Ana SayfaYazarlarHaziran Bebekleri

Haziran Bebekleri

 HAZİRAN BEBEKLERİ

 

Hiperaktif bir çocuğunuz olsun ister misiniz?

 

Kim istemez demeyeceğim. Kim isteyebilir ki? Öyle uslu- muslu bir çocuk olmasın diyen ebeveynin yükseleni, ay burcu ya da güneş burcu Koç, Kova, İkizler olabilir.

 

Geçmişin ve bilgilerin tazeleneceği bir ay Haziran!

 

Gezegenler geriliyor, geçmişte unuttuğumuz eski hallerimiz aklımıza geliveriyor. Ben çok yaramazdım çocuğumda öyle olacak diyenlerin sayısının artığı bir ay olacak Haziran. Peki gezegen gerilemeleri çocuğunuzun hayatından neler götürecek bir fikriniz var mı?  

 

2 Haziranda Yay burcunun 1.derecesinde gerçekleşecek dolunay tam 4 gezegeni karşısına alıyor. (Ay duyguları simgelerken dolunay tüm duyguların en üst düzeyde ifadesidir.)  Aşırı duyarlı ve son derece gerilim bebeklerin doğumuna eşlik eder. Mars, Merkür ve Güneş, Ay’ın karşısında durup hesap sorduğunda sanki duyguları hakkında hesap sorulur ve 2 Haziran doğumlu bebekler sıklıkla duygusal tepkiler ve çok sert tepkiler verme eğilimindedir.  Kolay incinirler.

 

Dolunay seyahat, eğitim, başka kültürleri öğrenme hevesi ve medya/ tanınma alanında gerçekleşeceği için bebeğinizin mesleki eğilimleride bu alanlarda olacak( kaptan/host/hostes/ seyahat acentası/ rehber/tercüman/ senarist/reklamcı/ üniversite görevlisi vs).

 

Çocuğunuzun eğitim/kariyer yaşamı hakkında önceden bilgi sahibi olmak istiyorsanız mutlaka profesyonel bir astroloji danışmanlığı almalısınız.

 

Yay bilgeliğinde burcudur. Bebeğinizin büyümüşte küçülmüş havasının yanısıra Uranüs-Jüpiter arasındaki olumlu açı, sürpriz şanslarında hayatında yer alacağını anlatır.

 

5 Haziran da Venüs ihtişamlı Aslan burcuna konuk oluyor. 5 Hazirandan itibaren doğan bebekler sevilmek isteyen, başkalarının sevgisi ile gelişen ve sevgiyi hediyelerle ilişkilendiren bir karakterde doğacaklar.

 

Merkür, 11 Haziranda İkizler burcunda durağanlaşacak. 12 Hazirana kadar olan dönemde doğan bebeklerin yanlış anlama, hata yapma olasılığı bir ayli yüksek. Bunun yanısıra üstün zekalı doğma ihtimalleri de kuvvetli.

 

12 Haziran da Neptün geri gitmeye başlıyor. İlham ve yaratıcılık gezegeni Neptün hayallerimizi gerçekleştirme işlevine de sahip. Üzülerek belirtmeliyim ki bebeğinizin yaratıcılığını öne çıkartması ve geliştirmesi için 12 Hazirandan itibaren ekstra çaba gerekiyor. Fakat bu konum onu bağımlılıklardan, alkol ve uyuşturucudan da koruyor.

 

15 Haziranda Satürn Akrep burcuna geri dönerek eğitim ve öğrenimdeki kısıtlarını kaldıracak yerine sezgisel deneyimler koyacak. Bu tarihten itibaren doğan bebeklerde okumakta isteksizlik görülmez. Disiplin sezgisel zekanın ve düşünce gücüyle etkilemekte mükemmeldir.

 

16 Haziranda yeniay İkizler burcunda doğuyor. Yenilikçi, öğrenmeyi seven, zeki ve el becerileri güçlü bireyler bu tarihte dünyaya gelecek. Müzik, yazı, edebiyat, reklam, sunum ve medya alanlarında başarılı olacak bu bireyler büyüdüklerinde daha güçlü ve daha duyarlı bir çevre yaratmakta önemli rol oynayacaklar.

 

22 Haziranda gerçekleşen Jüpiter-Uranüs olumlu açısı Haziranda doğan bebeklerin her şeye rağmen şansla ve neşeyle donanmasına yardımcı olurken, özellikle 22 Haziran civarında doğanların hayatları boyunca sürpriz tekliflerle şansa ulaşmasını sağlayacak.

 

Yeni bir bebek evinizde Haziran ayında dahil oluyorsa ondan önce ilgi alanlarını keşfetmelisiniz. Ve gerileyen gezegenlerle baş etme yöntemlerini öğrenmek üzere mutlaka benimle irtibata geçmelisiniz. Uzun ömürlü sağlıklı bir ömrü olsun, mutlu ve kutlu olsun.

 

Bebeğinizin doğum haritasını edinmek için:astroakademi.com@gmail.com

 

EBEVEYN ASTROLOJİSİ

 

KOÇ: Haziranın ilk yarısında sofra düzeninizi ve sunumunuzu yakın çevrenizden birinin ağır eleştirileri etkileyecek. İnançlarınızın yıkılıp yerine yenilerinin konulması bu evrede olası. Yaratıcılığınızı daha sık kullanmalısınız, şans size değişimle birlikte spekülatif kazançlarda sunacak. Ayın ikinci yarısında reklam ve yakın çevreyle ilişkiyi ilerletme çabalarına ağırlık vermelisiniz. 27 Hazirandan itibaren iletişim araçları satın alabilir, reklam çalışmalarınıza yön verebilirsiniz.

 

BOĞA: Finansal kayıplar Haziranın ilk yarısının konusu. Dolandırıcılık konusunda dikkatli olun. Başkalarının kaynakları bir anda kesilebilir. Yeni kaynaklar bulmak için ailenizi ve arkadaşlarınızın önerilerini hatırlayın. Dolunay bu durumda yanınızda olacak. Ayın ikinci yarısında finansal kaynaklarınıza bir yenisi eklenecek ve azmettiğiniz şeyi başaracaksınız. Mali konularda önemli kararlarınızı 27 Hazirandan itibaren verin ve imzalarınızı ay sonuna erteleyin. Tamda bu süreçte kutlamalar yapılacağı için kutlama sofraları hakkında mutlaka bilgi edinin.

 

İKİZLER: Öfke, gerilim ve sözcük kullanımı ile egonuzun tuzakları Haziranın ilk yarısında önemli seçimleriniz. Evlilik ve ortaklık alanında oluşacak dolunay, danışmanlarınızla ve yakınlarınızla ilişkileri de olumsuz etkileyecek. Kendi fevri çıkışlarınızın kurbanı olmamalısınız. Ayın ilk yarısı boyunca daha sık tatlı tüketmelisiniz. Ayın ikinci yarısında görünüşünüzü, egoyla ilişkinizi ve hedeflerinizi yenileme şansı bulacaksınız. Mutlu ve keyifli hissederken kişisel gelişiminizde bir adım yükseleceksiniz. 27 Haziranda yöneticiniz Merkür’ün olumsuz etkileri sona ermiş olacak. O zamana dek biraz yavaşlayın ve büyük alışverişler yapmayın.

 

YENGEÇ: İşten ayrılmak veya uzun zamandır aradığınız işi bulmak, sağlıkla ilişkili diyetlerin en işlevsel olanına rastlamak, diyete başlamak veya hedeflenin kiloya ulaşmak Haziranın ilk haftalarını hareketlendirecek. Haziran da hayal kırıklıkları yaşansa bile otoritenin değişimi rahatlamanızı da sağlayabilir. Geçmişten gelen suçlar ve hatalar yaşamınıza engellememeli. Ayın ikinci yarısında azmedin ve kötü yeme-içme alışkanlıklarına nokta koyun. İradenizi rahatlıkla kullanacaksınız. 27 Hazirandan itibaren geçmişin hatalarından arınabilirsiniz.

 

ASLAN: Aşk ve tanınma, taşınma ve çocuklarla ilişkileri yeniden düzenleme en şanslı olduğunuz konular ve Haziranın ilk yarısında kara görünen her taşından altından aydınlık çıkacak. Dolayısıyla romantik sunumlar, afrodizyak yemekler ve içecekler, çocuklar için eğlenceli yemekler öğrenmek Haziran’ın konusu. Yeni bir aşk ya da bebek sahibi olmak müjdelerden bir kaçı. Ayın ikinci yarısından itibaren yaşamınıza yeni arkadaşlar ekleniyor. Birlikte ortak amaçlar için mücadele edebileceksiniz ve egonuzu eğitebileceksiniz. Sosyalleşeceğiniz için kalabalıklar için yemek hazırlamak konusunda deneyim kazanacaksınız.

 

BAŞAK: Ev ve yuva alanında beklediğiniz bir finali üzüntüyle yaşayabilirsiniz. Haziranın ilk yarısında iştahsız hissedebilirsiniz. İşinize ve kariyerinize zarar vereceğini düşündüğünüz kararlardan, imzalardan kaçının. Sağlık konusunda büyük adımlar atmayın hatalı teşhis ve öneriler zaman kaybı olabilir. Ekstra gelirler ve cezalar ayın sürprizleri. Ayın ikinci yarısında yeni bir kariyer planını uygulamaya koyacağınız teklif ayağınıza gelecek. Başarıdan başarıya koşacaksınız. Hırslarınızı törpülemeye başlayın.

 

TERAZİ: Haziranın ilk yarısında seyahatleri tamamlanıp eve yeni tariflerle dönebilirsiniz. Yakın çevrenizden biriyle ilişkinize nokta koyup uzaklardakilerle yakınlaşabilirsiniz. Hayatınız değişirken daha özgür ve daha bilge hissedeceksiniz. Ayın ikinci yarısında yeni bir eğitim programına başlayabilir, farklı kültürlerin yemeklerini deneme ve öğrenme çabasına girebilir ve yasal sorunlarınızın çözümü için bir adım atabilirsiniz. Her koşulda kazançlı olacaksınız.

 

AKREP: Mali konularda Haziranın ilk yarısında temkinli olmalısınız. Özgüveninizi değiştirecek etkiler altındasınız. Ödeme-gelir dengeniz bozulduğunda içsel dengenizde sarsılabilir. Daha çok vitamin, daha çok meyve tüketmeli güç toplamalısınız. İş yaşamınızdaki sürpriz değişikliler ortamı canlandıracak. Ayın ikinci yarısında başkalarının kaynaklarından yararlanma fırsatı bulacaksınız. Kredi almak, borçlanmak veya size ait olanı geri almak mümkün. Harcamalarınız artarken kazancınızda artacak.

 

YAY: Haziran dolunayı burcunuzda gerçekleşecek ve ayın ilk yarısında ev, yuva ile evlilik, yakınlar ve danışmanlarla ilişkileri sınavdan geçirecek. Üzerinde düşünmekten kaçındığınız her şeyi süzmelisiniz. Bu dönemde birlikte yemek planlamak yakınlaştırıcı ve ortamı yumuşatıcı olabilir. Ayın ikinci yarısında evlenmek veya yeni bir danışmanla çalışmaya başlamak için yeniaydan güç alacaksınız. Vereceğiniz kararları 27 Hazirandan sonraya bırakmak şartıyla!

 

OĞLAK: Aşırı iyimserlikle, gereksiz karamsarlık arasındaki uçurumu normal bir düzeye çekmelisiniz ve Haziranın ilk yarısında gerçekleşen dolunay buna yardım edebilir. Hafif ama vitamin yüklü sofralar, et tüketimini bir miktar azaltmak yardımcı olacak. Yuvanızdaki küçük değişiklikler büyük mutlulukların yolunu açacak. Ayın ikinci yarısında yeni bir iş alanına geçiş yapabilirsiniz. Yeni elemanlar da yaşamınıza eklendiğinde kendinizi güçlü ve hırslı hissedeceksiniz.

 

KOVA: Finansal konularda hayal kırıklıkları, arkadaşlıklarda beklenmeyen sınavlar, aşk hayatında kalbi yaralayan sözler Hazirana hızlı başlamanız ve hızla değişmenize yardımcı olacak etmenler. Olaylara başlangıç aşamasında müdahale edecek ve yeni dostluklar kazanacaksınız. Ayın ikinci yarısında yeni aşk kapıyı çalabilir veya romantik bir dönem yaşanabilir. Bebek sahibi olma kararı da alabilirsiniz.

 

BALIK: Haziranın ilk yarısında görev ve sorumluluklarınızı başarıyla tamamlayıp teslim edebilir, yöneticilerinizin ayrılışını hüzünle izleyebilir, kariyeriniz için gerekli değişiklikleri tamamlayabilirsiniz. Hayal kırıklıkları olsa bile finansal konumun değişmesi sevindirecek. Ayın ikinci yarısında taşınma, ev alma, yeni eşyalar edinme gibi alternatiflerden birini değerlendireceksiniz. Son kararınızı 27 Hazirandan önce almamalısınız.

 

SU KARAKUŞ

 

twitter: sukarakus

facebook: astrologsukarakus

 instagram: sukarakus

www.sukarakus.com

 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI