Ana SayfaYazarlarEylül Ayı Astroloji Yorumları

Eylül Ayı Astroloji Yorumları

 EYLÜL

 

Sert Eylül bize sonbaharın gelişini haber verecek. Yemeklere biraz daha fazla yağ, daha bol et gerekecek. Havaların değişimini vitamini bol sebzelerle şenlendireceğiz. Adını hiç duymadığımız endemik otlar, çiçekler aktardan mutfaklardaki kavanozlara taşınacak.

 

6 Eylülde sıkı bir sofra hazırlamak, diyetten uzak kalmak lazım. Çikolatası bol, muzu alabildiğine, “seratonin”i yükseltecek tatlılar yapılmalı. Hatta tatlının her çeşidi serbest olmalı. Venüs durağanlaşacak ve bu ayrılık için can atmak anlamına geliyor. Ekimin ilk haftası bitene dek etkisini azaltarak sürdürecek. En riskli günler 5-6-7 Eylül. Aşk acısına hazır olunmalı. Zaten yalnızım diyorsanız para kaybına, sevdiklerinizle aranızın açılmasına her koşulda seratonin ihtiyacınızın artmasına hazırlanın.

 

Eylülde bir Güneş birde Ay tutulması var. Güneş tutulmaları yenilik, Ay tutulmaları sonlanma getirir.

 

13 Eylül de Başak burcunun 20.derecesinde meydana gelen Güneş tutulması yeni sağlık diyetleri, yepyeni sağlıklı yaşam kararları ve yeni işler, iş teklifleri getirecek. Hayatın her alanında sağlıklı kararlar almak, sağlıklı ilişkiler kurmak, sağlıklı bir iş yaşamı gibi ana temanın sağlık, yardımlaşma, olduğu harika bir evre. Fakat küçük bir uyarı: Plüton-Merkür arasındaki sert açı sözler ve yazılanların hayatınızı değiştirebileceğine, şeytanla tanışabileceğinize bir işaret. Kendi içinizdeki şeytanın aksini görebilirsiniz! Ne imzaladığınıza ve ne söylediğinize son derece dikkat edin. Sözler önem kazanıyor. Bunun dışında mükemmel bir Güneş tutulması. Plüton-Güneş üçgeni otoritelerden alacağınız desteği, kendinizi durduk yere çok güçlü hissetmeyi sağlayacağı için iradem yok diyorsanız o gün diyete başlayın ve mutlu, kararlı halinizi kaydedin. Özellikle Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar! Jüpiter’in etkisiyle aldığınız kiloları vermelisiniz. Güneş tutulmasının en şahane yanı Venüs-Uranüs arasındaki üçgen. Ani ve şaşırtıcı aşkları karşınıza çıkaracak. Ve bu olumlu açı eski sevgiliyi, eski bir okul arkadaşını, adresi, telefon numarası kaybedilen tanıdıkları yeniden karşınıza çıkaracak. Bir aşk veya ortaklık başlasın diye. Kader ağlarını “mutlu etmek” için örecek. Güneş tutulması 1 ay etkili. Yeni başlangıçlara davet edecek. Ve başladığınız her ne ise 1 yıl boyunca etkisini, yararını göreceksiniz.

 

Eylül’ün riskli tarihlerinden biri 17 Eylül. Şansı, genişlemeyi, çoğalmayı, yayılmayı yani kiloları ve zenginliği, duyguları doya doya yaşamayı mükemmel kan dolaşımını ve sağlıklı bir yaşamı simgeleyen JUPITER ile hayallerin, ilhamın, yaratıcılığın, egzotik yemeklerin ve açları doyurmanın simgesi NEPTUN sert açı yapacak. Bir hayali gerçekleştirirken başınıza gelecek talihsizlikler, şansınızı değerlendirirken yayacağınız hayal kırıklığı güne damgasını vuracak. Sadece bu kadar değil, 17 Eylülde birde Merkür evlilik ve ortaklık ile adaleti simgeleyen Terazi burcunda gerileyecek. İlişkilerin bozulması açısından duble bir etki. Sözlere ve yazılanlara bir kez daha dikkat! Bu arada eski eş bir şans daha isterse verin bence. Merkür gerilemesin etkisi tam olarak bittiğinde aklınızda soru işareti kalmamış olacak.

 

18 Eylül de Satürn gezmek, görmek, eğitim almak, medya çalışmaları yapmak gibi konulara bir disiplin kazandırmaya başlıyor. Ölümün soğuk nefesini yani Akrep burcunu geride bırakırken kariyere hazırlanmanın önemini kavrayacağız.

 

25 Eylül de Plüton uzun yıllardır yavaşça bir ileri iki geri yaptığı Oğlak burcunda durağanlaşacak. Kariyer ve liderlik savaşlarında bir dönüm noktası yaratır durağan gün. Kariyerinizi hangi konuda yaparsanız yapın, ister garson, ister gurme isterseniz işletmeci olun o gün koşulları zorlamayın ve kendinize zaman yaratın. Ekstra sınanacaksınız acizlik ve güç hakkında.

 

25 Eylül de cesaret gezegeni Mars da Başak burcuna yerleşerek hem iddiacı bir tavrı hem de risk almayı sağlayacak. Eylül sonlarından itibaren 1 ay boyunca iş ve sağlık konusunda risk almayın. Acı bir yenilgi yaşanmasın.

 

Beklediğimiz gün 28 Eylül… Koç burcunun 4.derecesinde ay tutulacak. Ay tutulmaları bitiş ve final getirir. Bir liderin devrilmesi, hayatını kaybetmesi veya emekli olması gibi seçenekler yeni birine yer açar. Doğum haritanızda Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burcunun 4. derecesinde bir gezegen varsa dikkat! Tutulma nefesinizi daraltan bir ayrılık yaşatabilir. Güzel haber şu: Ay-Satürn arasındaki olumlu açı ateş gruplarının kalıcı ilişkiler kurmasına yardım edecek, hedefe ulaşmasını sağlayacak. Kötü haberse Merkür gerilemesi Ay tutulmasına karşı duracağı için yanlış anlamalar 2 kez çarpacak.

 

Acısıyla tatlısıyla yaşanacak Eylül de güneş tutulmasında sağlık kazanmanızı ve ay tutulmasında uzun süreli ilişkileri ve işleri hayatınıza davet etmenizi dilerim.

KOÇ: Ayın 6‘sında aşk, çocuklarınız ve yatırıma dönüşecek projeleriniz hakkında karar vermeyin, risk almayın. Ayın ilk yarısında etkili olacak Güneş tutulması yeni bir iş sahasında var olmanıza, daha sağlıklı ve canlı görünmenize yardım edecek. Ayın ikinci yarısında burcunuzda gerçekleşen Ay tutulması yakınlarla yaşanacak ayrılıkların acısına işaret ediyor. 18 Eylülden itibaren ödeme güçlüklerinden kurtuluyorsunuz.

BOĞA: 6 Eylül ve öncesinde aşk, ev ve evlilik hakkında kararlı görünmeyin. Son karar için 7 Eylül ve sonrası uygun. 13 Eylülde gerçekleşen Güneş tutulması gerçek aşkla tanışmanızı sağlayabilir. Etkileyici biri kent dışından ya da yurt dışından çıkıp gelebilir. Ay sonunda oluşan Ay tutulması ise kötü alışkanlıklarınızdan zorunlu bir şekilde vazgeçeceğinizi bildiriyor. Ödeme dengeniz 18 Eylülden itibaren bozulabilir. Küçük de olsa birikim yapmalısınız.

İKİZLER: Yakın çevrenizle ilişkilerinizi 7 Eylülden itibaren dengeleyecek, iyileştireceksiniz. Evlilik ve ortaklık alanınıza disiplin getirmeniz ise 18 Eylülden itibaren mümkün olacak. Güneş tutulması ayın ilk yarısında mülk sahibi olmanıza yardım ederken, Ay tutulması arkadaşlarınızla aranızda ayrılıklar yaşanacağını, liderlik mücadelesi içine gireceğinizi bildiriyor. 25 Eylül de ekstra ödemeler ve unutulan ceza ödemeleri ya da ameliyatlar can sıkıntısı yaratabilir. Atlamadığınıza emin olmalısınız.

YENGEÇ: 6 Eylülde mali konularda önemli kararlara imza atmayın ve büyük alışveriş yapmayın. Güneş tutulması ayın ortalarında yakın çevrenizde devrim yaratacak. Yemek kursu, diyet, sağlıklı yaşam için hobiler ve iş yaşamınıza disiplin istiyorsanız 18 Eylülden itibaren daha kararı davranacağınıza emin olabilirsiniz. 25 Eylülde yakınlarınızla aranızda geri dönüşü olmayacak bir değişim yaşanacak. Ay tutulması  yöneticilerinizden biriyle yollarınızı ayırabilir. Bu ayrılıktan pek hoşlanmayacaksınız zira ev ve ailenizde etkilenecek. Sabırlı olmak iyi bir çözüm olabilir.

ASLAN: 6 Eylülde Venüs burcunuzda durağanlaşacak. Duyguların merak ettiğiniz yanlarıyla tanışacaksınız. O gün görünüşünüzde önemli bir değişiklik yapmayın. Ay ortasında müthiş bir gelir kaynağınız olacak. Kariyeriniz ve konumunuz değişebilir. Güneş tutulması size gelirlerini yükseltecek nitelikte. 18 Eylülden itibaren ak alanınızda yalnızlık ve süreklilik için mücadele günleriniz başlayacak. Uzak kalmanız ve özlemeniz de mümkün. 25 Eylülde iş alanında son derece dikkatli olmalısınız. Zamanı durduran bir gelişme çaresiz bırakabilir. Ay tutulması seyahatlerin ve basın çalışmalarının tamamlanmasını sağlayacak.

BAŞAK: Ay ortasında Güneş burcunuzda tutulacak. Geçmişteki hesaplar yeniden görüleceği için sizin açınızdan olumlu ve anlamlı bir tutulma. Görünüşünüzden yaşam kalitenize kadar tüm alanlarda istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz. Para ve aşk yaşamınızda dikkatli olmak kaydıyla! Ay tutulması ortak paralar ve ceza ödemeleriniz açısından riskli. Mülk almak üzere kredi başvurusunda bulunacaksanız stresli günler yaşayabilirsiniz. 18 Eylülden itibaren evinizde yalnızlık hissedecek, 25 Eylülde aşk yaşamınızda önemli bir aşama kaydedeceksiniz.

TERAZİ: Yöneticiniz Venüs 6 Eylülde durağanlaşacak ve arkadaşlıklarınızın kopmasına, ayrılıklara, eski dostlarla yeniden karşılaşıp yakınlaşmalara aracılık edecek. Ay ortasında Güneş tutulması karşınıza detaylı ve mükemmel bir diyet programı, kötü alışkanlıklardan kurtulma şansı çıkaracak. Öte yandan aynı tutulma yanlış anlamanız nedeniyle ailenizden biriyle uzaklaşma riski de içeriyor. Dikkatli olun. 18 Eylülden sonra yakın çevrenizden gelen baskı artacak. 25 Eylül de ev ve yuva alanınızda köklü bir değişiklik meydana gelecek. Ay tutulması evlenmenize veya boşanmanıza katkıda bulunabilir.

AKREP: Kariyerinizle ilgili her konuda 6 Eylül dikkatli olmanız gereken tarih. Ay ortasında yeni dostlar yaşamınıza katılacak ve birlikte iş yapacaksınız. 18 Eylül de Satürn burcunuzu terk edecek ve finans alanınıza geçerek birikim yapmanızı sağlayacak. Yöneticiniz Plüton 25 Eylülde durağanlaştığında yakın çevrenizin güç gösterileri karşısında kendinizi aciz hissedecek fakat zamanla güç kazanacaksınız. Ay tutulması iş yaşamınızda önemli bir tamamlanma yaratabilir. Süregelen işinizden ayrılıp yeni bir alanda kök salmak isteyeceksiniz.

YAY: Yurt dışı ticaret ve medya çalışmalarınız 6 Eylülde kontrolünüzden çıkabilir. Önemli kararlar ve alışverişler ertelenmeli. Ay ortasında Güneş tutulmasıyla yeni bir kariyer teklifi alacaksınız. Ancak bu teklif bir arkadaş aracılığıyla gelirse dikkatli olun. Sizden bir karılık veya borç istenirse bu tür ilişkilere girmeyin. Ay sonunda aşk yaşamınızı gözden geçirecek ve beklediğiniz kişi geldiğinde evet diyeceksiniz. 18 Eylülden itibaren ciddi, disiplinli bir dönem başlayacak.

OĞLAK:  6 Eylülde aşırı para harcamaktan ve kredi başvurularından kaçının. Ay ortasında yaşadığınız yeri, eğitim alanınızı değiştirebilir veya şöhret basamaklarını hızla tırmanmaya başlayabilirsiniz. Güneş tutulması yeni bir dünya kurmanızı sağlayacak. 18 Eylülden itibaren karamsar ve depresif bir ruh hali sarabilir. 25 Eylülde Plüton burcunuzda duracak ve güç gösterilerinizle başkalarını ezeceksiniz. İleri gitmeyin. Ay sonunda dolunay ev satışınızı onaylayacak. Kariyeriniz için olumsuz kararlar almanıza sebep olacak.

KOVA: Eşiniz ve yakınlarınızla ilişkiniz açısından riskli gün 6 Eylül.  Tartışmalardan kaçının. Ay ortasında Güneş tutulması piyango şansınızı yükseltecek. Yılın zenginleşme yolundaki burcusunuz. Tutulma ek gelirler, yeni gelirler, daha yüksek maaş kazanma veya yüklü bir mirasa konma şansı sunacak. Ay sonundaki ay tutulması ise yakın çevrenizden ayrılıp başka alanlara doğru yola çıkmanızı sağlayabilir. 18 Eylülden itibaren arkadaşlarınızı seçerken daha dikkatli olacaksınız.

BALIK: İş yaşamınızda dikkatli olmanız ve ilişkileri bozmamanız gereken gün 6 Eylül. Ay ortasında Güneş tutulması evlenmek veya orta yaşama geçmeniz için hoş bir sürpriz hazırlayacak. Arkadaşlarınızla mali ilişkilere girmekten kaçınmalısınız. 18 Eylülden itibaren tamamen kariyerinize odaklanacaksınız. 25 Eylülde dostlarınızla aranızda zıtlaşma ve tehdit olabilir. Ateşle oynamayın. Kazancınızın artması ise tamamen sürpriz olacak. Ay sonunda ay tutulması finansal gelirlerinizden birine elveda demenize sebep. 

SU KARAKUŞ

HER HAKKI SAKLIDIR.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI