Ana SayfaYazarlar26 Kasım 2018 Haftasında Gezegenler Ne Söylüyor?

26 Kasım 2018 Haftasında Gezegenler Ne Söylüyor?

26 Kasım -Pazartesi: Güneş-Jüpiter kavuşumu bütün bir yılı etkileyecek ve Yay burcunun 3. Derecesinde meydana geldi. Yay burcunun 3-4 derecesi doğum haritanızda hangi yaşam alanına denk geliyorsa o alanda 1 yıl boyunca, şans, bolluk, bereket beklemelisiniz.

27 Kasım -Salı: Güneş, Jüpiter’den destek alırken Mars’la gerilimli bir açı içine girdi. Aşırı iyimserlik ve şansına fazla güvenmek öfkeli çıkışlara, pasif agresyona neden olabilir. Egoyu zedelememek için aşırı tepkisel davranmak olası. Kuzey ay düğümü-Ay kavuşumu ile gökyüzündeki büyük haç ( Venüs-Uranüs-Ay düğümleri) bir kez daha tetiklendi. Duyguların şanslı ve iyimser hali bir anda havanın değişmesiyle fırtınalı ruh haline dönüşebilir.

28 Kasım-Çarşamba: Güneş-Ay-Mars arasındaki TKare hem öfkeyi, hem işleri kontrolden çıkarabilir. Egoyu ya da duygusal tepkileri dizginlemek mümkün olmayabilir. Spritüel çalışmalar can kurtaran olacak, başkalarına yardım etme önceliği hayatı anlamlı kılacaktır.

29 Kasım-Perşembe: Venüs-Uranüs ve Ay düğümleri arasındaki büyük haç duygusal ilişkilerde tahammülsüzlük, ayrılma eğilimi ve ani tepkili davranışlarla gelecek planlarının suya düşmesine neden olabilir. Zor bir gün. O nedenle tepkilerde dikkatli ve sağduyulu davranılmalı.

30 Kasım-Cuma: Ay; Venüs ve Uranüs’le uyumlu bağlantıda. Duygularımızı esnek koşullara ve akışa bırakarak keyfinizi bozmamak mümkün. Her ortamda bardağın dolu kısmını göreceğiz.

01 Aralık-Cumartesi: Ay-Neptün karşıtlığı düş kırıklıklarına açık, eleştirinin dozunun yüksek olacağı bir güne işaret ediyor. Duygusal tepkileri anlayışla değil, kusura göre verme eğiliminde olacağız.

02 Aralık-Pazar: Ay-Plüton olumlu açısı güçlü ve otoriter kişilerden bir şey istemek, yardım ve destek almak isteyenler için mükemmel bir fırsat sunabilir. Bugün geri çevrilmeyeceksiniz. Retro Merkür gerileyerek Akrep burcuna döndü. Kuzey ay düğümüyle arasında 120 derecelik açı oluştu. Geçmişte kalan ödemeler, alacaklar, krediler, geleceğe yatırım olarak yansıyabilir. Hatalı ödemeler düzeltilebilir.

Su Karakuş

Uzman Astrolog

İletişim: astrolojikulubu@gmail.com

Telefon : 0 (505) 010 70 59

Astroloji Danışmanlığı almak için: http://www.sukarakus.com/nasil-astroloji-danismanligi-alabilirim/
Tarot Danışmanlığı almak için: http://www.sukarakus.com/nasil-tarot-danismanligi-alabilirim/

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI