Ana SayfaYazarlarShamballa İle Bağımlılıklardan Kurtulmak

Shamballa İle Bağımlılıklardan Kurtulmak

Mucizevi bir şifa sanatı Shamballa. Kurtulmak istediğiniz kötü alışkanlıklardan, negatif insanlara, hayatınıza almak istediğiniz ruh eşinizi bulmaktan, para kazanmaya bir çok alanda iyileşme sağlıyor. Bir anlamda dileklerinizi gerçekleştiriyor.

Pratikte uygulaması kolay ama bir koşulu var. Shamballadan yararlanabilmeniz için önce inisiye olmanız yani enerjiye uyumlanmanız gerekiyor. Halk arasındaki tabirle “el almalısınız”. İnisiyasyonu ancak bir masterdan alabiliyorsunuz. Sahte masterlara yani ilk başvurduğunuzda 4 aşamayı birden size verebileceğini söyleyen toplu para kazanma tuzağına dikkat!

Shamballa 4 aşamadan oluşuyor. İlköğretim, orta öğretim ve üniversite ile doktora gibi de düşünebilirsiniz bu aşamaları. Genellikle ilk aşama temel amaçlar için yeterli. Nasıl ilköğretimi bitirmeden yüksek lisans yapamazsanız, nasıl bilgiler ve yetenekler eksik kalırsa Shamballa ilk seviyeyi bitirmeden son seviyeye geçemezsiniz. Her seviyenin arasından en az 21 gün geçmelidir.

Shamballa ile kötü alışkanlıklardan nasıl kurtulursunuz?

*Öncelikle kendiniz için şifa gönderecekseniz 21 gün boyunca her gün hemen hemen aynı saatte “ sigarayı bırakmak/ içkiyi bırakmak/ kumarı bırakmak/ cep telefonu-bilgisayar bağımlılığından kurtulmak için kendime şifa gönderiyorum” diyerek her gün 5 dk. Şifa göndermelisiniz.

*Her yeni aldığınız sigara paketini veya içki şişesini veya hayalinizde canlandırdığınız kumar mekanını, cep telefonu/bilgisayarı/ şifalandırmalısınız ama önce konsantrasyon için baş bölgenizi ve alın çakranızı şifalandırmalısınız.

Peki şifalandırma nasıl yapılıyor?

Sigara paketini ellerinizin arasında tutmak, içki kadehini/ cep telefonunu avuçlarınızda tutmak birer yöntem. Zamanla mideniz bulanacak ve içmek istemeyecek, kumarhaneye gitmek istemeyeceksiniz. Cep telefonunu elinize saha az almaya başlayacak zamanı kendiniz için kullanacaksınız. Kendiliğinden hiçbir zorlama olmadan ve iradenizi kullanmadan uzaklaşacaksınız bağımlılıklardan.

*Bir başkası için şifa gönderecekseniz öncelikle o kişinin haberi olması gerekmediğini bilmelisiniz. Ancak mutlaka yüksek benliğinden izin isteyerek şifa göndermelisiniz.

shamballa-ile-kotu-aliskanliklardan-kurtulmak-2*Yüksek benliğin izin verip vermediğini ellerinizden şifa akışını hissederek anlarsınız.

*Diyelim ki şifa akıyor sizde hissediyorsunuz.” Bay X in yüksek benliğinden izin istiyorum ve onu sigara/ içki/ kumar/ bilgisayar vs gibi kötü alışkanlıklarından tamamen kurtulmasını diliyorum” demeniz yeterli. Hergün 2-3 dk. kadar şifa göndermelisiniz.

*Tanımadığınız bir kişi ise mutlaka fotoğraf/ semt/kent gibi net bilgiler ile şifayı yönlendirmelisiniz. Buna nokta atışı deniliyor.

21 günün sonunda kişide kötü alışkanlıklardan gözle görülür bir uzaklaşma gözlemleyeceksiniz.

Uyuşturucu bağımlılarında süreç daha uzun olabilir. Yılmadan devam etmelisiniz. Kişi uzaklaşmasa bile tedavi olmayı kabul edecek veya tedavi için iyi bir olanak bulacaktır. Shamballa optimum çözümü kişiye en uygun çözümü karşınıza çıkaracaktır.

Işık ve sevgiyle,

Su Karakuş

Shamballa master

İletişim : astrolojikulubu@gmail.com

WhatsApp Hattı: 0 (505) 010 70 59

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI