Ana SayfaYazarlarKozmik Sihirler Nedir ?

Kozmik Sihirler Nedir ?

KOZMİK SİHİR NEDİR?

Doğduğunuz anda bir veya birkaç gezegen sert açı yapıyorsa, geri gidiyorsa hayatınız bloke olabilir.

İşleriniz ilerlemez, aşk yaşamınızda bir türlü mutlu sona ulaşamazsınız, elinizi neye atsanız kuruyormuş gibi olur. Yarım kalır hayatınızda her şey. Ucuna kadar gelen işler olmaz, nişanlansanız evliliğe dönüşmez. Fakat bunlar kader değildir düzeltilebilir.

Kozmik Sihirler doğum anınızda hayatınızı bloke eden gezegenlerin etkisini pozitife çeviren, yararlı hale getiren, gezegenlerinizi aktive eden çalışmalardır. (Büyü ya da vefkle veya olumlama çalışmalarıyla, mantralarla ilgisi yoktur.)

KOZMİK SİHİRLERİ NASIL YAPARIM? NASIL KATILIRIM?

Kozmik sihirleri uygulamak çok kolay. Videolar, yazılı metinlerle neler yapabileceğiniz hazırlandı, izleyerek ya da okuyarak yapabilirsiniz. Bir öğreticiye ihtiyacınız yok. Ama önce doğum haritanızı incelemem ve size hangi sorununuz için hangi çalışmanın gerektiğini bildirmem lazım. Tabii bir doğum haritası hediye etmiyorum sadece doğum haritanızı inceliyorum. Hangi gezegenlerin sizi bloke ettiğini, hangilerinin düzeltilmeye ihtiyacı olduğunu, direnç sayılarınızı, neyi, niye yapmanız gerektiğini detaylı şekilde size özel hazırlıyorum, e-posta ile gönderiyorum.

Kozmik Sihirler için ayrıca uyumlanmalısınız. Uyumlama bir enerjisel çalışmayı kullanabilir hale gelmek demek. Bu başarınızı arttıran bir çeşit enerji transferi. Hem konsantrasyon sağlar, hem de istediğiniz sonucu almanızı. Uyumlamanız da ilk video siparişinizden hemen sonra yapılıyor.

Not: Uyumlama ve hangi kozmik sihire ihtiyacınız olduğunun belirlenmesi işlemlerine ÖNÇALIŞMA diyoruz. Herhangi bir şifa sanatı uyumlamasından çok farklı bir uyumlama yapılıyor. Müthiş rahatlatıcı. Reiki ve benzeri uyumlamalar almanız yetmez. Hiçbir uyumlama Kozmik Sihir uyumlamasının enerji transferini sağlayamaz.

İhtiyacınız olan kozmik sihirler belirlendi şimdi ne yapmalı?

ÖNEMLİ: Her Gezegen (Kozmik Sihir ) çalışması kendi özel gününde yapılmalıdır. Aşağıda bu özel günlerin olduğu bir takvim ve hangi çalışmanın size ne yarar sağlayacağına dair özet bilgiler bulacaksınız.

Size gereken çalışmayı yapabilmek için dvd veya yazılı metin siparişi vermelisiniz.

ÖNERİ: Öncelikle 1 adet video edinin. İzledikten sonra diğer çalışmalara ihtiyacınız varsa yazılı metin olarak da alabilirsiniz. Video izlemek için gereken araçlarınız yoksa sorun değil, bir kez skype ya da facetime ile görüntülü çalışmayı birlikte yaparız ve sonra siz yazılı metinlerle devam edersiniz.

Katılımcıların memnuniyetini, deneyimlerini anlattığı geri bildirimlerden çok az bir kısmı kozmik sihirleri uygulamak ve sonuçları hakkında fikriniz olması için her ay yayınlanır. Okumanızı tavsiye ederim. Bu sizin Kozmik Sihirler daha geniş bir perspektiften bakmanızı dolayısıyla daha hızlı yararlanmanızı sağlayabilir.

Mart 2018 Kozmik Sihir Ajandası için tıklayınız:
http://www.sukarakus.com/kozmik-sihir-ajandasi/mart-2018-kozmik-sihir-ajandasi/

Kozmik Sihir Videoları: 

Astrolog Su Karakuş Kozmik Sihirleri anlatıyor…

https://www.youtube.com/watch?v=0qBwt0YsBBM&ebc=ANyPxKptXUpMc0PNicfBePxtbfoS6ig1TD6rSJ5-hOasUIk8zE57AG8ZTNT9Rwu7-qmo5FL1DBxal5eTvOdHTVXjX4WFVA-vsw

Kozmik Sihirlerin Sırları Açıklanıyor…

https://www.youtube.com/watch?v=JxsR-CKVuhg

Su Karakuş
Uzman Astrolog
İletişim için e-posta yaz: astrolojikulubu@gmail.com

WhatsApp Hattı: 0 (505) 010 70 59

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI