Ana SayfaYazarlarAğustos Bebekleri

Ağustos Bebekleri

 AĞUSTOS BEBEKLERİ

 

1-2-3 Ağustos da doğan Aslan burcu bebekler haddinden fazla sert, hasis ve kuralcı. Bu bebekler için önemli bir detayı atlamamak gerekiyor. Venüs-Satürn-Jüpiter arasındaki olumsuz açı, Ağustos başında doğan bebeklerin sevgi konusunu sürekli sorgulayan, derin duygularla ilgilenen, şanssızlıklarla mücadele etmekte yetenekli bireylere dönüşmelerine yardım edecek. Şans ve kader kavramları bu dönem bebeklerinin erişkinliklerinde önem kazanacak.  

 

 

11 Ağustos da Jüpiter Başak burcuna geçiyor. Bu para, iş, sağlık ve aşkın sorumluluk alınan evresi konularında bolluk bereket dolu bir dönemi simgeleyecek. 11 Ağustos sonrasında doğan bebeklerin neşeli, başkalarına yardım etmek, hizmet etmek, iyilik yapmak, yararlı bir amacı olan işlerde çalışmak, bilgelik, güvenilirlik, emeğe değer vermek, ortak yararlar için çaba harcamak, analitik ve yararlıyla zararlıyı ayıran yetenekleri yüceltmek gibi özellikleri öne çıkacak.

 

 

14 Ağustos da Aslan burcunun 21. derecesinde yeniay doğuyor. Güneş-Venüs ve Ay kavuşumunda gerçekleşen yeniay, bu evrede doğan bebeklerin yeniliklere ve yeni başlangıçlara, estetik ve aşka düşkün bireyler olmasını sağlayacak. 9-19 Ağustos arasında doğan bebekler yeniayın etkisiyle yeniliklere, yeni başlangıçlara eğilimli olacaklar.

 

 

29 Ağustos da Balık burcunun 6. derecesinde ruhsal değerleri ve ruh sağlığını hatırlatan bir dolunay oluşuyor. Bu kez geri giden Neptün dolunaya eşlik ediyor. Uyuşma ve düş dünyasında kaybolma eğilimi 25- 30 Ağustos arasında doğan bebekleri zorlayabilir. Özellikle kontrol altında tutulması gereken bu bebekler aynı zamanda sonuç odaklı, ruhsal gelişime önem veren bireyler olabilirler. Dolunay, şans ve bolluk bereket gezegeni Jüpiter’le karşıt açıda meydana geleceği içi şanssızlıklar, eleştiri engeli veya aşırı yardım sever tavırlar sonuca ulaşmaktaki engeller olacak.

 

Ağustos bebekleri şanslarını adeta kendileri yaratacaklar. Bu nedenle onların her an ebeveyni tarafından desteklenmesi gerekecek. Bu güzel ve özgüvenli bebeklere mutlu, sağlıklı bir ömür dilerim.

SU KARAKUŞ 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI