Ana SayfaYazarlar6 Adımda Haftanın Astroloji Öngörüleri

6 Adımda Haftanın Astroloji Öngörüleri

Hafta boyunca Güneş-Satürn üçgen açısı çalışmalarda konsantrasyon sağlayacak ve sonuca ulaşmamıza yardım edecek. Sabır ve disiplin isteyen işler, ilişkiler açısından mükemmel bir hafta.

Güneş ve retro Merkür kavuşumu ve birliktelikten güç doğuran bu iki göksel gücün Kuzey ay düğümüne üçgen açısı haftanın en sevimli açısı. Dahası bu güç birliği Satürn’e de üçgen açıyla bağlanacak. Geçmiş dostlar, ilişkiler, teklifler, bir kenara bırakılan projeler yeniden karşımıza çıkacak ve bu kez kalıcı, temeli sağlam, yardımlaşmaya dönük bir gelecek hazırlanacak. Merkür bu defa retro gibi değil de, geçmişin iyi etkilerini yansıtan bir planet olarak yanımızda yer alacak. Yine de hata yapmamak için 2 kez düşünmekte karar vermeden önce kendinize zaman tanımakta fayda var.

*23 Nisan Pazar saat 14.00 Doğum Haritamı Öğreniyorum kursu. Sizin ve sevdiklerinizin doğum haritalarını pratik bir şekilde yorumlamanıza yönelik bu kurs 2 saat sürer. 

*23 Nisan Pazar  saat 16.00 da yeni dönem tarot kursumuz başlıyor. Haftada 1 gün 1,5 saat toplam 3 ay .  Bilgi: astroakademi.com@gmail.com

17-25 Nisan Haftasında Gökyüzü Etkileri

1-Venüs nihayet doğru yoluna Pazartesiden itibaren dönüyor. İlişkiler düzelebilir fakat gölge dönem devam ediyor. Acele etmeden ilişkileri sorgulamaya devam etmek gerekli.

2-Salı: Ay-Plüton kavuşumu ciddi olaylar, patlamalar, kontrolsüz öfkenin yaratacağı sorunlar, köklü ve istenmeyen değişimler anlamına geliyor. Ölüm olaylarının artışını gözlemlediğimiz bu açı süresince korunaklı kalmaya çalışılmalı.

3-Çarşamba: Güneş Boğa burcuna yerleşiyor. Artık baharın gelişi ruhunuzu canlandırmak ve evinizle, iş yerinizle ilgilenmekten sıyrılıp mali konulara, benimsediğiniz eşyalara, insanlara ve özgüveninize odaklanmak için bir itici güç duyumsayacaksınız.

4-Perşembe: Plüton Oğlak burcunda gerilemeye başlıyor. Otorite, yönetici, baba, kariyer gibi kavramların simgesi olan Oğlak burcundaki bu gerileme Plüton’un daha derin bir etki hissettirmesi ama kendisini daha fazla gizlemesi anlamına geliyor. Gizli köklü değişiklikler, aklın alamayacağı gizli planların devreye sokulması, basit köklü değişimler için güç bulamamanız bu dönemin etkileri. Gerileme 28 Eylül’de sona erecek. Plüton 19 Ocak 2018’de referandumun yapıldığı gün bulunduğu dereceye geri dönecek. Yönetimsel kararlar 2018 den itibaren uygulanmaya konulacaktır.
Geri giden Merkür Koç burcuna tekrar giriş yapıyor.  Liderlik ve öncü olmakla ilgili hırslar yeniden gündeme geliyor. Hala yapılmayan yenilikler için adım atma dönemi.

5- Cuma: En dikkatli olunması gereken gün. Ay’ın Güney ay düğümüyle kavuşması, ve Mars, Kuzey ay düğümü ve B.M( Ay’ın karanlık yüzü) ne sert açıyla bağlanması duygusal anlamda ajitasyon, hüzün, acı yaratabilir. Ağlama krizleri bu duruma eşlik edebilir. Öte yandan Ay; Merkür, Satürn, Uranüs’le olumlu bağlantıda. Küçük değişiklikler, düşünce gücünü kullanmak, kalıcı anlaşmalar sağlamaya çalışmak kurtarıcı olabilir.

6-Hafta sonu boyunca Merkür-Satürn üçgeniyle eski ilişkilerimizi canlandırmak ve kalıcı kılmak çabasında olacağız ancak Venüs-Satürn karesi beklediğimiz tepkiyi görmeyip tam tersine sevgisiz olarak niteleyeceğimiz davranışlarla karşılaşmamıza neden olabilir.  Bu noktada sorgulanması gereken kendi tavrımızdaki eksiklerdir. Neden ilişkilerimizi bir zamanlar sevgi modunda tutmadığımızı hatırlamakta yarar olacak.

Mutlu bir hafta dilerim.
Astrolog SU KARAKUŞ
Instagram/ twitter/ facebook:  sukarakus
her hakkı saklıdır.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI