Ana SayfaYazarlarÇocuğunuzun Meslek Seçiminde Astroloji

Çocuğunuzun Meslek Seçiminde Astroloji

Öğrenimde Başarı, Kariyer Yönetimi ve Hiperaktif Çocuklar

Çocuklarınızın meslek seçiminde, eğilimlerini belirlerken astrolojinin yardımı inkar edilemez. Horoskop( doğum haritası) kişilerin potansiyelleri, yaratıcı kaynakları, eğilimleri, yetenekleri, başarılı olacakları meslek seçimi hakkında pek çok veri sunar. Hatta parayla ilişkisini de anlatır. Parayı hangi yollardan kazanabileceği, tutumlu olup olmayacağı, eğitim yaşamında engellerle karşılaşıp karşılaşmayacağı da doğum haritasında açıkça görülebilir.

Çocuğunuzun doktor olmasını isteyebilirsiniz veya sizin gibi müzisyen. Ama hangi dalda başarılı olacağını aldıracağınız ısrarlı eğitime rağmen kariyer yapıp yapamayacağı bir muammadır. Bunun yanı sıra Güneş burcu Ateş, Yükselen burcu Toprak ve Ay burcu Su gurubundan olan çocuğunuzun renkli ve hemen her alanda başarılı olacağı haritadaki diğer faktörlerde incelenerek söylenebilir.

Oysa kişisel horoskop da sağlık durumundan eğitim yaşantısına, arkadaş seçiminden ruh sağlığına, yeteneklerinden başarılarına kadar hemen her alanda işaretler vardır.

Çocuğunuzun geleceğine katkıda bulunmanız açısından sadece burcunu ve yükselen burcunu bilmeniz yetmez. Kişisel doğum haritası hakkında da bilgi edinmelisiniz.

Öğrenim Yaşamında Başarılı Olacak mı?

Çocuğunuzun doğum haritasında Güneş burcu, Ay burcu ve Yükselen burcu üçlüsü genel karakteri hakkında epeyce bilgi verir. 3.ve 9. Evler ilköğrenim ve üniversite yaşantısı hakkında bilgi verir. Başarısızlığı yani engelleri, zorlu öğretmenleri veya yine 3.ve 9.evlerde algıda güçlüğü Satürn getirir. Buna rağmen iyi disipline edilmiş, sorumluluk almayı öğrenmiş bir çocuk Satürn’le uyumlu çalışıp başarılıda olabilir. Eğitim alanında yerleşen Jüpiter birkaç konuda eğitim almayı sağlayabildiği gibi, yapacağı açılarla doğru orantılı olarak aşırı boşvermiş ve şımarık bir havada yaratabilir.

Kariyer ve İş Yaşamındaki Seçenekler

Yükselen burç, yükselen burçlarda yer alan gezegenler ve 10.ev ile 6.ev de hangi konularda çalışırsa başarılı olacağı, eğilimleri ve yetenekleri hakkında açıklayıcıdır. Bu evlerde yer alan gezegenlerin ayrıca önemi vardır. Örneğin yükselen burçta yer alan su grubu bir burca rağmen yine yükselen burçta yer alan Satürn toprakla ilişkili işlerde çalışma olanağı sunar: emlakçılık, mühendislik, mimarlık, inşaatçılık, tarımcılık v.s.

Yengeç burcunun ağırlıkta olduğu 9.ev; aile,çocuklar, ev yönetimi konularında eğitim olanağı sağlarken yine Yengeç burcuyla devam eden 10.ev yöneticilik yerine yardımcı pozisyonda kalmayı tercih edecek bir yapıyı da getirir. Bu durumda çocuğunuza şirketinizin genel yönetimini bırakmanız onu başarısızlığa sevk etmeniz anlamına gelebilir.

Sanatla ilgili eğilimler Balık, İkizler, Terazi, Yengeç burçlarının ağırlıkta olduğu Yükselen burç, Ay burcu, 10.ev,6.ev hatta 12. Ev yönelimiyle oluşur.

Su sporlarında başarıyı Akrep, Balık ve Yengeç yükselen ile 10.ev veya 6.ev de yerleşen su grupları ile Mars ve Koç, Yay burçları etkileri gerçekleştirir. Kumar ve şans oyunları için 5. Ev etkisi, uyuşturucu eğilimleri için Balık, Neptün ve 12. Ev ile ters konumda yerleşen burçlar incelenir.

Bu kısacık verilerden bile anlaşılacağı gibi “çocuğum Koç burcu kesin sporcu olacak” gibi bir saptama sadece hayal kırıklığı getirir. Ay burcu veya Yükselen burcu Koç olmak da başarılı bir profesyonel sporcu olmak için yetmez.

Hiperaktif Çocuklar

Hiperaktif eski deyimle yaramaz çocuklar erken öğrenen, zeki ve erken gelişen çocuklardır. İkizler, Başak, Kova, Koç etkisi yoğun olan çocuklar ( örneğin gezegenlerin çoğunlukla 1. Evde toplandığı yani Koç etkisi gözlemlenen çocuklar) aşırı aktif davranışlarda bulunur zira enerjileri yüksektir. Zihinsel faaliyetlerden kolay sıkılan, çabuk öğrenen, erken konuşan ve yürüyen çocuklarda 3. Ev aşırı tetiklenmiş veya Kuzey Ay Düğümü İkizler burcunda yer almış olabilir. Yükselen burcun hem ateş grubu hem de Mars etkisinde olması ise aşırı hız kazandırır.

Bütün bu anlatılanlardan çıkarılması gereken sonuç: kişisel haritanın dikkatle incelenmesi, her ayrıntının her açının üzerinde durulması gereksinimidir. Harika bir doğum haritasına sahip olduğu halde iyi kullanamadığı veya iyi yönlendirilemediği için başarısız olan pek çok gençle tanıştım. Ün alanında gezegenleri yerleşmiş olduğu halde sadece inanmadığı için ünlenemeyen sanatçılar tanıdım. Bu anlamda ailelere büyük görev düşüyor.

Çocuğunuzun eğilimlerini gözlemleyerek bulamıyorsanız, okulda başarısız olduğu halde zekasından kuşku duymuyorsanız haklı olabilirsiniz. Eğitim hayatında başarısız ama iş yaşamında olağanüstü konumlara gelmiş nice insan var. Çocuğunuz onlardan biri olabilir ve doğum haritası bütün sırların açığa çıktığı bir kaynaktır.

Su Karakuş

Uzman Astrolog

İletişim: astrolojikulubu@gmail.com

WhatsApp Hattı: 0 (505) 010 70 59

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI