Ana SayfaYazarlar9 Adımda Yeniayı Nasıl değerlendirirsin?

9 Adımda Yeniayı Nasıl değerlendirirsin?

Haftanın Gökyüzü Etkileri

1-Haftaya başlarken; Plüton, Satürn ve Jüpiter hafta boyunca retro. Yani köklü değişiklikler, disiplin ve şanslı başlangıçlar için araştırma dönemi. Eyleme geçmek için acele etme.

2-Güneş İkizler burcuna geçti. Güvenli alanı, dünyevi zevkleri bir kenar bırakıp bilgi ve araştırma zamanı. Zekayı yükseltmek, sözleşme yapmak için iyi bir evre de böylece başladı. Kurslar, eğitimler ve öğrenmek için teknolojik her şeyi alabilmek için uygun zaman. Başarı için çalışılmalı. Medya, kitap yazmak, sunum yapmak artık daha kolay.

3-Satürn-Uranüs üçgeni desem “aman o ne! okumadan geçeyim” diyeceksin. Oysa bu açı seni daha kararlı, yeniliğe açık yapacak. Hafta boyunca eskileri yenilemek, eskilerden kurtulmak, yeniliğe açılmak için en büyük gücün olacak. Dileklerin gerçekleşecek, düşündüğün anda o seni arayacak, geçmişte değiştirmek istediğin ne varsa o şansı bulacaksın. Cümle başına dön ve unutma. Gezegen isimlerini okumak yorucu gelebilir ama yaşayacağın gerçek unutulmaz olacak. Bu arada merak ettiğin Kuzey ay düğümü her iki gezegenle olumlu açıda. Yani geleceğe yatırım yapıyor olacaksın. İster kötülük yap kötülük bulmaya hazırlan, istersen iyilik yap gelecekte fazlasıyla iyilik bul. Tercih senin!

4- Salı: Biliyorum yine gezegen isimleri deyip es geçmek isteyeceksin ama neden-sonuç ilişkisi kurmayı öğrenmelisin. Güneş İkizlere geçtiğinde buna bayılırsın. Ay, Venüs’e yaklaşıyor. Yani duyguların O’na, O sana yaklaşıyor. Aşk için değerli bir gün. Sevdiklerinle zaman geçirmek, iletişim halinde olmak, duygusal paylaşımlar yapmak içinde harika bir gün. Hedef belirle, özgüvenli davran ve çekinme konuş. Kırma, incitme, durumu berbat etme yeter. Romantizmi değil birlikte eğlenebilmeyi, gülebilmeyi hedefle. Kimse yok diyerek kös kös oturursan kimseyi suçlama. Git annene sarıl. Sevdiğin birine, arkadaşına, komşuna, ablana, abine, babana seni çok seviyorum iyi ki varsın de. Mümkünse hediye al ama onun çok sevebileceği bir şeyi.

5-Çarşamba: Sürprizli bir günden sonra artık dinlenmeli, huzurla hayatın tadını çıkartmalı derken başka bir sürpriz daha gelecek. Uranüs yerinde duramıyor Ay düğümleriyle şahane açısı geleceğini planlaman için ısrar ediyor. Değerlendir. Ortada bir şey yok diyorsan, yoldan geçen yaşlı amcanın 1 cümlesi, sokak köpeğinin bir bakışı, iş yerinde sana çarpan ayımsı şahıs, tarlada bir an durup düşündüğün keşke şöyle olsa cümlesi çok şey ifade edecek. Nasıl olsa telefonun var illa güzel bir haber alacaksın. Yok, yok, yok! diyenler içinse bakmakla görmek arasında fark yok!

6-Perşembe: Ah o gezegen isimleri yok mu! Şurdan silinse gitse sadede gelsek! Ay-Plüton arasında harika bir açı var demese Su Karakuş. Güçlü hissedeceksin, destek göreceksin ama en büyük destek içindeki güçtür deyip olayı anlatsa.  Ergensen otoriter biri sana yardım edecek ve mali konularda korunmanı sağlayacak. Çalışıyorsan yükselmek için ne yöne gitmen gerektiğini keşfedeceksin. Hiç biri değilsen sana “şunu yap” diyen sesle/ hisle barışacaksın. Köklü bir değişimin ilk raundundasın ve doğru yoldasın. En önemlisi: yeniay doğdu bu akşam. Gökyüzüne bir bak hilal şeklinde Ay’ı göreceksin. Sana diyor ki bir yenilik yap: teknolojiyle tanışıklığını ilerlet, bir kitap al oku, googleda araştırma yap, yeni taşınan komşunla tanış, henüz doğan kardeşine merhaba de, küs olduğun kardeşinle barış, yazmaya başla, medyada varlığını göster, eğitim almaya başla, kendini geliştir ve ez cümle: kendinle tanış. Bu böyle sürecek 5 gün boyunca..

7- Cuma: Yeniayın etkisini tam olarak bugün hissedeceksin. Yeni bir şey mi yapsan, kendini mi yenilesen, biraz büyüsen, öfke kontrolünde savaşsan, hatta sana yeni gelen her şeyi denesen mi? Hepsine evet diyeceğin özel bir gün. Hafta bitiyor ama ömür daha iyi koşullarda sürecek. Katıl veya izle. Tercih yine senin! Zamanı yan gelip yatarak, çalıştığı zannederek harcayanlarla, bilgiye doymak isteyenlerin ayrıştığı evre. Kendin hakkında düşün ve neye ihtiyacın olduğunu biraz araştır bence.

8-Cumartesi: Öfke artık kontrol dışına taşmak üzere ve engelerde cabası. Bütün hafta öğrendiklerinin sağlamasını tamda bugün yapacaksın. Haftasonu tatil gibi, trafik gibi, çocuklarla ilgilenmek, dinlenmek gibi çağrışımlar yaratırken, bakalım öğrenebildiklerinden ne kadar yararlandın. Hala öğrenemediklerin varsa hırsını ve mücadele gücünü bunun için kullan. Bir amaç belirle. Seni en kızdıran olayın başkomutanı ol! Kimse başlatmıyorsa, kimse umursamıyorsa sen umursa. Bir eylemde bulun, yaz, anlat ve yayılmasını sağla. Yalana başvurma, manipüle etme ve yanlış bilgi olmadığından eminsen başkalarının bilmesini sağla, sorun yok. Dedikodu ve manipülasyon için yanlış zaman!. Ve aşk güzel başlayıp sorgulamalarla sürecektir. Romantizm için değil, ilişkini anlamlandırmak için çabala.

9- Pazar: Eskileri yenilemek, yıldız yapmak şahane ama korunman, şefkat görmen gerektiğini anladın.  Şimdi sen şefkat göster ve koru. Kimi, neyi dersen sana duyarlılık göstermesini istediğin hiçbir canlının bakışını kaçırma. Bir bak etrafına. Güç dilediğin kişi güç dileniyor olabilir mi? Korkma, sana meydan okuyana git ve yumuşak bir ses tonuyla konuş gerekirse sarıl veya sadece onu anladığını söyle. Ay Yengeç’de Plüton’a meydan okurken sen korkularına meydan oku.  Sana bağıran babansa, kocansa, korktuğun biriyse O’nu anladığını söyle. Baş edemediğim şey sadece senin korkun bunu hatırla!

Su Karakuş
Uzman Astrolog

www.sukarakus.com

Instagram/ twitter/ facebook/ youtube: sukarakus
 
 
 
 
 
 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI