Ana SayfaYazarlarBurca Göre Sevgili Bulma Rehberi

Burca Göre Sevgili Bulma Rehberi

Nasıl bir aşk arar? Onu nasıl fethedersiniz? Nasıl elinizde tutarsınız? İlişkide nasıl davranır? Cinselliğe bakış açısı nasıldır? İlişki içinde yapmamanız gerekenler? Hangi hediyeleri sever? hangi burçlarla uyumludur.

KOÇ BURCU

Bir Koç burcu insanı gördüğünüzde hangi burçtan olursanız olun, eğer o sizinle ilgilenmişse mutlaka etkilenirsiniz. Size yaşamındaki en değerli varlık gibi davranan başka kim olabilir ki?

Elde etme yöntemlerinin hepsini bilir. Elde tutma yöntemleri ise kendine göredir ve her zaman işe yaramaz. Tartışabileceği, kırılmayan, küsmeyen bir sevgili arar. Tartışarak kendini geliştirir.

Dış görünümüne önem verir, mutlaka modayı izler. Bakımlıdır. Partnerinin isteklerini aklında tutup, yerine getirmek en büyük zevkidir. Çocuksu, eğlenceli, esprili, neşeli bir sevgilidir. Hareket onun bir parçasıdır. Aşırı enerjik genellikle hiperaktiftir.

Tuhaf giysiler giyebilir, yüksek sesle konuşabilir, güvenli bir yürüyüş stili vardır ve mutlaka kendine güvenmekten bahseder. Yani doğal olarak ilgi çeker. Boyun eğmez ruhu kişisel bir çekicilik yaratır. Genellikle başkaları tarafından yol göstericilik ve liderlik için aranır.

Gücünün ve şansının bir kısmı doğuştan gelen pozitifliğinden kaynaklanır. Yaşamın zorluları karşısında başarılıdır ve ne kadar tepeden düşerse düşsün dört ayak üstüne düşer.

NASIL BİR AŞK ARAR?

O,uğruna savaşabileceği veya birlikte mücadele edebileceği bir eş arar. Sevgilisi bir avcı değil tam tersine hedefi olmalıdır. Peşinde koşan kişilerden hoşlanmaz.  İçgüdüsel olarak birine doğru çekilir ve o kişinin doğru veya yanlış olduğu ile ilgilenmez. Sadece elde etmekle ilgilenir. Aradığı heyecan ve harekettir. Romantizmi de eğlenceli olmayı da iyi bilir. Ortam insanıdır. Aradığı gerçek aşk; dolaysız, dürüst, kendi insanlığının farkında olan, güçlü ve meydan okuyabilen biridir.

Partneriyle çatışmak veya dalaşmak her Koç mesubunun genel tavrıdır.

Koç burcu insanı genellikle talepkardır ve aşk söz konusu olduğunda vericiliğe inanır. İnsanlarla aşırı ilgilenme ve yansıtma eğilimindedir. Vericiliğin bu olduğuna inanır. Bu tutumundan keyif alacak ve karşılık verecek bir partner ister.

Sadık ve aşırı cömerttir. Partnerinin kendisi gibi sadık, duyarlı ve eşit haklar konusunda objektif olmasından etkilenir.

ONU NASIL FETHEDEBİLİRSİNİZ?

Aşık bir Koç, geleceği düşünmeden son sürat ilişkinin içine dalar. Telaşlanmadan ona kendinizi çok detaylı bir şekilde tanıtın. Teslim olmak yerine gerekli anlarda açıkça red edin. Tartışmaları onun kendisini geliştirme unsuru olarak görün. Ani parlamalarının ardından gelen eğlenceli halini keşfedin. Sıcak bir yüreği olduğunu görmeye çalışın. Eve kapanmasını beklemeyin, o arkadaşsız kalamaz.

İLİŞKİDE NASIL DAVRANIR?

Çoğunlukla düşünmeden ve tutkuyla! Evlendiğinde sorumluluk duygusuyla yanlış da olsa ilişkisini sürdürmeye çalışır. Eşiyle mutluysa tek eşli kalır. Gerçek aşkı bir kez yaşar. Ve o gerçek aşkına dünya üstündeki en olağanüstü varlık gibi davranır.

Koç burcu insanına göre aşk bir savaş alanıdır. Ne kadar değer verdiği ne kadar kavga ettiğine bakarak söylenebilir. Partneriyle ayrıntılar, felsefe, strateji, aşk, iş ve yaşam konularında aynı fikirde değilse partneri rahatlayabilir.

Gençlik dönemlerinde dayatıcı ve baskın olma eğilimindedir. Zayıflık ve yumuşaklık özelliklerinden uzak durur. Bağımlılıkları çok derinlerdedir.

CİNSELLİĞE BAKIŞ AÇISI NASILDIR?

Kadın ya da erkek Koçlar, cinselliği herkesin eşit olduğu bir platform olarak görür. Cinselliği güçlüdür. İçgüdülerini doğal olarak yaşamak ister. Cinsellikte egemen olmaktan hoşlansa da, gizliden gizliye egemen olanla edilgen olan arasında savrulur. Bastırılmış öfkesi cinsellikten haz almasını engeller. Çeşitli cinsel teknikleri ( tüy, kürk, kadife, ipek, mum ışığı, fantezi ve müzik) tercih eder. Her zaman direk değil bazen de yavaş bir tutum sergiler. Gizli ve maceracı yerler, egzotik bölgeler, tehlikeli alanlar Koç burcu için son derece tahrik edicidir. Partnerini sınamak amacıyla cinselliği başlatıp yönetebilir. Partnerinin kendisine uygun olup olmadığını, esnek veya tutucu olup olmadığını, edilgen veya güçlü bir karaktere bürünüp bürünemediğini bu şekilde kontrol eder. Hiçbir şekilde sürekli tekrarlanan ilişki biçimden hoşlanmaz. Önceden düşünülmüş ve bilindik uyarılma tekniklerini uygulayan bir partnere kısa sürede veda edebilir.

İLİŞKİ İÇİNDE YAPMAMANIZ GEREKENLER

Koç burcu insanı dolambaçlı yollarla iletişim kurmaktan, her şeye evet diyen, fikir beyan etmeyen bir sevgiliden, güçsüz ve ajitasyon eğilimi olan kişilerden nefret eder. Tartışmayan, suskun bir yapınız varsa Koç insanı sizi incitebilir. Dürüstlükten uzaklaştığınızda hemen anlar ve rahatsız olur. Rahatsızlığını aşırı öfke patlamalarıyla dile getirebilir. Kendisinden daha öfkeli bir insanla birlikte olmak istemez. Onun açısından öfke; korkuların ve kuşkuların açığa vurulduğu bir güç gösterisidir. Gücünü gösteremeyen kişiyle birlikte kalamaz.

HANGİ HEDİYELERİ SEVER?

Evinizde atıl duran bir fincan takımı veya abinizin kullanmadığı parfümü ona asla hediye edemezsiniz. O, nasıl sizin zevklerinizi, ilgi alanlarınızı düşünüyorsa sizde onun ilgi alanlarını keşfetmeli, kullandığı markalara dikkat etmelisiniz. Aksi halde hediyenizi kafanıza fırlatmakta tereddüt etmez.

Teknolojiyi takip eder ve yeniliklerden faydalanmak ister. Son dönemlerde neyi satın almak istediği konusunda konuşmuş olabilir. Onu dikkatle dinleyin ve siz ondan önce davranın. Böylece öz değer duygusu yenilenecektir. Ve mutluluktan havalara uçacaktır.

KOÇ BURCUNA EN UYGUN BURÇLAR HANGİLERİDİR?

Aslan, Yay ve bir başka Koç’la uyumu yakalar. Yengeç, Terazi, Oğlak ile tutkulu bir aşığa dönüşebilir. Boğa ve Teraziler ideal evlilik burçlarıdır.

BOĞA BURCU

Boğa burcunun gezegeni aşk ve güzellik tanrıçası Venüs’tür. O bir yemek gurmesi olduğu kadar aşk gurmesidir.

Baştan çıkarıcı, sakin, soğuk görünse bile bir Boğa karşı cinsi elde etmek için bütün donanımlara sahiptir. Kadın veya erkek tüm Boğalar yatak odasından mutfağa, iş yaşamından, finansal konulara kadar toplam bilgiye sahiptir. Fiziksel temas Boğaların en önem verdiği algı unsurudur. Bir insanı dokunarak tanırlar. İhtiyaç duyulmaya, okşanmaya ve dokunmaya muhtaçtırlar.

Astrolojik sınıflandırmalarda sabit ve toprak olduğundan inatçı, sabit fikirli, alışkanlıklarına bağlı, dirençli, tuttuğunu koparan bir yapısı vardır.

Venüs finansal konuları destekler. Suçluluk duymadan, memnuniyet içinde lüksü yaşamak Boğa insanının gereksinimidir. Parayı güvenlik sağlayan bir araç olarak görür. Yemek, içmek, sevişmek ve para kazanmak için doğmuş gibidir. Dünyevi zevkleri olan, konforuna düşkün Boğalar partnerlerinin yaşamdan ve kendilerinden zevk alması için ellerinden geleni yaparlar.

NASIL BİR AŞK ARAR?

Boğa kadar romantik bir burç çok az bulunur. Bu nedenle romantizmine karşılık verecek, güven duyacağı ve uslu bir aşık onu mutlu etmeye yeter. Çok büyük beklentileri yoktur ama kesin ve net olmazsa olmazları vardır. Bir ilişkinin sürmesi için elinden geleni hatta fazlasını yapar. Ancak dürüstlük dışı tutumları bir yere kadar affeder. İlişkisinden ümitsizse aldatma eğilimleri gösterebilir.

Mantık abidesi Boğalar, parayla ilişkisini olgunlaştırmış, savruk olmayan, başkalarını düşünce ve söylemleriyle olduğu kadar giyim veya tutumlarıyla tahrik etmeyen kişiler ararlar. Onların gerçek ihtiyacı huzurdur. Huzuru bulacakları kişiye ömür boyu aşık kalabilirler.

ONU NASIL FETHEDEBİLİRSİNİZ?

Uslu durun, huzurlu olun, anlayışlı yanınızı öne çıkarın ve cinsiyetiniz ne olursa olsun güzel yemek yapın veya iyi yemek pişiren restoranlar hakkında bilgi edinin.

Ona derin ve romantik bakışlarla bakıp duygularınızı belli ettiğini anda kalbi boşsa sosyal statünüz ne olursa olsun güven veriyorsanız sinle ilgilenecek en azından bir şans verecektir. Ona ihtiyacınız olduğunu hissettirin. Onun yardımını isteyin ve değişik konularda gerekli oldukça fikrini alın. Size anaç/ babacan bir eda ile yaklaşmaktan son derece hoşnut olacaktır. Özetle sizi sahiplenmesine izin verin.

İLİŞKİDE NASIL DAVRANIR?

O en özel günlerinizin hiç birini asla unutmayan, kıymet bilen, hediye alan, çiçek alan, yemek yapan, tüm ihtiyaçlarınızı düşünen, bir sonraki sabah güler yüzle arayan iflah olmaz bir romantiktir. Bunun yanı sıra sahiplenici  ve müdahaleci davranabilir.  Size zarar verecek durumlardan korumak adına kıyafetlerinize, iş ilişkilerinize karışabilir. Niyeti asla kötü değildir. Güvenliği ve huzur sağlamayı bir görev bilir.

İlişki içinde tartışmaları başlamadan bitirme eğilimi gösterir. Fikirlerinizi kabul etmediğinde ediyormuş gibi davranmaz, mantıklı açıklamalarla sizi yatıştırmayı tercih eder. Takdir etme kapasitesi geniştir.

CİNSELLİĞE BAKIŞ AÇISI NASILDIR?

Dünyevi zevkler onun alanıdır ve bu alanın içinde sevişmek de en önemli yere sahiptir. Dokunmaktan, okşanmaktan bu kadar hoşlanan başka bir burç daha yoktur çünkü parmak uçları Boğa’nın partnerini ve dış dünyayı tanıma mekanizmasıdır.

Dışarıdan çok uysal görünebilir ancak doğası yatak odasında açığa çıkar. Sevişmeyi bir sanat haline getirir. Hafif ve yumuşak dokunuşları partneriniz heyecanlandırmaya yeter. Günlerce sevişebilir. Fakat karşılık bekler. Yatakda yalnız kalmak istemez. Her konuda olduğu gibi bu konuda da paylaşımcıdır.

Yatak da güç gösterici peşinde koşmaz. Sağlıklı bir hayvansı şehvetle yönetilir. Aralarda hafif tatlılar, meyveler veya çerezler yiyebildiğinde uzun sevişmelerle kendini rahat hisseder.

Kadın veya erkek Boğalar cinsellikle üreme konusunu içgüdüsel olarak birleştirmiştir. Çocuk sahibi olmaya büyük bir gereksinim ve yönelimleri vardır. Doğurganlığın amacını doğuştan bilen bu toprak insanı harika bir ebeveyn olur.

İLİŞKİ İÇİNDE YAPMAMANIZ GEREKENLER

Sık sık eleştirmeyin, dokunmaktan yorulmayın, sarılmaktan bıkmayın, aşkınızı kalbinize gömmek yerine ifade edin. Ona meydan okumalarınız asla görünür olmamalı. Sadakatinizi bozmamalısınız. Yaşamınızı düzenlemesine izin vermelisiniz. Kıskançlığını kışkırtmamalısınız.

Bu kadar basit. Büyük beklentileri olmayan Boğalarla anlaşmak ve ilişki sürdürmek zor değildir. Yeter ki birkaç kuralı bilin ve asla delmeyin.

HANGİ HEDİYELERİ SEVER?

İhtiyacı olmayan ve tarzı olmayan hediyeleri sevinçle kabul etmiş görünse de asla kullanmaz. Modern, yumuşak terlikler, hırkalar, dokusu güzel kumaşlardan gömlekler onu cezbeder.

İş yerinde kullanacağı şık masa üstü takımlar veya iç çamaşırları da iyi birer hediye olabilir. Yemekle-içmekle arası daima iyi olan Boğalara en güzel hediye sevdiği yemeklerden oluşan bir sofra hazırlamaktır.

BOĞA BURCUNA EN UYGUN BURÇLAR HANGİLERİDİR?

Kendisi gibi toprak grubu olan ve paranın kıymetini bile Başaklar ve Oğlaklarla daima uyumludur. Aslan, Akrep, Kova ise tutku ile bağlanacağı burçlardır. İkizler ile mutlu bir evlilik yapabilir.

İKİZLER BURCU

Fantastik bir düş gücüne sahip, canlı ve işlek zekasıyla dünyayı onsuz kuru, donuk bir yer olacağına emin olduğumuz İkizler burcu eğlendirme ve heyecanlandırma yeteneğiyle dikkatleri çeker. Önce bakışarak sonra konuşarak etkiler. Genellikle dikkat çekene bir güzelliği ve çekiciliği vardır. Yıllar geçse de bu değişken İkizler burcu insanını tanımak imkansızdır. Sadece o an o dur, bir başka an bir başka kişi. Bu yönüyle partnerini de etkiler. Her zaman değişen ve yüzlerce farklı kişiyle birlikte oluyormuş duygusu yaratan İkizler burcu hava grubudur ve söze, iletişime, mesajlaşmaya, yazışmaya önem verir. Genellikle işitsel kişilerdir yani duydukları gördüklerinden ve hissettiklerinden daha önemlidir.

Cinsellikten çok az zevk alır. Sevişirken konuşabilir. Sevişmeyi, heyecanı arttırmak veya gerilimi azaltmak için kullanabilir.

Partnerinize bir an çok ilgili bir başka an kayıtsız davranabilir. Dünyanın ve ilişkilerin sorumluluğundan kaçma eğilimi o kadar yüksektir ki geç evlenmeyi veya hiç evlenmemeyi tercih edebilir.

NASIL BİR AŞK ARAR?

Ucuz şeyleri bile pahalı satın alabilen, bütün gece sohbet edebilen, kendi ilgili alanlarına ilgi göstermek üzere işinden erken çıkabilen, birlikte eski Türk filmlerini izleyebileceği veya müziklerini dinleyebileceği, hiç alakası yokken ve yeri değilken iltifat edebilen, kocaman bir çikolata veya absolut votka ile aniden kapısına gelen, iyi görünümlü ama özel bir etki yaratmak üzere saatler harcamayan, kendisi değişmezken İkizler sevgilisinin bütün değişken hallerine ayak uyduran bir aşk arar!

ONU NASIL FETHEDEBİLİRSİNİZ?

Konuşarak. Bir İkizler burcu insanını etkilemek için 2 özelliğinizin olması gerekir birincisi masum ve içten biri olmalısınız. İkincisi onunla yarışacak kadar hızlı bir zekanız olmalı. Görünüşünüzde albenili ise kesinlikle şansınız olabilir. Ancak İkizler burcu insanı ilişkiden kaçar. O nedenle onu peşinize düşürmeli, ilginizi bir gösterip bir vazgeçmelisiniz. Aşırı ilgi göstermekten hoşlanıyorsanız hiç olmazsa son 5 gün boyunca arkanızı dönün, telefonlarına cevap vermeyin veya aramayın. Etkilendiğini fark ettiğinizde bu kez film Ekimine aldığınız bir tomar biletle ona sürpriz yapın. Sevişirken kulağına hoşlanacağı sözcükler söyleyin. Gitmek istediğinde buna izin verin, güler yüzle ve anlayışla karşılayın. Mutlaka geri dönecektir.

Bir ilişkide son derece değişken olabilir. Duygularına dokunan her durum İkizler burcu insanını daha değişken kılar. Bununla birlikte hesapçı değildir. Kendisini çok çabuk verir, yoğun duygular yaşar ve yaşatır ve bir anda tüm duyguları buzluğa girmiş gibi soğur. Bu sürecin bazen sevgilisiyle ilgisi yoktur. İçsel hezeyanlar ve bilinçaltı çağrışımları İkizler burcunu yönlendirir.

Hızlı kararlarının sebebi aşırı önyargılı olmasıdır. Muhakeme yeteneği bu kadar iyi olan başka hiçbir burç daha yoktur ancak önyargıları bazen şans verilmesi gereken bir sevgili adayını geri tepmesine ve sonra büyük pişmanlık duyarak platonik bir aşka sebep olabilir. Gerçekten aşık olduğunda ve bir ilişki yaşadığında bile eleştirmeden duramaz. Kusursuzu arar.

CİNSELLİĞE BAKIŞ AÇISI NASILDIR?

Cinsellikte de özdeşlik duygusunu doyuracak öteki yarısını, benzerini aradığı için aşkla seksi ayırt edemeyebilir. Cinsel doyum ancak zihinsel doyumla gelir. Partnerinin cinsel yönünden ziyade, zeka düzeyi ve entelektüel seviyesi ile ilgilenir. Onu tahrik edecek yegane şey bilmediği bir konuda partnerinin öğretici ve dolu bilgiye sahip olmasıdır.

Cinsel ilişkide çeşitlilik arar: onu bir düğün yerine bir ahşap oymacısına götürmeniz hoşuna gidecektir.

Yol üzerinde ve beklenmedik anlarda pusuya düşürülmeyi sever. Uçakta, bir arabanın arka koltuğunda, aşk tünelinin katanlığında..

İLİŞKİ İÇİNDE YAPMAMANIZ GEREKENLER

İkizler burcu partnerinizle uzun zamandır birlikteyseniz onun kavga anlatında geçmişi ısıtıp önünüze getirmesine izin vermeli ama bunu siz asla yapmamalısınız. Kendisi geçmişi deşerken çözümlenmemiş sorunlara parmak bastığından dem vuracak, siz bunu yaptığınızda içinizde yara biriktirmekle suçlayacaktır.

Onu kıskandığınızı belli etmeyin ve hayatına asla müdahale etmeyin. Ne kadar özgür kalırsa o kadar sizinle olur. Özgürlük ve aykırılık onun göbek adıdır. Bir süre sonra aşırı özgür bırakılmaktan şikayet edecektir, siz yine de çizginizi bozmayın. En önemlisi onun değişken ruh haline kapılıp aynı şekilde modunuzu değiştirmeyin. Değişmeyen ve sabit birinin karşısında kendisini iyi ve güvende hissedecektir.

HANGİ HEDİYELERİ SEVER?

Farklı olanı sever. Çizgi dışı, olağanüstü olanı. Moda olanın dışındaki her şeyden ve eski ( retro) tarz kıyafetlerden, ev eşyalarından filmler ve müziklerden zevk alır.

Retro kadar aşırı minimalist bir tarzı da eşit derecede sever.

Henüz yeni tanışıyorsanız ona okumadığından emin olduğunu ama mutlaka ilgi alanlarıyla örtüşen kitaplar alabilirsiniz. Sahaflardan alınan bulunması zor kitaplara bayılır.

İKİZLER BURCUNA EN UYGUN BURÇLAR HANGİLERİDİR?

Bir başka İkizler, Kova veya Terazi uyumlu olduğu, evlenebileceği, anlaşabileceği burçlardır. Masum bir Yengeç’de evlenmek isteyeceği burçtur. Başak, Yay, Balık burçlarıyla tutkulu aşklar yaşayabilir.

 

YENGEÇ BURCU

Yengeç burcu insanı sevecen, dost, korumacı bazı durumlarda aşırı korumacı ve müdahalecidir. Çok sayıda tanıdığı vardır ve yakın çevresindekileri tanıdıkça kendini güvende hisseder. Duyguları ve sezgileri o kadar güçlüdür ki bu nedenle yaralanmaya açıktır. Tıpkı bir deniz yengeci gibi kabukludur. Korunması gerektiğini düşündüğü durumlarda kollarını kabuğundan içeri çekerek kendini korumaya alır. Küçük bir dokunuş sevecende olsa onu yaralamaya yeter çünkü.

Derisi hassas yengeç hayvanı gibi Yengeç burcu insanının da kalbi hassastır. Yumuşaklık dozu düşürülmüş ses tonunuz veya sessizlik, küçük bir nüans, hoşnutsuzluk iması, bir hareket onu yaralamaya yeter.

NASIL BİR AŞK ARAR?

Seveceği, koruyacağı, bakımını üstleneceği bir aşık arar. Kadın ya da erkek Yengeçler çok sevilmek isterler. Ancak bu şekilde yumuşak, dişi ve anaç sevgilerini sınırsızca sunarlar. Karakteri baskın ve otoriter bir partner seçip yıllarca ayrılamazlar veya ebeveyn olduktan sonra cinsel ilişki sürdürmekte zorlanırlar. Aşırı korkularını giderecek, kendisini koruyup kollayacak, sevilmeme ve terk edilme duygusuyla baş edecek bir partnerle mutluluğu yakalayabilir.

Çok güç ev koşullarından kaçmak veya güvenlik kazanmak için evlenebilir.

ONU NASIL FETHEDEBİLİRSİNİZ?

Dokunun ve hayranlığınızı sık sık belirtin. Buna bayılır. Peşinden koşulmazsa oturup bekler. Mutlaka bir avcıya ihtiyacı vardır.

Çok tutucudur ve kendini koruma eğilimleri ağır basar. Bu nedenle ağzı çok sıkıdır. Ne kuaförü nede en yakın arkadaşları onun derin sırlarını bilmez. Sırları ve esnek cinsel yaşam hakkında konuşmayın. Sorgulamayın ve ısrarla geçmişini araştırmayın. Onu kendi gizleriyle baş başa bırakın.

Onun maddi ve manevi güvenliği ile ilgilendiğinizi belli edin. Hayallerini paylaşırken asla hayalperest olmakla suçlamayın. Bir önceki gün size hastalığından veya evcil hayvanının kaybolduğundan bahsederse ertesi gün onu arayıp son durumu sorun gerekirse yardım teklif edin. Sık sık kendinizi yalnız hisseden Yengeç burcu aşkınızı asla yalnız bırakmayın.

İLİŞKİDE NASIL DAVRANIR?

Güçlü cinselliğine rağmen çekingen durur. Tamamen kendini bırakmaz. Anlaşılmak ve denetlenmek ister. İyi yaşamak ister ve iyi yaşamı sağlayacak en kaliteli argumanları toparlamakta ustadır. Duyarlı ve tutkulu davranır. Partnerinin her şeyi ile ilgilenir. Tıpkı bir anne şefkatiyle davranır.

Kusursuz bir masa donatabilir, uyumlu ve romantik bir atmosfer sağlar, sevdiği kişiye rahatlık getirir. Vericiliği çok yüksektir. Karmaşıktır. Bilgiyi hızla özümser, içselleştirir ve partneriyle ilgilendiği kadar sıkı bir çevreci olabilir. Doğayı, yaşlıları, acizleri, bitkileri korur. Aynı duyarlılığı partnerinden de bekler.

CİNSELLİĞE BAKIŞ AÇISI NASILDIR?

Hormonları erken gelişir ama koşullanmaları ve erken yaşta edindiği baskılar harekete geçmesini önleyebilir. Cinsel benliği ile gizli bir aşk yaşama eğilimindedir.

İlerleyen yaşlarda alçakgönüllülüğünün altında sağlam bir repertuara sahiptir. Aceleye gelmez, küçük ayrıntılarla ilgilenmekten, sarılıp yatmaktan, flörtten hoşlanır. Dizginleri ele almak ister.

Aşkla sevişmek konusunda uzmandır ve aşkın temeli olarak sağlam parayı tercih eder. O günkü yaşamın niteliğine ve yarının güvence altına alınmasına yatırım yapar. Kabalıktan nefret eden, utangaç duyarlı bir partnerdir.

Cinselliği aşkla birleştirme düşüncesini çocuklukta kazanır. Sonraki yıllarda yalnızca cinsellik başka bir şey yok” görüşü ağır basar.

Güvenlik arayan evcil yanıyla yoğun cinsellik arasında sık sık çelişki yaşar. Toplumun yardımıyla bunu çoğunlukla gizler. Bir yanda etiket meraklısı olmasına karşın diğer yanda cinselliğe boyun eğme gereksinimi duyar. Toplumsal rolüyle sınırlanırsa bunu yaşayamaz.

Yengeç insanının çok fazla cinsel gücü vardır ve karşı cinse çekici gelir. O da karşı cinse ve evlilik düşüncesine çekilir ama korku ve kırılganlıktan etkilenir, geri çekilir.

İLİŞKİ İÇİNDE YAPMAMANIZ GEREKENLER

İhmal etmeyin ve aptal yerine koymayın bundan nefret eder. Bu tür bir düşünceyi tetikleyecek izlenimlerden bile uzak durun. Onu hızlı bir sevişmeye zorlamayın. Uzun romantik başlangıç aşaması olmadan aceleyle hareket edemez. Güvenini kazanın ama sırlarını deşmeyin. Sır dediği şeylerle kendini güvende hisseder. Çevresindeki esnafla, eve gelen ustayla, komşu kadınlarla sohbet etmesini kıskanmayın onları tanımaya çalışır ve etrafının güvenlikli bir yer olup olmadığına böyle karar verir.

HANGİ HEDİYELERİ SEVER?

Romantik bir kartpostaldan harika donatılmış bir sofraya kadar her türlü hediyenizden hoşlanır. Yeterki onu düşündüğünüzü belli edin. Özel günlerini unutmayın. Yumuşak, sıcak hırkalar, kıyafetler, şık mutfak eşyaları ve çocuksu süs eşyaları son derece memnun edici olacaktır. Pahalı hediyeleri de sever. Ona verdiğiniz değerden emin olabilmesi için ucuz ve kalitesiz hediyelerden uzak durmalısınız.

YENGEÇ BURCUNA EN UYGUN BURÇLAR HANGİLERİDİR?

Bir başka Yengeçle, Balık ve Akreple uyumludur. Aynı duygu durumunu paylaşabilir, aynı sularda yüzebilirler. Bir Aslanla mükemmel bir evlilik yapabilir. Koç, Terazi ve Oğlakla tutkulu bir aşk yaşar.

ASLAN BURCU

Cömert, neşeli, yetenekli, canlı, romantik, popüler, sempatik ve çoğunlukla hem sözel hem de maddi açıdan bir çok armağanın alıcısıdır. Kendisiyle aşırı gurur duyar ve bunu açıkça söyler. Kendi sorumluluğunu rahatça alabilecek olmasına karşın korunmayı ve pohpohlanmayı tercih edebilir.

Hobi alanları geniştir ve işiyle birleşir: sinema, yatırım, spekülasyon, eğlence dünyası, tiyatro, para komisyonculuğu, eğlence alanlarında müdürlük, sirk yöneticiliği, müzik, süsleme sanatı, altın işi v.s.

Aslan burcu insanı aşka eğilimli ve ateşlidir. Zodyak’ın ateş ve sabit grubundandır. Romantiktir. Her ilişkide romantizmi geliştirir ve fantezilerini ortaya koyar. Bir ev kadını olsa bile her zaman muhteşemdir ve şıktır. Bulunduğu toplumun kraliçesi/ kralıdır. Bir kralın egosuna ve kibrine sahiptir. Sosyal ortamlarda bulunurken rahattır. Dedikoduyu sever. Bunun yanı sıra politik olmayı başarır. İnsanlara danışmanlık yapmaktan, öğüt vermekten hoşlanır. Yaratıcı, yetenekli, kendini geliştirebilen biridir. Ayrıntılarla uğraşmaktan nefret eder. Bunu onun adına birileri yapmalıdır. Tekdüzelikten hoşlanmaz, para harcama konusunda dursuz duraksız olabilir. Tüm bu yöneticilik özelliklerine karşın çocuksu ve eğlencelide olabilir.

NASIL BİR AŞK ARAR?

Cömert, ona lüks sağlayan, bir numaralı hayranını arar. İltifat etmeyi seven bir sevgili beklentisi vardır. Yaşam sevinci dolu, iyimser, seyahat etmekten hoşlanan, hırslı ve kendine asla acımayan bir sevgili arar. Ajitasyondan nefret eder. Olaylar istediği gibi gitmediğinde dramatize etme ve olayları anlatırken bir miktar abartma veya yalana başvurma huyu vardır ancak bunu başkalarının yapmasını hazetmez. Yalanlarla süslenen bir aşkın içinde olmak istemez. Genellikle dürüsttür. Keyifli, romantik bir aşıksanız ve sevilmekle değil sevmekle ilgileniyorsanız Aslan burcu tam size göre olabilir.

ONU NASIL FETHEDEBİLİRSİNİZ?

Hayranlıkla bakarak ve hayranlığınızı günlerce gecelerce ifade ederek onun dikkatini çekebilirsiniz. Ama kalbini kazanmak için daha fazlasına ihtiyaç vardır: pahalı hediyeler alabilmeli, hediye almasanız bile onunla buluşmaya gelirken kiraladığınız son moda jiple görünmelisiniz. Açıkça bu aracın kiralık olduğunu söylemenizde sakınca  yok.

Yaratıcılığını kullanması için ona yardım etmek yerine ondan yardım talep etmeniz daha etkili olabilir. Dürüstçe ve açıkça beklentilerini ilişkinin en başında azaltmasını sağlayabilirseniz ilişkiniz boyunca sizi mutlu edebilir. Yüksek beklentileri iki taraf içinde ızdıraplı olabilir. Gereksinimlerine ayak uydurmalı, hergün mutlaka onu düşündüğünüzü belli eden bir telefon veya mesajlaşma yaratmalısınız. Akıllı ve disiplinli olmanız onu etkiler. Kendinize güveniniz tam olması ve ne iş yaparsanız yapın gelecekte başarı grafiğinizi yükseltme hedefinizden bahsetmelisiniz. Sıradan ve olana razı bir partnerle mutlu hissetmez. Yıldız olmasına izin vermelisiniz veya sizin kendi starınızın sadece kendisi olduğuna inanmalı.

İLİŞKİDE NASIL DAVRANIR?

Zevkin doğası ve aşk sanatı ile ilgilenir. Sahiplenici ve bencil olabilir. Ama sonunda bir çok insanı mutlu eden Aslan sevgiliniz size kaliteli bir aşk yaşamayı vaat eder. Sevgi dolu oluşu ile size bir çok şey öğretir. Keyif ve romantizmin peşinde koşar. Duygularını ve aşk yaşamını zenginleştirme peşindedir. Cinsel egemenlik gereksinimi duyar. Eğlenceli ve hafifletici bir yapısı vardır. Kendisini çok sever görünse de terk edilme korkusu yaşar.

CİNSELLİĞE BAKIŞ AÇISI NASILDIR?

Genellikle çokça fantezi kurar ve hayallerini gerçekleştirmek için bir çok fırsat bulur. Amacı aşk, sevecenlik, hayranlık, dostluk ve eğlencenin en zevkli bileşimini bulmaktır. Bu nedenle hayranlar, nişanlılar, bir çok arkadaşlık ve büyük olasılıkla 1 veya 2 evlilik dolu bir yaşamı olur.

Kuramsal aşk ve cinsellikle ilgilidir ama bunu kolaylaştıran davranışlar konusunda zorluk çekme eğilimindedir. Tam bir sadakat ister ve karşılığında sadık davranır. Cinsellikle aşkın birleşmesini tercih eder ama yaşamında ikisi her zaman bir arada değildir.

Ön sevişmelerden hoşlanır. Yalnızca oyun oynamak, dokunmak, kucaklamak, yakalamak ve birbirine dolanan iki bedeni yaşamak ister ve bu tür oyunları cinsel birleşme kadar heyecan verici bulabilir. Bir Aslan ilk adım atıldıktan ve kendini güvende hissettikten sonra çok tutkulu olma potansiyeli taşır. Cinsel ifadesinin yoğunluğuna kendisi de şaşırabilir.

Fanzetilerinde ünlülerle ilişki, seksi ve tarihsel kıyafetler içinde cinsel ilişkiler vardır.

İLİŞKİ İÇİNDE YAPMAMANIZ GEREKENLER

Yoksul olmak. Hırsı veya gelecek olanakları bulunmamak. Yalnızca kendinden söz etmek. Aslan sevgilinizi ucuz yerlere götürmek. Mücevherlerden, sanattan veya dekorasyondan hoşlanmamak. Aslan sevgilisinin kendini ve eviniz nasıl özenle süslediğini, bakım yaptığını görmemek, fark etmemek. Önemli günleri unutmak ve nazik olmamak. Yaşamınızdaki diğer önemli karşı cins kişilerden söz etmek. Eleştirmek, dır dır etmek. Onu başkalarıyla kıyaslamak. Kendi cinsel doyumunuzla ilgilenmek. Alay etmek, cimri olmak. Bunlar bir çok sevgiliyi kaçıracak nedenler gibi görünsede bir Aslan burcu bu yanlışlardan birine bile tahammül etmez.

HANGİ HEDİYELERİ SEVER?

Kaliteli ve pahalı olan ama mutlaka kendi zevkine uygun bir hediye beklentisi vardır. Sırf pahalı diye zevkine uymayan bir hediyeyi kabul etmesini beklemeyin. Nezaketen kabul ettiği ama beğenmediği bir hediyeyi kullanmaz. Ona şık iç çamaşırları, mücevherler, altın takılar, marka gömlekler, leopar desenli aksesuarlar, gümüş veya altın kaplama çalışma masası materyalleri almalısınız.

ASLAN BURCUNA EN UYGUN BURÇLAR HANGİLERİDİR?

Bir başka Aslanla, Koç ve Yayla uyumludur. İyi anlaşır, iyi ve uzun ilişkiler kurar. Kova, Akrep ve Boğa ile tutkulu aşk yaşar. Evlilik için ideal burcu Başak dır.

 

BAŞAK BURCU

Çarpıcı bir çekiciliği olan Başak burcu, zeki, akıllı, pratik, konuşkan, esprili, iyi işlere kendini adamış, bağımsız ve güvenilir olma peşindedir. Bununla birlikte üzerlerinde kötü bir baskı vardır: eleştirme yeteneklerine gücenebilir, alçakgönüllü ve temkinli oluşuyla alay edilir, zekasından korkulur, cinsel sadakati tutuculuk olarak adlandırılır. Başak başka burçların olumsuzluklarını yansıtır.

O tam bir işkoliktir. Özsaygısı eksik olabilir ve ileri yaşlarda tamamlanabilir. Huzursuz, zorlayıcı, hastalık hastası ve kuruntulu da olabilir. Sorumluluk almak ve arkadaşlarına yardım etmek için doğmuştur. O Tanrının yardımcısı olarak yaratılmıştır. Hataları düzeltmek ilk görevidir. Bunu sadece dikkate aldığı sevdiği insanlara yapar. Eğer bir Başakla birlikteyseniz ve sizi sık sık eleştiriyorsa sevinmelisiniz. Mükemmel olmanızı istiyor demektir. Hayatınızdaki Başak sizi eleştirmekten vazgeçtiği anda ayrılık çanları çalmaya başlamış demektir. Onun için sıradanlaştığınızı anlayabilirsiniz. Çekingen yanı öyle güçlüdür ki ne sevdiğini anlatabilir ne de istemediğini.

NASIL BİR AŞK ARAR?

Başaklar mükemmeli arar ama mükemmel birkaç kelime ile tanımlanabilir: temiz, dürüst, sabun kokan ve ne olursa olsun sözünde duran, randevularına zamanında gelen, çok zor durumda olmadıkça asla ertelemeyen bir sevgili Başak için doğru insan olmaya adaydır. Bununla birlikte bir Başak insiyatif almak istemeyeceği için, onun yerine ilişkiyi yöneten ama eleştirilere dikkatle ve gülümseyerek cevap veren birine ihtiyaç duyar. Maço veya hafifliği çağrıştıran yaklaşımlardan ürker, kaçar. Kalabalıkları seven ve övgüden hoşlanan biriyseniz Başak size göre olmayabilir.

Her konuda bilgisi geniş aynı zamanda çekici bir masumluğu olan kişilere ilgi duyar. Yavaş, sakin, acele etmeyen bir partnerle kendinizi bulabilir.

ONU NASIL FETHEDEBİLİRSİNİZ?

Tanıştığınız dönemde size yardım ediyorsa ve hemen her şeyinizle ilgileniyorsa, kısa süre içinde eleştirmeye de başladıysa sizinle ilgileniyor demektir. Tertemiz giyinmelisiniz. Tırnaklarınız ve dişleriniz temiz, bakımlı olmalı. Trafik kurallarına uyduğunuzu, çevreci olduğunuzu bilmeli. Dünyayı birlikte eleştirebilmeli, ajitasyon yapmadan gülebilmelisiniz. Ciddi ve saygın bir insan olduğunuz konusunda kuşku bırakmamalısınız. Bunların yanı sıra onu eleştirmekten, üzerinde baskı kurmaya çalışmaktan kaçınmalısınız. Düşük özgüvenini zedelememelisiniz. Çalışma aşkına ve koyduğu kurallara saygı duymalısınız çünkü onun kuralı varsa kesinlikle haklı bir nedeni de vardır. Masumiyetten sıyrılmak istemez. O’nun için yazdığınız bir şiir veya hoş kokunuz içtenliğinizi anlamanıza yardım edebilir.

İLİŞKİDE NASIL DAVRANIR?

Öfkesini, kızgınlığını ifade etmekten korkan Başak burcu sevgiliniz ilişki içindeki kırgınlıklarını biriktirebilir ve dışa vurmak yerine aşırı durumlarda ortaya dökebilir. O’nunla sık sık ilişkiniz ve kendiniz hakkında konuşmak istemeniz onu rahatlatacaktır. Kesinlikle her konuda elinden gelen yardımı esirgemez. Tam bir kötü gün dostu olduğu için sizinle olduğu kadar arkadaşlarıyla da ilgilenecektir. Yardım çağrısını asla red edemez.

Sadık bir aşıktır ve tam bir sadakat bekler. Randevularına gecikmez, planlarının bozulmasından, ertelemelerden hoşlanmaz. Sizi arayacağını söylemişse mutlaka arar. Aramıyorsa terk edilmek üzere olabilirsiniz. Ayrılırken kavga etmekten hoşlanmaz. Kısa ve öz cümlelerinin alt yazılarını okumayı öğrenmelisiniz.

CİNSELLİĞE BAKIŞ AÇISI NASILDIR?

İçindeki masum kişi Başak burcunun klasik poziyonlardan hoşlanmasını ve karşısında deneyimli bir aşık yoksa cinsel dürtülerini tam olarak çözememesine sebep olur. Sakin ve yavaş adımlarla yaklaşılması, sabun kokuları baştan çıkarıcı olabilir. Ondan bir tartışma sonrasında kollarınıza atlamasını beklemeyin. Tam tersine duygusal anlarda size sarılmak isteyecek ve hiçbir zaman bir ilişkiyi baltana olmamayı tercih edecektir. O avcı değildir. Birlikte kitap okumak veya slow danslar da dürtülerini harekete geçirebilir. Uzun sohbetlerin ardından sizi arzuladığını düşünebilir. Birlikte geçireceğiniz uzun yıllardan sonra cinsel açıdan kendini geliştirebilir. Buna rağmen edilgen davranışlarla ilişkiyi gizlice yönetebilir.

İLİŞKİ İÇİNDE YAPMAMANIZ GEREKENLER

Bütün gün üzerinize sinen yemek kokularıyla, ter korkusuyla onunla buluşmaya gitmeniz ilişkinin sonu demektir. Şık olmanızı beklemez tam tersine sadelikten ve klasik bir giyim tarzından hoşlanır. Ancak tertemiz ve mis gibi kokan biriyle masumiyeti yakaladığını düşünebilir. Başkalarına saygılı tutumunuz, zor anlarda ortaya çıkan sakin kalma yeteneğiniz onu etkileyecektir. Hızlı araba kullanan, sık sık sağa sola küfreden biriyseniz, eğlencenin dozunu aşıp sarhoş oluyorsanız Başak sevgilinizin sizi niye terk ettiğini anlamayabilirsiniz. O toplumsal ve kişisel saygınlığa önem verir. İzin almadan kendisine “sen” diyen annenizden de hoşlanmayabilir.

HANGİ HEDİYELERİ SEVER?

Kitaplar, eğitici öğretici yayınlar, hobileriyle ilgili bilgi alabileceği kaynaklar, hatta onun programına uyan bir dönemi içeren kurslar verebileceğini en güzel hediyelerdir. Kış için yumuşacık yünlü çoraplar, yaz için incecik hırkalar, toprak tonlarını içeren çantalar, kemerler gibi çok pahalı olmayan ama sade ve şık görünen her şeyi severek kabul eder.

BAŞAK BURCUNA EN UYGUN BURÇLAR HANGİLERİDİR?

Bir başka Başak, rahatlatıcı Boğa ve kuralcı Oğlak uygun partnerlerdir. Romantizmi öğreten ve duygusal tepkiler verebilen bir Balık, eğlenceli Yay ve öğretici İkizlerde tutkuyla aşk yaşayabileceği burçlardır. Evlilik için ideal burcu nazik bir Terazidir.

TERAZİ BURCU

O bir gönülçelen! O bir güzel/ yakışıklı! O bir çekici, etkileyici! O bir sanatçı! O bir kararsız!

O kadar çok yönlüdür ki onu tarif eden sıfatlar bu satırlara sığmaz. Sosyaldir, çok arkadaşı, çokça hayranı vardır.

Onu tanımlayan tüm sıfatlar bile birbiriyle çelişir, kararsızlık gösterir: şikayetçidir, akılcıdır ama aynı zamanda uyum sağlayandır. Güçlü ve saldırgan olabilir ama aynı zamanda kendini korumasını bilendir. İşbirlikçidir ama tartışmacı da olabilir. Kurnazdır, karmaşıktır. Soğukkanlıdır. Diplomatiktir. Davalara kendini adar. Narsist ve  özgüvensiz görünebilir.

Her zaman ideal eşini arar. Bulduğuyla çok ender mutlu olur. Derin ilişkilere girmez. Aşkının potansiyelini görmeye çalışır. Fazla yakın olursa kimsenin onu anlamayacağından korkar. Yalnız kalmak istemez. Zevk ve motivasyon için çoğunlukla başkalarına bağımlıdır. Tutkulu bağımlılıklardan uzak kalmak için elinden geleni yapar. Bağlandığında incitilmekten korkar. Kavgalardan ve ilişkilerin bitişi anlarından midesi bulanır. Sadık olduğunda en ideal eştir. Popüler olan kişilere ilgi duyar.

NASIL BİR AŞK ARAR?

Aşk düşüncesine defalarca aşık olan bir başka burç daha yoktur. Bir ilişkide aşkın büyüsüne, ilginin gücüne ve tekrar tekrar aşık olunabileceğine inanır. Erken evlilik ve boşanmalar sıklıkla başına gelir. Aşırı soğuk veya davetkar olabilir. İlişkilerinde abartıyı yaşar. Bir anda aşık olup yükselir, bir anda duyguları inişe geçer. Terazisinin dengesi bir gram fazlalıkla bozulabilir. Popüler olan ve kendi gereksinimlerini karşılayanla evlenebilir. Hedefi ruh eşini bulmaktır.

ONU NASIL FETHEDEBİLİRSİNİZ?

O aktif bir bekleyendir ve çekiciliği dillere destandır. Bir Terazinin büyüsüne kapıldıysanız ilgili ve nazik olmalısınız. Israrcı bir ilgiyi ve bekleyen aşığı sever. Uzun süre tek başına yaşamak istemez ve ilgi gösteren herkese bir şans verebilir. Bununla birlikte ilgi gösteren kişinin yeterince kaliteli olması, para kazanması veya gelecekte zengin olma ihtimali sunması gerekir. Veya ailesinin mal varlığının mirascısı olması da yeterlidir. Dolu bir hesap cüzdanınız veya iyi bir işiniz yoksa Terazi burcu sizi net olarak red etmese bile istemeyecektir. Aşkta doğru seçimler yapacak özbilgiden yoksundur. Bu nedenle kolay inanır, kolay güvenir ve bir ilişkiye çabucak teslim olur. Bu teslimiyet onu hayal kırıklığına uğratana dek ilişkiyi korumaya çalışır.

İLİŞKİDE NASIL DAVRANIR?

Terazi burcu ilişki içinde birkaç farklı görünüm çizebilir. Bu da onun “ dengesiz” olduğu imajı verse de aslında bir terazinin kefesi küçük bir fazlalıkta nasıl ağır basarsa onun dengesi de dünyanın kaosa bir gram yaklaşmasıyla bozulur.

Sert ve soğuk görünebilir. Partnerinin hem uzak olmasını hem yakın durmasını ister. Yakınlığı sadece kendisi çağırdığında görmek ister.

Sert görünebilir: aynı anda birkaç ilişki birden yaşar. Başkaları tarafından tanımlanma ihtiyacı o kadar baskındır ki, eleştirilere kapalı biridir ve sevgi sözcüklerine kuşkuyla bakar.

Diplomatik görünebilir: iyi bir arabulucu olmayı çocukluğunda öğrenmiştir. Adalet ve barış ister. Başkalarını kendi istekleri doğrultusunda yönlendirebilir.

CİNSELLİĞE BAKIŞ AÇISI NASILDIR?

Erken evlenebilir veya birkaç kez evlenebilir. Geleneksel cinsel rolleri benimser. Ayrıldığında bu roller karışabilir. Yinede güçlü ve ayakta kalma çabası takdir edilecek biridir.

Mutlu bir ilişkisi varsa bir meleğe dönüşür. Genç, güzel/ yakışıklı ve romantik olarak kalır. El ele yürümekten, parti vermekten, ağaçların altında öpüşmekten hoşlanır. Güzel müzik onu etkiler. Sıkıca sarılarak dans etmeyi sever. Cinsel olarak uyarılması için sözler, kucaklaşmalar, lüks değilse bile rahat bir ortam gerekir. Heyecanlı, düş  gücü yüksek, korumacı, başkalarını etkileyebilen, insiyatif sahibi bir partner ister.

Yatağa girmeye ikna edilmek ister. Genellikle kısmen isteksizdir.

Ne kadar seksi ve çekici görünüyorsa güveni o kadar az demektir. Sadakat durumunu ilişki içindeki mutluluğu belirler. İlgiye aç kaldığında bir başka ilişkiye yönelmekte gecikmez.

Tek eşli kalmadığı gibi kendi cinsine eğilimde duyabilir. Ayrılık “ her şeyi dengede tutmalı” diyen bir Terazinin tüm dengelerini alt üst edebilir.

İLİŞKİ İÇİNDE YAPMAMANIZ GEREKENLER

Kabalaşmayın. Ne yaparsanız yapın onunla sert bir biçimde tartışmaya kalkışmayın. Adalet terazinizin şaşması, onun duygularını şaşırtabilir. Hislerinden hızla uzaklaşır. Şiddetten hiç hoşlanmaz. Bir ilişkiyi kavgalarla devam ettiremez.

Modayı mutlaka izleyin ve popüler kültürle aranızı bozmayın. Çağ dışı görüntüsü olanlar Terazi’nin sanat zevkini okşamaz. Önce görüntünüzü sevmek ister.

Onunla buluştuğunuzda aracın kapısını açmayı unutmamalı, bakımlı ve şık olmalısınız. Parfümünüz mutlaka etkileyici olmalı. Tırnaklarınızın temiz görünüp görünmediği ile yakından ilgilidir. İyi konuşan, gülümseyen, iyi para kazanan ve iyi sevişen bir partneri ömür boyu bırakmak istemez.

HANGİ HEDİYELERİ SEVER?

Moda olan her şeyi hediye edebilirsiniz. Mutlaka almak istediği bir şeyler bulun. Kendisinde var olan materyallerin hediye edilmesini banel bulur. Dikkatli olun. Modayı o kadar hızlı takip eder ki yeni çıkan kıyafetler, elektronik eşyalar mutlaka evinde bulunur. Romantizmini güçlendirecek birkaç değişik mum, müzik albümü veya özel yapım tablo seveceği hediyeler olabilir. Kaliteyi öncelikli tutun.

TERAZİ BURCUNA EN UYGUN BURÇLAR HANGİLERİDİR?

Kova, İkizler ve bir başka Terazi ile uyumu yakalar. Hava grubunun akılcı ve zeki tutumuyla mutlanır. Karşıtları ve zıtları olan Koç, Yengeç veya Oğlak ile tutkuyu ele geçirir.

AKREP BURCU

Akrep’in bakışları ilgilendiği her kişiyi etkileme, hipnotize etme, büyüleme gücüne sahiptir. O derinliktir, karanlıktır, şehvettir, şifadır. Gizli güçlere sahiptir. Ya bir şifacıdır ya da büyücü. İki türlü de yetenekleri geniştir.

Güce saplantılıdır ve kontrol edemediği bir kontrol etme duygusu vardır. Yaşamındaki her şeyi, herkesi ve yaşamından gelip geçenleri de kontrol etmek ister. Güvenmez, inanmaz ve asla tuzağa düşmez. Sadece bir an önyargılarında yanılabilir. Kuşkucudur.

Erken dönemde aşırı kontrolcü duygu durumu ile dikkat çeker. Zaman geçtikçe yakınlarının hastalığı ile ilgilenmek zorunda olan veya bir yakınını mutlaka kaybetmiş, ölümle tanışmış biri olarak ruhsal düzeyinde basamak atlar.

O’nun bir seks delisi olduğu yalandır. Astrologlar Akrep’in gizemini bilir ve onun bir başkasının sevgisinden emin olabilmek için fiziksel temasa gereksinim duyduğunu anlatır. Bunu yanlış değerlendiren eğitimsiz falcılar onu bir cinsel meta olarak göstermek ister. Akrep cinsellikten daha derin bir noktadadır. Kişilerin ruhunun derinlikleriyle ve 3 bilinmeyenle ilgilenir. Ölüm, seks ve ölüm ötesi.

Maddi dünya ile ruhsal dünya arasındaki farkı finansal kaynak yönetimini keşfederek çözer ve kaynakların ele geçirilmesinde sosyalleşen insanın bir başkasına ihtiyaç duyduğunu anlayarak doğmuştur. Bu nedenle miras, nafaka, kredi, sigorta gibi gelirlere herkesden daha fazla heveslidir.

NASIL BİR AŞK ARAR?

O bir çeşit aşk aramaz. Ruhsal derinliği olan kişilere ihtiyaç duyar ve onları kalabalıkta bile keşfeder. Derinliğin karanlığı onu çeker. Aslında bir başkasında kendini arar. Kendi karanlıklarından korkusu onu başkalarına yöneltir. Karanlıktan ve hiçbir şeyden korkmaz hali doğaldır. Zifiri karanlıkları doğuştan tanır.

Partnerine nazik, sevecen bir ilgi ile yaklaşır. Bu O’nun dünyasal görünümüdür. Yavaşça karanlığa çeker. Bu gücü aşkın derinliğini ve tutkuyu bilmesinden alır. Çok sever. Çok aşık olur. Ya da hiç duygulara sahiptir. Arası yoktur.

Güvenmek adına sorgular, anlar, dinler, araştırır, ilgilenir. Bütün sınavlarına rağmen son nefesine kadar yüzde yüz güven duymaz.

O konuşmadan anlaşacağı, ruhsal derinlikte birlikte yüzeceği ve sevgisinden neredeyse emin olacağı yoğun bir aşk arar.

ONU NASIL FETHEDEBİLİRSİNİZ?

Onunla aynı frekansta değilseniz elde etmeniz mümkün olmaz. Duygularınız gerçekse size şans verebilir. Ancak duygularınızla davranışlarınız örtüşmelidir. Zorlama davranışlara kanmaz. Buna rağmen duygularınızın yoğunluğu ölesiye sevmek kıvamındaysa, çekilmez biri de olsanız sizi dize getirip birlikteliğinizi ömür boyu kılmak için uğraşacaktır.

Ona olan duygularınızı sözle anlatmak veya mesaj yazmak yerine gözlerine bakarak içinizden geçirmeniz yeterlidir. O bakışları okur. Aklınızdan geçen her kelime gözlerinize yansır. Bir Akrep göz kırpışınızdan bile ne demek istediğinizi anlar. Kalbinizi hissetmesi için onun kalbinin boş olması yeterlidir.

İLİŞKİDE NASIL DAVRANIR?

Aşık olduğunda tamamen vericidir. Yaşamını partnerine uyacak şekilde düzenler. Buna rağmen güce ve özel alana ihtiyacı vardır. İlişkide tamamen egemen olmak ister. Bu nedenle kontrol edebileceği durumlar yaratır. Ona bağlandığınızdan emin olduğunda buluşma tarihine ve saatine o kadar verir. Sizin taleplerinizi ya erteler ya red eder. Başlangıçta uyumlu gibi görünse de, ona ne derece uyum sağlayacağınızı bu şekilde kontrol eder. Düşüncelerini okumanıza izin vermez. Bakışları sabit ve görmez gibidir. Sadece bekleyebilir ve çok uzun yıllar bekleyebilir. O sizi etkilemek istediğinde bile hiçbir şey yapmadan farkında olmadan düşünce gücünü kullanarak bekler. Onu siz aramalısınız ama sınırlarınızı da bilmelisiniz. Onu çok sevmelisiniz, kendinizi daha çok seviyorsanız sizi tanımaya çalışacaktır. Gizli saklı olana o kadar meraklıdır ki ilişkide olduğunuzda sizi gizlice takip edebilir veya ettirebilir. Partneriniz başka rakiplere karşı korur. Evlendiğinde sorunlu da olsa her şeyi denemeden vazgeçmez.

CİNSELLİĞE BAKIŞ AÇISI NASILDIR?

O kendi özel amacı için doğmuştur: bazı tabuları değiştirmek, insanlara seks, ölüm ve kaynaklar alanlarındaki gizli bilgileri öğretmek! Güç elde etme amacı kendine özeldir ve gücü cinsellikten alabilir.

Çekim gücü sizi yatağa sürükler. Olumlu biriyle mutlu olabilir zira kendisi aşırı olumsuz ve karamsardır. İyi performans gösteren ve duygularını katan bir partnerle sürekli uyarılabilir. Hakkında geliştirilen cinsel efsaneyi başarılı bir şekilde sürdürür. Bu efsane bazen yük bazen de ilişkiyi sürdürme motivasyonu sağlar. Cinsel gücü bazı koşullar altında bastırılır veya patlayıcı bir şehvetle serbest bırakılır. Cinsel yasakları da aşırıya vardırabilir. Cinsellikte bağımlı olana ve çeşitliliğe gerek duyar.

İLİŞKİ İÇİNDE YAPMAMANIZ GEREKENLER

Tutkulu ve şehvetli değilseniz Akrep sevgilinizden uzak durun. Eninde sonunda sizi acı bir şekilde terk edebilir.

Kendi kaynaklarınızı tam olarak denetliyorsanız bu harika. Finansal açıkları olan ve bunu telafi etme gücü olmayan kişileri güç alanında istemez. İflaslar, para kayıpları, paranızı aşırı harcamanız veya savruk bir yaşamınızın olması onun güven arzusunu baştan yok eder.

Güçlü, kontrolcü ve ele geçirilemez yapınız onun ilgisini çeker ama köle olmaya hazır değilseniz, kıskanç ve direnci doğal olarak güçlü bir insansanız sizinle olmaya yanaşmayacak veya bir süre hipnoz etmeye çalışıp uzaklaşacaktır. Giderken akılda kalmayı sever.

HANGİ HEDİYELERİ SEVER?

Şeffaf kıyafetler veya iç çamaşırları, ölüm ötesi, gizemli konulara ait kaynaklar, kitaplar onun seveceği hediyelerdir. Zor anında ona güvendiğinizi gösteren bir çek hoşuna gidebilir ama bunu başkalarına da yapacağınız kuşkusu kaynakları kullanma konusunda zafiyet gösterdiğinizi düşündürür. Basit ama düşünceli bir hediye vermeye çalışmalısınız. Kaliteden hoşlanır ama markaların egemenliğine karşı çıkar.

AKREP BURCUNA EN UYGUN BURÇLAR HANGİLERİDİR?

Yengeç ve Balıkla aynı sularda yüzebilir ve sevebilir. Bir başka Akrep’in zorlayıcılığına tapar. Kova, Aslan, Boğa gibi anlayamadığı sabitlikleri ve kararlılıkları çözmeye çalışırken tutkuyla aşık olabilir. Evlilik için ideal burcu iyimser ve zeki Yaydır.


YAY

Canlı ve ateşli Yay kadını doğru kitapları okur, doğru yerlerden alış veriş yapar, doğru kişilerle arkadaş olur ve doğru derneklere üye olur. Buradan da anlayacağınız üzere güçlü bir doğruluk duygusu vardır. Aklından bir anda geçen sezgisel düşüncelerine son derece güvenir. Huzursuz olduğu kadar iyimserdir ve enerjiktir. Rahatsız etme derecesinde provakatör davranışlar sergiler. Arkadaşları veya sevgililerine karşı istemede sık sık pot kırar. Yolculuk etmekten hoşlanır. Keşfetmeye karşı derin bir istek duyar. Keşifleri coğrafi olduğu kadar cinsel veya ruhsal olabilir. Çok fazla arkadaşı vardır. Değişik yaşam biçimlerine ilgi duyarken ailesine karşı ilgisini erken yaşta kaybeder. İnsanlara karşı gösterdiği ilginin çok azını çocuklarına ve kendi ailesine gösterebilir.

Coşkuludur. Her aman hareket halindedir. Doğru bir otoriteyle karşılaşırsa itaat edebilir. Bağımsız ve avangart olmasına karşın davranışlarında çok tutucudur. Çevresindeki insanlara meşgul arı imajı sunar. Durgunluk ve can sıkıntısı onu fiziksel olarak yorar.

Şanslı, müsrif ve vericidir. Geniş alanlar, geniş evler, büyük eşyalar ferah odalar arzular. Genişleme ve yayılma doğasının bir parçasıdır. Son derece eğlenceli olan Yaylar, sevgililerini eğlenceli yanlarıyla ele geçirirler.

NASIL BİR AŞK ARAR?

Hoşlandığı biri olduğunda doğrudan peşinde koşan, ilgisini gösteren Yay insanı, ilk hareketi yapar ve bunu kabul edecek birine ihtiyaç duyar. Partneri bu ilk hareketten tehdit algılamaz, hoşlanır. Avlanmayı seven, sürprizlerden hoşlanan, sevgililikten çok arkadaşlık ederek aşkını büyütebilen bir sevgili tam Yay burcuna göredir.

Eğitimli insanlardan etkilenir bu nedenle en azından kendine denk veya mümkünse üst seviyede eğitim almış, deneyimleri olan ( yaşı ilerlemiş olabilir), sevgili olduğu gibi en iyi arkadaş olabilen, bağımsız olabilen ve bağımsız bırakabilen biri son derece çekici gelir. İlişkisine egemen olmak, kuralları koymak ister.

ONU NASIL FETHEDEBİLİRSİNİZ?

Ona eşit bir özgürlük alanı vaat edin. Aşırı üstüne düşmeyin, Çok sık arayıp, mesajlar yazmayın. Bunu o yaptığında karşılık verin. İsteklerinizi açıkça söyleyin ve dürüst davranın. Diplomanızdan, kaliteli bir çevreniz olduğundan ve modayı izlediğinizden haberi olmalı.

Mum ışığında sıradan bir akşam yemeği ile romantizm yaratmaya çalışmayı. Sizi son derece banel bulabilir. Ona duygularınızdan ve ilişki konusundaki gerçek düşüncelerinizden bahsedin. Birkaç günlük ilişkinizde on evlilik planlarınızdan bahsetmeyin, inandırıcı olmaz. Gerçekten birbirinizi tanımanızı isteyecektir.

Kadın ya da erkek Yay burcu insanı doğası gereği aşktan ayakları yerden kesilmez. Çok sempatik, çok verici, çok aşık olabilir. Bu aklını kaybettiği anlamına gelmez. Yeterince akıllı ve gerçekçi davranmanız onun aşkını ve saygısını kazanmanızı sağlayabilir.

İLİŞKİDE NASIL DAVRANIR?

Açık sözlü ve dürüsttür. Samimidir. İlkeli, saygın, tarafsız davranır. Hatta o kadar tarafsızdır ki zaman zaman partnerini yandaş olmayışı kızdırır. Gerçeği öğretmek için yaratılmıştır.

Bununla birlikte gerçekleri yalnızca gerçekleri bilmek ister ama moralini ve iyimserliğini bozacak gerçeklerden haberdar olmak da istemez. Bir anda elinde seyahat biletleriyle karşınıza çıkar ve tüm programınızı alt üst etmesini iyi niyetli bir sebebe bağlar. Ona kızmakla sevmek arasında kalırsınız. En yakın arkadaşınızın hakkında söylediğiniz küçük dedikoduyu yumurtlar, patronunuza ondan nefret ettiğinizi söyler veya müşterinize sattığınız malın kalitesizliğinden dem vurur. Bu nedenlerle onu yanınızda taşımama kararı alabilirsiniz. Bu dürüstlük abidesi ateş insanı tam anlamıyla bir patavatsızdır. Sizi zor durumda bırakabilir. Ve her zaman tamamen iyi niyetlidir.

CİNSELLİĞE BAKIŞ AÇISI NASILDIR?

Yay burcu insanı açısından cinsellik kutsaldır. Her ilişkiye bir bayram havasıyla girer. Cinsel partnerinde dostluk ruhu arar. Onun asıl ihtiyacı ömür boyu sürecek bir bağlılık değil, yalnızca yakın bir ruhtur.

Aşkla cinselliği ayırt etme yeteneğine sahiptir. Bu nedenle tek gecelik ilişkilerde çok rahattır. Kahvaltıda mutlu, rahat ama ilişkiden o an çekip gitmeye de hazırdır. Uzun ilişkilerinde bile aşktan ziyade dostluğa önem verir. Enerji, bağımsızlık ve seksapel konularında kendisine uygun bir eş arar. Cinsellik te de, aşk ta da eşitlik peşindedir. Efendi-köle ilişkisi ona göre değildir.

Yatakta yorulmaz ve özgürlük duygusu yaşatan bir yoga seansından sonra sevişmek isteyebilir. Direkt ve dolaysız yaklaşımlardan hoşlanır. Bir cinsel ilişki de huzuru, sıcaklığı, evrenle bir olma duygusunun yansımalarını arar.

İLİŞKİ İÇİNDE YAPMAMANIZ GEREKENLER

Onu finansal sorunlarınızla saatlerce ağlatmadan önce iyice düşünün. Güçsüz ve ajitasyon eğilimi çok olan birine sadece acır, hayranlık duyamaz, Aşkın temeli ise hayranlıktır.

Sık sık arayıp nerde olduğunu, ne yaptığını sorgulamak, kıskançlık krizlerinizle onu eve hapsetmeye çalışmak, bütün iş arkadaşlarını tanımak istemek bir Yay burcu insanını son süratle kaçırtmaya yeter.

İlişkinin başında onun peşinden koşmanız çabucak soğumasına enden olabilir. Ağır başlı ve geri çekilmiş bir tutum, Yay burcu insanını kendinize çekmenize yetebilir.

HANGİ HEDİYELERİ SEVER?

Seyahat biletlerini, gezi kitaplarını, eğitici ve öğretici tüm kitapları, müzik albümlerini ( ama kendi tarzı olmalı ve elinde bulunmamalı), konser biletlerini ve kesinlikle kaliteli ve özel yapım şarapları, yurt dışından getireceğiniz egzotik hediyelik eşyaları sever.

YAY BURCUNA EN UYGUN BURÇLAR HANGİLERİDİR?

Bir başka Yayla yeni diyarların ve öğretilerin keşfine çıkabilir, Koç ve Aslana sırılsıklam aşık olabilir. Evlilik için ideal burcu Oğlaktır. Balık, İkizler veya bir Başak tutkuyla bağlandığı büyük aşkı olabilir.

 

OĞLAK

Hayatta kalma gücü ve eşitsizliklere karşı başarma yeteneği ile donatılmış Oğlak burcu, bunalımlar ve düşmanlıklarla başa çıkma uzmanıdır. Sadık bir sevgili ve arkadaştır. Güvenilir duruşu ile dikkat çeker. Geç yaşlarına kadar hiçbir konuda kendinden tam emin değildir. Başkalarının ilişkileri hakkında sezgileri ve zekasıyla davranan iyi bir danışman olabilir ancak konu kendi ilişkisi olduğunda ne kendine ne başkalarına güvenmez. Kendisine duyduğu kuşku onu sık sık depresyona sokabilir.

Büyük idealleri ve beklentileri vardır. Eninde sonunda ulaşır ama genellikle geç ulaşır.

Kullanma, yararlanma ve başarı anahtar kelimeleridir. İşlevsel ve yararlı olmayan hiçbir materyale para ödemek istemez.  Gizli ve hedef odaklı bir hırsı vardır. Kesinlikle yönetmek için doğmuştur ama aile içinde veya eşiyle ilişkilerinde otorite olmak yerine edilgen kalmayı tercih eder. Aşırı kaygılı, korkulu, eleştirel, fobi derecesinde maddi korkuları olabilir. Sert ses tonu ve yargılarıyla ilk etapda mesafeli bir izlenim bırakır. Ondan hoşlananların duygularına inanmakta zorluk çeker. Kişisel görünümünün ve imajının detaylarını ihmal ederek, kötü bir izlenim bırakabilir. Kendisinden daha şık ve görkemli insanlara ilgi duyar.

Onu büyüleyici kılan doğuştan gelen fantezilerini gerçekleştirme yeteneğidir. Hırslı ve azimlidir.

NASIL BİR AŞK ARAR?

Çoğunlukla yanlış kişilere, karşılığında ona verecek hiçbir şeyi olmayanlara kapılır. Başarısız aşklar yaşayıp sonunda iyi bir ders çıkarabilir. Aynı anda hem sevgi duyumsayıp hem kusur bulacağı sevgilisinin güven vermesi önemlidir. Gelecek vaat eden birine ömür boyu bağlı kalabilir. Çok zengin, çok şık, çok elit gibi niteliklere yönelişi yoktur. Güven duymak her şeyden önemlidir ve bir Oğlak güvenmek için ortalama 1 yıl bekler, izler, gözlemler. Bu süreçte yargılarını yüksek sesle dile getirmeyebilir.

Aşık olduğunda bir melek, şirkette imparator/ imparatoriçe olabilir. Bir süre partnerinin aynadaki yansıması da olabilir. İkna edicidir ve eski moda flört yaşamaya eğilimlidir. Sevgilisinin tüm beklentilerini yerine getirebilir. Adeta partneri için yaşar.

Bütün bunların karşılığında istediği tek şey, duygusal tepkilerini saklamadan gösterebilen ve parasının kıymetini bile bir eştir.

ONU NASIL FETHEDEBİLİRSİNİZ?

Para konusunda asla tartışmadan, tutumlu olduğunuzu ince nüanslarla fark ettirerek etkileyebilirsiniz. İlgili ve güvenilir davranın. Yemeğe çıkın ama çok şık ve pahalı yerleri tercih etmeyin. Finansal durumu ne olursa olsun bir Oğlak aşırı müsrif davranılmasından hoşlanmaz.

Sizin en sevdiğiniz müzikleri, filmleri, yemekleri unutmama özelliği vardır. Sizinde böyle ayrıntılara dikkat etmeniz gözlerini yaşartır. Partnerinin duygusal ve ruhsal gelişimi için neye ihtiyacı varsa onları sağlamaya çalışır. Karanlıktan korkan sevgilisi için dekoratif mumlar alabilir. Aynılarını yapabilirseniz ve duygusal tepkilerinizi korkmadan dile getirebilir, sık sık sevgi sözcükleri söyleyebilirseniz, saçlarını okşamadan günün bitmesine izin vermezseniz ve asla aldatmazsanız o sizindir.

İLİŞKİDE NASIL DAVRANIR?

Utangaç ve korkaktır. Sevilmemekten, terk edilmekten, yalnız kalmaktan, yargılanmaktan, hata yapmaktan korkar. İlişkiyi denetleme ve sürekli tetikte olma hali partnerini ürkütebilir. Birini sevmeye karar verdiğinde her şeyi ile sever. Hiç bir şey sevdiklerine yönelik koruma güdüsünü sarsamaz. Başkalarıyla bağımlı bir ilişki geliştirmek isteyebilir ama nihai amacı sevgilisiyle uyum ve tam bir kaynaşmadır. Ya sevdiğine kendini aşırı adar veya tam bir geri çekilme hali içine girer. Zayıf ve asalak kişilere karşı büyük bir hoşgörüsüzlük besler.

CİNSELLİĞE BAKIŞ AÇISI NASILDIR?

Oğlak için cinsellik çok önemlidir ama dünya çapında tanınma arzusunun yerini tutmaz. Küçük bir çocukken bile iyi düşünür ve planlama yapar. Ama cinsellikle genelde geç tanışır. Ergenlik döneminde birisine kendini vermeye meraklı değildir.

Cinsel haz ister. Bu nedenle sevgilisinin tüm talepleriyle ilgilenir. Onun yanından ayrılmaz. Genellikle karşılığında adanmış bir aşık talep eder. İlişkinin ilk dönemlerinde sonuna kadar gitmeme konusunda çok dikkatlidir ve kendini tutabilir. Bedenini de ruhunu da özel ilişkiler için korur. Son derece seçicidir. Ya çok erken evlenir ya da aşırı geç evlilik yapabilir. Cinsellik ve ilişkiler konusunda hem gerçekçi hem romantiktir. Gizli bir görkem arar.

İLİŞKİ İÇİNDE YAPMAMANIZ GEREKENLER

Aşırı çocuksu talepler, savurganlık ve kredi kartı borçlarınız Oğlak partnerinizi kaçırabilir. Ve giderken size verdiği tüm borçları faiziyle birlikte geri alabilir.

Sık eş değiştiriyorsanız ve Oğlak sevgilinize bir kez yakalandıysanız bir başka şansınız olmayabilir. Henüz evlenmediyseniz ne olursa olsun ailesinin onayını almalısınız. Bir Oğlak ailesinin onaylamadığı bir eşe asla evet demez. Duyarlı, romantik ve korumacı birine duyduğu gereksinime karşılık duyarsız, umarsız ve duygularınızı göstermekten yoksun tutumunuz Oğlakla ilişki kurma şansınızı yok eder.

HANGİ HEDİYELERİ SEVER?

İhtiyacı olan ve işlevsel el aletleri, makineler, kremler, düğmeler her şey ama her şey onun hediye olarak kabul edeceği, sevineceği materyallerdir yeter ki cici bir kutuya konarak hediye olduğunu belli edin. Sık sık ihtiyaç listesi yapan Oğlak sevgiliniz market alışverişinde ödediğiniz şampuanı bile hediye olarak kabul etme ve değer verme eğilimindedir. Size güven duymuşsa hediyelerinizin pahasıyla değil düşünceli tavrınızla ilgilenecektir.

OĞLAK BURCUNA EN UYGUN BURÇLAR HANGİLERİDİR?

Bir başka Oğlak, Boğa ve Başakla hem finansal hem de romantik ortak olabilir, uyumlu bir ilişki kurabilir. Yengeç, Koç veya Terazi ile tutkunun gücünü hissederse, savrulur, sürüklenir, derin bir aşk yaşar. Kova en ideal eşidir.

 

KOVA

Kötü gün dostu Kovalar, uzak, soğuk, mesafeli fakat son derece ilgi çekici ve orijinal görünüşleri ile dikkatleri üzerlerine toplarlar. Hemen her konuda ukalalık derecesinde bilgileri vardır. Bir çok ilişki kurar ve bunların çok azını “ yakın ilişki” olarak sınıflandırır. Ne kendisi hakkında ne de başka insanlara ait çözümlemeleri hakkında bilgi verir. Özel konuları konuşmak yerine toplumsal konuları paylaşmayı tercih eder.

Siz ağlarken aynı duyguyu paylaşmayabilir ancak sizi sorununuzdan çıkartmak ve ders vermek tam ona göredir. Duygusal konulara zihinsel mikroskobuyla bakış fırlatır. Kendini haklı gördüğünde daha duygusal olan partnerini incitebilir. Bununla birlikte insan ilişkilerinde şaşırtıcı bir sağduyusu vardır. İlk bakışta kimin kendisine uygun olduğunu anlayabilir.

Çok fazla kişisel soru sormaz. Bir şey söylemek istediğinizde sormasına gerek olmadığını düşünecektir. Düşgücü ve fantastik yaratıcılığı olağandışıdır. Geleneksel kadın-erkek sınırlarını aşmıştır. Buna rağmen son derece misafirperver, eğlendirici ve hayvan sevgisi ile doludur.

İklim bozulmaları, çevre kirliliği, sanat tarihi, bilimsel araştırmalar ve astroloji gibi konularla ilgilenir. Astral seyahat yapmayı yemek yapmaya yeğler. Partnerinin kendisini geliştirmesi ve sürekli yenilemesi gerekir. Yoksa o kendi gelişimsel yolunda tek başına yürüyüp gider.

Psişik yetenekleri öylesine gelişmiştir ki 6.hissiyle doğru aşkı doğru anda bulabilir. Bir ilişkinin seyri için literatüre veya uzmana başvurur.

NASIL BİR AŞK ARAR?

Zeki, toplumsal konularla ve politikayla ilgilenen, metafizik olaylara kandırmaca olarak bakmayan, düşünce alanı geniş, yaratıcı zekası kuvvetli ve hayvanlara, topluma duyarlı bir partnerle ilgilenebilir.

Genellikle aile içindeki otorite olan ebeveyne aşırı yönelimi söz konusudur ve ona benzeyen birini arar. Kesinlikle bulduğu kişi samimi ve hümanist olmalıdır. Samimiyetsizliği ve çıkarcılığı kabullenemez.

ONU NASIL FETHEDEBİLİRSİNİZ?

Kültürlü, ilginç, sıra dışı görünüyorsanız bu şahane. Sizinle ilgilenebilir. Seksi görünmeye çalışmaz ve seksi bir partner arayışındaysanız sizi küçümser. Entelektüel bilgeliğinin yanı sıra alçakgönüllüdür. Övülmekten, kendisini öven kişilerden haz etmez. Mal varlığınızla onun gözünü boyamanız söz konusu bile olamaz. Popüler olanla, moda olanla ilgilenmez. Seçkin ve ağırbaşlı görünümünüz cebinizdeki paradan daha anlamlı olabilir. Hoşgörü kalbini açan anahtar kelimelerin başında gelir. Açık fikirli ve hayvan seven biriyseniz şansınız bol demektir. Sarılmak, dokunmak gibi duygusal yaklaşımları üstlenmelisiniz o bunları yapamaz.

İLİŞKİDE NASIL DAVRANIR?

Kendi özel yöntemleriyle insanları etkileyebilir çünkü zihninin gücü o derece fazladır. Platonik aşka cinselliğe olduğundan daha düşkündür. Partnerini elde etmek için bütün yolları deneyen biri kadar gizemli ve ilgi çekicidir. Çünkü uzak ve ilgisiz davranır.

Kendi sorunlarını kendisi çözmek ister ve gereksiz sorunlarla onu sıkboğaz etmenizi affetmez. Kendi kendini motive eder ve aynısını sizden bekler. Kendinizi iyileştirmenizi öğrenmenizi ister.

Aşık olduğunda kendini bütünleşmiş hisseder. Planlar, konuşur, heyecanlanır, yüreği açılır. Ortam pembeleşir.

CİNSELLİĞE BAKIŞ AÇISI NASILDIR?

Seksapele sahip olmaya değer vermez. Cinsel açından kendini sınırlayan, soğuk ve yavaş bir yaklaşımı vardır. İlk sevgilisine daima bağlı kalır. Bir başkası olduğunda bile ilk aşkını unutmaz.

Maço erkekler veya süslü kadınlar onun tarzı değildir, tahrik olmaz.

Cinsel düzeyde bir katılımcıdan ziyade gözlemci veya kışkırtıcıdır. Bazen en yakın cinsel temasların ortasında aklı başka şeylere takılabilir ve konsantrasyonu bozulabilir.

Onun uyaranı kendisi kadar zeki ve aktif bir beyni olan partnerdir. Günlük yaşamında önemli sorumlulukları varsa sadece “görevini” yerine getirir. Günlük sorumlulukları düşündürücü değilse ve aşıksa partnerine hoşlandığı şeyler hakkında ipucu verir veya yol gösterir. Zorlamalı bir ilişkiden bir anda kaçıp uzaklaşabilir.

İLİŞKİ İÇİNDE YAPMAMANIZ GEREKENLER

Üstüne atlayan, sık sık arayan, günde az 3 kere mesaj yazan ve bağımlı ilişkiler geliştirmeye eğilimli biriyseniz Kovadan uzak durun. Size aradığınızı vermez ve bilinçli bir şekilde kapsama alanınızın dışına çıkarır.

Ona hesap sormayın. Nerde kimle olduğu konusunda bilgi verse bile kıskançlık krizlerine asla tahammülü yoktur. Arkadaşları onun en kıymetlisi olabilir, yargılamayın, yadırgamayın.

Cinsel ilişki makinesi gibi davranmayın. O geceler boyunca konuşmayı, bilgi alışverişini sevişmeye tercih edecektir.

Kimsenin onu kötü ve bunalımda görmesini istemez, yalnız kalma gereksinimine ve aynı evde yaşıyorsanız kendine özel alan yaratma arzusuna saygı gösterin.

HANGİ HEDİYELERİ SEVER?

Bilimsel araştırma cd.leri veya kitapları, bilgisayarlar, astroloji seminerleri, fotoğraf makinesi ve  bir eşi daha olmayan özel dikim kıyafetler ( elbette moda dışı olmalı) ona göredir. Çiçekçiden alınan bir demet gül yerine yol kenarından kopardığınız endemik bitkileri tercih eder. En salaş balık restoranında ve roman havalarının içinde bir akşam yemeği onu çok mutlu eder.

KOVA BURCUNA EN UYGUN BURÇLAR HANGİLERİDİR?

Bir başka Kova, zeki İkizler ve adil Terazi ile zihinsel aşkı yakalar ve uyumlu bir beraberlik kurabilir. Akrep, Aslan ve Boğa ona tutkuyu öğretecek partnerlerdir. Bir Balık ideal eşi olabilir.

 

BALIK

Romantik, karışık, duyguları değişken, hayalperest, özverili ve ruhsal arayışlara yatkın Balık burcu fedakar bir aşıktır. Ancak kendisini bir ilişkinin kurbanı gibi gösterme eğilimi ile sürekli şikayette bulunabilir. Duygusal zekası onu herkesi anlayan biri haline getirir. Bu nedenle çekici, hülyalı, anlayışlı görünür ve puanları toplar. Eziyetli bir sevgiliye tahammül eden kurban rolünde olmadığında, bir aşığı kurtaran kahraman rolüne bürünür. İki rol arasında gidip gelir.

Psişik, sanatsal, telepatik güçleri vardır. Ellerini koyarak iyileştirebilir. Bir çok Balık geleceği okur, resim yapar, şiir yazar ya da oyunculuk yapar. Yoksullarla çaresizlerin savunucusu olabilir. Sahip olduğu yetenekleri  destekleyen kişi ve gruplarla korkularından uzaklaşır, hayallere dalmasının önüne geçer.

Aşka aşıktır. Kolay aldanır, kolay incinir ve kolay aldatır. İhtiyaç duyulmaya ihtiyacı vardır. Ani coşku karşısında bütün romantik yetenekleri ortaya çıkar ve sakinlikle romantizmi, huzurla aşkı birleştirir. Partneriyle iki yetişkin ilişkisi kurmak yerine anne-baba-çocuk ilişkisi kurabilir.

NASIL BİR AŞK ARAR?

Güçlü, öfkesini saklamayan ve akılcı biri Balık burcunun bütünleyeni olacaktır. O bir yöne giderken onu yumuşakça zır yöne döndürecek ruh eşini arar. Partnerini kendi içine döndürmeyi, mutlu etmeyi ve sevmeyi ve korumayı başarır. Aynı tutumu sergileyebilen partnere mükemmel gözüyle bakacaktır. Duygusal derinliği olan, duygu dünyasını iyi bilen aynı zamanda analitik zekasıyla hayran bırakacak bir partnerle zaman geçirmek ister. Cinsel uyuma önem verir. Uyumsuz birine katlansa bile sık sık etrafına şikayet eder. İlişkinin bittiğini yavaşça belli etmez. Bir anda ortadan kaybolur ve isteksizliğine dair en küçük bir ipucu bile vermez. Bu nedenle Balık aşkınızı elinizde tutmak için onun beden ve bakış dilini okumayı öğrenmelisiniz.

ONU NASIL FETHEDEBİLİRSİNİZ?

İlgilenin, arayın ama üstüne aşırı düşmeyin. Dozunda bir davet veya bakış onun duygularınızın en derinde gizlenen bölümlerini bile anlamasını sağlayacaktır. Size bir miktar acıması, geçmişinize ait hüzünlü anıları paylaşmanız ateşleyici bir etki yaratır. Merhamet duygularını canlandırırsanız ilişkiniz hızlanır.

Romantik bir akşam yemeğinde gözlerinin içine uzun ve hülyalı bakışlarla bakmanız bir hayli etkileyici olacaktır. Mutlaka her buluşmada küçük bir hediye yanınızda olsun. Veya ayrılırken yanağına sıcak bir öpücük kondurun. Onun sizi korumasına izin verirken, onu korumaya çalıştığınızda hissettirin. Sevilmeye ihtiyacınız olduğunu net bir şekilde anlatın.

İLİŞKİDE NASIL DAVRANIR?

Işıklı, anlamlı güzel gözleri ve bakışları vardır. Gözlerine ömür boyu bakmak isteyecek pek çok aşığı olur. Büyüsüne kapılmamak imkansızdır. Aşkta ve işte esnek, sürprizlerle doludur. Göründüğünden daha katıdır. Biri fazla yaklaştığında uzaklaşma eğilimindedir. Gereksinimlerine uygun ideal eşini arar. O günlerdeki gereksinimleri önceliğidir. Her rol ve durum için bir maskesi vardır. Partnerine aşık olduğunda dünyaya onu memnun etmek için geldiğine inandırır.

Çoğunlukla yanlış eş seçer ve bu hatayı sürekli tekrarlar. Bir sevgiliden ayrıldıktan sonra tekrar ilişki kurmamaya yemin ederse de yeniden ilişki kurar.

Çoğunlukla kabalığı davet eder ve sinirli, gergin, acımasız birine aşık olur. Kendisine yapılanlara izin verdiğini anladığında eşini terk eder. Terk ediş öncesi genellikle aldatır.

CİNSELLİĞE BAKIŞ AÇISI NASILDIR?

Örtük, gizli, elektrikli bir cinselliği vardır. Ancak işin erbabı biri onun potansiyelini ortaya çıkarabilir. Aşık olduğunda bir cinsel sanatçıya dönüşür. Çabuk öğrenir ve sevgilisinin isteklerine razı olur. Partneri ne kadar ahlak dışıysa o kadar hoşlanır. Cinsel olarak uzlaşmayan, gereksinim ve fantezilerini özgürce ifade eden bir sevgili ister.

Cinselliğin bir oyun gibi: yaratıcı, özgür, çeşitli olmasından hoşlanır. Sıcak küvette, havuzda, yıldızların altında yapılan cinsel aktiviteler kendisini aşmasını, rahatlamasını sağlar.

Aşkla cinselliğin birleşmesinde aradığı şey saflık ve uyumdur. En büyük görevi, sınırlanma ve red edilme korkusunu yaşam ve aşk sevgisine, suçluluktan arınmış cinselliğe dönüştürmektir.

İLİŞKİ İÇİNDE YAPMAMANIZ GEREKENLER

Onun üstüne düşmemelisiniz. Hemen kaçar. İlişkinin başında iyi ve olumlu görünmeniz onu etkilemez. Tam tersine çözmesi zor, karmaşık ve sert kişiliklere ilgi duyar. Güçlü birine duyduğu ihtiyaç onu herkesten daha sert ve yaralayıcı olana doğru çeker.

Maddi gücünüzün azalması veya yok olması tehlikesi varsa Balık sevgilinizle ilişkinin başında bunu paylaşmamalısınız. O zor gün dostu olabilir ancak gerçekten aşık olması gerekir. Güce duyduğu gereksinim sizin aciz duruma düşme potansiyelinizle aşkının yok olmasına sebep olabilir.

HANGİ HEDİYELERİ SEVER?

Romantik ve değer vererek aldığınız her hediye makbuldur. Bir miktar pahalı olması hediyenizin etkileyiciliğini arttırır çünkü düşük özdeğer duygusu Balıklara alacağınız her hediyenin kendisine önem verildiği bilgisiyle eşitlenir. Balık ve deniz ürünleri figürleri olan mutfak eşyaları, süs eşyaları, tablolar, şiir kitapları, romantik filmler tam ona göredir.

BALIK BURCUNA EN UYGUN BURÇLAR HANGİLERİDİR?

Bir başka Balık, Yengeç ve Akrepler ruhsal eş olabilir. Uyumludur, duygusal paylaşımları mükemmeldir. Başak, İkizler, Yay gibi değişken gurubun diğer üyeleri ile tutkulu beraberlikler yaşar. Agresif ve maço Koç, Balık burcunun ideal evlilik burcudur.

Su Karakuş
Uzman Astrolog

İletişim: astrolojikulubu@gmail.com

WhatsApp Hattı: 0 (505) 010 70 59

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI