bu yeniay çimiz açacak. Merkür-Neptün olumlu açısı bir hayalin söze ve yazıya dökülerek gerçekleşmesi olanağını sağlayacak. Venüs-Kuzey ay düğümü olumlu açısı ise aşkın, sevginin, duygusal ilişkilerin şansla donatılmış halini yani mutluluğu karşımıza çıkaracak. Hayal kırıklıkları ve aksilikler elbette olabilir ama yeniden o duyguyu hissetmek hala insan olduğunuzu, hala yaşadığınızı ve mutlu olmayı unutmadığınızı da hatırlatacağı için keyifli. Sözlerin verileceği, anlaşmaların imzalanacağı yeniay tam anlamıyla yaşamı her alanında yeni başlangıçlar getiriyor. Doğum haritanızda 28 derece Koç burcu hangi alandaysa o alanda yeni başlangıçlar. 

Mutlu bir hafta dilerim.

SU KARAKUŞ
Uzman Astrolog

Twitter: sukarakus

Facebook: astrologsukarakus

İnstagram: sukarakus

İletişim: info@sukarakus.com

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI