Ana SayfaYazarlarAğustos Bebekleri

Ağustos Bebekleri

Ormanın kralı, alemin kraliçesi, verimli buğday tanesi: Ağustos Bebekleri

29 Temmuzda gerilemeye başlayan Uranüs, Ağustos’a damgasını vuran en önemli göksel olay. Ağustos boyunca doğan bebekler Uranüs gerilemesi, Neptün gerilemesi, Plüton gerilemesinin etkisi ile her şeyi derin yaşayan, hisleri güçlü, dostluğu da düşmanlığı da unutulmaz, hayal kırıklıklarına yatkın, abartmak yerine gerçekçi değerlendirmelere önem veren ancak her işi çok uğraşarak sonuçlandırabilen bireyler olacaklar. Ucuna kadar getirip başaramadıkları işler ve sonuçlandırılamayan ilişkiler her zaman bir karın ağrısı ve nedeni çözülemeyen olumsuzluk olarak yaşamlarında yer bulacak. Bu tür gerilemelerin etkisinde doğan derin bireylerin Shamballa, reiki, gibi bir şifa sanatıyla ilgilenmesi daima en iyi ilaçtır.

2 Ağustos da Aslan burcunun 10.derecesinde gerçekleşen yeniay, ayın başından 8 Ağustos’a kadar etkili. Yeniaylar yenilik getirir. Yeniay çocukları ise yenilikçi olurlar. Ayın ilk 7 gününde doğanlar mutlaka lider olma eğiliminde. Eğlence sektöründe yenilik yaratanlar, sanat dünyasına yeniliği taşıyanlar, yeni sanatların ortaya çıkmasını, çocuklarla ilgili yeni keşiflerin, filmlerin yapılmasını sağlayanlar yine bu dönemde doğacak bebekler. Ay-Satürn arasındaki üçgen açı yeniliklerin uzun süre gündemde kalmasını, moda olmasını sağlayacak güçte.  

Satürn uzun zamandır geri gidiyor ve disiplinli davranışlardan uzaklaştırıyor, kurallara karşı boşvermiş davranışlara neden oluyordu. Ayın ilk 12 gününde doğanlar boşvermişlikle disiplinsizlik arasında bocalarken, 13 Ağustos’da doğanlar aşırı kuralcı, özgüvensiz, disiplinli ve katı görünüşleriyle ürkütebilirler. Çünkü bu kişilerin ani öfkelerini kontrol etmeleri de pek kolay olmayacak. 13 Ağustos da Satürn durağanlaştığında doğan bebekler, kinci, zenginleşmek için mutlaka çok çalışmanın gerekliliğine inanan, şansına güvenmeyen, gerçekçi kişilikler olarak tanımlanacaklar.

18 Ağustos dolunayının etkisinde doğan bebeklerse ( 13-23 Ağustos arasında doğanlar) sürprizi seven, spontan gelişmelerle mutlu olan, hayatları bayram havasında, ilerleme olmasa bile enseyi karartmayan, ümitli ve keyifli bireyler olacaklar. Uranüs gerilerken doğanların yaşamlarında ilerleme kolay olmaz ve ucuna kadar gelen işler sonuçlanmaz. Ancak 18 Ağustos dolunayının etkisindeki bebekler Uranüs-dolunay olumlu açısının kurtarıcılığında daha kolay ilerleyecekler.

Özellikle 23-24 Ağustos doğumlular anlık ve aşırı öfkeleriyle, ağlamalarıyla anne baba açısından hayli yorucu çocuklara dönüşebilirler. 25-26 Ağustosta ise, Ay’ın konumu kendi içinde zıtlıkları taşıyan ve yaşayan son derece zeki ama zekasını oldukça kötüye kullanan bireylerin doğumuna tanıklık edecek. Onların iyilik ve güzel ahlak hamuruyla yoğrulurken bile fanatizme eğilimli olmamaları için özen gösterilmelidir. İçindeki asi ile dışarıdaki otorite arasında çatışma bu dönemde doğan bebekleri gelecekte bekleyen en büyük tehlikedir. Şunu söylemek daha doğru olabilir: 23-26 Ağustos bebekleri iyi yetiştirilmezlerse, ebeveyn için bir tehdit olabilirler. Aşırı suskunlarsa dikkatli olunmalı. Öfke patlamaları oldukça yıkıcı olabilir. Satürn-Mars kavuşumu beklenenden daha tehlikeli sonuçlar doğurabilir.

30 Ağustos’da Merkür doğal evi Başak burcunun son derecesinde gerilemeye başlıyor. Başak burcunun son dereceleri sağlıkla ilgili yanlış kararlar anlamında tehlike içerir. 30 Ağustos ve sonraki 3 hafta içinde doğan bebeklerin sağlık ve iş yaşamlarıyla ilgili yanlış kararlar, alınganlık, aşırı eleştirel tavırlar, küsmek, kırılmak eğilimi yaşamlarının önündeki en büyük engel olacak. Sabırlı ve sağduyulu ebeveyn, örnek aldığı kişilerin endişeden, kırılganlıktan uzak doğal duruşları gelişimleri süresince olumlu etkilenme ve yönlenme sağlayacaktır. Bu bebekleri her şeyi 2 kez kontrol etme yönünde eğitmek yaşamlarını kolaylaştırmak demektir.

Bebeğinize esenlik, sağlık, uzun ömürler dilerim.

SU KARAKUŞ
UZMAN ASTROLOG
HER HAKKI SAKLIDIR.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI