Ana SayfaYazarlarGeçmiş Yaşam Terapisiyle Geleceği Değiştirmek

Geçmiş Yaşam Terapisiyle Geleceği Değiştirmek

2 şeyden birine inanırsınız.

Ya yaşama tek sefer gelirsiniz. Geçip gidersiniz. Çoğunlukla anlaşılamadan, hakkınca yaşanamadan tüketilir hayat. Başınıza gelen her şey kaderdir. Hırsız olmanız kaderdir mesela! Eşinizi öldürmeniz, isminiz kadar kaderdir.

Ya da şuna inanırsınız: hayat seçimlerin olduğu, zekanızı ve aklınızı, öğrendiklerinizi ve bilgeliğinizi kullanarak daha mutlu, daha huzurlu olmayı hedeflediğiniz bir hediyedir.  Sonuçta düşünebilen bir varlıksınız.

Her iki koşulda da, anne karnında ve sonrasında 0-3 yaş aralığında ne hissetiyseniz onunla şekillenir yaşam. Ve karmanızdan, DNA’nızdan ne taşıdıysanız o getirir yeni yaşamınızı. Karma ve DNA taşımasını geçmişde yaşayarak veya atalarınızdan getirdiğiniz tartışma konusudur ama getirdiğiniz artık kabul edilmiş bir gerçektir.

İlk inanış “ yaptıkların cezan olarak ahirette karşına çıkacak” der ve doğrudur.

İkinci inanış “ geleceğini geçmişin belirler” der bu da doğrudur.

Her iki durumda da şimdiki zaman için bir çözüm önerisi vardır.

“Geçmişini bilirsen geleceğine ışık tutarsın. “

“Geleceğini bilen onu değiştirebilir.”

İlişkide sorun var. Aynı filmi tekrar izler gibisin.

Para kaynaklarını ya kullanamıyorsun, ya da o kaynak yoluna hiç çıkmıyor.

Endişeden, panikten, mide ağrısından, kalp çarpıntısından, migrenden, olur olmaz ağrılardan, cinsel sorunlardan, terk edilmekten bunaldın.

Bütün doktorlar, ilaçlar, bitkisel ilaçlar denendi.

Eğitim düzeyine göre, medyumlara gidildi, hocalara gidildi, ruhsal gelişim teknikleri, şifa teknikleri denendi. İyileşmiyorsun. Dişinin kovuğuna bile dokunmadı. İnanmadın.

Zekası ortalamanın üstünde veya yüksek olanlar ile insanlara kolay kolay güvenmeyenler için, ilaç tedavisini hiç sevmeyenler, et yemeyenler, yıllarca yoga yapanlar, hatta şifa tekniklerinde master olanlar için bile bu durum böyle olabilir.

Peki ne yapmalı?

Geçmiş Yaşam Terapisi sanılanın aksine geçmiş hayatlara gitmek, kendini prenses veya kral olarak görmek, sonrada usulca geri gelmek değildir. Hipnozun kullanılmadığı, hafif bir trans haline geçildiğinde geçmiş yaşama, anne karnına veya gelecek yaşama yolculuk yapılabildiği, geçmişteki sizi, anne karnındaki sizi ve şimdiki sizi dışarıdan biri gibi gözlemleyebildiğiniz dolayısıyla sorunları ve sonuçlarını fark ettiğiniz bir terapidir. Sorunları orada şifalandırdığınız bu çalışma sonrasında artık o sorun hayatınızda sorun olmaktan çıkar.

Geçmiş hayat var mı yaaa yok diyolar” diyen 18 yaşındaki genç kızımıza ne de sizlere verilecek bir cevap yok. Uçsuz bucaksız evrende sadece minicik bir nokta olan Dünya’da insanların yaşadığına, gerisinin boşuna yaratıldığına inanmak kadar boş bir düşüncenin ürünüdür inanmamak.

Göremediğiniz için kanıtlanamaz, kanıtlanamadığı için yoktur kimilerine göre. Tasavvufta insanın kamile ermesi için 7 kez Dünya’ya gelişten bahseder. ABD de bir çok psikiyatr bilim adamı geçmiş yaşamı kanıtlayan hipnozlar yaptılar, kitaplaştırdılar ve devam ediyorlar. Binlerce denek / danışan/ hasta üstünde çalıştılar. Eninde sonunda araştıracak ve öğreneceksiniz bunları.

Zaten mesele geçmişte bir hayatımızın daha olup olmaması değil, atalarınızdan ya da kendi geçmişinizden, geçmiş hayatınızdan veya anne karnından her nereden taşıyorsanız şimdiki hayatınızda sizi üzen, çare bulamadığınız, takılıp kaldığınız; sorunu, aşkı, parasızlığı, işsizliği, yalnızlığı yok etmek mesele. Geçmiş yaşam terapisi takılıp kaldığınız tüm sorunları, korkuları, aşkları, size zarar veren duyguları ve kaynağını incitmeden yok eden bir terapi biçimidir. Siz yönetirsiniz ve siz anlatırsınız geçmişte kim olduğunuzu. Dışarıdan bir müdahale yoktur. Bu nedenle de korkulası değildir. Üstelik uzaktan kendi yatağınızda uzanırken de yapılabilir.

Bir sonraki yazımda danışanlarımın geri bildirimlerinden, hayatlarını nasıl değiştirdiklerinden bahsedeceğim.

Huzurlu, aşk dolu güzel günlere..

HER HAKKI SAKLIDIR.

SU KARAKUŞ

Uzman Astrolog

İletişim: astrolojikulubu@gmail.com

WhatsApp Hattı: 0 (505) 010 70 59

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI