Ana SayfaYazarlarŞirketinizin de Doğum Haritası Var.

Şirketinizin de Doğum Haritası Var.

Şirketinizi kurmaya karar verdiğiniz an çok önemli. Bu kararı uygulamaya koyduğunuz ve resmi kaydınızı yaptırdığınız an daha önemli ama en önemlisi açılış günüz ve saatiniz. Resmen faaliyete başladığınız an şirketinizin doğduğu andır. Tıpkı bir insanım doğum haritası olduğu gibi şirketinizin de doğum haritası vardır. Ve o harita, başarılı olup olmayacağınızı, para kazanıp kazanamayacağınızı veya yurt dışıyla bağlantı kurup kuramayacağınızı anlatır.

Şirketinizin doğum anında Uranüs’ün konumu iş kolunuzu veya adresinizi sık sık değiştirip değiştirmeyeceğinizi, Satürn’ün konumu para kazanıp kazanmayacağınızı veya uzun vadeli müşteriler kazanıp kazanmayacağınızı, vergi veya sigorta ödemelerinde sorun yaşayıp yaşamayacağınızı ve daha pek çok engelin karşınıza çıkıp çıkmayacağını anlatır. Venüs, işinizin size sağlayacağı avantajlarla ve satın alırken kazanmanızla ilgilenir. Bloke olan bir Venüs, malzeme veya mal alırken ekonomik ve kaliteli olana rastlamakta güçlük çekme sebebiniz olacaktır. İş yeriniz başkaları tarafından sevimsiz bulunur ve kimse orada uzun zaman çalışmak istemez.

Merkür gerilerken şirket açılımı yaptıysanız, elektronik ve iletişim araçlarınız sıklıkla bozulur. Fikir değişikliği nedeniyle güvenilir ve sürekliliği olan bir şirket imajı sağlayamazsınız. Hele de Merkür’ün olumsuz açıları varsa bütün yazışmalar başa beladır veya yerine ulaşmaz. Ne yaparsanız yapın işler son anda ertelenir. Aldığınızı sandığınız bir iş ilk ödeme öncesi iptal edilir.

Bunun gibi bir çok örnek verebilirim: her gezegen iş yerinize ya yardımcıdır ya da engel.

İşleriniz yolunda gitmiyorsa şirketinizin doğum haritasını kontrol ettirmenizde yarar var. Ve en önemlisi yeni açılış yapacaksanız veya yeni bir iş kurma planınız varsa mutlaka profesyonel bir astrologdan destek almalısınız. Çalışma yaşamınıza 1-0 mağlup başlamamak için doğru zamanı seçmelisiniz.

Su Karakuş
Uzman Astrolog

İletişim: astrolojikulubu@gmail.com

WhatsApp Hattı: 0 (505) 010 70 59

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI