Ana SayfaYazarlarHaftanın Tarot Yorumu

Haftanın Tarot Yorumu

 BURCA GÖRE HAFTANIN AŞK VE PARA TAROT YORUMU ( 26 Ekim Haftası)


KOÇ:
AŞK-kılıç 2-kupa 10
Kuşkularınız var ve duygularınızı tam olarak tanımlayamadığınız bir dönemdesiniz. Ancak bu geçici bir belirsizlik dönemi. Yeniden mutlu hissedecek ve ilişkinizde güvenli ortamı sağlayacaksınız. Hafta bitmeden güzel haberler alabilirsiniz.
PARA-para ası-azize( ters)
Yeni bir başlangıcın eşiğindesiniz. Yeni gelirler yada yepyeni bir fikri hayata geçirmek heyecan duymanızı sağlayacak. Ancak kısa süre sonra merak ettiğiniz soruların cevabını alamamak belirsizlik yaratabilir. Sezgilerinize değil mantığınıza güvenmeniz gereken bir haftadasınız.
BOĞA:
AŞK- kılıç 9- kılıç 3 ( ters)
Aşkta mutluluk değil derin sorgulamalar ve suçlamalar sizi bekliyor. Uykularınızı kaçıracak yüzleşmeler yaşayabilir veya hastalıkla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Aşırı çalışmak da romantizmin önündeki engel. Duyacağınız can acıtan cümleler kalbinizi yaralayabilir.
PARA-şeytan- kupa 8
Size verilen sözlerin tutulmaması çekip gitme arzusu duymanıza sebep olabilir. İşten ayrılmak veya para kaynaklarınızdan birine veda etme düşüncesiyle haftayı geçirecek ancak ayrılmayacaksınız.
İKİZLER:
AŞK-para 6- kupa 2( ters)
Yardımlaşma ve dostluk bilinciyle hareket etme sizi bir çeşit yakınlaşmanın içine çekecek. Ancak bir sonraki karşılaşmada umduğunuz yakınlığı göremeyeceksiniz. Partnerinizin duyguları da, tavrı da değişken. Onu tanımaya çalışın.
PARA-değnek 9- kupa kralı
Eskiden yaşadığınız olumsuz dönemleri unutmuyor, aynı şeyi yaşamaktan korkuyorsunuz. Endişelenmeyin sezgileriniz yolunuzu aydınlatacak ve deneyimli birinin desteği alacaksınız.
YENGEÇ:
AŞK-değnek kraliçesi- kupa 5
Partneriniz bir hayli dominant. Onun duygusal çıkışları ve kararlarına uymanız gerekiyor. Fikrinizi sormayabilir, ne kadar üzüleceğinizi umursamayabilir. Bu durumda elinizde kederden başka hiçbir şey kalmayabilir. Yönetimi ele almaya çalışırsanız terk edilmeniz an meselesi.
PARA-kılıç 8- değnek 7
Gelir kaynaklarınızla duygusal bir bağınız olmalı. Başka bir deyişle işinizi severek yapıyorsanız benimsemeli ve sahip çıkmalısınız. Çekingen davranışlar kaybettirebilir. Hafta bitmeden çevrenizdekilerin saldırılarına veya eleştirilerine maruz kalacaksınız. Tek başına olsanız bile düşüncelerinizi açıkça ifade edin ve kendinizi savunun.
ASLAN:
AŞK-kupa 9- kupa şövalyesi
Duygu dolu bir dönemdesiniz. Eğlencenin dibine vurabilir, harcamalarda ve duygusal özensizlikte aşırıya kaçabilirsiniz. Eğer gereken özeni, içtenliği gösteremezseniz yalnız kalmanız kaçınılmaz.
PARA-kupa 3-para 7
Sevinçli haberler kutlamalar getirebilir. Çok eğlenerek çalışabilirsiniz de. Hafta biterken yaşanan gecikmeler ve ertelemeler sinir bozucu olacak. Her türlü olasılığa ve işin ya da ödemelerin gecikmesine ya da yön değişikliklerine hazır olmalısınız.
BAŞAK:
AŞK-değnek 8- değnek 3
Beklediğiniz haber yola çıktı ve size ulaşmak üzere. Sevineceksiniz hem de çok. İlişkinizin ya da onun kalbindeki yerinizin ne kadar sağlam olduğunu kısa sürede anlayacaksınız. İlişkiniz tamamen güvene dayalı.
PARA- para 8- değnek ası
Yeniden çıraklık dönemlerine dönüyorsunuz. Hala öğrenecekleriniz var veya yeni şeyler öğrenmeniz gereken bir işe başlıyorsunuz. Umudunuz çok kazanmasa cesur olmalı girişimlerinizle başkalarını da heyecanlandırmalısınız. Yenilik zamanı!
TERAZİ:
AŞK-kılıç 4- kılıç kralı
Geri çekilmeli ve gücünüzü yeniden toplamalısınız. Bir hastalık yada ayrılık döneminde olabilirsiniz. Bir süre boyunca partnerinizin de mesafeli tutumuyla karşılaşacaksınız. Bırakın zaman her şeyin ilacı olsun. Onun yalnız kalmaya ve düşünmeye ihtiyacı var.
PARA-kupa 4- ermiş
İsteksiz ve şımarık bir tutum sergiliyorsanız bu hafta çok kazanmakla ilgilemeyin. Belki de düşünmeniz, tam olarak ne istediğinizi belirlemek gerekiyor. Bol bol amanınız var. Sınırlarınızı ve beklentilerinizi belirleyin.
AKREP:
AŞK-değnek 10 ( ters)- joker
Kaldırabileceğinizden fazla yükünüz var. Bu yükü paylaşmalısınız. Aksi halde ruhsal bir çöküntünün eşiğine gelebilirsiniz. Yeni bir başlangıç yapmalı, küllerinizden yeniden doğmalısınız. Yenilik olasılıklar karşınıza kendiliğinden çıkacak. Değerlendirin.
PARA- adalet- kupa 6
Hakkınızı aramanız gerekiyor. Size verilen sözler tutulmadı, alacaklarınız elinize geçmedi. Eski özlediğiniz günlere dönebilmek için hakkınız olanı yasal yollarla istemek zorunda kalacaksınız.
YAY:
AŞK-kılıç ası- kılıç 6
Zekanızı ve cesaretinizi aşka adayacağınız bir haftadasınız. Açıkça konuşmalı, duygularınızı paylaşmalı ve dikkatle dinlemelisiniz. Aranızdaki tüm sorunları bu şekilde çözebileceksiniz. Hafta boyunca O’nu anlamak ve bakış açısını kavramak temel amacınız olmalı. Başaracaksınız.
PARA- ay- imparatoriçe
Korkularınız var. Kaybetmekten veya acı çekmekten korkuyor olabilirsiniz. Oysa korkunun içinden geçip yol almak büyük bir kazancı sağlayabilir. Verimli bir dönemdesiniz, zenginleşeceksiniz.
OĞLAK:
AŞK-kader çarkı- kılıç 7
Şanslı bir dönemdesiniz veya partneriniz büyük bir şans olarak karşınıza çıktı. Aranızdaki uyum birbirinize şans aşılamanızı sağlayacak nitelikte. Ancak hafta bitmeden küçük yalanların kurbanı olabilirsiniz. Yeni tanıştıysanız dikkatli olun.
PARA- para prensi- değnek prensi
Büyük kazanmak için büyük düşünmek gerekiyor ve siz nerden başlayacağınızı biliyorsunuz. Küçük ama dev adımlar atacaksınız. Bu sırada arkadaşlarınızdan bir davet alırsanız kaçırmayın. Ortaklık kurmanız veya yeni bir teklif almanız söz konusu.
KOVA:
AŞK-ölüm-aziz
Yeniden başlangıç için hazır mısınız? Her bitiş acı verir ama değişikliğe hazırsanız hayat yeni hediyelerini sunar. Yeniden doğuşu karşılamak için eski alışkanlıkları terk etmelisiniz. Hayat size kendi yuvanızı yeniden kurma olanağı verecek.
PARA-aşıklar( ters)-para kralı
Kararsızsınız ve bu şekilde uzun süre kalamazsınız. Doğanıza aykırı. Büyük bir gücün desteğini alarak gereken kararı vereceksiniz. Sonuç tam istediğiniz gibi olabilir. Gerçekçi, mantıklı ve ayakları yere sağlam basan biri olmayı başarırsanız.
BALIK:
AŞK- asılan adam –para 5
Fedakarlık yapmak ve belirsizlikle baş etmek zorunda olduğunuz bu dönemde, desteksiz ve yalnız hissedebilirsiniz. Bütün bunlar yoksunluk hissetmenize de sebep olabilir. Haftayı mutsuz ve umutsuzluk içinde tamamlamamak için istemediğiniz durumlara katlanmalısınız. Bu size yeni bir aydınlanma sağlayacak.
PARA- kupa prensi( ters)- değnek şövalyesi ( ters)
Beklediğiniz yardımı alamayabilirsiniz. Duyarsız görünmemelisiniz. Hırslı ve hevesli olmanız gereken bu dönemde durgunluk kaybettirecektir. Duygusal çöküntüye kapılmamalısınız. Sezgileriniz ne yapmanız gerektiği hakkında iyi bir fikir verecek.
SU KARAKUŞ
Tarot eğitimcisi.
www.sukarakus.com

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI