Ana SayfaAstrolojiBurçlara göre karşı cinsi etkilemenin yolları

Burçlara göre karşı cinsi etkilemenin yolları

Koç Burcu

Koç Burcu Erkeği

Cinsel performansı doğuştan güçlü koç erkeği oldukça inatçı bir kişiliğe sahiptir. Lider yönü çok yüksek olduğu için aşk ilişkisinde kendini ön planda tutmayı sever. Bakımlı, sevecen, esprili, insan ilişkilerinde oldukça dikkat çekicidir. İnatçı bir kişiliğe sahip olduğu için kendisiyle tartışan, münakaşa eden ve hırçın kişilere aşık olabilir. Şık görünümlü, kendisine özen gösteren, çekici dişileri sever. Onu gerçekten kendinize bağlamak istiyorsanız kişisel gelişiminiz kadar dış görünüşünüze de önem vermelisiniz. İlişkilerinde partnerine prenses gibi davranan Koç burcu erkeğiyle evlenmeyi düşünüyorsanız onun küçük bir çocuk olduğunu da unutmamalısınız. Evlilikte yaramaz bir çocuktan farklı davranmayan Koçlar, eşten ziyade kendisine annelik yapacak otoriter bir eşe ihtiyaç duyar.

Koç Burcu Erkeğinin Cinselliği

Karmaşık yapısına rağmen cinsel yaşamı karmaşık değildir. Cinsel deneyim yerine cinselliğin hayalini sever. İş ve sosyal yaşamı örgütlemekten hoşlanan Koç Erkeği, bu tavrını yatak odasına da taşıyabilir. Gün içinde yorucu ve zor saatler geçiren bir Koç erkeğini akşam hareketlendirmek zor olabilir. Bunun yanı sıra öfke onun performansını artırır.

Koç Burcu Erkeğini Etkileme Yöntemleri

Kendisinden şüphe etmeyen bir kadın bulduğunda onu ve yaşamını yeniden düzenlemeye heveslenir. Bu nedenle ciddi bir ilişki kurmakta zorlanır. Zaman zaman zayıf ve kararsız görünebilir. İlişkisini istediği kıvama getiremezse saldırır. Onun kalbini kazanmaya çalışıyorsanız tam bir teslimiyetten kaçınmalısınız. Aşkınızı erkenden ilan etmeyin. Yapışkan, sırnaşık kadınlardan hoşlanmaz. Kadının bağımsız olanını sever. Aynı zamanda partnerinin yaşamının bir parçası olmak ister. Tartışmaktan, fikir alışverişinden çok hoşlanır. Karmaşık ve duygusal bir yapınız varsa Koç erkeğinden akıllıca uzaklaşmalısınız. Sıcak kalplilik, sevgi ve kadın kaprisleri onun kafasını allak bullak eder ve anlaşılmayı bekleyen kadın düş kırıklığına uğrar. Koç burcu erkeği peşinizden mi koşuyor yoksa sizden uzaklaşıyor mu bunu anlamak çok kolaydır. Eğer partneri onu kendine bağlamaya başlarsa kaçmaya çalışır. Yarışma sever yapısını ateşlemelisiniz böylece geri dönebilir.

Koç Burcu Erkeğinin İdeal Eşi

İdeal eşi Koç, Aslan, Yay veya Boğa burcundan olabilir. Fiziksel olarak sarışın ve esmerler ile saçından topuğuna dek dişi olanlar uygundur. Ne kadar bağımsızlık isterse o kadar cinsel başarı da ister. Sahiplenici ve takipçi kadınlardan nefret eder. Duyarsız olabilir. Basit ve direktir. Bir çok kadın tarafından eğitilene dek kadın ruhundan anlamaz. Kadının gereksinimlerini bilemez. Kadınının hayranlık uyandırması onu çok etkiler. Diğer erkeklerle birlikteyken kadınının yarattığı etkiden keyif duyar. Tarzan-Jane oyununa bayılır. Skor yaptığı sürece ve partneriyle yarıştığı sürece ilişkide kalır. Koç erkeği kovalamaktan hoşlanır. Aldırmaz görünün. Öfkeli ve sıkıntılı kadınları da çekici bulabilir.

Koç Burcu Kadını

Yaşam dolu ve sıcakkanlıdır. Sürekli ve direk bir şekilde düşüncelerini söyler, aptallıklara izin vermez. Kendiniz ve başkalarını örgütler. Dozunda öfke gösterileri bu çocuksuz kadının haksızlıklardan korunmasını sağlar. Gerçek dostlarına karşı ani ve öfkeli tepkilerden kaçınmalıdır. Macera sever ve coşkuludur. Dostlarına öneride bulunmaya ve yardım etmeye daima hazırdır. Nazik, romantik ve sempatik görünüşünün altında emretmeyi seven, duygusuz biri izlenimini verebilir. Güzel, insani duygulara sahiptir. Karşı cinsi çeker ve hemen arkadaş olur. Enerjisini harcayacak alanlara gereksinimi vardır. İyi bir anne ve eş olabilir. Fakat düzenli ev işi yapmaktan, rutin iş yaşamından ve kendi hayat akışından çabuk sıkılır.

Koç Burcu Kadınının Cinselliği

Tıpkı Koç erkeği gibi cinsellikten hoşlanır. Fakat cinsel arzuları tarafından yönetilmez. O aynı zamanda yaşamın diğer ayrıntıları ile de ilgilenir. Aşık olduğunda sıcak, tutkulu ve ateşlidir. İlk gençlik dönemindeki bencillikler aşkta erir. Erkeğini arzuladığı konusunda şüphede bırakmaz. Ara sıra utangaç tavırlar sergileyerek karşı cinsi şaşırtır. Sınırsız bir gücü ve performansı vardır. Karşı konulmaz ve seksi biridir.

Koç Burcu Kadınını Etkileme Yöntemleri

Aşık bir Koç kadını, geleceği düşünmeden son sürat ilişkinin içine dalar. Telaşlanmadan ona kendinizi çok detaylı bir şekilde tanıtın. Teslim olmak yerine gerekli anlarda açıkça red edin. Tartışmaları onun kendisini geliştirme unsuru olarak görün. Ani parlamalarının ardından gelen eğlenceli halini keşfedin. Sıcak bir yüreği olduğunu görmeye çalışın. Eve kapanmasını beklemeyin, o arkadaşsız kalamaz. Kendisini daha etkili gördüğünde işler değişebilir ve yavaşça uzaklaşabilir. O anda dizginleri elinize almalısınız. Mars’ın savaşçısı Koç kadını bir ilişkiyi tartışmalarla geliştirme taraftarıdır.

Koç Burcu Kadınının İdeal Eşi

Karizmatik ve etkileyici erkeklere çekilir. Aslan, Yay, Boğa ideal eşleridir. Karşı cinsin baskısına katlanamaz Ya çok kez evlenir ya da tek başına yaşar. Ebeveyni tarafından aşk, cinsellik ve her ikisinden de nasıl zevk alınacağı öğretilmiş olabilir. Erkeğine evlenme teklif etmekten çekinmez. Gerilimlere ve psikolojik tıkanıklıklara yol açacak şekilde aşkla oynamayı sever. Bazen ilgisini kaybeder, bazen de arzu edilir biri olduğunu karşısındakine göstermeye çalışır. Arzulanır olduğunu kanıtladığında uzaklaşır. Erkek arkadaşından çok şey isteyen bir bencil olabildiği gibi, karşılığında hiçbir beklentiyi yerine getirmeyen biride olabilirler. Kur yapmanın her türlüsünü bilir.

Uyumlu olduğu burçlar: Aslan, Yay, Koç, Boğa

Uyumsuz olduğu burçlar: Yengeç, Terazi, Oğlak

Boğa Burcu

BOĞA Burcu Erkeği

Cinsel yaşamında şefkati arayan ve bundan oldukça etkilenen boğa burcu erkeği, aşk yaşamında kendisine güven veren kadınları sever ve onlara sadık kalırlar. Sonsuz aşka bu şekilde ulaşabileceklerini bilirler. Mantıklı, dürüst tavırlarıyla otoriter bir yaşam tabloları vardır. Boğa erkeğinin kalbine girmek için hanımefendi tavırlarınız onun hemen dikkatini çekecektir. Çünkü oturaklı ve yerinde davranışları sever, güven duygusunu sarsan her türlü davranış onları bir anda kızgın bir boğa haline dönüştürebilir. Onunla evlenmeyi planlıyorsanız şunu iyi bilmelisiniz; evlilik ya da kısa süre bir ilişkide yaşasa boğa burcu erkeği için en önemli şey sadakat ve güvendir. Bu duyguları ona yaşattığınız sürece sonsuz evlilik hayatının kapıları sizin için aralanacaktır.

Boğa Burcu Erkeğinin Cinselliği

Erken gelişmiş biridir, sadedir, pratiktir. Bu konuda her zaman hazırdır. Onun yaklaşımının basit olmasından yakınsanız da umursamaz. Eğer partneri sıra dışı olmak istiyorsa yönetimi de ele almalıdır. İnatçı ve alışkanlıklarına bağlı Boğa, yeni bir şeyi ancak zamanla kabul edebilir. Hafifi bir yemek sonrasında, nefis müzikler ve hafifi içkiler en önemlisi de kadından gelen yumuşak dokunuşlar onun aklını başından alabilir.

Boğa Burcu Erkeğini Etkileme Yöntemleri

Kendisini önemli hissettiren ve bağlanan kadınları sever. Evinde olmaktan güven duyar ve zamanının çoğunu evinde geçirir. Venüs erkeği ev dekorasyonuna ve mobilyalara para harcamaktan çekinmez. Eğlencelidir. Romantiktir. Güzel sakin soğuk görünüşünün altında bir Geyşa olabilen kadınlara ilgi duyar. Yemek pişirme ve tatma konusunda gurmedir. Çok güzel yemekler yapabilen bir eş ister. Kadını onun için önemli olmak istiyorsa her an şık olmalıdır. İnanılmaz derecede inatçıdır. Bir fikir çatışmasında ortalık savaş alanına dönebilir. Peşinden koşan kadın kadınca oyunlara başvurmalıdır. Çaresiz ve üzgün görünmek mucizevi bir etki yaratabilir. Kazandığından daha çok harcayan kadınlar ona çekici gelmez. Biraz hesaplı kadınlara hayrandır. Sevdiği kişilere karşı oldukça cömerttir. Ve bunun sonunda üzüleceğini veya yorulacağını hesap etmez.

Boğa Burcu Erkeğinin İdeal İşi

Davetlere birlikte katılabileceği, şık, sakin, olumlu kadınlardan etkilenir. Anlayışlı bir eşi şık elbiseler ve parfümlerle ödüllendiren Boğa erkeği, duygularıyla oynanmasından hayalperest tavırlardan, maço kadınlardan hoşlanmaz. Düzensiz, plansız, şaşkın bir kadınla asla ilgilenmez. Onun inatçı anlarında zorlanmaması gerekir. Ne olursa olsun kızgın bir Boğanın öfkesinden sakınılmalıdır. İşten eve yorgun gelen bir Boğa çocuk gürültüsünü değil dinlendirici bir müziği tercih eder ama aile birliğine verdiği önem onun çocuklarıyla mutlu bir tablo çizmesini sağlar. Gün içindeki sıkıntılarınızı onun dinlenmiş anlarına saklayın, yorgun anlarına değil.

Boğa Burcu Kadını

Tam bir kadındır ve erkeğine oranla yumuşak huyludur. Güven gereksinimi para kazanma ve biriktirme konusunda beceriler geliştirmesini sağlar. Konforlu yaşamı sever. Bazen aylarca para biriktirdikten sonra bir anda eğlence için harcayabilir. Ne idealist ne hayal peresttir. Oldukça dengeli ve yapıcıdır. İnatçılığı ile ünlüdür. Fiziksel çekicilik onun açısından önemlidir. Platonik aşık olmaz ve ilişkilerinde dolambaçsız hareket eder. Sevgisi karşılıksız kaldığında duygularınızı sürdürmez. Kolay aşık olmaz, aşık olduğunda da tüm yaşamını verir. Güvendiği zaman çok sevimli ve romantiktir. Çiçekler ve akşam yemekleri onun için aşk yapmak anlamına gelir.

Boğa Burcu Kadınının Cinselliği

Aşırı namusluluk taslamaz ve her şeyi olduğu gibi cinselliği de yerinde ve zamanında yaşamak ister. Cinsel gereksinimleri olduğunu kabul eder. Akıllı bir eş tarafından yavaşça kabul ettirilmedikçe normal yöntemlerin dışına çıkmaz. Mutlu ve özgür bir kadındır ve cinsellik konusunda zorlanmaya gelmez. Bir aşk gecesinde kendisinin bir kadının ve eşinin de tam bir erkek olmasından başka şey istemez. İyi yemekler, hoş kokular, nefis müzikler onu baştan çıkarabilir. Otuz yaşını geçtiğinde tek doğrusu kendi kurallarıdır ve kimse değiştiremez. Hayranlık ifadeleri moralini yükseltir.

Boğa Burcu Kadınını Etkileme Yöntemleri: İnatçı ve kararlı Boğa kadını hayatta başarılı olur ve zor koşullara bu özellikleri sayesinde katlanır. Aynı özellikler çekiciliklerini de azaltabilir. Boyun eğmeye eğilimlidir ama duyma hissine yabancılaşarak erkeği endişelendirebilir. Aşırı yemek merakı kilo problemine dönüşebilir. Eğer ona hayransanız ve akşam yemeğine çıkartmayı düşünüyorsanız paranız, kredi kartlarınız hazır olmalıdır. Hesap sandığınızdan kabarık gelebilir çünkü o yemek ve içmek için para harcarken üzülmez. Güçlü ve cömert bir erkekle birliktelik ona keyif verir. Cimri birine ilgi ve isteğini kaybeder ve çevresinde başka birine bakınır. Anlaşmazlıklarda öfkeli ve denetimden çıkmış bir boğa kadınına yapılacak en iyi şey ona istediğini vermektir. Bu tür durumlarda diplomatik tavırlar işe yaramaz. En iyi yol onun sakinleşmesini beklemektir. Birkaç sevgi sözcüğü, öpücük veya kucaklamalar onun tartışmasını önler.

BOĞA BURCU KADINININ İDEAL EŞİ: İdeal eşini para hesabını çok iyi bilen Başak veya Oğlak burçlarından ya da İkizler burcundan seçebilir. Yengeçle de aralarında kovalent bir bağ kurulabilir. Hayatını düzene sokacak, sorumluluk duygusu olan birine ihtiyaç duyan Boğa kadını, parasız kaldığında tüm dengesini yitirebilir. Onu seven ve bağlı kalan birine aynı şekilde karşılık verir. Bir erkeğin bir başka kadına bakmasından aşırı rahatsız olmaz ama aşırılıklarınız onun öfkesini tetikleyebilir. İdeal ev koşullarından hoşlanan yemek yemeyi seven bir erkekle mutlu olabilir ancak her şeyi dört dörtlük bir erkek aramaz. Onunda erkeğe verebileceği şeyler olmalıdır. Pratik, dengeli birine ihtiyaç duyar ancak yalancı, kuşkucu veya rol yapan biri onarılmaz yaralar da açabilir. Güvenilir bir eşe sonuna dek sadık ve bağlı kalır.

UYUMLU OLDUĞU BURÇLAR: BOĞA, BAŞAK, OĞLAK, İKİZLER

UYUMSUZ OLDUĞU BURÇLAR: ASLAN, AKREP, KOVA

İKİZLER

İKİZLER BURCU ERKEĞİ: İkizler burcu erkeği rahat ve değişken tavırlarıyla tam bir espri makinesidir. Aşk ilişkilerinde tutarsız davranışları ile dikkat çeker. Bazen kaçar gibi tavırları sizi üzebilir. İkizler burcu erkeğinin kalbini fethetmek istiyorsanız; öğretici ve sıra dışı, zeki, entelektüel, bilgi deposu bir partner değişken İkizleri dize getirmeye yeter.

Cinsel yaşamında duygularının esiri olan bir ikizler erkeğiyle birlikteyseniz, morali yüksek günlerde onu kendinize çekmelisiniz. Eğer bu çift karakterli, değişken erkekle evliliği hayal ediyorsanız İkizler burcu erkeği entelektüel, seksi bir dişi ve aynı zamanda hem anne hem de nazlı bir eşle evlenmek isteyecektir. Bu özellikleri bulamadığı zaman evlilik hayatı boyunca sadakat onun için zor bir kavramdır. Genelde çok eşli olur ya da nadiren sadık ve iç içe bir evliliği sürdürür.

İKİZLER BURCU ERKEĞİNİN CİNSELLİĞİ: Cinsel aktiviteler yerine zihinsel aktivitelerden zevk alan İkizler burcu erkeği, doğru bir biçimde tahrik edildiğinde, spontan ve programsız yakınlaşmalardan hoşlanır. Kendi yaklaşımları keşfedilmemiş numaralara dayanır. Bezdiren, çileden çıkaran yanları olsa da oyunu bırakıp gitmez. Bunun yanı sıra hayatındaki kadın tek olduğundan veya sonsuza kadar onun hayatında olacağından hiçbir zaman emin olamaz. Bütün kadınlar için değerli olmak ister. Sorumsuz ve doğum kontrolünden, cinsel hastalıklardan korunma yöntemlerinden bihaber davranabilir. Eğer bir İkizler burcu erkeğine aşıksanız, O’nun oyun yöntemlerini dikkatle gözlemlemeli ve ona uygun oyunlar geliştirmelisiniz. Fantezileri çalışan kafasının ürünüdür ve aynı tarz çalışan kafayı sizden de bekler.

İKİZLER BURCU ERKEĞİNİ ETKİLEME YÖNTEMLERİ: Ailesine önem veren, sağlam, koruyucu, egonuzu yükseltecek bir erkek arıyorsanız İkizler burcu sevgilinizi bırakın gitsin. Onun size vereceği eğlenceli bir fikir alışveriş seansından fazlası olamaz. Çok çabuk yorulan ve sıkılan bu erkeğin sizi keşfetmesi günler, aylar alır. Ve tam bir tanışmadan sonra heyecan duyamaz, çekip gitmek ister. Onu elde etmek istiyorsanız bir sürü zor işi de göze almalısınız. Pek çok rolü üstlenmeli, daima değişken olmalı ve onun hezeyanlı zamanlarında yaptıklarını üstünüze alınmamalısınız. Bir anda hayatınızdan çekip gittiğinde bir şey yokmuş veya fark etmemiş gibide davranabilirsiniz. Onunla ilgili her şeyi aklınızda tutmalısınız. Ona karşı birkaç şey yapmaktan kesinlikle kaçının: kıskançlık, gözyaşı dökmek ve öfkelenmek.

İKİZLER BURCU ERKEĞİNİN İDEAL EŞİ: Terazi ve Kova burcu yani kendisi gibi hava grubu burçlar, akılcı ve mantıklı, bilgili ve kültürlü insanlar onu etkiler. Diğer burçlarla da ilişki kurabilir ancak bu ilişkiler kısa ömürlü olabilir. Şık, çekici, etkileyici kadınlara ilgi duyar. Takılara, kirpiklere, tırnaklara hayrandır. Detayları gözden kaçırmaz. Beyni iyi çalışan bir kadından etkilenir ama daha etkileyici bulduğu şey başka kadınlarla olan sohbet havasını kıskanmayacak, onu özgür bırakacak bir partnerdir. Kıskanmayan veya onun ruhunu anlayan bir kadınla ömür boyu birlikte olabilir. Fala çabalamadan karşı cinsi etkileme gücü vardır bu nedenle çevresi her zaman kalabalıktır. Hayran bakışlardan hoşlanır, farklı insanlarla sohbet etmekten müthiş bir zevk duyar ama günü partneriyle bitirmek ve onunla kritik etmek ister. Böyle bir partnerle evlenebilir de.

İKİZLER BURCU KADINI: Soğukkanlı, canlı, eğlenceli, sevimli ve akıllıdır. Gözlem yeteneği çok gelişmiştir. Duygularını gerçeklerden ayırabilir. Hesap kadınıdır. Her yere uyum gösterir, esnektir. Hiçbir zaman hayal dünyasında yaşamaz. Gerçekçiliğini korur. İletişim kurmakta ustadır. İnsanları şaşırtır, hayran bırakır. Mimikleri ve ellerini kullanma gücü gelişmiştir. Dış görünüşü onun pek çok yeteneğini gizler. Birkaç saat içinde sevebilir, nefret edebilir, tahrik edebilir, kışkırtabilir, baştan çıkarabilir, engel olabilir. Etrafında her zaman bu tür bir hareketlilik yaratır. Karşı cinsi çeken onun partnerini ileri götürme çabasıdır. Çevresinde sürekli tartışacak veya eleştirecek şeyler arar. Ne yazık ki ev işlerinden hoşlanmaz ve giydiğiniz elbisenin koltuğunun rengi ile uyumsuz olduğuna kafayı takıp bütün gece bunu konuşabilir. Evlenmek istemez ve bu konuda aileden baskı görürse uzaklaşır. O yılın her günü farklı olabilen biridir. Bu kadını sevmek için ona ayak uydurmayı başarmalısınız.

İKİZLER BURCU KADINININ CİNSELLİĞİ: Onun cinselliğini tartışabilirsiniz ama kendisi ile değil! İkizler burcu erkeği gibi o da çekilmez olabilir. Aşk oyunlarından ve cinsel yaklaşımlar sırasında konuşmaktan, tartışmaktan hoşlanır. Bütün iştahınızı kaçırabilir. Flört başladığı andan itibaren sürpriz beklemeye başlar. Sık sık onu şaşırtmalısınız. Yan yanayken aklı sürekli başka bir yerde, başka bir andadır. Eğer sevgilisi onun kafasını meşgul etmiyorsa o kendi kafasını meşgul eder. Gerekli gereksiz her türlü düşünce ile cinsel hazdan uzaklaşabilir. Günü ve saati hatta yeri ve pozisyonu belli sevişmelerden kısa sürede bıkar ve ilişkiden çekip gider. İsteksiz olduğunda çekilmezliği son raddeye varır. Çekici bulduğu erkek sohbet edebileceği erkektir ama sadece sohbet ederek onu etkilemeyi aklınızdan çıkartmalısınız.

İKİZLER Kadınını Etkileme Yöntemleri: Sürekli sorgulayan, sahiplenen, kıskanç, hükmeden biriyseniz hoşlandığınız İkizler burcu kadınına hemen veda edin. O bu tür maço tavırlara izin vermez. Sırf pratik zekasını uğraştıracak bir konu yaratmak için ilişkileri zamanla karmaşık hale getirebilir. Erkeğini tamamen çözdükten sonra keşfedecek yeni limanlara doğru yelken açabilir. Eğer onun ilgisini çekemiyorsanız onun taktiklerini kullanın: çok çekici kadınların yanında dolaşın, sohbet edin ve kıskançlık göstermeyin. Belli bir ölçüde serbet bırakılan İkizler burcu kadını sadık kalabilir. O sürekli bir şeyler gizleyerek uzun zaman içinde anlaşılmaz kalmaya çalışır. Aynı taktiği kullanın. Bununla birlikte kendi özelliklerinin kaybolmaya başladığını hissederse ve kendinden sıkılırsa yeniden enerji depolamak üzere başka alanlara yönelebilir. Her günü birbirinden farklı maceralı birini arıyorsanız İkizler burcu tam size göredir.

İKİZLER BURCU KADINININ İDEAL EŞİ: Tıpkı İkizler burcu erkeği gibi İkizler burcu kadını da fazla pratik değildir bu nedenle kendisine göz kulak olacak bir erkekle birlikte olma ihtiyacındadır. Düşünceleri duyguları değişkendir. Onun iniş çıkışlarında sağlam bir liman gibi durabilen kişilerden son derece etkilenir. Fiziksel görünümünü koruması, güncellemesi için birine ihtiyaç duyar. Spora, yürüyüşe, temiz hava almaya dikkat etmez. Bunları sağlayacak bir eşle çok mutlu olur. Onu koruyup gözetirken bundan haberi olmamalı, sizinle hayatı paylaştığını düşünmelidir. Koruyucudan başka bir sevgiliye, oyun arkadaşına ihtiyacı vardır. İdeal erkeği onun zihnini daima canlı tutan, beklenmedik hoş sürprizler yaşatabilen kişidir. Tüm bunları tek kişiden bulamazsa birkaç farklı kişinin kalp anahtarını taşıyabilir.

UYUMLU OLDUĞU BURÇLAR: İKİZLER, TERAZİ, KOVA, YENGEÇ

UYUMSUZ OLDUĞU BURÇLAR: BAŞAK, YAY, BALIK

YENGEÇ BURCU

YENGEÇ BURCU ERKEĞİ: Aşk hayatı ve cinsel hayatında duygusallığı ön planda tutan yengeç burcu erkeği romantik ve babacan tavırlarıyla karşındaki insana güven verir. Sahiplenir ve karşındaki insana çabuk bağlanır. Çevresindeki kişilere her zaman dost canlısı ve şefkatle yaklaşır.

Kendisini karşındaki kişinin koruyucu meleği olarak hissedebildiği biri onun için ideal bir sevgilidir. Anlayışlı tavırlarınızla onun kalbini çabuk fethedebilirsiniz. Fakat Yengeç burcu erkeklerinin alıngan ve yüksek beklentili tavırları sevdiği kişiyi kendinden uzaklaştırabilir. Evlilik yaşamında yumuşak, şefkatli ve kırılgan kalbini anlayacak eş ararlar. Eğer gerçekten aradığı kadını bulmuşsa ona hayatını adayabilir. Onunla güven dolu bir evliliğe evet diyebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU ERKEĞİNİN CİNSELLİĞİ: İnsan severdir ama bir başkası kadar cinsellik sevdalısı değildir. Karşı cinse genellikle çekinerek yaklaşır. Cinsel yaşamsız bir hayat düşünmez ancak cinsellikte her şey demek değildir. Reddedilmekten ölesiye korkar. Pek çok kadına bir anda evet dedirtecek kadar güven verir. Aşırı duygusal ve naziktir. Romantizmi iyi bilir. Alıngan ve kırılgandır bu nedenle kinci de olabilir. Geçmişini anlatmak ve cinsel deneyimler yaşamak için cesaretlendirilmek ister. Hayal gücü çok kuvvetlidir. İki tür kadın olduğunu düşünür: evlenilecek kadın ve evlenilmeyecek kadın.

YENGEÇ BURCU ERKEĞİNİ ETKİLEME YÖNTEMLERİ: Tam bir ev erkeğidir dağınıklıkta kafası karışır. Akılcı kadınlar yerine duygusal kadınları tercih eder. Evi deli toplu tutabilecek yetenekteki kadınlara ve anne olabilecek ideal eşe gereksinimi vardır. Düzenli yaşam, bahçe, çocuklar, beslenme ve evin her şeyi ile ilgilidir. Hata yaptığında gülmeyin onunla asla alay etmeyin. Kalbi bir kez kırıldığında tamir edilmesi mümkün değildir. Hassas kalbinde hastalık hastası olma eğilimi de gözlemleyebilirsiniz. Onun hastalık dönemlerinde şefkatli gülüşünüzü eksik etmeyin. O birine bağlandığında tam omuz verir, parasal güvenlik sağlar. Aşkına karşı aşırı duyarlıdır. Aşırı yavaş tavırları rahatsız edici olabilir ama onu acele ettirmeye çalışmayın. Yumuşak ve evcil görünün.

YENGEÇ BURCU ERKEĞİNİN İDEAL EŞİ: Akrep ve balık burçları ile aynı duygusal sularda yüzebilir. Bu nedenle iyi anlaşır. Konuşmadan saatler geçirebilirler.”Ben hakimim” sinyali veren kadınlara ilgi duymazlar. O eşini korumak, bakmak, beslemek ister. Buna izin vermeyen kadın iticidir. Bağımsızlığına düşkün bir kadınla birlikte olduğunda kararsızlaşır. İdeal eşi ona çocuklar doğuracak, nefis yemekler pişirecek, huzurlu bir ev ortamı sağlayacak biri olmalıdır. Kendiside yaşamın maddi yanı ile ilgilenir. Yaşamı Ay’ın günlük iniş çıkışına göre değişebilirde. Ona evet demeden önce ruh durumu her gün değişecek biriyle birlikte olacağınızı bilmelisiniz.

YENGEÇ BURCU KADINI: Fiziği ve bakışları bir azizi bile etkileyebilecek olan yengeç kadını duygulu ve uyumludur. Problem çözümünde ustadır. İnsanların ona gereksinimi olduğunda konuşkan, insancıl, düşünce ufku geniş biridir. Kendisi istemedikçe yalnız kalmaz ama eğer yalnızsa çekingenliğinin ve kaygılarının da etkisi var demektir. Başkalarının yükselen ve alçalan heyecanlarını, duygularını bir sünger gibi emer. Evcimendir. Erkeğini sıcacık döşenmiş evinde, nefis yemekler pişirip bekler. Çocuk bakımında başarılıdır. Anneliğin simgesi olan yengeç burcu güçlü ve cesur değildir. Sadece kendisinin üstün olduğu yerde güçlüdür. Güveni erkeğinden alır, gözetilmeye ve korunmaya ihtiyacı vardır. Koleksiyoncudur, erkeğine bağlıdır, içten bir nezaketi ve sevimli bir inatçılığı vardır. 

YENGEÇ BURCU KADINININ CİNSELLİĞİ: Bu burcun kadını için aşkı seksten ayırt etmek neredeyse imkansızdır. O sadece aşık olduğunda bütün benliğini karşı cinse adayabilir. Ahlaksızlıklara ve cinsel sapkınlıklara yatkın değildir ancak bir şekilde cinsel gereksinimlerini yaşayabilmek için aşıkmış gibi de davranabilir. Sosyal ve açık alanlarda rahatlıkla ilişki yaşamaz en azından sarmaş dolaş oturmak istemez. Sevmediği ortamlarda kendini güvende hissetmez. Yengeç kadını için öpüşmek diğer cinsel eylemlerin yarısıdır ve aşk her şeydir.

YENGEÇ Kadınını Etkileme Yöntemleri: Onun etkilenme nedenleri yaşına göre değişir. Çok genç yaşta hassastır, kolay inanır ve çılgınca aşık olmaya hazırdır. Biraz büyüdüğünde kendisini daha fazla korumaya başlar. Olgunlaştığında kalbini ve güvenini kazanmak bir hayli zordur.

İlgili bir erkek ciddi değilse Yengeç kadınına yanaşmamalıdır çok büyük acılar yaşamasına sebep olabilir. Yengeç kadını sabırsız ve alıngan tipleri küçük görüp kırabilir. Sevgi ve şefkat ile kazanılan kalbi aynı zamanda bir taş kadar sert olabilir. Kendinizi acındırma ve hastalık hastası olmak gibi kötü huylarını abartmasına izin vermemelidir. Onun koruyucu birine ihtiyacı vardır.

YENGEÇ BURCU KADINININ İDEAL EŞİ: Onunla aynı duyguları paylaşan, aşırı duyarlılığını anlayan ve kırılganlığını hisseden Balık ve Akreplerle çok iyi anlaşır. Akrep onun sahiplenilme gereksinimine hitap eder. Balık ise sevilmek ve övülerek desteklenme ihtiyacına. Mutlu bir yuva ve çok sayıda çocuk arzuluyorsanız Yengeç kadını size göredir. Onun ilgisini finansal zekası güçlü, hesap defteri kabarık ve ya borç batağında yüzmeyen erkekler çeker. Çok çalışkan ve her şeyi paraya çevirmeyi bilen Yengeç kadını hesapsız biriyle mutlu olamaz.

UYUMLU OLDUĞU BURÇLAR: YENGEÇ, AKREP, BALIK, ASLAN 

UYUMSUZ OLDUĞU BURÇLAR: KOÇ, TERAZİ, OĞLAK 

ASLAN BURCU

ASLAN BURCU ERKEĞİ: Benmerkezci ve liderlik vasıflarının ön palana çıktığı Aslan burcu erkeği, kaliteli olan her şeyi sever. Kendisinden beklenilen şeyleri azimle yaparak herkesin takdirini kazanır. Cinsel hayatında karşı tarafın beğenisini kazandıkça aşka gelen bu erkek saatlerce aynaya bakarak performansını artırabilir. Kendisini sevdiğinden emin olduğu kaliteli ve gelecek vaat eden birine kalbini verebilir. Bakımlı, klas duruşuyla partnerinin onur kaynağı olur. Cömert, sevecen ve korumacı davranarak aşığını mutlu kılar. Aslan burcunun kabine girmek ve onun hayatında yer edinmek istiyorsanız kişisel bakımınıza fazlasıyla önem vermek zorundasınız. Fakat sevilme ihtiyacı yüksek Aslanlar, bencil taleplerini normal olarak görebilir ve partnerlerini yorabilirler. Evlilik hayatında sevecen, güçlü, iyi anne olabilecek bir kişiyle evlenmek isterler. Doğru kişiyi bulduysa ona sadık kalırlar. 

ASLAN BURCU ERKEĞİNİN CİNSELLİĞİ: Cinsel zevkleri çok gelişmiştir. İlişki onun için çok önemlidir. İlişkilerinde kendini kalbine ve ruhuna bırakır. Hijyene temizliğe önem verir. Yönetici gezegeni Güneş sayesinde Aslan erkeğinden yaşam ve sıcaklık fışkırır. Halı veya battaniye üzeri ideal alanlarıdır. Cisimlerin görünüşünden etkilenerek fetiş duygular oluşturabilir. Gece performansı gündüz iş başarısına bağlıdır. Bir kadını etkilemeyi iyi bilir. Pahalı şampanyalar veya pahalı bir akşam yemeğinden sonra hedefine ulaşır. Reddedilirse ısrarcı davranmaz. Düşkırıklığını saklamayı iyi bilir. Uzun süreli ilişkilerde uyuşuk ve tembel davranmaya başlar.

ASLAN BURCU ERKEĞİNİ ETKİLEME YÖNTEMLERİ: Çekici Aslan burcu erkeğine karşı çok az kadın ilgisiz kalabilir. Kadınlar onu ya karşı konulmaz biri olarak görür ya da aşırı kendiniz beğenmiş, ters biri olarak. Tembel ve kibirli olanları çabuk terk edilir. Genel olarak sıcak kalplerini ve cömertliklerini ortaya çıkartmak güç değildir. O ormanın bilge ve adil kralı olmakta başarılıdır. Sevdiği zaman aklıyla, kalbiyle ve bütün ruhuyla sever. Dünya işlerinde deneyim kazanmış, güçlü kadınlara ilgi duyar. Buna rağmen evde iktidarı elinde tutmak ister. Rahat ve lüks bir yaşam düşkündür. Kendisini sevenler içinde bir hayli savurgandır. Aşırı bencilliği ve gereksiz derecede abartılı gururu ilişkiyi tıkayabilir.

ASLAN BURCU ERKEĞİNİN İDEAL EŞİ: Koç, Yay ve Başak burcu ile uyumlu bir beraberlik kurar. İki Aslanın evliliği sık görülse de aynı ortamı yöneten iki hükümdar görülmemiştir. Dolayısıyla aşırı lüks merakı ve savurganlık iki Aslanın sorunlu bir evlilik yapma nedeni olabilir. Onun coşkulu, iyimser aynı zamanda övgüde cimri davranmayacak bir eşe ihtiyacı vardır. Yorum yapmaktan kaçınan, ketum bir kadınla birlikte olmaz. Eleştirilmekten, hatalarının yüzüne vurulmasından nefret öder. Ona göre hiç hata yapmayan haksızlığa uğrayan biridir. Her gün cinsellik yaşamak ister. Kollarının arasında soğuk birinin yatmasını asla kabul edemez. Meslek sahibi bir kadın yerine rekabet edemeyecek bir ev kadınını tercih eder. 

ASLAN KADINI: Mükemmel, sadık, sıcak bir arkadaştır. Lüksü sever. Aşırı derecede kibirlidir. Görünüşüne önem verir, en iyi giysilere sahip olmak ister ancak bu uğurda rüküş olabilir. Mücevherleri sever. Kişisel hakkında dış görünüşüne göre karar verir. Evlilikte para her şeyden önce gelir. Aslan burcu kadını parasız, eski model araba kullanan, babasından kalma elbiseler giyen bir adamla birlikte olmak istemez. Para aşkına tuzağa düştüğünde ve yanında yürüyen bir çek defteriyle dolaştığında da mutlu olmaz. Onun istediği hem para hem sevilmektir. Ancak bu şekilde dengeli bir yaşam sürebilir.

ASLAN BURCU KADINININ CİNSELLİĞİ: Onu elde etmek için strateji planlar yapmak gerekir. Tek gecelik ilişkiler için bile fazlasıyla pahalıdır. Açık fikirlidir. Birine aşık olduktan sonra araya engeller koymaz. Partnerinin yataktaki tekniklerini ve performansını eleştirmesi en kötü özelliğidir. İsteklidir, çabuk öğrenir. Tüylü halılardan, bedeninin yumuşak şeylere dokunmasından hoşlanır. Sıcak, iyi besinler ve sevgi onun yükselmesi için yeterlidir. Oyun arkadaşı görevini iyi yapmazsa sadık kalmak yerine çekip gider. Memnun olduğu ilişkilerde sadık kalabilir.

ASLAN Kadınını Etkileme Yöntemleri: Kibirli görünüşü uzaktan bakıldığında itici bulunabilir. İç dünyasına girdikçe cömert, neşeli, adil, sıcakkanlı yanı ortaya çıkar. Dış görünümüne verdiği önem ve paraya olan düşkünlüğü kötü bir şöhrette getirmiş olsa Aslan burcu yıldız olmak ister. Hem evinde, hem yatakta hem işte! Sevmeye daima hazırdır. Bu nedenle onu etkilemek zor değil ama biraz masraflıdır. İlgiden, hediyelere boğulmaktan, sık sık aranmaktan hoşlanır. Kendisini seven herkese eğilim duyabilir. Lüks, güzellik ve rahatlık anlayışı ileri düzeydedir. Bir şeyin en iyisini almak ister. Markaya önem verir. Kendisine yapılan övgülerden çabuk etkilenir. Bu konudaki aşırı duyarlılığına ve saygınlığına yapılacak saldırıları affetmez.

ASLAN BURCU KADINININ İDEAL EŞİ: Yay, Koç, Başak erkekleriyle uyumludur. İkizler ve Terazi de anlaşabileceği kişilerdir. Pahalı hediyeler veren ve bol bol iltifatta bulunan bir erkek bulduğunda hemen evlenmek için atılmaz. Aşık olduğunda sağlıklı bir karar vereceğine güvenmez. İdeal eşi başarılı iş yaşamını kıskanmayacak, çalışmasına izin verecek ve planlı bir cinsel yaşam yerine spontanlıklardan hoşlanacak biri olmalıdır.

UYUMLU OLDUĞU BURÇLAR: ASLAN, YAY, KOÇ, BAŞAK

UYUMSUZ OLDUĞU BURÇLAR: AKREP, KOVA, BOĞA 

BAŞAK 

BAŞAK ERKEĞİ: Cinsel hayatlarında bile sabun kokusu ile tahrik olan Başak burcu erkeği titiz, düzenli, planlı yönleriyle dikkat çeker. Karşındaki kişiyi eleştirerek yönlendirmeye çalışan Başaklar aşk ilişkilerinde de maalesef aynı hataya düşebilir. Partnerlerini de bu yüzden kaybedebilirler. Fakat masum ve temiz yürekleri karşındaki insanın gönlünü kazanamaya yetecektir. Başak burcu erkeğini kalbine girmek istiyorsanız bilge, düzene saygılı ve yumuşak huylu davranışlarınız onu hemen etkileyecektir. Evliliği zor kabullenen Başaklar kendilerinin iyi bir eş olmadıklarını düşünür ve evliliğe uzak davranışlar sergileyebilirler. Eğer evliliğe ikna olursa Başak erkeğiyle evlilik düzenli bir yaşamında anahtarı olacaktır. 

BAŞAK BURCU ERKEĞİNİN CİNSELLİĞİ: Başak erkeği sevgilisi ile önce arkadaş olmak ister. Hemen yakınlık kurmaz. Besleyerek yavaşça dostluğunu büyütür. Beklemesini bilir. Özverilidir. Onunla yeni tanıştıysanız ani bir kararla nikah dairesine gideceğini düşünmeyin. İçgüdüsel bir bekleme arzusu vardır. Kıvrak bir zekaya sahiptir ve pratiktir. Ne kadar çok bir kadını arzularsa o kadar çok birlikteliği erteler, engeller. Bu onun en mazoşist yönüdür. Olayları, kişileri, durumları kolay yönleri ile algılamaz. Gerçekçidir. Yaşamın somut yönleri hayal dünyasından daha fazla ilgilendiği alandır bu nedenle geniş bir fantezi dünyasının olması beklenmemelidir. Kişileri bölümlere ayırıp her bölümü ayrı inceler. Temizliğe ve sadakate ihtiyacı vardır. Sabun kokuları tahrik olması için gereklidir. Uzun sohbetler ve beyin jimnastiğine aktif olarak katılabilecek bir sevgilide!

BAŞAK BURCU ERKEĞİNİ ETKİLEME YÖNTEMLERİ: Gerçekten bu adamı istiyorsanız ve eminseniz birkaç taktik önerebilirim. Birlikte yaşanması çok zor bit tip olduğunu hatırlatmalıyım. Onu etkilemek istiyorsanız elinizden geldiğince her konuda “en iyi” olmalısınız. Çünkü o en iyiyi hatta mükemmeli arar. Onun kadını zenginlik ve gösteriş meraklısı değil iyi bir ekonomist olmalıdır. Başak erkeği aşk dolu sözler söyleyemez, kur yapamaz. Romantik sözleri söylemeyi, onu okşanmayı tek taraflı olarak üstlenmelisiniz. Meslek sahibi bir kadına ilgi duyar. Besleyeceği ve tüm masraflarını karşılayacağı bir kadın aramaz. Sağlık ve hijyen takıntısı vardır.

BAŞAK BURCU ERKEĞİNİN İDEAL EŞİ: Başak erkeğine uygun kadınlar genellikle Oğlak, Boğa ve Terazi lerdir. Onun zor karakterine uyum sağlamak herkesin harcı değildir. Ancak ne kaba Boğadan ne de inatçı Oğlak dan hoşlanmaz. Toprak grubu burçlarının iyi yönlerini taşıyorsanız şansınız olabilir. Duygulu, hassas, sanatçı veya eleştiriye kapalı iseniz Başak erkeğinden uzak durmalısınız.

BAŞAK BURCU KADINI: Zekası keskindir, pratiktir ve el becerilerine sahiptir. Evdeki basit erkek işlerini başarıyla yapar. Sade, klasik bir giyim tarzını seçer. Gösterişten nefret eder yine de dış dünya ile uyumlu ve seksi görünür. Sert görünüşü erkeklere çekici gelir. Buzdağının altındaki alev topunu keşfetme arzusu uyandırır. Zeki ve özeleştiri yapabilen biridir. Annelik içgüdüsü gelişmemiştir. Mutfağa bağlı kalmak yerine entelektüel uğraşılarını sürdürmek ister. 

BAŞAK BURCU KADINININ CİNSELLİĞİ: Değişmez düşüncesi, erkeğin kendisine yaklaşması gerektiğidir. Bekler, sadece bekler. Kolay ilişki kuramaz, cinsel yaşamı ciddiye alır. İlişkinin başlarında yaşanan cinsel ve duygusal yoğunluktan endişeye kapılabilir. O yaşamın her anında her alanla ilgilenmek, entelektüel yanını sürekli geliştirmek ister. Cinsel birliktelik yaşamadan bir ömrü geçirebilir. Tanıyıp güvendiği partneri bu kapalı kutunun içindeki cinsel cazibesi güçlü kadını kısa zamanda keşfedebilir.

BAŞAK Kadınını Etkileme Yöntemleri: Onun gönlünü oyalamanız pek mümkün olmaz. Ne bedeni ne ruhu satılık değildir, kolay inanmaz ve güvenmez. Kuşkularına rağmen size kalbini kaptırmışsa eleştirilerine tahammül edemeyip kısa zamanda uzaklaşacağınızı bilir. İnsanların zayıf yanlarını görmek gibi bir doğal yeteneği vardır. Standartlarınızın üstünde olmanız bekler, olamazsanız zavallı gözüyle bakar. Maddi manevi güvenlik çok önem verdiği konulardır. Bununla birlikte seveceği kişinin mükemmel olmasını ister. Özge ve biçimde gösterişi sevmez. Sade ve pratik, günlük kullanıma uygun ve işlevsel hediyeler seçmelisiniz. Sevgisini açıkça gösteremediği için soğuk bulunur. En küçük detaylarla ilgilenir. Her konuda endişelenebilir. Zırhı kalın bir şövalyeyseniz onunla ilgilenebilirsiniz.

BAŞAK BURCU KADINININ İDEAL EŞİ: İnce eleyip sık dokuyan Başak burcu kadını, becerikli, pratik ve korumacı Boğa erkeği ile ve sade, sabırlı, sakin Oğlak erkeği ile mutlu olabilir. Play boylarla ilgilenmez. Boş konuşan, feminen hareketler yapan erkeklere tahammülü yoktur. Sorumluluk almasını bilen, ciddi, entelektüel yönü gelişmiş biriyseniz Başak kadınınızla uzun süreli beraberli kurabilirsiniz. Başak kadınları genellikle ilişki deneyimi çok olan kadınlar değildir. Bildikleri pratiğe değil teoriye dayanır.

UYUMLU OLDUĞU BURÇLAR: BAŞAK, BOĞA, OĞLAK, TERAZİ

UYUMSUZ OLDUĞU BURÇLAR: İKİZLER, YAY, BALIK

TERAZİ BURCU

TERAZİ BURCU ERKEĞİ: Anlayışlı, uyumlu ve yumuşak tavırlarıyla herkesin ideal eş olarak görebileceği Terazi erkekleri, nazik ve içten tavırlarıyla sizi büyüleyebilir. En zor insanlarla bile kolayca anlaşan Teraziler, yalnız başına kalma korkusuyla da içe içe yaşar. Eğer bir Terazi erkeğiyle birlikteyseniz bazen fazlaca ilgi göstererek, üstünüze düşerek sizi sıkabilir. Çünkü sizi sürekli görmek, hayatınızın en ince noktalarına kadar sizi tanımak isteyebilir.

Eğer bir Terazi erkeğinin kalbini tam on ikiden vurmak istiyorsanız, zekanız, popülariteniz ve çevreyle olan sıkı bağlarınız onun ilgisini çekecektir. Çünkü Teraziler, popüler aynı zamanda zeki olan herkese aşık olabilirler. Cinsel yaşamlarında da aşk hayatlarında olduğu gibi nezaket ve estetiği birleştirerek karşındaki kişi mutlu etmeyi bilen Terazi erkeği, kendisine saygı duyan ve araştırmacı bir eş ile evlendiğinde mükemmel bir eş adayı olur. O karşındaki bilge kadına sonuna kadar sadık kalabilir.

Ne zaman ne yapacağını çok iyi bilir. Bunun için ona hayır diyecek kadın neredeyse yoktur. O yalnızca cinsellik arayan bir don juan değildir. Romantizm arar. Terazi burcu erkeği zamanının çoğunu kadınına ayırır. O eşine dünyadaki tek kadının o olduğunu, dünyanın en güzel kadınıyla birlikte olduğu için şanslı olduğunu, kendisinden hiçbir zaman kötü söz işitmeyeceğini garanti ederek etkiler. Romantik bir an onun için cinsel birleşmeden daha önemlidir. Asla aceleye gelmez. Zamanı iyi seçer. Bu nedenle sabırsız kadınlardan haz etmez.

Kadınlarla, eğlence dünyası ve son trendlerle yakından ilgilidir. Fiziksel güzelliğin çekiciliğine kolaylıkla kapılır. Eğer güzelseniz bir puanı havada kaptınız demektir. Seveceği her şeyde duruluk ve arılık arar. Düş kurmayı sever. Kararsızlık tuzağından kurtulmak için anında karar verebilir ve genellikle yanlış karar verir. Daha sonra yanlış kararları çekici karşı cins tarafından önüne konulabilir. Bu tür durumlarda basitçe uzaklaşır ve yok olur. Terazi burcu erkeğini anlamak gerçekten bir sorundur. İşler ters giderse hayran olduğu kadını suçlayabilir. O içerikle ilgilenir ama önce paketi beğenmesi gerekir.

İkizler ve Kova kadınları genel olarak uygundur. Tabii yükselen burcu veya Ay burcu İkizler veya Kova olanlarda uygundur. Terazi burcu erkeğini elde etmek kadar onunla bir ilişkiyi belli düzeye getirmek de zordur. Bir ilişkiyi yönetip yönlendiremez ve karşı cinsin istekleri konusunda karar veremez. Yönetimi ele alacak ve bunu belli etmeden yapacak birine gereksinim duyar. Kararları başkası almalıdır. Duygusal patlamalardan hoşlanmaz, ilişki adına yapılan tartışmalar bir ilişkiyi bitirmesi için yeterli sebeptir. İdeal eşi ona güzel, şık bir ev ortamı yaratmalıdır. Ancak bütün zamanını evde geçirmesini de beklememelidir.

TERAZİ BURCU KADINI: Nazik, sevecen, canayakın ve gönülçelendir. Gerçek bir doyum ve mutluluk için daima ortak yaşantı içinde olacağı bir erkek arkadaşa ihtiyacı vardır. Bir evliliği yürütemezse ikincisi için hemen harekete geçer. Güzelliğe aşıktır, sanatçı ruhludur. Çizgisi ve renk uyumu, zevki muhteşemdir. Giyiminde, makyajında, sunumunda özenlidir. Satenler, ipekler, kurdelalar, parfümler içinde çekici ve etkileyicidir. Müzikten ve diğer kültürel aktivitelerden iyi anlar. İyi davranışa ve nezakete önem verir. Tartışırken karşısındakini cahil durumuna düşürebilir. Zekidir, entelektüeldir. Hem güzel hem de zeki kadın olmayı başarır. Çok iyi bir eş ve sevgilidir. Ticari zekası pırıltılıdır. Partnerinin sürekli yanında ve ensesinde değildir.

Ayrılırken kırmadan ve arkadaşça ayrılmayı başaran yegane kadındır. Çevresinde en çok arzulanan kadın olmaktan hoşlanır. İlişki mutlaka romantik bir seviyede başlamalıdır. Abartısız bir övgü ile desteklenmelidir. Yine de hayır demeyi beceremediği için kendisini güç durumlara sokabilir. Herkesin kabul edeceği bir ilişkiyi yaşamak ve sürdürmek ister. Popüler bir sevgiliye asla hayır demez.

Saçından ayak parmak uçlarına kadar tam bir dişidir ve çekicidir. Onu etkilemek hem kolay hem zordur. Aşık olmaya eğilimlidir bu nedenle kolay etkilenir. Sosyal ilişkileri fazladır bu nedenle bir erkeğe aşıkken daha iyi olan ötekine gönlü kayabilir. Karşı cinsi çok sever. Dünya işlerinde becerikli, çekici, iyi giyinen, güzel sanatlardan konuşabilen erkekleri tercih eder. Yaşamınızdaki en önemli şey olduğunuzu hissettirdiğiniz sürece fazla uzaklaşmayacak size bağlanacaktır.

Gürültücü, kavgacı, kadının yerinin evi olduğuna inanan biri Terazi burcu kadınından uzak durmalıdır. Genellikle ev yaşamını seven bir erkeğe ilgi duymaz. Sosyalleşmek konusunda heveslidir ve bunu birlikte yapacağı bir eşe gereksinim duyar. Açık fikirlidir. Karşıdan gelen sorunlara çözüm arar. Çekici ve diplomatiktir. Yanlış karar vermemeye çalışır.

Hem erkek, hem de kadın topluluklarının ilgi odağıdır. Hem ev işlerini organize edip hem de tam bir kadın olabilir. Yalnız saç biçimini veya rengini değiştirdiğinde fark etmiyorsanız hüzünle içine kapanır ve başka bir ilgili bulana kadar arayışını sürdürür.

Hem ticari zekası hem de entelektüel yanıyla İkizler ve Kova burcunun dehasına yetişebilen Terazi kadını hava gruplarıyla uyumlu evlilik yapar. Bunun yanı sıra herkesin ürküten Akrep burcu Terazi kadını için ideal eş adaylarından biridir.

UYUMLU OLDUĞU BURÇLAR: TERAZİ, KOVA, İKİZLER, AKREP

UYUMSUZ OLDUĞU BURÇLAR: KOÇ, OĞLAK, YENGEÇ

AKREP BURCU

AKREP ERKEĞİ : Hayata karşı dayanıklı ve güçlü tavırlarıyla dikkat çeken, Akrep burcu erkeği, duygusal derinliğe önem verir. Aşk hayatını tutkulu yaşar. Konuşmadan anlama yeteneği ile partneri ile arasında köprü kurar. Sevdiği insanı kendine aşık etmez adeta hipnotize eder. Fakat aşkta meraklı sorularıyla yorabilir. Bir akrep erkeğinin tutkulu aşkına sahip olmak istiyorsanız önce dürüstlüğünüz ve hayata karşı cesaretli tavırlarınız onu etkileyecektir. Aşk hayatı gibi cinsel yaşamı da tutkuludur, partnerinin mutlu olmasını istiyorsa harika bir performans sergileyecektir. Seksüel gücü yüksek akrepler iyi bir cinsel partnerin sevgisine inanabilir. O’nu eş olarak da seçer. Balık, Yengeç O’nun küllerinden yeniden doğmasını sağlar.

Bir ilişkinin en derinliğini merak eden Akrep burcu erkeği ile ya en derine inersiniz ya da o sizi terk edip gider. Ne gri rengi tanır ne de ara safhaları. Birinin onu sevip sevmediğini, gerçekten isteyip istemediğini cinsellikle anlayan Akrep erkeğini asla aldatamazsınız. Onun sezgileri kadar gözlem gücüde kuvvetlidir. Dürüst, dalga geçmeyen, aldatmayan ve yeterince fedakarlık edebilen bir kadından ayrılmayı düşünmez. Bu sırada o aldatır mı? Genellikle evet. Karşısındaki kadını iyi tanır, iyi gözlemler ve sınırlarını kısa zamanda anlar. Böylece ayrılık sinyallerini önceden önlemiş olur. Bir kere red edildiğinde ya üstelemez ya da intikam hırsıyla dolarak kapısında yalvaran birine dönüşmenizi sağlar. Cinsellikte duygulu, arzulu ve serttir. Akrep erkeklerinin çoğunda sadist yönler vardır. Duygusal ve fiziksel olarak acı vermekten hoşlanırlar. Deri kıyafetlere karşı dayanamayabilir.

Kadınlar ona ne istediklerini söylemek zorunda kalmazlar o anlar. Onu ya seversiniz ya da nefret edersiniz. Ezici bir güce sahip olduğu için herkeste öfke uyandırabilir. Kıskanç ve sahiplenicidir. Onun bu yönlerini değiştirmeye kalkışmamalısınız. İnsanları kontrol etmeyi sevdiği için kendisinden daha zayıf birini eş olarak seçecektir. Eğer ondan bir miktar umutlu iseniz onun yönetmesine ve koruyucu güçlerini açığa çıkartmasına izin vermelisiniz. Çaresiz bir kadın rolü oynamak işe yarar. Saldırgan ve kendine aşırı güvenen kadınlarla birliktelik kuramaz.

Onu bir balık veya yengeç anlar. Her ikisinin de zayıf yönleri ile yüksek duygusal zekası çekici gelir. Kendisine ilgi duyan kadınları bir ajan gibi araştırabilir. Sıradan birine zaman harcamaz. Gerçek mutluluğu hassas, duygulu, içten kişilerde bulur. Gün boyunca çok çalışan Akrep erkeği akşam evinde huzuru bulmak ister. Eşinin mahalle esnafı ile konuşmasından bile rahatsızlık duyan bu kıskanç erkeğin yanında her zaman şık biri olmalıdır. Evini geçindiren biridir bu nedenle eşinin çalışması konusunda ısrarcı değildir. Hatta taraftar değildir. Onun aşkını sürekli taze tutmak, sınırsız bir sabır ve her zaman seksi görünüş gerektirir.

AKREP BURCU KADINI: Arkadaş seçiminde ketum ve titizdir. Bir arkadaşı olduğunda ona sadıktır. Tutkusunda güç gösterileri vardır ama entrikadan başlangıçta uzak durur. Akrep kadınına yaşam gücü veren biraz da cinsel enerjisidir. Bu enerjisini daha çok üstlendiği işlerde kullanmaya çalışır. Zayıflığa katlanamaz. Cesaretle savaşır. En güzel o olmayabilir ama en çekici daima odur. Büyüleyici bir çift gözün sahibi daima odur. Becerikli ve sevecen bir anne olursa da kuvvetli ve sert kişiliği nedeniyle bir ilişkiyi kolaylıkla yürütemez. Onun eşi de güçlü, korkusuz biri olmalıdır. Başkalarına karşı saldırgan ve sivri dilli davranırken, sevdiklerine yumuşak ve uysal davranabilir.

Genç ve deneyimsiz olduğunda yalnızca arzulu biridir. Birini tam anlamıyla sevdikten sonra sınırlarla ilgilenmez. Cinselliği keşfettiğinde farklı şeyleri keşfetmeye gönüllü olabilir. Onun doğrularının tam tersini yaptığını da görebilirsiniz. Ona uygun bir ortam ve bir miktar rahatlatıcı içecekle sevginizi kanıtlamaya hazırlandığınızda nazlı bir kızı oynamayacaktır. Cinsellikte güçlü ve birazda romantiktir. Haftalarca fantezi kurup harekete geçmeden bekleyebilir. Bir şekilde düşüncelerini hissedip ilk adımı karşı tarafın atmasını bekler. O birlikte olduğu kişiyi tam anlamıyla mutlu etmeyi de bilir.

Akrep kadını tıpkı bir mıknatıs gibidir. İstediği ve istemediği herkesi etkileme gücüne sahiptir. Tutkulu, çekici ve şehvetli görünür. Sahiplenme duygusu kuvvetlidir. Kıskançtır. Ve sevdiği zaman kesinlikle sadıktır. Onu kırdığınızda yıllarca unutmaz. Kincidir. Değişmeye zorlanmamalıdır. Sıradan değil derinden sevilmek ister. Onunla gönül eğlendirmek pek mümkün değildir. Kontrolüne girmeli ve bütün saflığınızla kendinizi, ruhunuzu, bedeninizi ona teslim etmelisiniz.

Hiç kimse aradan birkaç yıl geçmeden onunla doğru bir ilişki kurduğuna veya yıllarca süreceğine inanmamalıdır. Birden bire çekici gelen güç aniden itici de olabilir. Büyülenen aşık için yaralayıcı bir final de oluşabilir. Bu büyüden kurtulmak yaralı aşığın yıllarını alabilir. Her açından onu mutlu edecek erkekler genellikle Balık ve Yengeç burcundan, Akrep ve Yay burcundan çıkar. Aşırı kızgın bir Akrep kadınını başka bir burcun dizginlemesi pek mümkün olmaz. Güvensizlik duyduğunda ani patlamalarla öfke saçabilir. Yaşamına giren herkesi yönetmek ve kontrol etmek ister.

UYUMLU OLDUĞU BURÇLAR: AKREP, BALIK, YENGEÇ, YAY

UYUMSUZ OLDUĞU BURÇLAR: KOVA, BOĞA, ASLAN

YAY BURCU

YAY ERKEĞİ: Sevecen, esprili ve eğlenceli yönleriyle herkesin beğenisini toplayan Yay erkeği, biraz sabırsızdır. Zor, ilgili, cömert, eğitimli bütün bunların yanı sıra kendisini olduğundan fazla gösterebilen herkes aşk kapsama alanına girebilir.

Yay erkeğini etkilemek isteyen kadınlar sportif bir tarz ve neşeli tavırlarınızla onun büyüleyebilir. Ayrıca bilgi, iyi bir eğitim sevgilisinde aradığı diğer özellikler arasında yer alır. Cinsel yaşamınızın renkli geçeceği Yay burcu erkeğinin özgür ve doğaya açık, farklı ortamlar performansını arttırmasını sağlar. Evlilik için tutkulu bir aşkı tercih eden Yaylar ele, avuca sığmayacak bir kadınla evlenecektir.

Cinsellikleri de diğer şeylere yaklaşımları gibidir. Aniden yatağa atlamak istediğini söyler ve genellikle bu tutumu hoş karşılanmaz. Öte yandan sadece çektiği fotoğrafları göstermek için davet ederse tuhaf bir şekilde sadece söylediği kadarını yapar ve ilişkiyi ilerletmez. Kişileri suçlama eğilimi vardır. Zalim yanını kendisini seven birine kolaylıkla gösterir. Biriyle uzun süreli ilişki kurmak, vaatte bulunmak yerine yatakta güldürerek keyiflenmeyi tercih eder. Çok seksi dürtülere sahip değildir ama çokça ilişki kurmuştur. Sadece biraz eğlenmek içinde yatak arkadaşlığı yapabilir.

Bu sorumsuz, baskıya dayanamayan, vefasız erkeği etkilemek çok zordur. Meydan okumayı sever. Bakıcı ve kıskanç bir kadın onu ele geçiremez. Pek çok isteği olan yapışkan kadınlardan hemen uzaklaşır. Kendi aktiviteleriyle ilgilenen, meslek sahibi zeki bir kadınla ilgilenebilir. Kendisini asla baskı altında hissetmemelidir. Spor yapmaktan hoşlanan Yay erkeği için yine sporla içli dışlı olan bir kadın uyumludur. Bağımsız ve onun özgürlüğüne ket vurmayacak biriyseniz onu el geçirebilirsiniz ama unutmayın asla elinizde tutamazsınız.

Bilinçli olarak bir sevgili aramaz. Evli kadınlar daha çok ilgisini çeker. Fakat gerçek mutluluğu, eşini Koç ve Aslan burcunda bulur. Birlikte gezme ve keşfetme sırasında ciddi bir romantizme ve sıradan ilişki kurma geleneğine ihtiyaç duyulmaz. İçten ve uzun süreli bir aşkı sürdüremez ancak karşı cinsin çabaları ile ilişki olabildiğince uzayabilir. Egosu o kadar yüksektir ki sorgulanmaya gelemez. Ancak belli bir düzeyde dizginlenebilir. Yaşı ilerledikçe bir miktar değişebilir. İlgi duyduğu çok şey olduğu için bir Yay erkeği sadece tek bir kadınla ilgilenerek ömrünü geçiremez. 

YAY BURCU KADINI: Dışarıya taşan enerjisi ile herkese ulaşan yay kadını, genellikle yüzeysel olarak nitelendirilir. Çünkü sadece deneyim toplar. Zaman planlaması zayıftır, hiçbir zaman randevusuna sadık olamaz. Enerjik ve neşelidir. Kısa bir zaman dilimi içinde aristokrat, köylü, saçma, mantıklı, karmaşık veya ciddi olabilir. Genellikle aşırı ve hayal dünyasına uygun bir iyimserliği ve olumlu olma sevdası vardır. Düşünmeden konuşur bu nedenle sıklıkla patavatsızdır. Kadınlar hakkında modern düşüncelere sahiptir ve demode bir erkekle uyuşmaz. Duygusal ilişkilerinde seçimleri düşüncesizcedir ve fazla uzun sürmez. Duygusal ilişkilerini zamanla uzun süren dostluklara dönüştürür. Zorlukla karşılaştığında durumu ustalıkla şakaya dönüştürür. Her zaman ama ile başlayan cümleler kurup kazı yanmayacak şekilde çevirmeye çalışır. Küçük talihsizlikler bir türlü peşini bırakmaz. Zeki ama son derece dikkatsizdir. Birlikte gezip dolaşacağı, engin alanları keşfedeceği, özgür bir erkek arar. Kişisel özgürlüğüne aşırı düşkündür. Aşkı sever ama sadakatle ilgilenmez.

Tutucu değildir ve cinsel yasaklarla ilgilenmez. Özgür bir ruhu vardır. Bir ilişkinin en aşk dolu günlerinde bile hemen nikah dairesine gidileceğini düşünmez. Düşünmeden harekete geçer, nerede kiminle olacağına kendisi karar vermek ister. Her konuda eşitlikten yanadır. Cinsel açından da deneyim elde etmek ister. Bencil değildir her zaman partnerini serbest bırakır. Sözel oyunlarda başarılıdır.

Özgürlüğüne o kadar düşkündür ki bir ilişkiden hemen çekip gitmeye hazırdır. Kendisine egemen olmak isteyen kıskanç bir erkekle yapamaz. Düzgün konuşan, dakik ve sadık bir erkekle birlikte olmak istemez. Unutmayın ki o deneyim toplayıcısıdır. Bu kadını etkilemek için önce gerçekten sevmelisiniz. Açık yüreklilik, soğukkanlılık onda ilgi uyandırır. İlgi duyduğu erkekle birlikte ne kadar uzaklara gidebilirse o kadar mutlu olur. Doğduğu toprakların dışında olmak, yeni arkadaşlar edinmek ve ev dışında olabildiğince zaman geçirmesini sağlamak da onu elde tutmanızı sağlayabilir.

Pek çok insanla iyi geçindiği halde, mutluluğu tek bir insanda bulamaz. Aslan burcuna hayranlıkla çekilir ve kendi çekilmezliği nedeniyle uzun süreli bir ilişkiye dönüştüremez. Koç burcu ile daha sağlıklı bir beraberlik kurmasının nedeni spor ve gezmek gibi ortak tutkularının olmasıdır. Toprak grubu burçları, İkizler ve Balık burcunu davranışları ve fikirleri ile dehşete düşürebilir. Bir Yay kadını çok sevdiğinde yavaşça değişip düzene girebilir ancak bu durum kalıcı olmayabilir. 

UYUMLU OLDUĞU BURÇLAR: YAY, ASLAN, KOÇ, OĞLAK

UYUMSUZ OLDUĞU BURÇLAR: BALIK, BAŞAK, İKİZLER 

OĞLAK

OĞLAK ERKEĞİ: Sevdiği kişiden sonuna kadar vazgeçmeyen Oğlaklar, hayatın getirenlerini kolayca kabullenir ve uyum sağlarlar. Katı ve kuralcı olan bu burcun erkeği karşındaki kişiye de kurallarını empoze etmeye çalışır. Eğer bir Oğlak burcu erkeği ile ilişkiniz varsa şunu bilmelisiniz ki güvenmeden ve bağlanmadan önce sizi iyi tanımak ister. Gerçekten aşık olduğunda kolay kolay bırakmayacaktır. Oğlak burcunun kalbinin kapısı sergilediğiniz ciddi duruşunuz ve paranızın kıymetini bilmenizle açılabilir. Cinsel olarak çok tutkulu olmayan Oğlak burcunu sadece partnerini mutlu etme zorunluluğuyla cinsel performansını arttırabilir. Evlilik için genelde ailesinin onayladığı dürüst insanları tercih edecektir. Eğer doğru kişiyi bulursa her ne olursa olsun evliliğini sonsuza kadar sürdürebilir.

Oğlak erkeği genellikle karamsardır. Hiçbir şey ters gitmese bile zorlu hayatı ona olumsuzlukları bekleyip durmayı öğretmiştir. Bunun yanı sıra yükselme heveslisi, kararlı ve işini sonuna kadar götüren biridir. Amacına yavaş ve derinden ulaşır. Hiçbir engel tanımaz. Tüm zorluklara katlanır. Eğer bir kadın onu elde etmek istiyorsa işi konusunda özgür bırakmalıdır. O romantizm yerine çalışmayı tercih eder. Aşırı ilgi gösteremez ve duygusal cümleler kuramaz. Onun kadını müsrif olmamalıdır. Bu tam bir kavga ve hatta ayrılık konusu olur. Sorumluluklardan ve endişelerden bunalan bu adamın sık sık gülmeye ihtiyacı vardır ve bir kadın onu güldürebiliyorsa yolu yarılamış demektir. Eğer bir kadın yüzünden yaşamının güzelleştiğini anlarsa kadın istese bile o hayatından çıkıp gitmez. Güven duymak için uzun bir süre tanımaya çalışır, gözlemler, inceler, dener. Bu süreç en az 1 yıl alır. Boğa ve Başaklar bir Oğlak erkeğinin sınavından geçebilen nadir burçlardır. Ortak dünya görüşleri, finans dünyasına bakış açıları onları birbirine bağlar.

Aşkı da yaşamının diğer alanları gibi çok ciddiye alır. Evleneceği kadının dünya güzeli olmasına gerek yoktur. İdeal kadın: hisse senetleri ve faizlerden anlayan, kendisine destek olan, arkadaşlarını etkileyebilen biridir. İyi yemek pişirmesini ve düğme dikmesini bilmelidir. Ailesi ile iyi geçinmelidir.

Bir kadının kendisi ve ailesi için uygun olduğunu anlarsa, bunu söyler. Evlenme teklif eder. Son derece dürüst ve sadıktır. Bir başkasını ne kadar beğenirse beğensin eşine ihanet etmez.

Oğlak burcu erkeği kadınların içinde çekingen olabilir veya en azından istediği gibi davranmayabilir. Ellerini koyacak yer bulamaz. Ayaklarını oynatır ve acemice flört etmeye başlar. Gençlik yıllarında ünlü bir oyuncu kadar kalp çalmıştır. O bir kadına bakarken onu yatağa atmayı değil, heyecan ve aşk duyumsamayı ister. Sevişmenin eğlenceli hatta birazda komik bir eylem olduğunu düşünebilir. Eğer bir kadın onu yatakta güldürebilirse en iyi sonucu alır. Önce rahatlatarak eylemin yarısını kat etmiş olur. Masaj, sıcak banyo, duş, güzel kokular gibi rahatlatıcı unsurlar her zaman işe yarar. İşlerinin yoğunluğu ve hayata karşı ciddi bakış açısı nedeniyle çok az Oğlak erkeği cinsel deneyim kazanmıştır. Seçicidir her kadınla birlikte olmak istemez. Onu özel yaşamında eleştirir ve sık sık işine verdiği önemi vurgularsanız onu bunalıma itersiniz. Kimse ona bu kötülüğü yapmamalıdır. Yatak odasında yumuşak ve dikkatli davranılmalıdır.

OĞLAK KADINI: Hırslı, otoriter, gerçekçi, çalışkan ve zor koşullara dirençli Oğlak kadını ciddi giyinir ve gerektiğinde son derece dişi olur. Önüne gelenle flört etmediği için dikkat çekmeye de çalışmaz. Doğrucu ve dürüsttür. Genel olarak işine düşkündür ve geç evlenir. Pek çok konuda talihsizlik yaşar, ulaşmak istediği hayata geç yaşlarında ulaşır. Ev kadınlığını ve iş hayatınız mükemmel bir şekilde birlikte yürütebilir. Kendine uygun bir erkek bulmak için çabalar, bulduğunda da her türlü zorluğa katlanarak elinde tutmaya çalışır. Maddi güvenliğine önem verir. Bu nedenle kendisi gibi maddi güvenlik isteyen Başak ve Boğa erkekleri ile mutlu olur. Klasik ev eşyalarından, eski apartmanlardan hoşlanır. Ev partilerini tercih eder. Eğlence yaşamından gürültülü bir sarhoşluk anlar ve bu tür eğlenceleri sevmez. Alışveriş için indirim dönemlerini bekler ve küçük tamiratlar için usta çağırmayı aklına bile getirmez. Nasıl bir çevreden gelirse gelsin kibar, anlayışlı, terbiyeli ve hanımefendidir.

Son derece kaygılı biri olan Oğlak kadını, borçtan ve güvensizlikten korkar. Bu nedenle onu rahat ettirecek bir erkek arar. Mesleğinden vazgeçmesini isteyen bir erkekle uzun süreli bir ilişkiye girmez. Bununla birlikte Oğlak kadını işi ile ilgilenecek, yükünü paylaşacak bir erkek ister. Onun işi ne olursa olsun yardım edebileceğiniz ufak tefek alanlar yaratmalısınız. Savurganlığı sevmez.

Oğlak kadını hayatına biraz renk katacak bir erkeğe gereksinim duyar. Erkeğin tüm gün şaklabanlık yapması gerekmez onu ara sıra neşelendirmesi yeterlidir. Onu duyguları ile alay edilmez. Duygularını küçümseyen bir erkekle birlikteliğini sürdürmez. Ona içten ve etkili sözler söylemelidir. Yalanla doğruyu çok çabuk ayırt eder. Soğuk görünüşünün altında her an ateşlenecek bir iç dünyası vardır. Ona yaşamı ciddiye aldığınızı ve her zaman güven vereceğinizi gösterin. Daimi mutluluğu garantilemiş olursunuz.

UYUMLU OLDUĞU BURÇLAR: OĞLAK, BOĞA, BAŞAK, KOVA

UYUMSUZ OLDUĞU BURÇLAR: TERAZİ, KOÇ, YENGEÇ

KOVA

KOVA ERKEĞİ: Özgürlüğüne düşkün, yardımsever Kovalar dünyadaki tüm haksızlıklara karşı çıkabilir. Aşk yerine dostluk kurmayı tercih eder. Aşk hayatı ya çapkınlıktan ya da kaçak savaşlardan ibarettir. Aşık olduğu kişiye mesafeli durarak kendi içinde duygularını yaşamayı tercih edebilir. Evrensel değerleri olan, farklı ve çizgi dışı kişiler ilgisini çekecektir. Aşkı karşı tarafı tanıdıkça gelişir. Zeki ve mesafeli duruşu sizi çok etkileyecektir.

Bu zeki ve özgürlüğüne düşkün adamı kendinize çekmek için hayvanları ve doğayı çok seviyor olmanız onun için çok önemlidir. Araştırmacıysanız ve bilim dünyasına karşı ilginizde varsa Kova erkeği, size hayran kalacaktır. Kova burcu aklı fikri cinsellikte olmayan tek burç diyebiliriz. Kovalar cinselliği önce düşüncede yaşarak tahrik olurlar. Evliliğe en uzak burçlardan biri olan Kova erkekleri genelde evlilik için yaratılmadıklarını düşünürler. Başarlı bir evlilik için önce sizinle arkadaş olmak isteyecektir. Kova burcu erkeğini elde etmek isteyen bir kadın, dünyanın yarısını elde etmeye hazır olmak zorundadır. Çünkü bu erkek, dünyanın gelişimi ile yakından ilgilidir ve eğer siz de onun bu ilgisini paylaşırsanız onu çok mutlu edersiniz. Bununla birlikte o, kişisel ilişkilere girmekten hoşlanmaz. İnsanları sever ancak onlara pek yakın durmaz. Çok seyrek duyguları ile hareket eder. Her işin çözümünde aklını kullanır. Duygularının ve özel düşüncelerinin etkisinde kalmadığı için herhangi bir konudaki katkıları değerlidir.

Eğer bir kadın, sürekli kendisi ile ilgilenebilecek ve tatlı sözler söyleyecek bir erkek arıyorsa, bu adamdan uzak durmalıdır. Kendine yetemeyen kadınlardan hoşlanmaz. Kadınların bağımsızlığından yanadır ve onların kişilik sahibi olmalarını ister. Onun eşi zeki ve insanlık sorunları ile ilgilenen biri olmalıdır yoksa kova burcu erkeğini elinde tutması zordur.

Kova burcu erkeği duygusal ilişkilerinde biraz bağımsız olmak ister. Erkeğin bu isteği, ciddi ilişki kurmasını güçleştirir. Evliliğe kolay alışamayacağı için eşi çok sabırlı olmalıdır. Uzun bir nişanlık evresi geçirebilirler. Onu evliliğe zorlayan bir kadına ilgi duymaz buna rağmen onunla evlenmeyi başaran bir kadın, bir eşten çok daha fazlasına sahip olur.

O, mesleğine önem veren bir kadın ister. Onun istediği sevgili, düşünce ve görüşlerini paylaşmalıdır. Eşinin fazla seksi olmasını beklemez, aşırı hassas olmasına da gerek yoktur. Kova erkeğinin yaşamında fiziksel zevkler ikinci sırada gelir. Onunla çok iyi anlaşabilecek kişiler, ikizler veya terazi burcundan olabilir. Çünkü bu burçlardan olan kadınlar, onun şaşırtıcı kişiliğini daha iyi anlayabilirler.

Kova burcu erkeğinin temel istekler listesinde seks ve seksle ilgili ayrıntılar ön sırada değildir. Seksin varlığını kabul eder, bunun için bir şeyler yapar ve ara sıra da zevkine varır. Ama yine de seksi, ilişkisinin küçük bir parçası sayar.

Kova burcu erkeği, ilgisini çeken bir kadınla karşılaştığında, onun yatağına değil kafasına girmeye çalışır. Bu davranış kadının dış görünüşüne önem vermediği anlamına da gelmez. O eşitliğe inananlardandır, kadının onu sevişmeye davet etmesini yargılamaz. Son derece olağan bulur. Bağımsızlık isteyen kadınlar için ideal bir erkektir.

Eğer o, bugüne dek hoşlandığı bir cinsel birliktelik yaşamadıysa, bu konuya fazla ilgi duymaz. Kova erkeğine aşıksanız elinizden geleni yaparak, erkeğinize aşkın fiziksel yanından zevk almasını öğretmelisiniz.

KOVA BURCU KADINI: Bu kadının sadece dişi gibi davranmasını ister ve hareketlerini kısıtlarsanız, düş kırıklığına uğrarsınız. Kova burcu kadınının ilgi alanı insanlardır. Çevre sorunları ve açlık sorunları, sokak hayvanlarının düştüğü durum onu üzer ve işe yarayacak bir amaç uğruna savaşır. Ona ilgi duyan bir erkek, bu isteklerini anlayışla karşılamalı ve onun değişmeyeceğini kabul etmelidir.

Onu elde etmek için çaba harcadığınızı söylerseniz, yanılıyorsunuz demektir. Eğer o, birinden hoşlanıyorsa hiç çekinmeden söyler. Bağımsız ve istediği gibi davranır o kadar ki onun kayıtsız ve soğuk biri olduğuna inanabilirsiniz. O halde tekrar düşünün. O, duygularını ulu orta hareketlerle belli etmez. Ayrıca bu onun sevgiyi derinden hissetmediğini de göstermez. Ona ihtiyacınız olduğunu gösterin yeter. 

Kova burcu kadını, bir sevgili ile birlikte bir arkadaş da arar. Yalnızca sevgili veya yalnızca arkadaş olmak ona yetmez. Terazi veya ikizler burcundan olan bir erkek, onu iyi anlayabileceği için aradığı kişi olabilir. Duygusal Balık burcu da Kova burcunun uzayda yaşıyormuş gibi görünmesini anlayabilir.

Evlenmek ve aile kurmak için seçtiği kişiyi iyice inceler ve onun da en az kendisi kadar bağımsız olmasını ister. Sevdiklerinin neler düşündüğünü bilmek istediği için kova burcu kadınının sevgilisi, kendisinin gizli yönlerini öğrenmek istiyor kaygısı ile endişeye kapılmamalıdır. Zaten onun seçtiği bir erkeğin neyi gizli kalabilir ki? Fakat erkek aynı yöntemleri ona karşı kullanmaya çalışmamalıdır. Bu, onun hiç hoşuna gitmeyecektir.

Sevdiği kişi açık fikirli, duygulu ve sekse aşırı düşkün olmayan biri olmalıdır. Uzlaşma ve azla yetinme ona göre değildir. Kova kadınının kolay mutlu edilemeyecek biri olduğunu kabul etmeniz gerek.

Tatlı sözler, iltifatlar ve aşk sözleri ile bu kadını kandıramazsınız. Ona ancak açık sözlülükle yaklaşabilirsiniz. Yalnızca seksi düşündüğünüzde başarılı olmanız mümkün olmayabilir.

O, eski kafalı bir kadın değildir. Eğer sizden hoşlanmışsa bunu söylemekten çekinmez. Onu akıl yoluyla etkileyebilirsiniz. Bu şekilde onun kafasının içine girmeyi başarır ve sizinle ilgilenmesini sağlarsınız. Bundan sonra onu heyecanlandıracak başka konulara geçebilirsiniz. Seks ona ilgi çekici gelebilir. Bir erkekten hoşlanmışsa sevişmeyi önerebilir. Deneyim olmadan da sekste başarılı olabileceğini düşünür. Bu konuda yanıldığını söyleyen bir erkekle tartışır ve kavgaya bile girebilir. Bir başkası ile öpüşür, barışırsınız. Fakat kova burcu kadını affetmez.

Onun sekste başarılı olabilmesi için düş gücünün harekete geçirilmesi, beyinsel olarak uyarılması ve yaratıcılık gerekir. Onu başlangıç noktasından ileriye götürebileceğinize inandırın.

UYUMLU OLDUĞU BURÇLAR: KOVA, İKİZLER, TERAZİ, BALIK

UYUMSUZ OLDUĞU BURÇLAR: ASLAN, BOĞA, AKREP

BALIK

BALIK BURCU ERKEĞİ: Duygusallığını hayatının her bölümüne taşıyan balık burcu erkeği anlayışlı, şefkatli, sevgi dolu tavırlarıyla partnerini bağımlı hale getirir. Şiirler, romantik akşam yemekleri sizin için sürpriz olmayacaktır. Sevdiği kişiye sonuna kadar fedakârlık yapmaya hazırdır. Fakat bazen gerçek dışı düşünceleri ve hayalci tavırları sizi sıkabilir.

Aşk İlişkilerinde kendini karşı tarafa adayan Balıkların cinsel yaşamalarında da, anladığı, haline üzüldüğü eşini mutlu etme çabası onun performansını doruğa taşır. Bir balık burcunu etkilemek istiyorsanız sanata ve edebiyata ilgi duymalısınız.

Evlilikte kuralsız ve sakin davranan Balık burçları Akrep veya Yengeç burcu kadınıyla mükemmel bir evlilik yapabilir. Balık burcu erkeği idealist oluşu nedeniyle genellikle pratik erkek görüntüsü vermez. İdealleri ile gerçekleri uyuşmadığında huzursuz olur. Bu uyuşmazlığı kaldırmak için en önemsiz ayrıntılarla uğraşabilir.

Başkalarına karşı çok içten davranır. Alçakgönüllü, kendi halinde bazen de kendine güvenemeyen birisidir. Uyumlu, sevgi dolu ve evine önem veren, sevimli bir kişiliği vardır. Dış görünüşüyle fazla ilgilenmez ve fiziksel değerlere önem vermez. Onun için değerli olan iç dünya ve ruhsal zenginliktir. Başarılı olduğunda bunun nedeninin kendisi olduğunu söylemeyecek kadar alçakgönüllüdür. İşler kötüye gittiğinde ise, kendiliğinden düzelmesini bekleyecek kadar kadercidir. İşler biraz yoluna girerse, onun için her şey düzelmiş demektir. Kötü gittiğinde ise, ona ancak bir tekme atarak yardım edebilir, aklını başına getirebilirsiniz.

Çok fazla duygulu olduğu için ya çok mutlu olur ya da son derece mutsuz. İçinde bulunduğu koşullardan ve çevresindekilerden aşırı derecede etkilenir. Zaman zaman yalnız kalması onun için en iyisidir. Toplumdan uzaklaşmak istememesine karşın, kendisini dinlemek ve yeniden güç kazanmak zorundadır.

Kısıtlanmayı sevmez ama düş kurması engellenmediği sürece, buna bile ses çıkarmaz. Çünkü o şiddeti sevmez. Başkaları ona bağırıp çağırınca karşılarında kendilerini küçümseyen bir bakışla bakan bir insan bulurlar. Onun öfkelenmediğini de düşünemezsiniz. Yalnız öfkelenmesinin karşılığı fiziksel olmaz, acı sözlerle karşılık verir.

Balık burcu erkeği son derece romantik biri olduğundan, saldırgan ve sahiplenen kadınlardan hoşlanmaz. Kendi bildiği gibi hareket etmek ister. Aşkını açıklamak için ona baskı yapılmamalıdır. O sevgisini isteyerek vermek ister. Aşırı duyarlı biri olduğu için kolay incinen insanlara yakınlıkduyar. Yalnız ondan sorumluluklarını yüklenmesini ve baskılara karşı koymasını beklemeyin. Onun istediği kadın, kendisi gibi, uysal ve nazik aynı zamanda da dişi olmalıdır.

Son derece çekici ve hoş olması nedeniyle, balık burcu erkeğine karşı koymak olanaksızdır. Hemen hemen bütün kızlar ona hayır demekte zorlanır. Onu reddeden bir kadın onun gözlerindeki üzüntüyü gördüğünde, kendisini suçlu hisseder. Çünkü o, dünyada en değerli olduğuna inandığı bir şeyi, kadının inkar ettiği izlenimini verir. Böylece, kadın eninde sonunda önerisini kabul eder.

Eğer yaşam onu, zamanından önce yaşlandırmamışsa, sekse romantik bir tarzda yaklaşır. Aksi halde düş kırıklığına uğrayabilir ve aşkla alay edebilir. Kadınını şımartır ve ona bir prensesmiş gibi davranır. Bu da kadının çok hoşuna gider.

Onun hayal gücü sekste de en büyük yardımcısıdır. Kadının arzuladığı her şeyi yapabilir. Sekste uyum için de olduğu bir kadınla birlikteyse, durmak bilmez. Sekste yalnızca kendi mutluluğunu düşünmez. Güçlü bir kişiliği olmadığından, bazen daha güçlü bir kadına karşıda ilgi duyabilir. Kadının arzuları için bir seks esiri gibi çalışabilir. Elbette bu hep böyle devam etmez. Kendi arzuları için sevdiği bir kadını, kendisi istemedikçe asla zorlamaz. Balık burcu erkeği sevgilisini incitmektense arzularını hayalinde gerçekleştirmeyi tercih eder. 

BALIK BURCU KADINI: Balık burcu kadını cana yakın ve şair ruhlu birisidir. Altıncı hissi ile insanları anlar, onları yatıştırır ve dertlerini gidermeye çalışır. Koruyucu özelliği çok gelişmiştir ve çaresizlere üzülür. Bu nedenle de arkadaşlarına iş, yavru kedilere ev ve eski aşklarına yeni sevgililer bulmaya çalışır. Kendisine az güvenir ve bunun için de, bir noktayı kaçırmamak korkusuyla, imzalamadan önce, her projeyi ve iş anlaşmasını, en az altı kez okur.

Çılgınca işler yapabilir. Tutku ve sevgi dolu bir insandır. Bazen endişeye kapılsa da kendine yakın olanlara tam anlamı ile bağlanır. Bencil biri değildir. Yaptıklarının karşılığını beklemez ancak nankörlük edildiğinde çok üzülür.

Balık burcu kadını tam bir dişidir ve karşı cinse ilgisi fazladır. Herkesi koruduğu için, dostları arasında, her yaştan çaresiz insanlar bulunur. Yalnızca insanlarla ilgilenmekle kalmaz, sahipsiz hayvanların koruyuculuğunu da üstlenir.

Sevgilisi, hiçbir zaman ona, ihmal edildiğinden dolayı serzenişte bulunamaz. Onun sevgisi bin kişiye bile yeter. Ne yazık ki, bu burcun erkeği gibi kadını da yaşamın acı gerçekleri karşısında, çaresiz kalır ve neşesini kaybeder. Eğer ilgisini çekiyorsa, güzel sanatlar, edebiyat ve benzeri alanlarda uğraşarak, diskolara gidip dans ederek bu gerçeklerden kaçabilir.

Balık burcu kadını disiplin ve gürültünün egemen olduğu bir ortamda çalışmak istemez. Rakamları ve rakamlarla ilgili işleri sevmez. Onun istediği huzur, güzellik ve neşedir. Bu nedenle her çevreye uyum sağlayamaz. Tek düze yaşantıdan nefret eder.

İçtenliği, cana yakınlığı, yumuşaklığı ve çekiciliği çevresine de yansır, onları canlandırır. En eleştirici ve ağır başlı tipler bile ondan hoşlanır. Yanınızda oturup o anlamlı güzel gözlerini size çevirdiğinde onu her şeyiyle hemen kabul edebilirsiniz. Onun karşısında tatlı duygulara kapılmamak ne mümkün.

Son derce romantik, hassas ve duygulu birisidir. Böyle olduğunu kendiside bilir. Balık kadınının beğendiği erkekler iri yarı, güçlü ve kendisini koruyabilecek olanlardır. Çünkü güvene ve sevgiye gereksinimi vardır.

Herhangi bir erkek balık burcu kadınını reddedemez. Çünkü o doğal olarak çekicidir ve sürekli kendisini güvende hissetmek ister o daima düş kurar ve ona ancak romantik bir şekilde yaklaşabilirsiniz. Tatlı bir haziran gecesi ay ışığı altında söylenecek romantik sözler onu eritir. O hayal dünyasında altın küresi ile yükseklere doğru uçarken, seks için de hazır olur, ancak bu konuda dikkatli davranılmalıdır. Uysalca ve yumuşak bir biçimde yaklaşılmalıdır. Balık kadını hayvanca duyguların görünmesinden yana değildir. Açıkça olmasa da, kadınca oyunlarda çok usta olduğu için, dikkat çekmekte ve sizi sevdiğini duyurmakta yeteneklidir.

O bir erkeği mutlu edebilecek bir milyon yol bilir ve bunların bir kısmını da yatakta sevişirken uygular. Erkeği de onun duygularını paylaşmalı ve olabildiği kadar gerçekleşmesi için çaba harcamalıdır. 

UYUMLU OLDUĞU BURÇLAR: BALIK, YENGEÇ, AKREP, KOÇ

UYUMSUZ OLDUĞU BURÇLAR: BAŞAK, YAY, İKİZLER

Su Karakuş
Uzman Astrolog

İletişim: astrolojikulubu@gmail.com

WhatsApp Hattı: 0 (505) 010 70 59

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI