Ana SayfaYazarlarMart 2018 Burç Burç Astroloji Yorumları

Mart 2018 Burç Burç Astroloji Yorumları

MART 2018 ASTROLOJİ YORUMLARI

Mart ayında 2 dolunay 1 yeniay gerçekleşecek yani yeni bir Maviay daha oluşacak. 9 Mart da Jüpiter gerileyecek ve gelir kaynaklarınız veya referanslarınızın azaldığını fark edeceksiniz. 23 Mart da Merkür Koç burcunda gerileyecek. Lider olduğunuz konularda yavaşlama yaşanabilir.
Ay sonunda gerçekleşen Maviay sert etkiler getirecek. Adalet, evlilik ve ortaklık kavramınızı yeniden sorgulayacaksınız.

KOÇ: Mart sizin açınızdan çok önemli bir ay. İş ve kariyer açısından verimli ama para açısından sorunlu günler geçirebilirsiniz. Görünüşünüzü ve sitilinizi değiştireceksiniz. 2 Mart dolunayı bir miktar hayal kırıklığı içeriyor. Bilinçaltınızla ilgili önemli şeyler keşfedeceksiniz. İş yaşamınızla ilgili bir sonlanma ve tamamlanma evresindesiniz. İş ve iş ilişkilerini gözden geçireceksiniz. 6’sında hem Venüs hem Merkür burcunuza geçerek kışın etkisini üstünüzden atıp dışa açılacaksınız. 9 unda Jüpiter ek gelirler alanınızda gerileyecek. 10 Temmuza dek yeni gelirleri nereden nasıl kazanacağınızı araştırmalısınız. Çalışmıyorsanız eşinize nasıl katkıda bulunacağınızı araştırmalısınız. Ay ortasındaki yeniayla birlikte kötü alışkanlıklarınızdan kurtulabilirsiniz. Yeniayın Jüpiterle bağlantısı var yeni bir iş şansı bulabileceksiniz. 23’ünden itibaren Merkür burcunuzda gerileyecek. Algılarınız yavaşlayacak ve kararlarınızda yanlışlar yapabileceksiniz. Önemli kararlar almayın ve büyük yatırımlar yapmayın. Ay sonunda evliliğinizi veya ortaklığınızı gözden geçirecek, sonlandıracak adımlar atabileceksiniz.

BOĞA: 2 Mart da aşk ve yaratıcı projeler alanınızda gerçekleşen dolunay sizi biraz hayal kırıklığına uğratabilir. Ayın hemen başında ilişkilerinizi gözden geçirmelisiniz. 6 Marttan sonra Venüs ve Merkür’ün Koç burcuna yerleşmesiyle, kendinizi sorgulayacak, dinlenmek isteyeceksiniz. 9 Mart dan sonra evlilik, ortaklık alanınızda gerileyecek Jüpiter ile İlişkilerinizde eskisi kadar iyimser olmadığınızı hissedeceksiniz. Ay ortasından sonra yeni dostlarla tanışmak mümkün. Yurt dışı seyahatleri, yeni kültürler tanımak da bu dönem gündeminizde olacak. 23 ünden itibaren yakınların sağlığıyla ilgilenirken kendinizi eleştirmekten kaçınmalısınız. Ay sonunda aşk alanınıza yerleşen Venüs ile yılın en şanslı dönemi başlamış olacak. Ancak ay sonunda oluşacak dolunay ile iş hayatınızı yeniden gözden geçirmelisiniz.

İKİZLER: Mart ayı hem aşk alanınız hem kariyer alanınız hem para alanınızda bir sınavdan geçeceğiniz hem de artık sizin olmaması gerek şeyleri bir anlamda temizleyip eleyeceksiniz. 2 Mart da oluşacak dolunay ile ev ve iş arasındaki dengeyi bulmanız gerektiğini anlayacaksınız. Evinizle ilgili çeşitli yenilikler yapmanız gerekiyor. Belki bir tadilat yapabilir belki de satın almak istediğiniz bir şeyi ayın başında halledeceksiniz ancak hayal kırıklığına uğramamak için dikkatli olmalısınız. 23 ünde Merkür gerilemesiyle birlikte arkadaşlarınızla aranıza kızgınlıklar kırgınlıklar girebilir. Yanlış anlamalara dikkat etmeli arkadaşlıkları iyi irdelemelisiniz. Sağlıkla ilgili problemlerinizi de Ayın 9 a kadar halletmelisiniz. İş hayatında eskisi kadar iyimser ve hırslı hissetmeyeceksiniz. Gerileme dönemleri araştırma dönemleridir sizde bu dönemi araştırma yaparak değerlendirmelisiniz. Ay ortasında kariyer alanında oluşacak yeni ay ile yeni bir görev alabilirsiniz ve gelirinizi arttırabilirsiniz. 31 Mart da gerçekleşen dolunayla aşk yaşamınız ya da başlamak istediğiniz projelerde dikkatli olmak da fayda var.

YENGEÇ: Mart ayı yakın çevrenizle ilişkileriniz etkilerken sizi rahatsız eden insanları hayatınızdan çıkartmak isteyeceksiniz. Kariyer alanınıza Merkür ve Venüs yerleşmesiyle kariyer alanınızda hareketli günler başlamış olacak. Yeni görevler alarak öne çıkmak isteyeceksiniz. Ancak Merkür gerilemesiyle, hevesle başladığınız işlerde bir anda durağanlaşacaksınız. 9 Mart da başlayan Jüpiter gerilemesiyle aşk alanız biraz yavaşlayarak kendinizi yalnız hissedeceksiniz. Bir ilişkinin ne olduğu, nasıl olması gerektiğiyle ilgili güzel saptamalar yapacaksınız. Ay ortasında oluşacak yeniayla hayatınıza mutlaka bir yeniliği teşvik ediyor. Uzak yollara gitmek, seyahat etmek, tanınmak ya da medya ile bir çalışma başlatmak olabilir. Belki de bir eğitim almaya başlayabilirsiniz. Ay sonunda oluşacak dolunay ile taşınabilir, yeni bir ev alabilir ya da tadilat işlerinizi halledebilirsiniz. Bir miktar para kaybettirse de Venüs ün arkadaşlık alanınıza yerleşmesiyle onların desteğini alabileceksiniz.

ASLAN: Ayın başında oluşan dolunayla gelirinizi arttırabilir ancak kazanmak için uğraşırken para da kaybedebilirsiniz. Venüs ün Koç burcuna yerleşmesiyle sizin için macera başlamış olacak. Yeni seyahatler, farklı kültürlerden insanlarla tanışmak aktif bir döneme başlamış oluyorsunuz. 23 Mart da aynı alanda Merkür gerilemesiyle size heyecan veren şeyler sizin bir anda durgunlaşmanıza sebep olacak ve tekrar düşünmeye başlayacaksınız.  Jüpiter gerilemesiyle bazı şeylerin yolunda olmadığını size düşündürecek. Ev, mülk edinmek için bu dönemi araştırma dönemi olarak kullanabilirsiniz. Ay ortasından oluşan yeniay ile kredi başvuruları, miras paylaşımları konularında şanslı olacaksınız. Ay sonunda oluşan dolunay da ciddi bir problem yaşamamak için trafik de dikkatli olmalısınız.
 
BAŞAK: 2 Mart da burcunuzda dolunay gerçekleşiyor. Yakınlarınızda gelebilecek hayal kırıklıklarına dikkat etmelisiniz. Biraz kendiniz değiştireceğiniz, görünüşünüz, stilinizi, bakış açınızı yenileyeceğiniz bir dolunay yaşayacaksınız. Ek gelirler alanınızda gezegen geçişleri sizi parayla ilgili daha hırslı ve aktif olmanızı sağlayacak. 23 Mart da Merkür gerilemesiyle birlikte parayla ilgili net kararlar almamalısınız. Kendinizi yakın çevre ve medya işlerinde biraz şanssız görseniz de yeni kaynaklar araştırarak kendinizi geliştirebilirsiniz. Ay ortasında evlilik alanınızda oluşan harika yeniayla yakın çevrenizden birinin sizinle ilgilendiğini görecek ve evlilik yoluna gireceksiniz ya da süregelen ilişkinizi evliliğe dönüştürebileceksiniz. Ayın sonunda para alanında oluşacak dolunay ile hem gelir hem de giderlerinizi sarsacak. Motivasyonunuz yüksek tutun. Bu zor zamanlarda yardım uzaklardaki arkadaşlarınızdan gelecek.

TERAZİ: Aybaşında oluşan dolunayla ruh sağlığınızla biraz daha ilgilenecek, geçmişinizi biraz daha irdeleyecek ve artık bir final yapmak isteyeceksiniz. Siz bu konularla ilgilenirken bir anda sağlık konularınız gündeme gelecek. Ayrıca evliyseniz evliliğinize daha çok zaman ayıracak, daha çok dinlenmek isteyecek ve heyecan katmak isteyeceksiniz. Ya da beraberliğinizi evliliğe taşımak için çeşitli girişimleriniz olacak.  23 Mart da Merkür ün gerilemesiyle bazı şeyleri yanlış anlayacaksınız. Para alanınızda Jüpiter gerilemesiyle parasal şansınız da biraz gerileyecek ve öz güveninizde de bir azalma olacak ve kendinizi mutsuz ve eleştirirken bulacaksınız. 17 Marta iş alanınızda oluşan yeniay parayla bağlantılı olarak işle ilgili bir yenilik yapacak ve para durumunuzu yeniden kalkındıracak fırsatları yakalayacaksınız. Evle ilgili yapılacak birçok işe hız kazandıracaksınız. 31 Mart da burcunuzda oluşan dolunay ev ve aile alanınız sert etkiler alarak tavrınızın çok belirleyici olmasını sağlayacak. 

AKREP: 2 Martta oluşacak dolunayda arkadaşlık alanınız etkilenecek ve arkadaşlarınızla, partnerinizin arasındaki gerilimden etkileneceksiniz. Ya da sizin idealleriniz partnerinize uymayacak ve bu durum sizi ciddi şekilde düş kırıklığına uğratacak. Bu dönemde dostluklarınızı gözden geçirmeniz gerekiyor. Merkür ve Venüs’ün iş alanınıza yerleşmesiyle biraz daha fazla çalışmak isteyecek, özlediğiniz çalışma temposunu yakalayacaksınız. Merkür gerilemesiyle iş arkadaşlarınızla aranızda yanlış anlamalar olabilir, elektronik aletleriniz bozulabilir. Burcunuzda ilerleyen Jüpiterin gerilemesi de içinizdeki iyimser, pozitif ve sürekli kazanan duygu durumunu tam tersine çevirecek. Bu süreçte kendiniz ile ilgili düşünün, araştırın, okuyun ve bu ayı iyi kontrol edin. 17 Martta sizden yana olan güzel bir yeniay var yalnızsanız yeni bir ilişkiye başlayacak, bir ilişkiniz varsa bir basamak daha ileriye taşıyabileceksiniz. Yakın çevrenizle mücadele etmeniz gereken konuları tekrar gündeme getirecek ve kendinizi çok güçlü hissedeceksiniz. Ayın sonunda 12. Evinizde oluşacak dolunay da hem bilinçaltı, hem geçmiş, hem iş alanı, hem de sağlık durumunuzu etkileyecek. Yakın çevrenizden kimsenin size dur demesine izin vermeyeceksiniz. Ancak bu durumu savaşa değil de yakın çevrenizdeki insanlarla uyumlu olma mücadelesine çevirmelisiniz.

YAY: 2 Martta oluşacak dolunay kariyer alanınızda ve sizi bir miktar hayal kırıklığına uğratma eğiliminde. Çok titiz ve çok tahammülsüz olacak küçük eleştirilere katlanamayacaksınız ve bir nokta koyma aşamasına geleceksiniz. Ayın 6 sında Merkür ve Venüs’ün aşk alanınıza geçmesi sizi daha çekici hale getirecek ve daha fazla etkileyici olacaksınız. Belki de bir aşka başlamak için sizin için iyi bir dönem diye düşüneceksiniz. Aşka kattığınız enerji yükselirken Aynı dönede Merkür gerilemesi partnerinizle birbirinizi yanlış anlamak, çabuk kırılmak, çabuk ayrılık kararı almak gibi tuzaklar sizi bekliyor olacak. Akılcı davranmalı yanlış düşüncelere kendinizi kaptırmamalısınız. Yöneticiniz Jüpiter gerilemesiyle bilinçaltı ve inanışlarınızla ilgili bir sorgulama dönemine gireceksiniz. Nerede, neden nasıl yanlış yaptığınızı tekrar düşünmeye başlayacaksınız. Geçmişle ilgili yanlış bilgiler ve ruh sağlığınızla ilgili yanlış düşünceler içine gireceksiniz. Oysa ki 10 Temmuza kadar biraz içinize dönüp kendinizi inceleyin ve bu süreci bu şekilde atlatmaya çalışın. Ay ortasında gerçekleşecek yeniay ile bir mülk sahibi olabilir, yeni bir yere taşınabilir, evinizle ilgili yapmak istediğini yenilikleri yapmanızı sağlayabilir. Yapacağınız bu değişiklikler sizin bilinçaltınızı çok rahatlatacak. Ay sonunda gerçekleşecek dolunay arkadaşlık ve dostluk alanınızda oluşacak ve size bir miktar para kaybettirebilir. Ya da yaşayacağınız problemlerde dostlarınızın yanınızda olmaması onlara rest çekmenize, hayatınızdan çıkartmanıza neden olabilir.

OĞLAK: Ayın 2 sinde gerçekleşecek dolunay ile uzak yerlerden alacağınız haberlerle artık tamamlanması gereken görevleri tamamlamak isteyeceksiniz. Dolunay sizden yana olsa da herkesi hayal kırıklığına uğratma potansiyeli var. Yakın çevrenizdeki insanlardan beklentiniz düşük olursa bu dolunayda rahat edersiniz. 6 Martta ev ve yuva alanınıza yerleşen gezegenlerle evinizde bitirilmesi gereken işleri düşüneceksiniz. Aynı döneme gelen Merkür gerilemesiyle yapmayı düşündüğünü bu işleri biraz ertelemeniz gerekebilir. Çünkü sonrasında pişman olabilirsiniz. 9 Marttan itibaren dostluk, arkadaşlık, idealler, ekip çalışmaları alanınızda Jüpiter gerilemeye başlayacak. Arkadaşlık alanında çok şanslı olduğunuzu düşünürken bir anda iyi olanın aslında siz olduğunuzu düşünmeye başlayacaksınız. Ay ortasında oluşan yeniayla yakın çevrenizden gerçek dostlar bulacaksınız. Mars’ ında burcunuza yerleşmesiyle bir anda enerjiniz yükselecek ve tekrar hayata katılacaksınız. Ayın son günü oluşan dolunay ise kariyer, aile ve kişisel görüntünüzü etkileyecek. Bu üç alan bir anda sarsılacak ve bazı düşüşler ve bitişler sizi bizi düşündürecek. Bunun dolunayın etkileri olduğunu düşünerek bu ayı daha hafif atlatabilirsiniz.

KOVA:  2 Mart dolunayı hem sizin borçlarınızı ödemenizi, hem kredi alabilmenizi sağlayacak. Ancak para kazanırken bir miktar düş kırıklığı yaşamanız da mümkün. Bu durum sizin özgüveninizi de biraz zorlayabilir. Ancak bu durumu yakın çevrenizden alacağınız destekle atlatabilirsiniz. 23 Mart ta gerilemeye başlayacak olan Merkür ile elektronik aletlerinizde, arabanızda peş peşe arızalar yaşayabilirsiniz. Kariyer alanınızda Jüpiterin de gerilemesi tam sizde stres yaratırken ay ortasında para alanınızda oluşan yeniay ile kaybettiğinizi düşündüğünüz ne varsa bu dönem çok daha iyisini size getirecek. Daha iyi bir iş, daha iyi bir gelir ile kendinizi çok daha mutlu hissedeceksiniz. Ay sonunda oluşan dolunay ise uzak ve yakın çevrenizi etkileyecek. Sizin geçmişinizle ilgili söylenenler ya da adalet arayışınızla bir anda durumunuz sertleşebilecek ve geçmişinize, travmatik anlara bir kere daha geri döneceksiniz. Kendinize çok yüklenmeyin çünkü aile desteği ile bu durumu atlatacaksınız.

BALIK: Mart ayının başında evlilik ve ortaklık alnınızda bir dolunay gerçekleşiyor bu da demektir ki evlilik ya da ortaklık ilişkinizi şöyle bir gözden geçirmeniz gerekiyor. Çünkü bir hayal kırıklığı yaşanacak. Ancak bu sefer hayal kırıklığı yaşayan değil verdiğiniz ani tepkiler ve egoistçe çıkışlarla siz karşınızdakini hayal kırıklığına uğratacaksınız. Kendinizi biraz sorgulamalısınız. Ayın 6 sından sonra para ile ilgili büyük bir yükselişe geçeceksiniz. Düşünce gücünüzü de kullanarak paranızı arttırmayı başaracaksınız. Ancak 23 Martta gerileyecek Merkür gerilemesi ile para kazanma yollarınızın kapandığını fark edeceksiniz. Bu dönemi kazanmaya ve biriktirmeye kanalize olarak geçirmelisiniz. Özgüveniniz bir yükselip bir alçalacak ve bu dengesizlik size bağlı bir durum olmadığı için bu durumu kabullenmelisiniz. Dost burcunuzda bulunan Jüpiter’in gerilemesi ise uzaklardan size destek olan kişiler size bir üre destek veremeyebilir. Yolculuklarınız ertelenebilir.  Ay ortasında oluşan yeniay da medyayla ilgili şahane bir bağlantı kurabileceksiniz. Tekrar tanınma yolunda olacaksınız. Geçmişte kaçırdığınız bir fırsat belki tekrar güdeme gelecek. 31 Martta oluşacak dolunay ile parayla imtihan olacaksınız. Ödemeler tamamlanacak ve bir yandan da almanız gereken paraları önünüzdeki engelleri aşmaya çalışarak almak isteyeceksiniz. Ay sonunda para kontrolünü çok iyi sağlamalısınız. Çok zorunlu değilse harcama yapamamalısınız.

Su Karakuş
Uzman Astrolog
www.sukarakus.com

İletişim için e-posta yaz: astrolojikulubu@gmail.com

WhatsApp Hattı: 0 (505) 010 70 59

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI