Ana SayfaYazarlarAltın Üçgen’le İlişkileri ve Ruhu İyileştirmek

Altın Üçgen’le İlişkileri ve Ruhu İyileştirmek

Su hanım merhabalar,

Çok teşekkür ederim size, bana böyle eşsiz bir deneyim yaşattığınız için. Uyumlamanın başladığı andan itibaren tüm enerjiyi o kadar net hissettim ki, yaşadıklarımı kelimelerle ifade etmem çok zor. Öncelikle avuç içlerimde, onlarca nokta tek tek ayaklandı sanki. Eğer o an bi ses duyabilseydik her noktanın aktive oluşunda bi “çın” sesi çıkardı eminim. Eş zamanlı olarak başımda, tam alnımda saçlarımın başladığı yerde inanılmaz yoğun bir enerji hissettim, o dakikadan sonra her şey çok güçlüydü, başımın önü tarafındaki saç diplerimde sağdan başlayıp sola doğru devam eden bir enerji yükselmesi, ardından yavaş yavaş alnıma inmesi ve gerçekten iki kaşımın ortasında toplanması. Benim için en şaşkınlık verici olanı, gözlerim kapalıydı fakat sanki açıkmış da görebiliyormuşum gibi hissetmemdi, hatta bir kaç kez gözlerimi bile sıktım emin olabilmek adına ? Uyumlama bittikten sonra da devam etti etkileri, kafamın üzerinde bir uyuşma varmış gibi ama asla kötü anlamda değil, başka bir dünyada olmak gibi, her şeye yukardan bakıyormuş gibi, tarif etmek çok zor ancak çok güzel..

 Size uygulamalarla ilgili bir kaç sorum olacak, müsait, bir zamanınızda yanıtlayabilirseniz çok sevinirim:

 -Kendime ya da bir başkasına fiziksel bir rahatsızlık için şifa gönderirken örneğin  “yumurtalık kistimin şifalanmasına” deyip ellerimi bölgeye koymamın yanında bir de “bu rahatsızlığa sebep olan durumun kaynağının şifalanmasına” diye niyet ederek de enerji göndermemiz gerekir mi? Bir de mesela rahatsızlık için belli bir bölge yoksa, örneğin benim güneş lekelerim var onların şifası için göndermek istediğimde elimi koyacağım belli bir yer yok çünkü yayılmış durumda bir çok yerde, böyle durumlarda nasıl enerji göndermeliyim?

 -Uzaktan birine şifa gönderirken ellerimizi notlarınızda gönderdiğiniz şekilde tutmanın yanında uygulama şekli olarak bir kağıda yazıp o kağıda enerji göndersek de olur mu ve bu iki elimizin arasında tutmak şeklinde mi yoksa örneğin kağıdı bir masanın üzerine koyup ellerimizi onun üzerine koymak şeklinde mi yapılmalı? Dilekler için de kağıda yazabilir miyiz?

-Bir kişiyle aramızdaki durumun, ya da geçmişte yaşanmış kırgınlıkların şifasına ya da “ilişkimizin her ikimizin hayrına olacak şekilde ilerlemesine, düzelmesine” diye niyet edilerek yada bunu yazdığımız bir kağıda da enerji gönderebilir miyiz? Altın Üçgen böyle böyle durumlara da şifa olur mu?

-Şeffaf bir prizma içinde dileğin hayal edilmesi ve ona enerji gönderilmesini nasıl yapmamız lazım? Enerjiye niyet edip, ardından hayal edip ellerimizi dur işareti yapar gibi tutarak enerji göndermemiz şeklinde mi?

Şimdiden çok teşekkür ederim, tekrar tekrar.

Kolaylıklar gelsin.

Sevgilerimle,

D.

Yukarıda okuduğunuz satırlar birkaç gün önce Altın üçgen şifa sanatıyla tanışan bayan H. nin deneyimleri. Eğer ruhsal düzeyiniz uyumlandığınız şifa sanatına yakınsa bu tür unutulmaz deneyimler yaşarsınız. Eğer sadece bencile bir amaç için uyumlanıyorsanız ve ruhsal düzeyiniz henüz gelişmemişse hiçbir şey hissetmeyebilirsiniz.

Bu makale Altın Üçgen ( mutluluk şifası) şifa sanatına uyumlanarak, psişik yeteneklerini, beden ve ruh sağlığını geliştirmek, mutluluk duygusunu çoğaltmak, başkalarını iyileştirmek isteyenler için umarım aydınlatıcı olacaktır. Bayan H. nin sorularını ve verdiğim yanıtları işte bu nedenle paylaşmak istedim.

Altın üçgenle Sağlığınızı ve Hastaları İyileştirme Teknikleri

-Herhangi bir şifa sanatına uyumlandıysanız ve birin ya da kendinizin hastalığını iyileştirmekse amaç, mutlaka ellerinizle bir yere, hasta yere dokunmak gerekmez. hatta çoğunlukla kaynak hasta görünen yer değildir. Birçok hastalığın nedeni düşünce sisteminizdir. Yani başınıza şifa vererek iyileşmeniz mümkündür.

Yumurtalık kisti gibi teşhisi konmuş bir hastalık için bile “yumurtalık kistimi ve onun nedeni olan kaynağı şifalandırıyorum” diyerek iyileştirebilirsiniz. Bu sırada bedeninize dokunmanız gerekmez. Altın Üçgen sembolünüzü başınızın üstüne dokunmadan çizip, ellerinizi kendinize yöneltmeniz yeterlidir. Keza Güneş lekeleriniz içinde aynı şekilde şifa gönderilebilir.

Bir başka yöntem de: şeffaf bir prizma hayal edip, içinde iyileştiğinizi tamamen hastalıklardan uzak mutlu olduğunuzu düşlemektir. Şeffaf prizmayı Altın Üçgen sembolüyle şifalandırmaktır. Bu teknikle işler kolaylaşır, imajinasyon yeteneğiniz gelişir.

Altın Üçgenle Dilekleri Gerçekleştirmek, Uzaktan Şifa Göndermek

-Dilekler veya uzaktan birine şifa göndermek için bir kağıda yazma tekniğini her şifa sanatında kullanabilirsiniz. Eğer böylesi kolayınıza gidecekse hiç sakıncası yok.  İki elinizin arasında tutmalısınız. Seyahatlerde, günlük yaşamda toplu taşım aracı kullananlar, uzun bir yol yürüyerek işe, okula gidenler için çok işlevsel bir tekniktir. Zamanı iyi değerlendirmenizi ve beyninizi boş şeylerle, negatif düşüncelerle doldurmamanızı sağlar. Bu da enerjinizi çoğaltır.

Uzaktan şifa göndermek istediğinizde kullanabileceğiniz bir başka teknik de imajinasyondur. Yani düşlemek. O kişiyi gözünüzün önüne getirip, yüksek benliğinden izin istedikten sonra şifalandırabilirsiniz. Dileklerinizi olmuş gibi hayal etmek, prizmaya yerleştirmek gibi yöntemler kağıt yerine kullanabileceğiniz kolaylıklardır.

Altın Üçgen’le İlişkileri İyileştirmek

 “Evrenin ve sizin hayrınıza olan bir ilerleme, düzelme” şifa sanatlarını kullanırken doğru bir cümle değildir. Düzelme evrenin ve sizin hayrınıza değilse kötüleşme olsun gibi bir mantık da çıkarılabilir mi buradan? Veya partneriniz artık sizi sevmiyor başkasını seviyorsa da düzelsin mi? O başkasını severek mi sizinle olsun? Veya sevmediğiniz biri size Altın Üçgenle her gün şifa gönderdiğinde siz onu sevmeye başlayın, sevdiğiniz partnerinizde ayrılmak zorunda olun bu hoşunuza gider mi? Başkasının da duygularının karıştığı dileklerde başkasının duyguları adına bir dilekte bulunamazsınız. Enerji akmaz. Dileğiniz gerçekleşmez.

İlişkiler için “geçmişi, kırgınlıkları şifalandırmak”, “tanıştığınız güne” ve “ayrıldığınız güne” şifa göndermek harikadır. Olması gerekeni oldurmak için yeterlidir. Bu sayede eğer birbirinizi gerçekten seviyorsanız yeniden ve daha olgunlaşmış bireyler olarak bir araya gelirsiniz. Eğer birinde sevgi eksikliği varsa tamamlanır veya ikinizde başka nedenler, başka çıkarla için birlikteyseniz ( hırs yapmak, etrafa sevgilim var demek, zenginliğinden konumundan yararlanmak, yalnız kalmamak vs) ikinizin de karşısına en doğru kişiler çıkar ve birbirinizi kırmadan ayrılırsınız.

Özetle yapacağınız şey: X kişiyle ilişkimi şifalandırıyorum, X kişiyle tanıştığım günü şifalandırıyorum, X kişiyle ayrıldığım günü ve birbirimizde yarattığımız travmaları şifalandırıyorum, X kişiyle tüm geçmişimizi şifalandırıyorum diyerek enerji göndermelisiniz. Günlük 5. dk yeterlidir.

İlişkilerde size dönmesini dilemek yerine Onda yarattığınız travmaları, verdiğiniz acıları, hissettirdiğiniz negatif duyguları şifalandırmak en doğrusudur. Sizde uzaklaşma nedenlerini anlamanız ve evrenin hayrına olacak şekilde değişmeyi dilemeniz dönmesini dilemekten daha doğru ve etkilidir.

Şeffaf Prizmayla Şifa Göndermek Nasıl Yapılır.

-Şeffaf bir prizma hayal edin eğer edemiyorsanız şeffaf bir prizma edinin önce uzun uzun bakın. Bun kolaylaştırmak üzere size bir fotoğraf göndermiştim. Fotoğrafa bakmanız da bir biçimde işinize yarar.

-Şeffaf prizmanın içinde dileğinizi gerçekleşmiş biçimde hayal edin.

-Prizmanın üzerine Altın Üçgen sembolünü çizip dilerseniz niyet etme cümlesi kullanarak pekiştirin. İmajinasyon zaten bir dileği ifade etmektir ayrıca cümle kurmaya gerek olmaz ama ille de kurayım derseniz sakıncası olmaz. “Bu dileğim için Altın Üçgen enerjisinin benden akmasını onaylıyorum” “ Bu dileğime Altın Üçgen Gönderiyorum “ gibi basit ve anlaşılır cümleler olabilir.  Cümle ne kadar karışıksa aklınız ve enerjiniz o kadar karışır. Olabilecek en basit ve kısa cümleyi kurmaya çalışın.

-Elleri dur işareti yaparak şifa gönderebilirsiniz ama unutmayın. Altın Üçgenle çalışıyorsunuz ve Altın Üçgenin size yine fotoğrafını gönderdiğim bir el tutuş pozisyonu var. Onu kullanmalısınız. O pozisyon elleri üçgen şeklinde tutmaktır. Gönderdiğim video linkinde de bu konuda örnekler bulabilirsiniz. Prizmaya kendinize enerji verir gibi ellerinizi üçgen yaparak enerji vermeyi tercih edin.

İlgili Link: https://www.youtube.com/watch?v=RPkIhPXeBP8

Su Karakuş

Altın Üçgen Master

İletişim: astrolojikulubu@gmail.com

WhatsApp Hattı: 0 (505) 010 70 59

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI