Ana SayfaYazarlarGüneş Tutulması Haftası Astrolojisi

Güneş Tutulması Haftası Astrolojisi

Mars, Uranüs ve Güneş arasındaki T Kare haftayı zorlu geçirmemize neden olacak. Sarsıcı olaylar ve duygu durumundaki çaresizliğin nedeni egonun yükselişi nedeniyle saldırılar, öfke nöbetleri ve cinnet halini getirebilir. Sakin davranmak zor olabilir. Dolunay Ay Tutulmasının ve ay düğümlerinin eşlik edeceği bu sert açıda güç birlikleri durumu iyice zorlaştıracak. Kuzey ay düğümü egoyu korumayı başarırken, suçluluk duygularına dikkat etmeli.

23 Temmuz – Güneş artık Aslan burcunda ve Kuzey ay düğümüne yaklaşıyor. Şanslı olduğumuz alanları keşfe hazır ve kendisiyle barışık hissedeceğimiz günler başlıyor.

24 Temmuz – Mars-Güney ay düğümü kavuşumu geçmişten kalan ama unutulmayan  duygusal patlamaların deneyime dönüşme zamanı geldiğini anlatacak. Deneyimden ders almayanlar için hataların tekrarı bu kez üzücü olabilir.

25 Temmuz – Güneş ve Uranüs arasındaki sert açı hafta başından itibaren başladı. Şok eden haberler, şaşıracağımız olaylar bugün zirve yapıyor. Sakinlik, değişime hazır olmak ve Satürn’le bağ kurmak kurtarıcı olabilir.

26 Temmuz – Merkür gerilemeye başlıyor. Aslan burcundaki gerileme 3 hafta sürecek ve bu sırada iletişim hataları, ayrılıklar, elektronik cihazlarda bozulmalar gözlemlenecek.

27 Temmuz – Dolunay-Ay Tutulması sert açılar eşliğinde gerçekleşiyor. Birkaç alanda mücadele etmeli ve hayatımızdan çıkarılması gerekenlere odaklanmalı.

28 Temmuz – Suçluluk duygularının yükseleceği, öfkenin zirve yapacağı bugün deneyimlere uygun davranmak kurtarıcı olacak.

29 Temmuz – Mantık ve duygular ne zaman çatışır? Ay ve Merkür arasındaki karşıtlık bugün duygu ve mantık arasındaki gerilimi ilişkilerimizde hissedeceğimizi ve kararsız kalacağımızı bildiriyor. Karar vermek için yarını beklemeli.

30 Temmuz – Mars, Uranüs, Güneş arasındaki T Kare hafta başından itibaren etkili. Egonun yükselişi ve kontrolsüz öfke cinnet, saldırılar, yaralanmalar ve sıra dışı eylemler yaratabilir.

Su Karakuş

Uzman astrolog

Her hakkı saklıdır.

İletişim: astrolojikulubu@gmail.com

WhatsApp Hattı: 0 (505) 010 70 59

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI