Ana SayfaYazarlarRomantik Kasım Bebekleri

Romantik Kasım Bebekleri

 ROMANTİK KASIM BEBEKLERİ

 

2 Kasım ve sonrasında doğan bebeklerin, tutkulu, hayatın ara renklerini yok saydığı“siyah ve beyaz” diyen, kıskanç, içten içe güvensiz, başkalarının kaynaklarını kullanma konusunda şansı açık doğacaklarını belirterek başlıyorum. Ve elbette yoğun duygularıyla baş etmek de zorlanacaklar. “Ya hep ya hiç” yaşam felsefeleri olacak. Çünkü Merkür ve Güneş Akrep burcunda ilerlerken başka yolu yoktur.

 

8 Kasımdan itibaren doğan bebeklerse daha huzurlu ve rahatlar. Venüs Terazi burcuna geçtiğinden ilişkilerde sevecenlik, nezaket ve gönül çelen bir tavır sergilenecek.

 

11 Kasım ( +/- 5 gün)civarında doğan bebekler; yenilikçi,  yeni olana ve yeni başlangıçlara meyilliler. Kendi küllerinden yeniden doğmak konusunda çizgi dışılar. Zira Plüton-yeniay uyumu köklü düşüncelerini kolaylıkla hayata geçirme fırsatı da verecektir.

 

 

12 Kasımdan itibaren doğan bebekler ise, ilişki kurmak, ilişkileri korumak veya ortaklıklara yönelmek için müthiş cesurlar.  Mars, Terazi burcunda adalet arayışını ve akılcı, objektif tepkileri güçlendirir. Kavgacı değil uzlaştırıcı özellikleriyle dikkat çeken bebeklerin çoğunluğu, ilerleyen dönemlerde adalet için çalışıyor olacaklar.

 

12 Kasımda, Kuzey Ay Düğümü Başak burcuna geçiş yapacak. Bu bebeklerin hayat amacı sağlık konusunda uzmanlaşmak, başkalarına yardım etmek, detaylara ve dürüstlüğe önem vermek, çalışkan, sorumluluk alabilen yetişkinlere dönüşmek. Özetle başkalarına yardım etmek için yaşayacak olan bu bireylerin odağı başkalarının sağlığını korumaktır. Hastalıkların ruhsal kaynağını keşfetmek, çözüm bulmak, yararlı ile zararlı olanı ayırt etmek de bu dönemde doğan bebeklerin yetenekleri arasında.

 

20 Kasımdan itibaren doğan bebeklerse neşelimi neşeli. Zira Merkür yay burcuna yerleşerek, bilmeyi, öğrenmeyi, öğrenilenleri yaymayı öğretirken yaşanılan her ana neşe katacak. Okumak, okuduğunu başkalarıyla paylaşmak ve eğitim yaşamında başarıya ulaşmak bu dönemde doğan bebeklerin hedefi. 22 Kasımda Güneş de yay burcuna yerleştiğinde, bilgiyle, inanış, algıyla, sanrı arasındaki farkı anlamak daha canlı kılacak. Bebeğinizin yüksek eğitime yatırım yapmasını arzuluyorsanız doğum için seçeceğiniz zaman 22 Kasım ve sonrası olmalı.

 

26 Kasım da İkizler burcunun 3.derecesinde dolunay gerçekleşecek. Gökyüzü gezegen yerleşimlerine bakılırsa, bu dönemde doğan bebekler, iletişime önem veren, sonuç odaklı, değişken, engellerle sıklıkla karşılaşan ve bu engelin kendi iletişim biçiminden kaynaklandığını geç anlayan bireyler olacaklar. Bu durumda ebeveyn doğru bir iletişim dili benimsenmesi için bebeğine etkin dinleyici olmayı öğretmeye dikkat etmelidir.

Mutlu, keyifli, açıların iyi değerlendirildiği bir ay dilerim.

EBEVEYN ASTROLOJİSİ

KOÇ: Ayın ilk yarısında kredi veya ikramiye alma hakkı kazanacaksınız. İyi değerlendireceksiniz zira akıl hocalarınız, yol göstericileriniz olacak. Yaşlı ve deneyimli yöneticiler destek olacaklar. Ay ortasında kötü alışkanlıklarınızın farkına varacaksınız. Ayın ikinci yarısında ise seyahatlerde, tanıtım ve sunum çalışmalarında engellenebilir, sorun yaşayabilirsiniz. Zamanınızı iyi planlamalısınız.

BOĞA: Evlilik ya da ortaklık kurmanız ayın ilk yarısındaki odak düşünceniz olacak. Yardım almak için gözünüz bulunduğunuz ortadan uzaklarda olmalı. 8 Kasımdan itibaren iş alanınızı güzelleştirecek, 18’inden itibaren dostluklarınızı elemeyi planlayacaksınız. Ayın ikinci yarısında bir geliriniz zorunlu olarak elinizden çıkabilir. Ek gelirler ve başkalarının kaynakları kesintiye uğrayabilir. Zamanla her şey dengeye oturacak.

İKİZLER: Ayın ilk günlerinden itibaren zekanızı iş alanınıza yönlendirecek, daha çok çalışmaya ve kazanmaya odaklanacaksınız. Kimi sırlar hakkında bilgi edinebilirsiniz ve bu sayede yeni bir iş alanına geçiş yapacaksınız. 18-25 Kasım arasında kariyer planlarınızı zorlamayın. Niyetiniz değişebilir. 20’sinden itibaren evlilik ve ortaklık konusunda daha ciddi düşünceler içine çekilebilirsiniz. Ay sonuna doğru dolunay burcunuzda gerçekleştiğinde değişiminiz başlayacak.

YENGEÇ: Ayın ilk günlerinden ortasına dek gündeminizde aşk, çocuklarınız ve projeleriniz var. Ve bu konularda yenilikler yapmak için gereken desteği alabileceksiniz. Yakınlarınızın tavrına itiraz etmeyin yeter. 18-25 Kasım arasında medya çalışmalarınız hayal kırıklığı yaratabilir. Israrcı olmayın. Zamana bırakın. Ay sonuna doğru kendi egonuzla ve geçmişinizle yüzleşmeniz gerekecek. Engeller karşısında güçlü durmalısınız.

ASLAN: Ayın ilk günlerinden itibaren ailenizle çatışma yaşayabilirsiniz dikkat! Düşüncelerini kabul etmek istemeyeceksiniz. Ancak evinizle ilgili yenilikler enerji kazandıracak. Hem gerilecek, hem de gerginlik sayesinde iş alanınızda güç kazanmanın keyfini yaşayacaksınız. 18-25 Kasım arasında borçlar ve haklar hayal kırıklığı yaratacak. Ay sonuna doğru aşkta canlılık ve çocuklarınızla ilişkinizdeki güzellikler neşenizi arttırıyor. Dolunay bir arkadaşınızla aranızı açabilir.

BAŞAK: Ayın ilk günlerinde yakın çevrenizle ilgili sırlar açığa çıkabilir. Çevrenizi ve reklam programınızı yenilemeniz ay ortasında partneriniz sayesinde olacak. 12’sinden itibaren kendinizi bulacak, şanslı olduğunuzu hissedecek ve yararlı ile zararlı olanı daha net ayıracaksınız. 17-25 Kasım arasında partneriniz hala kırıklığı yaşatabilir ya da size öyle gelebilir. 20’sinden itibaren odağınız eviniz ve yuvanız, tadilatlar iken ay sonuna doğru otoritelerle sorun yaşayabilirsiniz.

TERAZİ: 8 Kasımdan itibaren çekiciliğiniz ve etkileyiciliğiniz yükselişte. Başkalarının etrafınızda pervane olduğunu fark edip, aşka açılabilirsiniz. 12 Kasımdan itibaren Mars burcunuza yerleştiğinde, enerjiyle dolacak, cesur ve hırslı çıkışlarınızla partnerinizden tam puan alacaksınız. Aynı günlerde ruhsal gelişim tekniklerine ilginiz artabilir. Ay ortasında mali kaynaklarınıza yenileri eklenirken, ay sonunda seyahatler ve uzaklardan gelen haberler can sıkıcı olabilir.

AKREP: Ayın ilk günlerinden itibaren zekanızla etkileyecek, ay ortasında kendinizi yenileyeceksiniz. Yakın çevrenizdeki güçlü kişiler tanınırlılığınızı artıracak. 17-25 Kasım arasında aşk yaşamınızda dikkatli olmalısınız. Alıngan davranmayın ve kendinize güvenin. 20’sinden itibaren mali konularda canlanma yaşayacaksınız. Ay sonuna doğru engeller ve cimrilik en büyük finansal sorununuz olacak.

YAY: Satürn burcunuza bir miktar ciddiyet birazda karamsarlık eklerken, içe dönmeyi ve ruhsal yenilenmeyi tercih edeceksiniz. Parasal gücünüz bunu kolaylaştıracak. Benimsediğiniz kişiler iç dünyanızı aydınlanmasını sağlayacak. Dostlukların güçlendiği bir ay geçirebilirsiniz. 17-25 Kasım arasında yuvanızdaki krizi iyi yönetmelisiniz.  Ve 20’sinden itibaren içe dönmeyi bırakıp dış dünyaya açılacak, öğrenmeye ve öğretmeye hevesli olacaksınız. Ay sonunda yakınlarınızı engelleyen ve ilişki bitiren taraf olabilirsiniz.

OĞLAK: Dostlarınız düşünce gücünüzü ayın ilk günlerinden itibaren parlatabilir. Ve ay ortasına dek yeni dostlar yaşamınıza katılabilir. Yardım isteyen kişiler gelecekte en büyük yardım edenleriniz olacak. 12’sinden itibaren kariyerle ilgili yeni şanslar bekleyebilirsiniz. Yakın çevrenizde hayal kırıklığı yaratacak kişiler var ve 17-25 Kasım arasında harekete geçecekler. Ay sonunda iş yaşamınızdaki bitişler karamsarlaştırabilir.

KOVA: Kariyerinizi ihmal ettiğinizi düşünüyorsanız Kasımın sonlarına kadar düşünceleriniz ve yenilenme arzunuz tamamen bu doğrultuda olacak. Yinede gezmeyi ve kendinizi eğitmeyi ihmal etmeyeceksiniz. 12’sinden itibaren belki de hayatınızda ilk kez başkalarından yardım almayı aklınıza getireceksiniz. 17-25 Kasım arasında mali konularda durağanlık hatta hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Aşk yaşamınızda ay sonuna doğru arkadaş krizi yaşayacak ve ayrılmayı düşüneceksiniz.

 BALIK: Dostlarınızın yardımıyla tanınma ve uzaklara seyahat etme amacınızı ay ortasına dek gerçekleştirebilirsiniz. Ancak ay ortasında başkalarına merhamet ve anlayış duygunuzda bir azalma olacak ve düş kırıklığına uğratacaksınız. Ay sonunda aile yaşantınızda bir final ve kriz yaşanabilir. Kariyerinizde bu durumdan olumsuz etkilenecek. Aralık ortasına dek sürecek olan krizi aşmak için yakınlarınıza ve danışmanlarınıza tutunmalısınız.

SU KARAKUŞ

Uzman Astrolog

Her hakkı saklıdır.

 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI