Ana SayfaYazarlar7 Adımda Haftanın Astrolojisi: bir kapıdan geçeceksin...

7 Adımda Haftanın Astrolojisi: bir kapıdan geçeceksin…

7 Adımda Haftanın Astrolojisi

Haftanın 5 yıldızlı günü Pazar.
1 Mayıs-Kötü haberler şaşırtmasın. Uranüs-Merkür kavuşumu hala şok eden haberleri simgeliyor ancak bugün Ay yengeç burcundan geçerken hem duygusal tepkileri arttıracak, hem de Uranüs’e kare açıyla bağlanacak. Duyduklarımız, gördüklerimiz ve okuduklarımız iç açmıyor. Ani tartışmalar ve aşırı tepkiler sorun yaratabilir. Ay-Plüton karşıtlığı ise bir biçimde köklü değişiklikler yaşamak zorunda kalınacağını, ani kayıplar yaşanabileceğini anlatıyor.

2 Mayıs-Ay artık sert açıların etkisi den kurtuluyor ve olumlu açılarıyla güç ve güven veriyor. Öte yandan Venüs-B.M arasındaki tatlı açı gizli ama olumlu gerçeklere ulaşarak romantizmi ve karşılıklı sevgiyi çoğaltmayı sağlayabilir.

3 Mayıs-Hayal kurma eğilimi güne anlam kazandıracak ve düşleri gerçekleştirecek enerji, canlılık yaratılabilecek. (Güneş-Neptün olumlu açısı). Öte yanda Merkür’ün durağanlaştığı tehlikeli bir gün. Yenilik yapmak, sözleşme yapmak, büyük alışverişler yapmak, başkası adına düşünmek yanlış. Yanılgılara ve yanlış anlamalara son derece açık bir gün.

4 Mayıs-Merkür ileri harekete geçti ve artık doğru yolunda. Dün gözden kaçanlar bugün hata olarak karşımıza çıkarken, pişmanlık yaratırken düzeltmek için fırsat verecek Merkür. Bu sırada Uranüs-Merkür kavuşumu sürdüğü için haberler ters bir rüzgarla yön değiştirebilir. Dezavantaj sandığınız şeyler avantaja dönüşebilir.

5 Mayıs-Uzun saatler boyunca iyi hissetmeyi sağlayan Güneş-Ay uyumu, akşam saatlerinde yerini boşluk ve düş kırıklığına ya da anlamsızlık gibi ruhsal çöküntü yaratabilecek duygulara bırakabilir. Tuzak düşüncelerden, negatif duygulanımlardan kaçınılmalı.

6 Mayıs-Engeller üzebilir ama kurtarıcı da olabilir. ( Ay-Satürn sert açısı)

7 Mayıs-Verimli ve keyifli bir gün.  Merkür doğru yolundayken bir kez daha Uranüs’le kavuşuyor. Müthiş fikirler aklınıza gelebilir. Bunun yanısıra Ay-Mars uyumu fikirleri eyleme dönüştürecek cesareti sağlıyor. Güneş-Plüton arasındaki uyum güçlü veya otorite sahibi kişilerden destek almanın huzurunu getirecek.

Mutlu haftalar dilerim.

Su Karakuş
Uzman Astrolog
Her hakkı saklıdır.
İnstagram/ facebook/ twitter: sukarakus
İletişim: astroakademi.com@gmail.com

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI