Ana SayfaYazarlarMayıs Bebekleri

Mayıs Bebekleri

BAHARI MÜJDELEYEN BEBEKLER.
Bunlar zeki çocuklar, tıpkı diğer bilgisayar çağı çocukları gibi.. Yine de küçük bir fark var. Yine de “daha”sı var.
Açıklayayım:
Merkür, Mayıs ayına damgasını vuracak! Hızlı gezegen Merkür zeka, iletişim becerisi ve iletişim araçlarını kullanma becerisi demek. İkizler burcuna 1 Mayıs da adım atıyor.
İkizler burcu insan hayatının 12 yaş civarını temsil eder. 12 yaş zekanın en üst düzeyde olduğu yaştır. Merkür İkizler burcunda iken öğrenme ve algılama gayet kolaydır. Zeka üst düzeyde çalışır, merak yoğundur ve kişi öğrenmeye her an açıktır. Bilgiyi almak, toplamak ve yaymak hayat amaçlarından biridir.
19 Mayıs da Merkür İkizler burcunda geri gidecek. Bu bıçak sırtı bir oluşum. Zeka içe döndüğünde kendini kıyasıya eleştirmekle başlayıp üstün zekaya varan ve bundan hoşnutsuz olan bireyler doğacaktır. Algı ve zeka son hızla giden bir uçak modundan kurtulmuş, manzaranın tadını çıkarabileceğiniz bir trene dönüşmüştür. Merkür İkizler burcunda gerilerken doğan bireyler Merkür gerilemesi hakkında bilgi sahibi olduklarında, Merkür’ün nasıl işlediğini kavradıklarında başaracaklarının sınırı yok. Yeter ki bilgileri olsun.
Zeka hem üstün, hem de hiperaktiflikten uzak, yavaşlatılmış haliyle yaşanılanın öğrenilenin fotoğrafını çektiğinde olağanüstü sonuçlar ortaya çıkabilir. İletişim alanında çağ atlatacak bilginlerin dünyaya geleceği dönemlerden biri Mayıs. Dünyanın tanıyacağı bireyler doğacak..Ve onlar muhtemeldir kararsız, değişken, çağrışımlarla yaşayan, hatıraları güçlü kişiler olacaklar.
3 Mayıs da Merkür, İkizler burcundan büyük, sert ve kuralcı Satürn’e yumruk sallamaya çalışırken, doğan bebekler inançları konusunda yasaklara maruz kalabilme ve buna aşırı duyarlı olma eğilimindeler. Belki de onları zorlamak ters tepecek. Ebeveyn için dikkatli olunması gereken doğum günlerinden biri. 1-5 Mayıs arasında doğan bebeğinizi korkutmamalı, inançlar konusunda baskı yapmamalısınız. Gerçeği öğrendiklerinde tamamen inançsız kalabilirler.
Dolunay bebekleri sert ve acımasız olabilir.
Dolunay 4 Mayıs da gerçekleşecek. 1-9 Mayıs arasında doğan bebekler dolunayın etkisiyle, sonuç odaklılar. 3-4 Mayıs doğumlular sert, acımasız ve öfke kontrolünde zorlanan bireyler olabilir. Elbette gelişimlerinde ailenin etkisi çok önemli. Bu dönemde doğan bebeklerin özellikle merhamet, şefkat ve duyarlılıkları geliştirilmeli. Dolunay boyunca Jüpiter ters köşede duruyor olacağı için şanssızlıklar 3-4 Mayıs bebekleri için bir çeşit risk.
Mayıs da Jüpiter-Satürn-Uranüs uyumu şans, iyilikler ve güzellikler yaratacak.
Ay boyunca etkili olan şans( Jüpiter), disiplin( Satürn), değişim ve yenilik ( Uranüs) gezegenleri arasındaki uyum yeryüzüne aynı şekilde yansıyacaktır. Dolayısıyla 3-4 Mayıs dışında doğanlar için şans, disiplin, iyilik ve güzellikler daha kendiliğinden hayata katılabilir. Düşse bile kendi kendine ayağa kalkmayı başaracak çocuklar Mayıs 2015 de doğacaklar gibi görünüyor.
Yeniay da doğanların özgüveni yüksek.
18 Mayıs da Boğa burcunda gerçekleşen yeniay, 13-23 Mayıs arasında doğan bebeklere mülk edinme ve hayalleri gerçekleştirme açısından fırsatlar sunacak. Özgüveni yüksek, şanslı ve hayatın tadını çıkartmaya dönük bebekler için ilerleyen yaşlarda yenilik yapmak kıymetli bir erdeme dönüşecek.
 21 Mayıs 11.46 dan itibaren doğan bebekler İkizler burcu. 
Keyifli bir ay dilerim.
SU KARAKUŞ

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI