Ana SayfaYazarlarDolunay`ın Etkisiyle Öldüreceksin!

Dolunay`ın Etkisiyle Öldüreceksin!

 Mayıs ayına 5 gezegen gerilerken başladık.

9 Mayıs da Jüpiter gerilemesi sona erdi ve sağlıklı günlere, rutin düzeni kazanmakta ki şanslı evreye geri dönüldü. İş yaşamında iyileşmeler başladı. Başak burcunda ilerleyen Jüpiter’e rağmen Başak burcunun yöneticisi olan Merkür Boğa burcunda geriledi. Parayla, benimsediğimiz insanlarla, özgüven ve mülklerle imtihanımız devam etti.

MERKÜR DOĞRU YOLUNDA YA BENİMSEDİĞİMİZ KİŞİLER NE DURUMDA?

23 Mayıs itibariyle Merkür gerilemesinin etkisinden de kurtulmuş olduk. Benimsediğim insanlardan birini geçmişte bırakmıştım ve yeniden bir vesileyle ondan haber aldım. E.A isimli bu eski arkadaş bütün kozmik sihirleri yapmak istediğini söyleyip satın almıştı ve sonra kendisi hayatımdan çıkardıktan sonra, kozmik sihirlerin eğitimcisiymiş gibi başkalarına yaptırarak para kazanmaya başlamış. Reiki eğitimini yarıda bıraktığı halde Reiki master olduğunu iddia ederek uyumlamalar, Shamballa 3 .seviyede olduğu halde Shamballa uyumlamalar yapıyormuş. Astrolojiyi en fazla siz okurlar kadar bildiği halde “ ne olacak sarışın şopar kadın bakla falı açıyordu, tarot bakıyordu  şimdi televizyonlarda boy gösteriyor, astrologum diyor bende kendime astrolog derim” diyormuş.

Asıl mesleği dondurmacılık. Kıbrıs’ta dondurma dükkanları iş yapmadığı için annesi dükkanda fal bakar. Kendiside “ben büyücüyüm diye ortalıkta dolaşıp kazandığı 3-5 kuruşla idare eder. Kıbrıs’da epey insanın parasını aldıktan sonra söyledikleri gerçekleşmediği için hesap soranlar olduğunda Londra’ya kaçar. Londra’ya gidiş geliş biletlerini ağlayarak, param yok diyerek başkalarına aldırtır. Türkiye’de yaşadığı yıllarda iki ayrı arkadaşıyla ortaklık yaptı bunlardan biri avukattı ve yanlış bilmiyorsam birini o zamanki parayla 20.000 diğerinin 50.000 lirasını alıp yine Kıbrıs’a kaçtı. Uzun yıllar gelemedi. Her neyse birkaç gün önce telefonla beni arayan şahıs:

“ ablacım kozmik sihirleri bende yaptırmak bunun eğitimini almak istiyorum çünkü bu gerçek” dedi ve E.A ile ilgili olayları anlattı. Bende kendisine bu işin eğitimini vermediğimi zaten eğitime gerek olmadığını anlattım, KOZMİK SİHİRLERİ HERKES KENDİSİ ALIP YAPABİLİR BİR ÖĞRETİCİYE İHTİYAÇ YOKTUR” dedim.

E.A Hakkında savcılığa verilmiş bir suç duyurumuz vardı kendisi avukatıma yalvardığı için geri çekmiştik, gündeme getirmekte fayda var demek ki. Artık kendisinin adres ve kimlik bilgileri de elimizde yani suç duyurularımız sadece Türkiye ile sınırlı olmayacak.

Kozmik Sihirleri ( ESKİ ADIYLA GEZEGEN TILSIMLARINI) yapabilmeniz için özel hazırladığım DVD.leri alıp kendi başınıza uygulamanız yeterlidir gayet başarılı sonuçlar alınır.

SAHTE ASTROLOG, SAHTE ŞİFACI, KOPYALA YAPIŞTIRCI NASIL ANLAŞILIYOR?

Neyse konumuza dönelim. Geçen hafta da CNN TURK de katıldığım programda astrolojiyi safsataya dönüştürenleri konuşmuştuk. Bu haftada karşıma benzeri birkaç örnek çıktı.

Ez cümle: okuduğunuz kişilerin ne kadar astroloji diline hakim olduklarını, uyumlama yaptığını düşündüğünüz kişinin istediği rakama değil de “kopyala yapıştır” taktiği ile başkalarının makalelerini kullanıp kullanmadığını inceleyin. Bunu yapmak çok kolay. Bir makaledeki herhangi bir cümleyi alıp google a yazdığınızda aynısından onlarca çıkıyorsa o kişiye güven duymayın. Ne kadar ucuz olursa olsun!

 Ve özgeçmişleri dikkatle okuyun, araştırın. Videolarını mutlaka izleyin. Birbiriyle çelişen cümlelere sıklıkla rastlarsınız. (Bilindik biri bir röportajında Mısırda eğitim aldım derken, yıllar önceki başka bir roportajında Hindistanda eğitim aldım demiş, en yeni röportajında ise Türkiye’nin saygın bir ismini referans vermiş. O saygın kişi kesinlikle red ediyor.) ( Bir diğeri İngilitere’de eğitim aldım diyor ama İngilizce konuşamıyor!)

Bugün itibariyle Merkür doğru yoluna döndüğüne göre, parayla ilişkimizi düzeltmeye başlamakta fayda var.

DOLUNAYIN ETKİSİ DEVAM EDİYOR.

Dolunay 22 Mayıs da Yay burcunun ilk derecesinde gerçekleşmişti. Venüs’le karşı karşıya kalmıştı. Venüs’ün o anda Boğa burcunda olması ilginçti, durumu yumuşattı. Ancak gerileyen Mars Dolunayın markajındaydı.

9 Mart’da Balık burcunda oluşan Güneş tutulmasında Mars yine aynı derecede( 1. derece) Merkür’le sert bir açı yapıyordu bu durum yeniden tetiklenmiş oldu. Güneş tutulmalarının 6 ay süren etkisini hatırlamakta fayda var. Yani o günlerde öfkeli sözlerin, düşüncesiz yazıların ve bana bir şey olmazların cezalarıyla karşı karşıya kalınabilir. Seyahatler, eğitim ve yaşam felsefesi ile medya yine ana gündem. Sosyal medyada yazdıklarınızı, paylaştıklarınızı yeniden inceleyin.

22 Mayıs dolunayı sevgiyle vedayı simgeliyor. Sevdiklerinizle, seviyorum dediklerinizi ayırt etmeyi, gerçek sevgiyle kalbinizdeki sevgisizliği keşfetmenizi, parasız mı yoksa istediğiniz kadar kazanamayan mı olduğunuzu, Dünya’yı yaşayan bir canlı olarak kabul edenlerden mi yoksa Ona eziyet edenlerden mi olduğunuzu fark etmenizi ve eskimiş, yanlış tüm yaşam felsefelerinizden arınmanızı bir anlamda sevgiyle ilgili yanlışları ÖLDÜRMENİZİ sağlayacak. Mars ise bu öldürme gereksinimine cesaret katacak. Gizli ya da açıkça yapıp ettiklerinizin sorumluluğunu alma zamanı.

HAFTANIN EN ZOR GÜNÜ 26 MAYIS

Dolunayın son günü 26 Mayıs. Ve aynı zamanda Jüpiter-Satürn kare açısının tetiklendiği gün. Perşembe gününde neler olabilir?

Başak burcunda ilerleyen Jüpiter ile Yay burcunda gerileyen Satürn uzun zamandır kare açı halinde. Bu açı Perşembe günü zirve yapıyor. Bu demek değildir ki sadece Perşembe kötü şeyler yaşanacak ve bitecek. Tam tersine büyük gezegenler arasındaki olumsuz açılar süreç yaratır ve uzun süre etkili olur. En hızlı hareket eden Ay’ın bile oluşturduğu bir açının etkisi 2.5 gün sürer.

Balık, İkizler, Yay ve Başaklar ile yükselen burcu bunlardan biri olanlar ya da değişken burçların özellikle 13.derecesinde( +/-5 derece) bir gezegeni bulunanlar için zorlayıcı bir evre. Örneğin 1960 lı yılların ortalarında doğanların Plüton ve Uranüs’leri hatta Satürn’leri tetiklenecek. 1970’li yılların başlarında doğanların Neptün’leri tetiklenecek. 1980’li yılların başlarında doğanlar için hem Jüpiter hem Uranüs tetiklenecek.

Bu sıradan bir dolunay değil ama bir facia getireceğini düşüneceğimiz kadar kuvvetli bir Ay tutulması da değil. Kuvveti sizin doğum haritasında neleri tetiklediğine bağlı ve tabii sizin o haritayı nasıl kullandığınıza yani yaşamınızı nasıl harcadığınıza veya değerlendirdiğinize bağlı.

HAFTANIN % 50  İNDİRİMLERİ: GEÇMİŞ YAŞAM TERAPİSİ VE 6 AYLIK ASTROLOJİK GELECEK ANALİZİ

www.sukarakus.com 

Mutlu bir hafta dilerim.

SU KARAKUŞ

UZMAN ASTROLOG

HER HAKKI SAKLIDIR. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI