Ana SayfaYazarlarTemmuz 2016 Burç Yorumları

Temmuz 2016 Burç Yorumları

Temmuz ayı başladığında bir önceki Ayın sonunda durağanlaşan Mars’ın etkisinde olacağız. İlk gün sıcaklara mal edilen yorgunluğun ve hastalıkların aslında başka bir açıklaması var: Dünya’dan bakıldığında Mars kımıldamak bile istemiyor gibi görünüyor. Dolayısıyla ne siz, ne parmağınızın ucu, ne de içinizdeki hırslar kımıldamak bile istemeyecek. Ne mutlu ki 2 Temmuzdan itibaren rehavet halinden kurtulacağız. Mars yavaş yavaş gaza basarken bizde beklettiğimiz, ertelediğimiz arzuları yeniden hatırlayacağız. Hatta erotik aşkın canlanışına tanık olacağız.
 
4 Temmuz’da şefkatli Yengeç burcunda doğan yeniay, gizli düşmanlıkların, baskıların karşısında yenilenme gereksinimini, yaşam alanınızı, mahallenizi daha korunaklı ve güvenli bir alan haline getirmeyi, hatta bu sayede büyük hayallerimizden birine ulaşmayı düşündürecek. Şans da yüzümüze gülecek daha ne olsun. Jüpiter-Ay ve Neptün-Ay olumlu açıları güzelliklere, şansa, bolluk berekete, evdeki huzura ve aşka işaret ediyor. Plüton bir miktar uyarıda bulunuyorsa da bu gerekli! Plüton olmasa yenilenmeye, küllerimizden yeniden doğmaya niyetimiz olmaz. Toplumsal alanda vatan ve yurt için ölümleri tetikleyecek olan yeniay, yeni kararların alınmasıyla gelecek değişime işaret ediyor. Barış ve huzur için alınan kararların işe yarayacağına kuşku yok. En azından duygularımız yeniay süresince yatışacak.

1-9 Temmuz arasında yeniayın etkisinde olacağız. 

12 Temmuz’da Venüs Aslan burcuna geçiyor. Aslan burcu şıklıkların, gösterişli olmanın alanı. Aşkı en şölensel haliyle yaşamak, seveni sevmek gibi kararlar almak ve başkalarının beğenisine her zamankinden daha fazla ihtiyaç duymak ay sonuna dek Venüs’ün yansımaları. 

14 Temmuz’da  Merkür’ de Aslan burcuna yerleşerek düşüncelerin “ego ve ben” civarında dolaşmasına izin verecek. Birazda kendimizi düşünmemiz, olduğumuz gibi görünmemiz lazım. Biraz da düşünceleri içimizde saklamak yerine açıkça korkusuzca ifade etmek lazım. Hatta abartılı anlatımlarla renklendirmek sıkıcı ve uzun diyalogların yerini alırken, heyecan da verecek. 

15-25 Temmuz arasında sert bir dolunayın etkisi hepimizi saracak. Özellikle öncü grup burçların son günlerinde doğanları, yükselen burcu olanları veya bir gezegeni bulunanları etkileyecek olan dolunayda Uranüs ( yıkım), hem Ay’ı ( duygular) hem Güneş’i ( benlik) tetikliyor. Uranüs’ün beklentisi yenilik ve modernleşme. Eğer bunu yapamazsak yıkım ve yenilenme kendiliğinden doğal yollarla gerçekleşecek.  Yeniliği dolunay öncesinde veya süresince başaranlar açısından sorun yok. 

20 Temmuz’da Oğlak burcunun 27.derecesinde gerçekleşen dolunay; kariyerin bitişini, kariyer yaşamımızda önemli bir evrenin tamamlanışını da anlatıyor. Mutlaka daha iyisi için olmalı. Yoksa adı yıkılmak olarak kalır ve yeniden ayağa kalkmak zaman alır. Ay-Mars olumlu açısı Haziran ayında mücadelesini verdiğimiz konulara yeni bir sayfa açmamıza yardım edecek. Daha özgür ve yaşanılası bir Dünya yaratmak için anlamlı ama zorlayıcı bir dolunay. Hepimizin katkısını bekleyecek.

22 Temmuz’da  Güneş Aslan burcuna yerleşerek kavurucu sıcakların yanına canlılık, eğlence, aşk ve çocuklarla daha fazla zaman geçirme arzusu getiriyor. Aşkı yeniden canlandırmak, yaşamda keyif duymak, cömert olduğumuz konuları öne çıkartmak bu dönemde çok kolay olabilir.

29 Temmuz’da Uranüs gerilemeye başlıyor. 24.derece Koç burcunda gerçekleşen gerileme liderlik yapmak istediğimiz konularda geri çekilmemize, işlerin ve ilişkilerin durmasına neden olabilir. İlerlemeye çalışmak yerine ilerlemenin yollarını araştırmak bu dönemin önceliği olmalı. 

30 Temmuz’da Merkür Başak burcuna geçiyor ve düşünceleri eleştirel bir gözle incelemeye, sağlık hakkında daha fazla bilgi toplamaya ve yardımlaşmanın yaygınlaşmasına çalışacak. Görünen o ki Temmuz sonunda hayata bakışımız, Temmuz başında enerjimiz değişiyor.

Mutlu bir ay dilerim. 

KOÇ: Ay’ın ilk yarısında bir önceki ayın kararsızlık ve enerjisizlik halinden kurtulup harekete geçiyor olacaksınız. Yeniay size yeni bir ev, mülk edinme fırsatı sunacak. Eşya değiştirmek de olasılıklardan biri. İş yaşamınızdaki şansı evinize yansıtacaksınız. Ayın ikinci yarısından itibaren kşisel stilinizdeki değişim yerini durağanlaşmaya bırakacak. 20 Temmuz dolunayı Koç burcunun son haftasında doğanları sert etkiliyor. Değişim ve yenilik zorunlu hale gelirken istenmeyen bir kariyerin bitişi de bu döneme denk gelecek.

BOĞA: Temmuz kısa yolculuklar yapmak için çok uygun bir ay. İlk yarıda yakın çevrenizi keşfedebilir, genişletebilir ve geçmişe bakış açınızda değişebilir. Aşk ve iyi dostlara sahip olmanın mutluluğu sizi sarmalayacak. Ayın ikinci yarısında ruhsal gelişiminizi geriletecek düşüncelere kapılabilir, olaylar yaşayabilirsiniz. Yurt dışı ticaret veya medya çalışmaları yapıyorsanız noktalamanız gereken işler olacak. Eğitiminiz sürüyorsa tamamlayıp diplomanızı alabilirsiniz. Süreç kolay değil ancak ay biterken aşka teslim olacaksınız. 

İKİZLER: Mali alanda şanslı bir aydasınız. Ayın ilk yarısında kariyerinizle ilgili bir hayalinizi gerçekleştirecek ve yeni kazançlar elde edeceksiniz. Bu sayede mülklerinizi çoğaltma ve evinizi istediğiniz gibi düzenleme şansı bulacaksınız. Ayın ikinci yarısında ödemelerden birini tamamlayacaksınız. Bu durum bazı dostlarınızla aranızdaki ilişkinin bozulmasına neden olabilir. Ay sonundan itibaren bir süre dostluklara mola vermek isteyeceksiniz. Ay sonundan itibaren düşünceleriniz tamamen ev ve yuva alanıyla sınırlanacak.

YENGEÇ: Yeniay Temmuz’un ilk yarısında görünüşünüzle ilgili şahane bir yenilik yapmanıza yardım edecek. Yakınlarınızın ve eşinizin baskısı üzerinizde olsa bile, bulunduğunuz çevreyi değiştirmek size iyi hissettirecek. Ayın ikinci yarısında ise yakınlarınızdan biriyle ilgilenmek zorunda kalacak ve evliliğinizi gözden geçirme gereksinimi duyacaksınız. Kariyerinizle ilgili gelişmeler ayın ikinci yarısından itibaren askıya alınabilir. Beklemeniz ve ne istediğinizi iyi belirlemeniz gerekiyor.

ASLAN: Yeni bir ruhsal gelişim tekniği öğrenmek tüm yaşamınızı değiştirebilir. Daha iyi kazanmak, başkalarının kaynaklarını cömertçe size sunması tamda bu dönemde olacak. Ancak ayın ikinci yarısı bir miktar risk içeriyor. Seyahatlerinizi ertelemeniz gerekecek. Yakınlarınızdan birinin sağlık sorunlarıyla uğraşacak aynı zamanda kendinizi hiç iyi hissetmediğinizi fark ederek diyetinizi değiştireceksiniz. Bu aynı zamanda iş yaşamınızda yolunda gitmeyen şeylerin sonlandığı bir dönem. Ay sonundan itibaren tamamen para kazanmaya odaklanabilirsiniz.

BAŞAK: Yeni arkadaşlar ayın ilk yarısında yaşamınıza şefkat ve aile kazanma hissi katacak. Bereketinizin bir bölümü onlar sayesinde artarken, medya çalışmaları yaparak hayal ettiğiniz seyahati gerçekleştirebileceksiniz. Ay boyunca düşünceleriniz içe ve geçmişe dönük olacak. Ay biterken imajınız ve görünüşünüz hakkında daha çok düşünceye sahip olacaksınız. Ayın ikinci yarısında çocuklarınızdan birinin evden ayrılışı ya da partnerinizle aranızdaki sorunların büyümesi olasılığı var. Projelerinizi tamamlamaya odaklanmalısınız. Yakın çevrenizin desteğini alacaksınız. Ve şans sizden yana. 

TERAZİ: Kariyerinizle ilişkili şanslı dönem ayın ilk yarısında başlayacak. Sağlık, iş ve iş güvenliği alanlarında çalışıyorsanız harika, ekstra kazançlı çıkacaksınız. Bunun dışında hayal ettiğiniz iş ortamına kavuşabilirsiniz. Ayın ikinci yarısında partnerinizle ilgili beklenmedik gelişmeler dikkatinizi ev yaşamınıza odaklayacak. Taşınabilir veya mülk edinerek yaşamınızı değiştirebilirsiniz. Bir miktar para harcayarak hedefinize ulaşacaksınız. Ay sonundan itibaren yalnızlığın ve okumanın, dinlenmenin varacaksınız. 

AKREP: Seyahatlerinizi ayın ilk yarısında gerçekleştirin. Hem yeni dostlar kazanacak, hem de yeni bir aşka yelken açma fırsatı bulacaksınız. Dostlarla birlikte yapılan her yolculuğun berekete dönüşme olasılığı var. Bu şansı kaçırmayın. Ayın ikinci yarısında, yakın çevrenizi değiştirmeniz veya kardeşlerinizden biriyle aranıza mesafe koymanız söz konusu. Öfkenizi kontrol edebilecek, ancak işle ilgili verimizin düşmesine engel olamayacaksınız. İş ve sağlık yaşamınızdaki ani değişiklikler can sıkabilir. Ortamdan uzaklaşın ve rahatlayın.

YAY: Yeni bir kredi alma ihtimali ya da miras, nafaka gibi ekstra gelirler ayın ilk yarısında mali durumunuzu iyileştirecek. Yuvanızla ilgili bir hayalinizi gerçekleştirebilecek, kariyer alanınızdaki şansı görecek ve değerlendireceksiniz. Ayın ikinci yarısından itibaren aşk yaşamınızda kafanızda soru işaretleri olabilir. Gelirlerinizden birine veda etmeniz yine bu nedenle olacak. Ayrılık çanları çalarken sezgilerinize güvenerek hareket etmelisiniz. 

OĞLAK: Evlilik veya yeni bir iş ortaklığı kurmak için ayın ilk yarısında hazır olmalısınız. Bu bir fırsat ve siz hazır değilseniz kullanmanız imkansız. Hem yakın çevreniz bir hayalinizi gerçekleştirmeniz hem uzak çevreniz bolluk bereket yaratmanıza yardım edecek. Ayın ikinci yarısında bir şekilde kişisel imajınızı değiştirecek, ailenizden biriyle yolları ayırma kararı alacaksınız. İyi dostlarınızın yardımını alacağınız için bu zor süreci iyi tolere edeceksiniz. Yakın çevrenizle ilişkileriniz bir süre gerileyebilir. Kitap yazmak yada sunum yapmak istiyorsanız gelişmeler ertelemelere neden olabilir. Araştırmaya devam edin.

KOVA: Yeni bir iş alanına adım atacaksınız. Hem gelirleriniz artacak hem başkalarının kaynaklarından yararlanma fırsatı bulacaksınız. Ayın ilk yarısı her anlamda özgüven arttıran etkilerle dolu. Ayın ikinci yarısından itibaren yakın çevrenizde bir durağanlık ve geri çekilme fark edeceksiniz. Yazma ve sözel yeteneklerinizi sınırlanmış hissedebilirsiniz. Bir şekilde iç dünyanızı değiştirecek, inanışlarınızı değiştirecek veya ruhsal sorunlar yaratacak etkilere maruz kalabilirsiniz. Dikkatiniz kariyerinizde olursa yöneticilerinizin desteği ile tüm olumsuzlukları avantajınıza çevirebileceksiniz. 

BALIK: Yeni bir aşka yelken açmak için ayın ilk yarısı yılın en ideal dönemi. Yeniay size aradığınız nitelikte ve şefkatli birini gönderiyor. Hayalleriniz gerçek olabilir ve bu aşk evliliğe dönüşebilir. Ayın ikinci yarısında mali durumunuzda bir durgunluk olasılığı var. Dolunay bir arkadaşın vereceği zararı bu nedenle ilişkinizi noktalamanızı anlatıyor. Ay boyunca yakın arkadaşlarınızla para alışverişinde bulunmayın. Ay boyunca işinize ve sağlığınıza odaklanacak, ay biterken evlilik ve ortaklığa ihtiyacınız olduğuna karar vereceksiniz. 

SU KARAKUŞ
HER HAKKI SAKLIDIR.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI