Ana SayfaYazarlarTarot Kartlarının Lanetinden Nasıl Korunursunuz?

Tarot Kartlarının Lanetinden Nasıl Korunursunuz?

Kartlar Gerçekten Lanetli mi? 

2000’li yılların teenage grubu yani ergenlik dönemi ve olgunlaşma çağına gelmemiş gençleri arasında film replikleriyle ve görselleriyle beyinlere kazınan bir inanış ortaya çıktı: Tarot Kartları Lanetli.

Lanetli ev, lanetli mumya, lanetli yüzük gibi inanışların başlangıcı insanoğlunun varoluşuna dayanıyor. M.Ö 6000 yıllarında inanışlar çoktan yayılmıştı. Ay tutulmasının lanet getireceğine olan inanç Ay’ın Dünyanın uydusu olduğu ve Dünyanın yuvarlak olduğu gibi bilimsel bilgilere geçişle ortadan kalkmaya başladı. Hala her Ay tutulmasında acaba kim ölecek sorusu akla düşer. Oysa her gün insanlar ölür ve yılda sadece 2 kez Ay tutulur.

İnanışların insanın varoluşuyla başlamasına rağmen, belki de en lanetli kısım tarot bilgeliğinin de içinde bulunan İskenderiye kütüphanesinin yakılmasıdır. Derler ki çingeneler tarafından yakılmanın ardından kütüphaneden alındı Avrupa’ya getirildi. Derler ki tarot kartları Mısır’ın bilgelik tanrısı Thoth’un kutsal bilgelik kitabının içinden bir bölümdü. Ve dahası 13..yüzyılda ilk kez Çin paralarının üstünde tarot kartlarının resimleri kullanılmıştı. Öyleyse tarot kartlarına saygılı davranmayan, kartları bir fal aracı gibi kullanan, tarotun kurallarını göz ardı eden herkesin belki lanetlenmesi değil ama kartların negatif enerjisini çekmesi, olumsuz bazı olaylar yaşaması mümkün.

Kartların kendine özgü kuralları var.

Bir fal cafeteryada açıkça masaya yayılması, yorum alan kişi dışında başkalarının gözlerini kartların üstüne çevirmesi, tarot kartlarının bir fal aracı gibi kullanılması yasaktır. Kartlar kendi geleceğini bilinçaltında saklayan birinin bilinçaltını okumak için saygın bir danışmandır. Kumarda kazanacak mıyım, kocam beni aldatıyor mu gibi absürt soruları nasıl bir arkadaşınıza soramazsanız kartlara da soramazsınız. Tarot kartları aklından yararlanacağınız ciddi danışmanlardır. Nasıl ciddiye aldığınız aklına güvendiğiniz bir dosta kocam beni aldatıyor mu diye soramazsanız, kartlara da soramazsınız. Ancak ilişkimi iyileştirmek için ne yapmalıyım? Gerçekleri öğrenebilmek için ne yapmalıyım gibi sorular hem bakış açınızı değiştirir, hem düşünce hatalarından kurtarır sizi. Buradan da anlayacağınız gibi tarot yaşam kalitenizi, fiziki ve ruhsal sağlığınızı iyileştirebilecek bir dosttur aynı zamanda.

Kartlar yorum sırasında yorumcu ve danışan dışında hiç kimseyi görmek istemez çünkü enerjiler karışır.

Kartları yorum öncesi ve sonrasında mutlaka bir şifa tekniği ile temizlemek gerekir aksi halde yorumlar karışır ve gerçekleşmez. Lanet değilse de en kötü olasılık yorumcunun o karmaşık yorumları hayatına çekmesi ve yaşamasıdır. Kartların yorumdan kalan negatif enerjisi mutlaka temizlenmelidir.

Yorum sonrasında ve öncesinde kartlar kapalı saklanmalıdır. Açıkça ve görünür şekilde bırakılan kartlar ortamdaki kişilerin düşünce enerjilerini çeker ve sonra tekrar yansıtır. Bu da hem yorumun yanlış olmasına, hem de yorumcunun yorumu yaşamasına neden olur. Tabii ki yanı sıra yaşanan hastalık da cabasıdır.

Tarot kartları objektiftir. Hiçbir yorumcunun kendi hislerini istemez. Yoruma hisleri katmak, önyargıları taşımak tarot kartları açısından kabul edilemez. Kartların anlamları dışında yorumu istediğiniz gibi evriltemezsiniz. Eğer bunu yaparsanız, danışanı manipüle ederseniz veya yorumu olumsuz bitirip danışanı üzerseniz kartlar yorumcunun bu yorumu yaşamasını sağlar.

Tarot kartlarıyla çalışmak bilgelik kazanmaktır. Bilgelik kazanmanın bedeli de hem eğitim için para harcamak, hem her yorum için para almakla gerçekleşir. Tarot yorumu ücretsiz yapılamaz. Eştir, kardeştir para isteyemem diye düşünenlerin yorumu gerçekleşmez veya yorumu yorumcu yaşamak zorunda kalır. Diğer bir deyişle herkes kaderinin bedelini ödemek zorundadır bedel ödenmezse yorumcu o bedeli öder.

Tarot kartlarına saygıyla yaklaşıldığı, bir fal gibi görülmediği, kurallarına uyulduğu sürece zararlı değil tam tersine en yakın dosttan daha doğru yol gösterici bir bilgeliktir.

Eğer tarot kartlarınız varsa ve korkuyorsanız ya da yeterince saygı gösteremeyeceğinizi düşünüyorsanız birine hediye edebilirsiniz. Tarot öğrencilerimiz bu hediyeyi seve seve kabul etmekteler.

SU KARAKUŞ

Uzman tarot yorumcusu

Makalenin her hakkı saklıdır, noter tarafından tasdiklidir. İzinsiz alınamaz alıntı yapılamaz. İzinsiz kullananlar hakkında yasal işlem yapılır.

İletişim: astrolojikulubu@gmail.com

Telefon: 0 (505) 010 70 59

Astroloji Danışmanlığı almak için: http://www.sukarakus.com/nasil-astroloji-danismanligi-alabilirim/
Tarot Danışmanlığı almak için: http://www.sukarakus.com/nasil-tarot-danismanligi-alabilirim/

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI