Ana SayfaYazarlarMars Gerilemesi Hangi Burcu Nasıl Etkileyecek?

Mars Gerilemesi Hangi Burcu Nasıl Etkileyecek?

 MARS GERİLEMESİ HANGİ BURCU NASIL ETKİLEYECEK?

Mars, cinsel yaşamımızdan hırslarımıza kadar, güç, enerji, irade, kararlılık gibi pek çok alanımızı simgeler.

Mars 17 Nisan da Yay burcunda gerilemeye başladı. 27 Mayıs’a dek Yay burcundaki gerilemesini sürdürecek. Yay burcuna gerilerken size neler olacak işte özeti.

 

KOÇ: Geçmişte ziyaret ettiğiniz yerleri yeniden görmek için can atacaksınız ancak kazalara açıksınız dikkatli olun!

BOĞA: Ödeme dengeniz bozuluyor. Sezgilerinizde kararsızlıklar, cinsel yaşamınızda isteksizlikler yaşanabilir. Geçmiş borçlar ya da faturalar yeniden karşınıza çıkabilir. Aşırı harcamalardan kaçınmalı, riskli yatırımlardan uzak durun.

İKİZLER: Eşinizle ilişkinizdeki tartışmalar ya da sorunları ortaya koyamamak gibi dertler düşündürücü. Dostlarınızla uzaklaşmanız da başka bir sıkıntı. İlişkilerde ayrılık fikri öne çıkıyor.

YENGEÇ: Yöneticilerinizin eskisi kadar hırslı davranmaması veya öfkeli tepkileri işinize karşı isteksizleşmenize neden olabilir. Sağlığınızın kolayca bozulacağı bir dönemdesiniz. Moralinizi yüksek tutun.

ASLAN: Partnerinizin uzakta oluşu ya da yaşam felsefenizdeki ayrılıklar aşka karşı heyecanınızı yok edebilir. Daha kızgın ve kırgın hissedeceksiniz. Kararsızlıklar yaşayacaksınız. İlişkiye odaklanmaya mola verin.

BAŞAK: Kredi almak, yeni borçlanmalar veya ameliyatlar için uygun zamanda değilsiniz. Ev ve yuvanızla ilgili kararsızlıklar masrafların artmasına neden olabilir. Geçmişte alınan, yarım kalan kararları uygulayın.

marsretro1TERAZİ: Partnerinizle aranızdaki sorunlar büyüyebilir ve yakın çevrenizle aranıza bu nedenle gerilim çıkabilir. Kısa yolculuklarda dikkatli olmalısınız. Mars gerilerken ani tepkiler kazalara sebep olacak.

AKREP: Harcamaların artacağı, para kontrolünü iyi yapacağınız bir evredesiniz. Çalışma azminiz artıyor ama geliriniz aynı oranda artmıyor. Beklentilerinizi düşürün. Mars gerilerken hata yapabilirsiniz.

YAY: Mars burcunuzda geri gidiyor. Enerji düşüklüğü ve hasta hissetmek olasılıklardan. Öfke kontrolünde zorlanabilirsiniz. Kendinize fazla yüklenmeyin.

OĞLAK: Geçmişinizi iyi değerlendiremediğinizi düşünüp kendinize kızmanız tamamen Mars’ın suçu! Yakınlarınızın hastalıklarına, kendinizi yeterince özgür hissetmeyişinize takıntılı bir biçimde öfkelenebilirsiniz. Süreç uzun sabır gerekiyor.

KOVA: Arkadaşlarınızla ve yakın çevrenizle aranızda sorunların, kırgınlıkların artacağı bir evredesiniz. Mars gerilerken dostluklarınızı gözden geçirmenizi isteyecek ve tabii öfke kontrolünüzü de!

BALIK: Kariyer alanınızda gerileyen Mars, enerjinizi düşürecek, kararsızlık yaratacak ve çalışkanlığınız sayesinde hedefe kilitleneceksiniz. Yol uzun, zaman bol. Yarım kalan planları işleme koyun.

SU KARAKUŞ

UZMAN ASTROLOG

www.sukarakus.com

HER HAKKI SAKLIDIR.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI