Ana SayfaYazarlarTemmuz 2015 Astroloji Yorumları

Temmuz 2015 Astroloji Yorumları

 TEMMUZ

 

Geçtiğimiz ayları çalışarak, çabalayarak, engellerle mücadele ederek geçirenler için verimli bir ay Temmuz.

 

Bekleyerek, eyleme geçmeyerek geçirenler ise sıkıntılı, baş edilmesi zor günler yaşayabilir.

 

Temmuzda 2 dolunay ve 1 yeniay gerçekleşiyor. 2 ayrılık ve 1 zorunlu yenilik olarak özetlenebilecek bu durum tüm ayı etkileyecek.

 

2 Temmuz da dolunay oğlak burcunda oluşuyor. Güneş ve Mars yemek seven yengeç burcunda kavuşuyor ve balık burcundaki Neptün’e gülümsüyor. Geçmişten bu yana bir türlü öğrenemediğiniz tarifleri bulmak, kaçırılan fırsatları yakalamak için iyi bir süreç. Ancak Ay ve Plüton tam ters istikamette yani duygularla bağ kurmanın zor olduğu,  engellerle mücadele edilmesi gereken tartışmalı, gerilimli, korkularla yüzleşilen bir evreye neden olacak. 7 Temmuza dek kariyer ve yöneticilerle, sosyal statümüz hakkında tamamlanma ve sonuçlanma yaşanacak. Mücadele konusu ne olursa olsun geçmişten bu yana süregelen bir hayali çok çalışarak gerçekleştirme şansımız var. Bu bağlamda (Neptün Kozmik Sihirini yapmış ve Neptün’den destek almış olanlar epey şanslı).

 

Başaklar, Boğalar, Akrepler ve Balıklar ile yükselen burcu bunlardan biri olanlar dolunayı avantaja çevirebilirler. Bu dönemde ciddi bir kariyer planı yapabilir, kurs veya sertifika programını tamamlayıp mezun olabiliriz.

 

16 Temmuz yeniay yengeç burcuda doğacak. Gergin bir yeniay. Zorunluluklar yenilik yapma sebebimiz ancak yenilikler kalıcı olmayabilir. Uranüs beklenmedik olayları ve karmaşayı getirirken naif ve duygusal yanımız olaylarla baş etmekte zorlanabilir. Ancak burada da Satürn yardımcı konumda. Her ne kadar gerilese de geçmişten bu yana disiplin ve düzenle sürdürdüğümüz işler, ilişkiler, eğilimler kurtarıcı rol oynayacak. Boğalar, Başaklar, Balıklar ve Akrepler ile yükselen burcu bunlardan biri olanlar için yeniay 11-21 Temmuz arasında olumlu yeni başlangıçlar getirecek. Yemek kursları, beslenme programları, diyet ve vegan yemekleri öğrenmek için harika bir evre. Olumsuz ruh halinden kurtulup dolunayı avantaja çevirmemize katkıda bulunabilir.

 

31 Temmuz dolunay kova burcunda oluşacak. Arkadaşlıkların ve ideallerin sonlandırıldığı bir dönem Ağustos ayının ilk 5 gününde yaşanacak. Gerçek ya da farazi ölümler ilişkilerin bitirilip kendi başına kalma arzusuna neden olabilir. Hayatımızı yüklerimizle geçirmemiz elbette mümkün değil. Dolunayı yüklerden kurtulmak ve özgürleşmek için değerlendirecekler; Koçlar, Yaylar, ikizler ve Teraziler ile yükselen burcu bunlardan biri olanlar.

 

Temmuz da Venüs Gerileyecek, Eski Aşkınıza Rastlayabilirsiniz…

 

25 Temmuz da Venüs başak burcunda gerileyecek. Sevgi, duyarlılık, sağlıklı olanı ayırt etme yeteneği, olumlu eleştiri yapabilmek, iyileştirmek, yardım etme duygusu kısıtlanıyor. Bu dönem ayrılıklar için uygun bir zemin yaratacağından dikkatli olmak gerekiyor. Bunun yanısıra eski aşklarda yeniden gündeme gelebilir. Gerileme 6 Eylülde sona eriyor.

 

26 Temmuz Uranüs koç burcunda geri gidiyor. İşler, ilişkiler, projeler, yatırımlar durabilir. 26 Aralık’a dek Uranüs maalesef geri harekette kalacak.

 

Keyfinizin bol olduğu bir ay dilerim.

 

TEMMUZ BURÇ YORUMLARI

 

KOÇ: Temmuz başında yöneticilerinizden birinin ayrılışı, babanızla aranızın bozulası gibi nedenler kariyer yaşamınızı riske atabilir. Sezgilerinizin yardımını almalısınız. Temmuz sonuna doğru burcunuzda gerileyen Uranüs işleri durdurabilir. Sağlık sorunlarınız yeniden ortaya çıkabilir. Sağlığınıza Temmuz sonundan itibaren dikkat edin. 

 

BOĞA: Temmuz başından itibaren yolculukları tamamlayıp yuvaya döneceksiniz. İyi arkadaşlarla birlikte hayallerinizi gerçekleştirme şansı bulabilirsiniz. 25 Temmuzdan itibaren aşk hayatınız risk altına giriyor. Ve aynı günlerde iç dünyanızda karmaşa yaşayarak inançlarınızı sorgulamaya başlayacaksınız.

 

İKİZLER: Temmuz başında kredi borçlarınızı tamamlayabilir, telif, miras veya sponsorlarla çalışma şansı elde edebilir ya da piyangoda kazanabilirsiniz. Kariyeriniz için yeni ve iyi bir evre başlayacak. Temmuz sonuna doğru arkadaşlarınızla aranızdaki ortak çalışmalar durma noktasına gelecek. Yalnız başınıza da verimli olmayı öğreneceksiniz.

 

YENGEÇ: Temmuz başında eşiniz veya yakınlarınızdan biriyle ya da danışmanlarınızla yolları ayırma kararı alabilirsiniz. Bu durum hayal ettiğiniz bir yere taşınmanızı sağlayacak. 16 Temmuz civarında zorunlu yeniliklerle hayatınızı baştan sona değiştireceksiniz. Temmuz sonunda kariyerinizde ilerleme değil araştırma yapmak önceliğiniz olmalı.

 

ASLAN: Temmuz başında iş alanınızda sonuç alacağınız bir anlaşma yapabilirsiniz. Elde edeceğiniz gelir hatırı sayılır miktarda olabilir. Ay ortası kötü alışkanlıklardan kurtulmak için mükemmel. 25 Temmuzdan itibaren para kazanmakta harcamakta kolay olmayacak. Fırsatlar kaçabilir. 26 Temmuzdan itibarense istediğiniz değişiklikleri ertelemeniz gerekecek.

 

BAŞAK: Temmuz başında aşk ve çocuklarla ilişkilerinizde keskin bir virajı dönmeniz gerekecek. Duygularınız kabaracak ancak korkmayın başaracaksınız. Bu süreçte hobilerinize mola vermek isteyebilirsiniz. 25 Temmuzdan itibaren sevgisiz ve çirkinleşmiş hissetmek tamamen bir yanılgı. Venüs burcunuzda geri gidecek ve duyguların geri çekilmesine neden olacak.

 

TERAZİ: Temmuz başında kariyerinizde ve aile yaşamınızda fırtınalı bir evre yaşanabilir. İş arkadaşlarınızın desteğini alarak durumu atlatacaksınız. 25 Temmuzdan itibaren sorunlara, hastalıklara ve özgürlüğünüzün elinizden alınmasına karşı tutumunuz değişecek. Hatalı tavırlar daha fazla sorun yaratabilir dikkatli olun. Evliyseniz ilişkinizdeki çözümcü yaklaşım 26 Temmuzdan itibaren riske girebilir.

 

AKREP:  Temmuz başında yakın çevrenizde olup bitenlerden etkileneceksiniz. Seyahatler ve medya çalışmalarında sorun çıkabilir. Yaratıcılığınızı öne çıkartmalısınız. 25 Temmuzdan itibaren arkadaşlarınızın olumsuz yönlerini fark edeceksiniz. 26 Temmuzdan itibarense iş yaşamınızda yavaşlama gözlemleyeceksiniz. Boşuna çabalamak yerine yeni projeler için araştırma yapmak daha uygun.

 

YAY: Temmuz başında ödemeler yorabilir, yeni kaynaklar bulabilirsiniz. Temmuz ortasında başkalarından finansal kaynak alacaksınız. Venüs gerilemesi kariyerinizi etkileyecek. Ne istediğinizi tekrar gözen geçirmeniz gerekebilir. Ayın ikinci yarısında aşk yaşamınızda işler eskisi gibi yürümeyecek. Duruma alınmayın. Temmuz sonunda ise yakın çevrenizden birine elveda diyebilirsiniz.

 

OĞLAK: Temmuz başında büyük değişime hazır olun. Olayları iyi yönetmelisiniz. Kişisel gelişiminiz için önemli bir dersi partneriniz verecek. Yeni tarifler yerine öğrenmek istediğiniz yemeklere odaklanın. Reklam çalışmalarından olumlu gelişmeler bekleyin. Temmuz ortasındaki dolunay yakınlarla ve eşinizle ilişkinizde tehditkar bir görünüm yaratacak. Tahriklere kapılmayın. Venüs gerilemesi sırasında seyahat etmeyi istemeyeceksiniz. Dinlenerek zaman harcayın.

 

KOVA: Temmuz başında sağlık sorunlarınız için diyet yapmanız ve spora başlamanız gerekecek. Bu ayrıntıyı atlamayın. Finansal yenilikler bu sayede yaşamınıza katılacak. Temmuz sonundan itibaren ilişkileri koparıp yalnız kalmayı, tek başınıza karar almayı seçeceksiniz. 26 Temmuzda yakın çevrenizle aranızdaki ilişki durma noktasına gelebilir. Acele etmeden gözlemleyin.

 

BALIK: Kötü arkadaş mal sahibi yaparmış. Temmuz başında güç gösterileri karşısında güçlenecek ve hayallerinizi gerçekleştireceksiniz. 25 Temmuzdan itibaren evlilik ve ortaklık da sevgiyi hissetmeniz kolay olamayacak ve aynı günlerde finansal gelişmelerin durması dikkatinizden kaçmayacak. Ayı gelişmek üzere bilgi toplayarak geçirmeye çalışın. Kaynaklarınızı arttırmak için özgüvenli olmalısınız.

 

SU KARAKUŞ

UZMAN ASTROLOG

www.sukarakus.com/

Twitter: sukarakus

instagram: sukarakus

 

 

 

 

 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI