Ana SayfaAstroloji2019'da Burçların Aşk Yaşamı-Toprak Grubu (video)

2019’da Burçların Aşk Yaşamı-Toprak Grubu (video)

2019’da Toprak grubu burçların aşk yaşamında neler gelişecek.

Eski sevgilisine dönmek isteyenler ne zaman şanslı? Evlenmek isteyenlerin en ideal dönemleri. Yeni aşka hazır olanları erosun okları ne zaman sarsacak. Daha fazlası videoda. Özeti aşağıda.

https://youtu.be/-EDbQiSJx2Q

BOĞA: Yeni bir aşk yaşamaya hazırsanız gözünüzü Ağustos’a dikin. 22 Ağustos’dan itibaren aşk alanınız Venüs ve Marsı konuk edecek. Arzularınız yükselecek, radarlarınız size en uygun eşe kilitlenecek. Aynı alanda gerçekleşen yeniay yeni bir insanı hayatınıza almanızı onaylayacak.

BAŞAK: 6 OCAK Güneş tutulması aşk yaşamınızı birden canlandırabilir. Yalnızsanız aşk arıyorsanız, uzun sürecek bir ilişkiye başlamanıza Satürn yardım edecek. Etkileyici, karizmatik birine aşık olmanız kaçınılmaz. Son derece etkileyici olan bu kişi adeta büyülemişçesine sizi kontrol altına alabilir. Ve tabii hayallerinizi gerçekleştirmenize yardım da edebilir.

OĞLAK: Evlenmek için can atan seçicilerdenseniz Ocak ayında burcunuzda gerçekleşen Güneş tutulması tam size göre. Engellere rağmen yılmadan hedefe kilitlenmelisiniz. Yenilikleri yaparken kendinizi akışa da bırakabilmelisiniz. Köklü değişikliklere mecbur kalacaksınız korkmadan yapın. Alışkanlıklarınızı bir kenara bırakın.

HER HAKKI SAKLIDIR.

Su Karakuş

Uzman Astrolog

İletişim: astrolojikulubu@gmail.com

Telefon: 0 (505) 010 70 59

Astroloji Danışmanlığı almak için: http://www.sukarakus.com/nasil-astroloji-danismanligi-alabilirim/
Tarot Danışmanlığı almak için: http://www.sukarakus.com/nasil-tarot-danismanligi-alabilirim/

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI