Ana SayfaYazarlarSevileni Getiren, Dilekleri Olduran Büyülü Shamballa…

Sevileni Getiren, Dilekleri Olduran Büyülü Shamballa…

Büyülü bir enerji deniliyor boşuna değil.

Hastasınız ve sürekli hastalıklarla mücadele ediyorsunuz.

Sevdiğiniz kişi bir anda aramaz oluyor.

Yatırımlarda kaybediyorsunuz, aşkta kaybediyorsunuz ve hayatınız kayıplarla geçiyor.

İç sıkıntınız geçmek bilmiyor.

Para durumunuz bir türlü düzelmiyor.

Sıkıntılarınız bitmiyor, bitmiyor, bitmiyor.

Şamballa bir çok enerji sisteminin bir araya toplanmış hali olarak tanımlanıyor. Çok boyutlu şifa denmesinin sebebi bu. Bütün şifa sistemlerinin, bütün enerji yöntemlerinin toplamı.

Önce beyninize, bedeninize,  ruhunuza, hücrenize ve sonra en küçük temel yapı taşınıza kadar işliyor. Yani geçmiş yaşamınıza, yaşam boyu biriktirdiklerinize ve şimdiki hasarlı halinize dokunuyor. Dokunup iyileştiriyor. Geçmişten, bu gününüze kadar biriken ne varsa tamir ediyor, tedavi ediyor ve şifalandırıyor. Onulmaz ağırısı olanlar ağrılarını bu şekilde gideriyor. Sevenler kavuşuyor, fark edilen büyüleyici bir kişi oluyor, başarısızlar başarıya ulaşıyor, önemsiz ve sıradanlar önemli kişi oluyor. İlahi nefes, kozmik nabız gibi adlar kullanılıyor büyülü Şambala için. Bu tanımlar boşuna değil.

Aylardır ve hatta bir kaç yıldır yaşadığım- beni yakından tanıyan okurların, katılımcıların iyi bildiği bir travmanın kalıntısı olan-kalp çarpıntısını, çok değil birkaç günde geçirdiğinde anladım “büyülü”nün ne anlama geldiğini. Fobi veya panik atak gibi bir şey değildi. Durup dururken kötü bir şey olacak hissiyle doluyordum ve kalbim sıkışıyordu. Kaygı düzeyim yüksekti. Kaybettiğim can dostlarımın acısıda bindi üstüne.

Ve o sıkıntı hali artık yok. Ben sadece bu kadar sanırken, yabancı kaynakları araştırınca gördüm ki –yerli bir kaynak yok- büyülü Şambala iç sıkıntısı da dahil ne kadar sıkıntı, uykusuzluk, hastalık, ilişki sorunu, yaşamsal sorunlar varsa çözüyor, yok ediyor. Geçtiğimiz 6 ay boyunca bunlar iyiden iyiye deneyimledim.

“İç sıkıntım yok bu bana yetmez” diyorsanız yanılırsınız.

Literatür şöyle diyor:

“Ölmek istiyorum artık” dediğiniz noktada yeniden doğmuş gibi hissetmenizi sağlıyor. Ağrılarınızın, acılarınızın dayanılmazlığını yok ediyor veya en hafifinden artık iyi hissediyorsunuz.  Yaşam enerjisi aşılıyor. Onlarca kişisel gelişim seminerine katılıp atamadığınız tüm olumsuz duygulardan kurtulmanızı, kendinizi yeniden sevmenizi, kendinize güvenmenizi, başarılı olmanızı, Onu yeniden sevmenizi, sevdiğinizi söylemenizi, kavuşmanızı, sevilmenizi sağlıyor veya O’na, en sevdiğinize duygularınız tazeleniyor.  Sevdiğinizin duyguları da doğal olarak tazeleniyor. Başka bir pencere açılıyor dünyanıza yani. “Yok o beni zaten sevmez” diyorsanız, Şambalanın şifasıyla tanışmalısınız. Bir kez denediğinizde bile her şey başkalaşıyor. O kadar hızlı o kadar güçlü çalışıyor.

Uyumlanıyorsunuz bu enerjiyi direkt kullanmak için. Veya SU KARAKUŞ size enerji veriyor. İki seçenek de sizler için. Biri enerjiyi kullanmanız diğeri tek seferlik yararlanmanız için.

Uyumlama seansı bir şifalandırma değil. Sadece bir kaynaktan büyülü bir armağan almış gibi oluyorsunuz. Hani nicedir huzura erememişseniz, başarısızsanız, sevilmeyenseniz tam size göre. Büyülü enerji bu. Büyülüyor dilediğiniz herşeyi. Sihirli bir dokunuş katıyor yaşamınıza.

Zeki bir enerji nede olsa Reiki’yi kapsıyor. Hastalığınız, sıkıntınız neyse nokta atışı yapıyor oraya ulaşıyor. Ve detoks olmadan, acılı sancılı bir süreç yaşamadan direk tedavi ediyor.

Şambalanın özelliği sorunlu, hastalıklı alanı açmak ve sonuna dek açık tutmak. Diğer tüm enerjilerden öte olmasının sebebi bu. Bir kez şifa bulmak değil, o sorunun sonsuza dek temizlenmesini ve yok edilmesini sağlamak.

Şifacı yani master SU KARAKUŞ o sorunu, sorunlu alanı bir daha kirlenemez, kapanamaz şekilde temizliyor ve enerjinin sürekli akışını sağlıyor.

Şambala’yla tanışmak ve yaşamınızı yenilemek, O’na kavuşmak ve sorunlardan kurtulmak isterseniz :

astrolojikulubu@gmail.com dan kayıt yaptırın.

Uyumlama ve şifalandırmalar kişiye özel yapılmaktadır. Özel randevu almalısınız. Uyumlamalar ve şifalandırmalar uzaktan veya yüzyüze yapılmaktadır. İstanbulda yaşıyorsanız yüzyüze eğitim ve uyumlamayı tercih etmelisiniz.

Shamballa 1. seviye Uyumlanma 300 TL ( kdv dahil)

Shamballa 2.seviye Uyumlama 400 TL ( kdv dahil)

Özel seans: 1000 TL( kdv dahil)

*Uyumlama seansı yüzyüze veya uzaktan gerçekleştirilebilir. Uzaktan uyumlanmak veya öel seans istiyorsanız bir fotoğrafınızı ve ad-soyad bilgilerinizi doğru olarak iletmelisiniz. Yüzyüze uyumlanmak tercihiniz ise lütfen e-posta ile ulaşın. 24 saat içinde e-postanıza geri dönüş yapılmadıysa ulaşmamıştır. Lütfen yeniden deneyin.

SU KARAKUŞ
İletişim: astrolojikulubu@gmail.com

WhatsApp Hattı: 0 (505) 010 70 59

MAKALELER NOTER ONAYLI TASDİKLİDİR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN ALINTI/ ÇALINTI YAPILAMAZ.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI